Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (2 μέλη και 13 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 870 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 511 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 321 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 578 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.968

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.415
Πόντοι
3.296
Καταγγέλω εδώ ελληνίδα μετρίου αναστήματος 1,65 και κανονικών κιλών με λιγα πιασιματα και γυαλιά αλλά καυλιάρα

Πως ανταποκρίθη σε καμάκι μου ενώ όταν βγήκαμε έξω μου φαγε 2 ωρες επικοινωνιας για να μου πει πως δε την κανω κλικ

Να επιβληθουν οι ανωτερες των ποινων

Το κακο ξεκινησε απο το οτι μου ζητησε χρονο.Πολυυυυ χρονο οπως ειπε

Και της λεω "τι πολυυυ χρονο...σου κανω κλικ σαν ανδρας?"

"Οχι"λεει

Τοτε τι με πηρες τηλεφωνο να βγουμε

Της λεω

Ε λεει μηπως γινουμε φιλοι και προκυψει κατι στην πορεια

Εμετος

Εγγρ.
31 Μαρ 2013
Like
203
Πόντοι
21
Καταγγέλω εδώ ελληνίδα μετρίου αναστήματος 1,65 και κανονικών κιλών με λιγα πιασιματα και γυαλιά αλλά καυλιάρα

Πως ανταποκρίθη σε καμάκι μου ενώ όταν βγήκαμε έξω μου φαγε 2 ωρες επικοινωνιας για να μου πει πως δε την κανω κλικ

"Οχι"λεει

Της λεω

Εμετος

Είναι πολλές έτσι.....αναποφάσιστες,κολλημένες κτλ. Υπάρχουν όμως και νορμάλ κοπέλες.Συνέχισε να ψάχνεις... είναι θέμα αριθμών....για να βρεις χρυσό μέσα στα σκατά πρέπει να σκάψεις βαθιά.

emperor13

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2018
Like
754
Πόντοι
96
Δεν έχω πει οτι Τσέχες και Πολωνές έχουν γίνει φακλάνες.Εχω πει οτι τείνουν στη γερμανοποίηση.
Δηλαδή αν Γερμανία έχει 30-35% χοντρές,Τσεχία έχει 20% και Πολωνία 20-25%.Πριν από είκοσι χρονιά τα ποσοστά παχυσαρκίας σε Τσεχία,Πολωνία ήταν κάτω του 1%,όλες ήταν στυλάκια.Εψαχνες με το κυάλι να βρεις παχουλή.Τώρα βαδίζουν στο δυτικό δρόμο.
Δηλαδή πρακτικά μόνο 20-30% είναι πλέον λεπτές.Ενα 40% εχουν κιλάκια παραπάνω και ένα 20-25% είναι χοντρές.Αυτό έχει βγάλει πολλά μουνιά εκτός κυκλοφορίας για όσους δεν ενδιαφέρονται για το λίπος και θέλουν να γαμάνε λεπτές.
Αν κάποιος γουστάρει να γαμάει χοντρές,θα βρεθεί πλέον στον παράδεισο.Το ίδιο και οι σαβούρηδες.Για τους άλλους είναι δύσκολα τα πράγματα.
Και Σκανδιναυία η ίδια εξέλιξη είναι,απλά Σκανδιναυία η χοντροποίηση έγινε περίπου μια δεκαετία πριν την ανατολική Ευρώπη,κάπου στα 90's.
Τώρα ακόμα και Ουκρανία Λβωφ κτλ βλέπεις ένα 10-15% νεαρές που είναι παχουλές,παλιά αυτό ήταν αδιαννόητο εντελώς.
Βέβαια Ουκρανία,Ρωσία δε βλέπεις ακόμα τέρατα ελέφαντες,νεαρές γκόμενες πάνω από 100 κιλά όπως Γερμανία,Αγγλία,Σκανδιναυία,κάτι είναι και αυτό αλλά πόσο θα κρατήσει.
Ελέφαντες Πολωνέζες για την ώρα μόνο Γερμανία,Αγγλία βλέπεις αλλά προφανώς θα εξαπλωθεί.

ειδες τι κανει ο κομουνισμος και αντιστοιχα ο καιταλισμος τυπε?

Lorry

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
141
Πόντοι
1

"Οχι"λεει

Της λεω

Εμετος

Μου έτυχε και έμενα κάτι ανάλογο. βγαίνουμε παίρνουμε τα ποτάκια μας και προσπαθουσα να κάνω ψιλο κουβέντα και αυτή κοιτούσε γύρω γύρω στο μαγαζί. κατάλαβα ότι δεν παιζει να γίνει κάτι και όταν τελείωσε το ποτό της με ρώτησε αν θα πάρουμε άλλο και της λέω όχι. ξίνησε τα μούτρα της και μετά από λίγο μου ζήτησε να φύγουμε. την έβαλα σε ένα ταξί και γεια σας. σιγά μη κάθομαι να πληρώνω ποτά στην γλάστρα

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606

"Οχι"λεει

Της λεω

Εμετος

Ρε τύπε ...
ΕΚΑΝΕΣ ΒΑΣΙΚΑ ΛΑΘΗ.

Δεν εμπλέκεσαι σε κουβέντα με άγνωστη από καμάκι.
Ειδικά εξ αποστάσεως.
Επιδιώκεις καφεδάκι χαλαρό . ΟΧΙ ΣΑΒΒΑΤΟ ΒΡΑΔΥ ή ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ.
Στο καφεδάκι , πας με σκοπό να ... πιάσεις.

Αρχική κουβέντα, ποτέ δεν πρέπει να τραβάει σε ώρα.
ΟΣΗ ΩΡΑ ΔΙΑΡΚΕΣΕΙ , ΔΕΝ ΜΙΛΑΣ ΕΣΥ ΠΟΛΥ. ΤΗΝ ΠΡΟΚΑΛΕΙΣ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΕΚΕΙΝΗ.
Αν είναι βλήμα ... θα το αναδείξει μόνη της.
ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΕΟΥΛΑ.

escoman

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
297
Πόντοι
26
Δεν έχω πει οτι Τσέχες και Πολωνές έχουν γίνει φακλάνες.Εχω πει οτι τείνουν στη γερμανοποίηση.
Δηλαδή αν Γερμανία έχει 30-35% χοντρές,Τσεχία έχει 20% και Πολωνία 20-25%.Πριν από είκοσι χρονιά τα ποσοστά παχυσαρκίας σε Τσεχία,Πολωνία ήταν κάτω του 1%,όλες ήταν στυλάκια.Εψαχνες με το κυάλι να βρεις παχουλή.Τώρα βαδίζουν στο δυτικό δρόμο.
Δηλαδή πρακτικά μόνο 20-30% είναι πλέον λεπτές.Ενα 40% εχουν κιλάκια παραπάνω και ένα 20-25% είναι χοντρές.Αυτό έχει βγάλει πολλά μουνιά εκτός κυκλοφορίας για όσους δεν ενδιαφέρονται για το λίπος και θέλουν να γαμάνε λεπτές.
Αν κάποιος γουστάρει να γαμάει χοντρές,θα βρεθεί πλέον στον παράδεισο.Το ίδιο και οι σαβούρηδες.Για τους άλλους είναι δύσκολα τα πράγματα.
Και Σκανδιναυία η ίδια εξέλιξη είναι,απλά Σκανδιναυία η χοντροποίηση έγινε περίπου μια δεκαετία πριν την ανατολική Ευρώπη,κάπου στα 90's.
Τώρα ακόμα και Ουκρανία Λβωφ κτλ βλέπεις ένα 10-15% νεαρές που είναι παχουλές,παλιά αυτό ήταν αδιαννόητο εντελώς.
Βέβαια Ουκρανία,Ρωσία δε βλέπεις ακόμα τέρατα ελέφαντες,νεαρές γκόμενες πάνω από 100 κιλά όπως Γερμανία,Αγγλία,Σκανδιναυία,κάτι είναι και αυτό αλλά πόσο θα κρατήσει.
Ελέφαντες Πολωνέζες για την ώρα μόνο Γερμανία,Αγγλία βλέπεις αλλά προφανώς θα εξαπλωθεί.

τα στατιστικά είναι δικά σου ή από επίσημες πηγές;

Επίσης η Αγγλία και η Γερμανία απέχουν πολύ σε τρόπο ζωής - και ως αποτέλεσμα και στην εμφάνιση του πληθυσμού. Η παχυσαρκία στην Αγγλία συναγωνίζεται την Αμερική, ενώ στη Γερμανία το χειμώνα βλέπεις μέχρι και ηλικιωμένα ζευγάρια να βγαίνουν για τρέξιμο στο χιόνι.

Στη Σκανδιναβία οι πιο πολλές γυναίκες, αλλά και άντρες ασχολούνται σοβαρά με το fitness.

Σαν τελευταίο σχόλιο: έχει τεράστια διαφορά η αδύνατη από την αφαγία με την fit που κάνει 100 κιλά squats που έχει απλά χαμηλό ποσοστό λίπους, αλλά αυξημένη μυική μάζα.

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Σαν τελευταίο σχόλιο: έχει τεράστια διαφορά η αδύνατη από την αφαγία με την fit που κάνει 100 κιλά  που έχει απλά χαμηλό ποσοστό λίπους, αλλά αυξημένη μυική μάζα.

Γυναίκα 100 κιλά squats ;;;;;

Οι γυμνασμένες γυναίκες , με πεταγμένα νεύρα σε χέρια πόδια, μου φέρνουν εμετό.
Όχι δεν τις γαμάω, σιχαίνομαι να τις βλέπω .
Και με γυμνασμένα μπούτια σαν χοιρομέρια, εμετό μου φέρνουν .

Να πάνε στην ισπανία, να τους κάνουν τα μπούτια καπνιστό σαλάμι που είναι καλοί .......

Εγγρ.
31 Μαρ 2013
Like
203
Πόντοι
21
Αρχική κουβέντα, ποτέ δεν πρέπει να τραβάει σε ώρα.
ΟΣΗ ΩΡΑ ΔΙΑΡΚΕΣΕΙ , ΔΕΝ ΜΙΛΑΣ ΕΣΥ ΠΟΛΥ. ΤΗΝ ΠΡΟΚΑΛΕΙΣ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΕΚΕΙΝΗ.
Αν είναι βλήμα ... θα το αναδείξει μόνη της.
ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΕΟΥΛΑ.

Σε αυτό έχεις δίκαιο, λειτουργεί υπέρ σου όχι μόνος ως προς το γεγονός ότι παίρνεις πληροφορίες για το αν είναι σαβούρα ή όχι αλλά με το να μην μιλάς περισσότερο από αυτήν 1) κρατάς ένα μυστήριο ώστε να έχει να ανακαλύψει πράγματα για σένα στο μέλλον και 2)της δείχνεις ότι δεν επιζητάς την επιβεβαίωση της και αυτόματα είσαι από πάνω στο interaction.

Barry Lyndon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2019
Like
1.833
Πόντοι
216
Η γυναικα πρεπει να ειναι μπαμπατσικη...ποιος ασχολειται μωρε με τα ανωρεξικα φρικια του fitness και του lifestyle?Η γυναικα πρεπει να εχει μπουτακια,κωλαριδι,βυζαρες κλπ.

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.415
Πόντοι
3.296
Είναι πολλές έτσι.....αναποφάσιστες,κολλημένες κτλ. Υπάρχουν όμως και νορμάλ κοπέλες.Συνέχισε να ψάχνεις... είναι θέμα αριθμών....για να βρεις χρυσό μέσα στα σκατά πρέπει να σκάψεις βαθιά.
Αναποφασιστες κολλημενες κτλ

Αυτο που πραγματικα μου κανει εντυπωση ειναι οτι ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΥΚΑΙΕΙ ΤΟ ΓΑΜΗΣΙ

Χρυση τομη θα ταν ενας ανδρας που να μην τιν πολυκαιει επισης να τον χωσει

Ελα μου ομως που αυτο δεν ελεγχεται...

Καθεσαι παιζεις αμυνα και γινεσαι καληνυχτακιας και φευγει η γκομενα και χτυπας κεφαλι τοιχο

Παιζεις γερη επιθεση τη στριμωχνεις σε απωθει ξενερωνει σου ριχνει χ και τραβας τις πουτσοτριχες σου γιατι βιαστηκες τοσο

Ειχα βγει με τυπισσα με γλυκο προσωπακι και χειλαρες που το ινσταγκραμ ειχε παρει ποζα ρυθμθκης γυμναστικης με το μαγιο και φουσκωνε η μουναρα της στο φιλοθεαμων κοινο

Σκαει μυτη και με μινι φουστα με μαυρο καλσον

Την παω σε σκοτεινο μπαρακι.Φασωμα κανονικο

Μου γινε καγκελο

Της λεω παμε σπιτι μου για αλλο ενα ποτο;

Μου λεει αλλη φορα

Ε αυτο ηταν.Εφυγε και δεν την ξαναδα γαμωτοοο

Και εχω τυψεις γιατι δεν ξερω αν επρεπε να οιεσω πιο πολυ η αν επρεπε να χαλαρωσω τη φαση

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Ε αυτο ηταν.Εφυγε και δεν την ξαναδα γαμωτοοο

Και εχω τυψεις γιατι δεν ξερω αν επρεπε να οιεσω πιο πολυ η αν επρεπε να χαλαρωσω τη φαση

Αν ζήτησες ΜΙΑ φορά να βρεθείτε και δεν δέχθηκε ... ή δεν έδωσε αν δεν δέχθηκε ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ...

σβήνεις το τηλέφωνο.

Και στο δρόμο να τη δεις, δεν λες ούτε γειά,  ούτε καλημέρα. Τίποτε.

Είστε πλέον ΠΑΛΙ , ΑΓΝΩΣΤΟΙ.

Τέλος.

Ό,τι άλλο αν κάνεις, ξεφτιλίζεσαι και ο ίδιος και ξεφτιλίζεις τους άνδρες
ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΚΑΡΙΟΛΙΑ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ...........

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Αναποφασιστες κολλημενες κτλ

Αυτο που πραγματικα μου κανει εντυπωση ειναι οτι ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΥΚΑΙΕΙ ΤΟ ΓΑΜΗΣΙ

Χρυση τομη θα ταν ενας ανδρας που να μην τιν πολυκαιει επισης να τον χωσει

Ελα μου ομως που αυτο δεν ελεγχεται...

Καθεσαι παιζεις αμυνα και γινεσαι καληνυχτακιας και φευγει η γκομενα και χτυπας κεφαλι τοιχο

Παιζεις γερη επιθεση τη στριμωχνεις σε απωθει ξενερωνει σου ριχνει χ και τραβας τις πουτσοτριχες σου γιατι βιαστηκες τοσο

Όταν όλες έχουν 100αδες επιλογές,στη μούνα τους εντελώς αν δεν πετύχει ένα ραντεβού.Ο άντρας δεν έχει επιλογές,του κάθεται μια για ραντεβού με τα χίλια ζόρια και είναι στην τσίτα μην κάνει καμια μαλακία και ξενερώσει το γκομενάκι.

Φυσικά είναι και το θέμα του γαμησιού,οι γυναίκες δεν έχουν ορμές ή τις ρυθμίζουν όπως θέλουν,ενώ ο άντρας καίγεται.Βλέπεις κάποιες έξω που δεν λογαριάζουν τίποτα,γλωσσόφιλα στο δρόμο,στα παγκάκια,στα φανάρια μες στα αυτοκίνητα,λες ρε πούστη γιατί να μην είναι όλες έτσι;

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Όταν όλες έχουν 100αδες επιλογές,στη μούνα τους εντελώς αν δεν πετύχει ένα ραντεβού.Ο άντρας δεν έχει επιλογές

O άντρας , γαμάει όποτε θέλει , πουτάνες.
Από άπειρες επιλογές.

Οπότε δεν καίγεται.

Επίσης όταν παίζει , έχει πολλές επιλογές.

Οι ανύπαρκτοι δεν έχουν .

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
O άντρας , γαμάει όποτε θέλει , πουτάνες.
Από άπειρες επιλογές.

Οπότε δεν καίγεται.

Επίσης όταν παίζει , έχει πολλές επιλογές.

Οι ανύπαρκτοι δεν έχουν .

Ρε Λάκη είπαμε καλές οι πουτάνες,αλλά μόνο μ'αυτές δεν γίνεται. 

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606

Αν τρως από αυτές, ΕΙΣΑΙ ΧΑΛΑΡΟΣ.
Και παίζεις με άλλο αέρα με γκόμενες . ΟΠΟΤΕ ΤΡΩΣ ΚΑΙ ΓΚΟΜΕΝΕΣ.

emperor13

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2018
Like
754
Πόντοι
96

ετσι σε θελει Δασκαλε ο καπιταλισμος

να αναλωνεσαι στο ναρκωτικο του καπιταλισμου την πορνεια και μονο εκει οπως στις διαλυμενες καπιταλιστικες μπανανιες που ο ανδρας βιωνει μια ζωντανη κολαση σαν την ιαπωνια,την σιγκαπουρη και την κορεα

στην δε σιγκαπουρη το 80%!!!!! των ανδρων ηλικιας μεχρι 35 ετων ειναι αγαμητοι

AdP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2019
Κριτικές
8
Like
2.456
Πόντοι
721
Αν τρως από αυτές, ΕΙΣΑΙ ΧΑΛΑΡΟΣ.
Και παίζεις με άλλο αέρα με γκόμενες . ΟΠΟΤΕ ΤΡΩΣ ΚΑΙ ΓΚΟΜΕΝΕΣ.

Δεν μπορούν να καταλάβουν όλοι τη σοφία αυτού που λες.

Όταν δεν είσαι λιγούρης και δεν τρέχεις πίσω από την καθεμία, έχεις άλλο αέρα.

Σε αυτό μεγάλο ρόλο παίζει να είσαι χορτάτος, πολύ μεγάλο ρόλο, να έχεις τη δική σου αξία και προσωπικότητα και να μην ¨πέφτεις¨ για καμία.

Το μπουρδελίζειν είναι στην ουσία εμπειρίες.

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606

Σε αυτό μεγάλο ρόλο παίζει να είσαι χορτάτος, πολύ μεγάλο ρόλο, να έχεις τη δική σου αξία και προσωπικότητα και να μην ¨πέφτεις¨ για καμία.

Μεγάλο ρόλο και τα χόμπυ !
Να περνάς καλά !!!!

Τρελαίνονται οι γυναίκες για τύπους που παθιάζονται με χόμπυ.

ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ , ΠΑΡΑΤΗΡΩ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΔΑΣΚΑΛΟ.
Είναι 50+ ... έχει κόρη 20+ ....

γαμάει μουνάρες 25άρες και παντρεμένες 30ρες ....

Ο ΤΥΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΘΕΟΣ, ΤΙΤΑΝΑΣ, ΟΓΚΟΛΙΘΟΣ.

Και δεν έχει πάει ποτέ με πουτάνα !!!!!!
Ούτε 1 φορά !!!!!!!

Βέβαια ο τύπος είναι ο μότσαρτ και εμείς όλοι έχουμε γράψει μισό βαλς ....

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606

Δεν έχει σχέση.Οι γκόμενες θέλουν να σε βλέπουν με γκόμενες για να σε θέλουν κι αυτές.Να ξέρουν ότι είσαι παντρεμένος ή χωρισμένος,να βλέπουν τα σοσιαλ σου γεμάτα με φώτο γυναικών και όχι μόνο σου ή με άλλους ψωλαραίους,αυτά μετράνε.

Οι πουτάνες απλά σε βοηθάνε να μην ξεχνάς πως γίνεται η σεξουαλική πράξη.Ούτε αέρα σου δίνουν,ούτε τίποτα.Το μόνο που σου δίνει αέρα είναι η αποδοχή των γυναικών

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom