Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,4%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 323 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 319 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 575 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.960

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Όσες φορές πάντως και να το πούμε, κάποιοι ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ. Είμαστε Προϊόντα εξέλιξης εκατομμυρίων ετών. Οι γυναίκες μυρίζονται από χιλιόμετρα τον άντρα που έχει πηδήξει, γιατί αυτό δείχνει ότι πέρασε το τεστ από άλλες γυναίκες και εγκρίθηκε. Εχει ειπωθεί πολλές φορές ότι η μεγαλύτερη πουτάνα είναι η πουτάνα η διαίσθηση στις γυναίκες. Αν λοιπόν είσαι καλυμμένος από σεξ, έστω με πουτάνες, φαίνεται πεντακάθαρα στα γυναικεία μάτια και τότε θα τους φανείς θελκτικός. Αν σε δέρνει η αγαμία το καταλαβαίνουν, κι ακόμα κι εσύ γίνεσαι αυτόματα Κοινωνικά αδέξιος μόλις προσπαθήσεις να τις πλησιάσεις, με αποτέλεσμα να γίνει ακόμα χειρότερη η κατάσταση. ΠΡΟΣΟΧΗ. Η Ζωή δεν υπογράφει συμβόλαια. Οι πιθανότητες να κάνεις καινούρια επαφή με γυναίκα αυξάνονται αν έχεις βγει σεξουαλικά χορτάτος, δεν σημαίνει ότι οπωσδήποτε θα σου κάτσει κάποια

Καλά τα λες.
Σου φαίνεται να χαμπαριάζει ο μαλάκας ο σαντ μαν ;;;

Αυτόν και από email , τον καταλαβαίνουν ότι είναι 40- παρθένος.

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
Μιλώντας με έναν γνωστό που δουλεύει σε βενζινάδικο μου λέει πως δεν είναι σπανιο το φαινόμενο να πηγαίνουν τύποι με πανάκριβα αυτοκίνητα, τεράστιου κυβισμού και να βάζουν ...5Ε βενζίνη ...
Κυρίως Σαββατόβραδο...

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Μιλώντας με έναν γνωστό που δουλεύει σε βενζινάδικο μου λέει πως δεν είναι σπανιο το φαινόμενο να πηγαίνουν τύποι με πανάκριβα αυτοκίνητα, τεράστιου κυβισμού και να βάζουν ...5Ε βενζίνη ...
Κυρίως Σαββατόβραδο...

Τύπε αν μένουν στα σίδερα χαλανδρίου και πάνε στην ... πλατεία , φτάνει ...

Είναι γεμάτη λεφτάδες η περιοχή ....

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
28.924
Πόντοι
5.506
Κυρίως Σαββατόβραδο...
τι σου φαινετε παραξενο?
κατι σαν τους τυπους με τα 1000+ εθρω τηλ και σου κανει αναπαντητη γιατι δεν εχει μοναδες

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
Τύπε αν μένουν στα σίδερα χαλανδρίου και πάνε στην ... πλατεία , φτάνει ...

Είναι γεμάτη λεφτάδες η περιοχή ....
Στη Ρόδο..
Δεν είμαι σίγουρος αν είναι Ροδίτες..
Μπορεί να είναι στρατιωτικοί , Αλβανοί , ΣΩΓΑΜΠΡΟΙ , ΔΥ...

cost2001

Μέγας
Εγγρ.
18 Μαρ 2006
Like
13.408
Πόντοι
3.556
Πρε Μαλάκες τι θεατρίνοι που είστε?  :2funny: :2funny: :2funny: Έτσι πηδάτε Ελληνίδες?  :think:
Άλλος το παίζει λεφτάς, άλλος παντρεμένος, άλλος ξερόλας, άλλος ιστορία...  :jerking:

Πηδάει κανένας για αυτό που είναι και όχι με αυτό που δεν είναι?

Και μετά ψάχνουμε γιατί έχουν χαλάσει οι γυναίκες ... :headbang:
Αν είναι τρόπος το παλικάρι ο sadman να γαμήσι ε ας πει και ψέματα στην τελική!!!  

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
τι σου φαινετε παραξενο?
κατι σαν τους τυπους με τα 1000+ εθρω τηλ και σου κανει αναπαντητη γιατι δεν εχει μοναδες
Αυτό που μου φαίνεται παράξενο είναι η υποψία πως αυτοί οι τύποι έχουν ..σουξέ στις Ελλεινίδες...

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.252
Πόντοι
5.506
Πρε Μαλάκες τι θεατρίνοι που είστε?  :2funny: :2funny: :2funny: Έτσι πηδάτε Ελληνίδες?  :think:
Άλλος το παίζει λεφτάς, άλλος παντρεμένος, άλλος ξερόλας, άλλος ιστορία...  :jerking:

Πηδάει κανένας για αυτό που είναι και όχι με αυτό που δεν είναι?

Και μετά ψάχνουμε γιατί έχουν χαλάσει οι γυναίκες ... :headbang:

Πόσο δίκιο έχει ο ντιτζει ποδοσφαιριστής.  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.252
Πόντοι
5.506
Κυρίως Σαββατόβραδο...

Με κέρματα κιόλας.  :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig:

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606

Τύπε ... έχει και στη ρόδο σώγαμπρους , που τους πάντρεψαν εκεί , γάμο κάλυψης εννοώ, για να ξεχαστεί ότι ήταν πουσταριά στην αθήνα ;;;

Από αυτούς που πιπώνουν γέρους και πάκια στα τσοντοσινεμά ;;;

Σε άλλα ... νησιά έχει !

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.413
Πόντοι
3.296
Καρεκλας σε νησι του Αιγαιου μετριος εμφανισιακα αλλα γυμνασμενο σωμα και αλβανικης καταγωγης γαμαει καθε βραδυ και αλλη.

Το αναφερω απλα προς προβληματισμο μας

voltairos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2014
Κριτικές
10
Like
434
Πόντοι
291
Τίποτα δε τρέχει με τις Ελληνίδες. Απλά για κάποιο λόγο πολλοί νομίζετε ότι δικαιούστε σεξ.
Εσείς αν κάνατε κόρη θα θέλατε να γαμιεται με τη μισή Αθήνα ή να είναι "καριόλα" και να γαμιεται με 2-3 ή μόνο με το γκομενο της.
Εγώ σίγουρα το δεύτερο. Αφενός γιατί γιατί 7/10 είναι τόσο βλακες που δε θα τους άφηνα ούτε πρόβατα να προσέχουν και αφετέρου επειδή όταν γαμιεσαι με 50 άτομα όλο και μια μαλακία θα γίνει.

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
Καρεκλας σε νησι του Αιγαιου μετριος εμφανισιακα αλλα γυμνασμενο σωμα και αλβανικης καταγωγης γαμαει καθε βραδυ και αλλη.

σιγα μην ειναι και ροκαμπιλας

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.252
Πόντοι
5.506
Τύπε ... έχει και στη ρόδο σώγαμπρους , που τους πάντρεψαν εκεί , γάμο κάλυψης εννοώ, για να ξεχαστεί ότι ήταν πουσταριά στην αθήνα ;;;

Από αυτούς που πιπώνουν γέρους και πάκια στα τσοντοσινεμά ;;;

Σε άλλα ... νησιά έχει !

Λακη που ξερεις τοσες λεπτομερειες τι γινεται με αυτα τα τσοντοσινεμα;

emperor13

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2018
Like
754
Πόντοι
96

γιαυτο ειναι απαραιτητη η βορειοκορεατοποιηση για να μπορει μονο ο αυτοχθων αναπαραγωγικης ηλικιας νεος ανδρας σαν τον Δασκαλο να εχει προσβαση σε αυτα τα διεφθαρμενα υπεργαμικα τσολια :rockon: :rockon: :rockon:

emperor13

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2018
Like
754
Πόντοι
96
Τίποτα δε τρέχει με τις Ελληνίδες. Απλά για κάποιο λόγο πολλοί νομίζετε ότι δικαιούστε σεξ.
Εσείς αν κάνατε κόρη θα θέλατε να γαμιεται με τη μισή Αθήνα ή να είναι "καριόλα" και να γαμιεται με 2-3 ή μόνο με το γκομενο της.
Εγώ σίγουρα το δεύτερο. Αφενός γιατί γιατί 7/10 είναι τόσο βλακες που δε θα τους άφηνα ούτε πρόβατα να προσέχουν και αφετέρου επειδή όταν γαμιεσαι με 50 άτομα όλο και μια μαλακία θα γίνει.

στον καπιταλισμο η καθε μια εχει απειρες επιλογες και ασκει την υπεργαμικη της φυση οποτε μια χαρα μπορει να γαμηθει με χιλιαδες

εκτος αν ζεις σε μοναστηρι ή ζεις σε παραλληλο ψευδαισθητικο συμπαν

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
γιαυτο ειναι απαραιτητη η βορειοκορεατοποιηση για να μπορει μονο ο αυτοχθων αναπαραγωγικης ηλικιας νεος ανδρας σαν τον Δασκαλο να εχει προσβαση σε αυτα τα διεφθαρμενα υπεργαμικα τσολια :rockon: :rockon: :rockon:

Δηλαδή ο Αλβανός δε θα γαμάει στο κομμουνιστικό σύστημα?

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.694
Πόντοι
3.656
Καλά τα λες.
Σου φαίνεται να χαμπαριάζει ο μαλάκας ο σαντ μαν ;;;

Αυτόν και από email , τον καταλαβαίνουν ότι είναι 40- παρθένος.

Τι να καταλάβει άνθρωπέ μου; εγώ του έγραψα το αυτονόητο, ότι οι γυναίκες καταλαβαίνουν αν είσαι χορτάτος, κι αυτός μου απάντησε ότι ο παντρεμένος που η γυναίκα του δεν τον αφήνει να την πηδήξει εδώ και χρόνια θα πηδήξει, ενώ όποιος έχει εκτονώσει τις καύλες του δεν έχει ελπίδες. Τι να πούμε παραπάνω;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom