You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 190K
- Εμφανίσεις 7M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 37 άτομα (1 μέλη και 36 επισκέπτες)
Δικο εχεις ,αλλα τα ιδια περιπου λεμε και για σας!!!!!Η συμπεριφορα κυριωs ....πειραζει....Ολα τ αλλα μπορουν να διορθωθουν και με λιη βοξθεια......αλλα η κακη συμπεριφορα χτυπαει ασχημα στον αντρα....αν θελετε μ ακουτε....
Μηπως πρεπει να προσπαθησουμε απο κοινου και τα 2 φυλα???
Λεω εγω τωρα.....
Επισκέπτης
Μαλιστα!!!!!Δεν θα ανοιξω διαλογο αγαπητε μου!!!!
Διαβασε σε προηγουμενες σελιδες τις αποψεις μου!!!
Δεν μου αρεσει να επαναλαμβανομαι!!!
Εξαλλου δεν μπορω να σε πεισω για κατι που εχεις ηδη "αποψη" !!!!
Βαριεμαι να καθομαι να διαβαζω...εξαλλου πανω κατω φανταζομαι τις αποψεις σου...
"κλαψ λυγμ...δεν ειμαστε ολες το ιδιο και καθεσται και γενικευεται και υπαρχουν και πολυ ωραιες ελληνιδες και εσεις εχετε κολησει με τις πουτανες ρωσιδες που ειναι ομορφες αλλα δεν εχουν επιπεδο" και μπλα μπλα τετοιες παπαριες...
Τι να με πεισεις?Δεν προκειται περι φιλοσοφικου θεματος η κατι τετοιο...μιλαμε για ενα ασχημο κοινωνικο φαινομενο οπου το αποκαλουμε "ελεινιδες"...
Αν επιμενεται να μας αλλαξετε γνωμη αρχιστε να προσεχετε λιγο τον εαυτο σας και να φερεσται σαν θηλυκα και οχι σαν μπουλντοζες με ποδια απλως...
BiteMeIaMfresH
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2006
- Like
- 15
- Πόντοι
- 66
βρεε αρχισες παλι???Βαριεμαι να καθομαι να διαβαζω...εξαλλου πανω κατω φανταζομαι τις αποψεις σου...
"κλαψ λυγμ...δεν ειμαστε ολες το ιδιο και καθεσται και γενικευεται και υπαρχουν και πολυ ωραιες ελληνιδες και εσεις εχετε κολησει με τις πουτανες ρωσιδες που ειναι ομορφες αλλα δεν εχουν επιπεδο" και μπλα μπλα τετοιες παπαριες...
Τι να με πεισεις?Δεν προκειται περι φιλοσοφικου θεματος η κατι τετοιο...μιλαμε για ενα ασχημο κοινωνικο φαινομενο οπου το αποκαλουμε "ελεινιδες"...
Αν επιμενεται να μας αλλαξετε γνωμη αρχιστε να προσεχετε λιγο τον εαυτο σας και να φερεσται σαν θηλυκα και οχι σαν μπουλντοζες με ποδια απλως...
δεν ειπαμε? καθε βραδυ πριν τον υπνο θα λες 10 φορες... "οι ελληνιδες ειναι οι καλυτερες κ ομορφοτερες γυναικες ολων των εποχων"
Δεν ειναι ακριβως αυτες οι αποψεις μου....Βαριεμαι να καθομαι να διαβαζω...εξαλλου πανω κατω φανταζομαι τις αποψεις σου...
life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 90
- Πόντοι
- 2.357
Δικο εχεις ,αλλα τα ιδια περιπου λεμε και για σας!!!!!
Μηπως πρεπει να προσπαθησουμε απο κοινου και τα 2 φυλα???
Λεω εγω τωρα.....
Το θεμα ειναι ποιοs θα κανει την αρχη....Μμμμμ βαζειs δυσκολα τωρα!!!!
Να αφησουμε την πρωτια σε σαs καθοτι γυναικεs????????
Απο κοινου???
Επισκέπτης
βρεε αρχισες παλι???
δεν ειπαμε? καθε βραδυ πριν τον υπνο θα λες 10 φορες... "οι ελληνιδες ειναι οι καλυτερες κ ομορφοτερες γυναικες ολων των εποχων"
πιπερι στο στομα
Εγω προσωπικα πιστευω οτι ας κανει ο καθενας μας αυτο που νομιζει καλυτερο!!!!Το θεμα ειναι ποιοs θα κανει την αρχη....Μμμμμ βαζειs δυσκολα τωρα!!!!
Να αφησουμε την πρωτια σε σαs καθοτι γυναικεs????????
Απο κοινου???
Εγω παντως προσπαθω...δεν μου αρεσουν οι καυγαδες και οι γελοιοι χαρακτηρισμοι και
απο τις δυο πλευρες!!!!
Στο κατω κατω δεν εχουμε κατι να χωρισουμε βρε παιδια....
life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 90
- Πόντοι
- 2.357
Εγω προσωπικα πιστευω οτι ας κανει ο καθενας μας αυτο που νομιζει καλυτερο!!!!
Εγω παντως προσπαθω...δεν μου αρεσουν οι καυγαδες και οι γελοιοι χαρακτηρισμοι και
απο τις δυο πλευρες!!!!
Στο κατω κατω δεν εχουμε κατι να χωρισουμε βρε παιδια....
Υπαρχει περιπτωση να συμφωνησουμε???? βλεπειs κατι τετοιο????εγω δεν το βλεπω....και το μονο που κανουμε ειναι .....να τα τα χωνουμε
Καλη ορεξη!!!!Με στεναχωρησατε αποψε....παω να φαω σουτζουκακια.....οχι θα κατσω να σκασω..Καληνυχτεs με respect
Σορυ που δεν τσακωνομαι μαζι σας!!!!! ;) :-*
kaytos
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2007
- Like
- 14
- Πόντοι
- 66
"οι ελληνιδες ειναι οι καλυτερες κ ομορφοτερες γυναικες ολων των εποχων"
Όμως δε μας λες σε ποιόν πλανήτη
life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 90
- Πόντοι
- 2.357
Καλη ορεξη!!!!
Σορυ που δεν τσακωνομαι μαζι σας!!!!! ;) :-*
Πουσαι βρε Κριστυ????????? ελα να ριξουμε εναν τσακωμο.....γιατι με τα σουτζουκακια δεν ειδα προκοπη.....Ελα να ανψουμε λιγο τα αιματα, αφου χιουμορ δεν πορπαταει....
αφου με κανεις και γελαω.....πως να τσακωθω βρεΠουσαι βρε Κριστυ????????? ελα να ριξουμε εναν τσακωμο.....γιατι με τα σουτζουκακια δεν ειδα προκοπη.....Ελα να ανψουμε λιγο τα αιματα, αφου χιουμορ δεν πορπαταει....
life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 90
- Πόντοι
- 2.357
αφου με κανεις και γελαω.....πως να τσακωθω βρε
Γελαs ε??? χαχαχαχαχαχαχα για κοιταχτε βρε...που θελω να θυμωσω και δεν μπορω.......Κι εξω κανει κρυο τσουχτερο.........Αγιεs μερεs βρε παιδια ....συμφιλιωθειτεεεεεεε
erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 90
- Πόντοι
- 866
Όμως δε μας λες σε ποιόν πλανήτη
στον πλανήτη χάπι ..που κανείς δεν κλείνει μάτι
erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 90
- Πόντοι
- 866
Ξενυχταδικοs πλανητηs...........
μην μου βαζεις ιδεες και είμαι επηρεπής τελευταλιως στα ξενύχτια..