Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (1 μέλη και 15 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 870 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 511 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 321 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 578 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.968

kakiasmenoprovato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2020
Κριτικές
1
Like
2.108
Πόντοι
456
Τα 2 ''κορυφαία'' σχόλια του σαντμαν είναι πως ΟΛΕΣ οι μουνάρες τα εχουν με χάλιες και ότι οι μουνάρες γουσταρουν μόνο κοντούς.

Ενώ στην πραγματικότητα,η καθεμία και ο καθενας έχουν τα γούστα τους,και μπορείς εξω να δεις διαφορων ειδών ζευγαρια,σε θέμα εμφανισης.

Τα παραλεει, αλλα εχω ακουσει ωραιες γκομενες να κλαιγονται (!) που οι γκομενοι τους κανουν γυμναστικη και δεν εχουν κοιλιτσα γιατι φοβουνται οτι θα τους την πεφτουν αλλες. Και το ακουσα αυτο απο πραγματικα ωραια γκομενα

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.117
Πόντοι
1.206
Τα παραλεει, αλλα εχω ακουσει ωραιες γκομενες να κλαιγονται (!) που οι γκομενοι τους κανουν γυμναστικη και δεν εχουν κοιλιτσα γιατι φοβουνται οτι θα τους την πεφτουν αλλες. Και το ακουσα αυτο απο πραγματικα ωραια γκομενα

Ρε φίλε,το έχω ακούσει και εγώ αυτό που λες,αλλά ο Σαντ Μαν το πάει στο άλλο άκρο.

Ε όταν λέει τέτοια,καλά κάνουν ο Μουνοκωλαράκης με τον Αλεξ και τον κράζουν.

emperor13

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2018
Like
754
Πόντοι
96
ξυπναει ο κοσμακης απο τις διδασκαλιες του Δασκαλου :rockon: :rockon: :rockon:

emperor13

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2018
Like
754
Πόντοι
96
Οι ελλεεινίδες 30-40 είναι πιο καμμένη γενιά που υπάρχει στον πλανήτη.Ακόμα ζουν με το όνειρο της Μυκόνου,της Αράχωβας γιατί προφανώς κάποιοι μαλάκες τους τα πρόσφεραν στο παρελθόν.Μερικές στάνταρ έχουν να γαμηθούν και 10 χρόνια

Από την άλλη,βλέπεις τα νέα κοριτσάκια μέσα στην καύλα,με τα μπούτια έξω όλες,έτοιμες να φασωθούν/γαμηθούν οπουδήποτε,να τις χουφτώνουν έξω τα αγοράκια κι αυτές να γελάνε,με μόνη μαλακία βέβαια τον εθισμό στα κινητά.

Δασκαλε οι συγχρονοι δουλοι ειναι οι αναπαραγωγικης ηλικιας αυτοχθονες ανδρες στην δυση μεχρι 35 ετων

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Αν δεν έχεις μούσια, τατού, τιραντάκια και δεν είσαι ενημερωμένος  για τα τρέχοντα reality και σειρές και δεν είσαι γυναικωτός, μουνουπόδουλος τι άλλο ελκυστικό μπορεί να έχει κάποιος που να γουστάρει μια Ελλεινίδα? Μήπως κοινό κατοικίδιο?

Τύπε θες συγκεκριμένες οδηγίες τώρα δημόσια ;;; Είμαστε σοβαροί ;;;
Ειλικρινά δηλαδή, πιστεύεις ότι δεν μπορείς να στήσεις/έχεις/φορέσει κάτι
που θα τραβήξει την προσοχή, θα το σχολιάσουν κάποιες και θα δώσει αφορμή για κουβέντα ;;;;

Πόσο νιονιό θέλει τύπε ;;;

Δεν μιλάμε για μιγαδικούς αριθμούς, απλά πράγματα είναι .

Εγγρ.
31 Μαρ 2013
Like
203
Πόντοι
21
Ρε φίλε,το έχω ακούσει και εγώ αυτό που λες,αλλά ο Σαντ Μαν το πάει στο άλλο άκρο.

Ε όχι και μουνοκωλαράκης  :2funny: :erection:

Το έχουμε πει...έχω χωρίσει από ανασφάλεια γκόμενας ότι θα μου την πέσει άλλη.
Γενικά, αν έχεις πολύ καλή εμφάνιση, υπάρχουν αρκετές γκόμενες που θα γυρίσουν να σε κοιτάξουν, μπορεί να πηδηχθούν μαζί σου (1-2 φορές για να ξεθυμάνουν) αλλά αν θες σχέση δεν πρόκειται ποτέ να σου κάτσουν για τον παραπάνω λόγο.

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Φλωροι μου φαινονται οι πιτσιρικαδες τελειως. Ειδα μια παρεα σε ενα μπαρ πριν μια βδομαδα και οι τυποι πηρανε κατι ποτακια με κερασι, ημαρτον που λεει και ο γεωργιου.

Δεν έχει σημασία αν είναι ή φαίνονται φλώροι.Και με τέτοιους τα φτιάχνουν.Αυτό λέω.

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.117
Πόντοι
1.206
Ε όχι και μουνοκωλαράκης  :2funny: :erection:

Το έχουμε πει...έχω χωρίσει από ανασφάλεια γκόμενας ότι θα μου την πέσει άλλη.
Γενικά, αν έχεις πολύ καλή εμφάνιση, υπάρχουν αρκετές γκόμενες που θα γυρίσουν να σε κοιτάξουν, μπορεί να πηδηχθούν μαζί σου (1-2 φορές για να ξεθυμάνουν) αλλά αν θες σχέση δεν πρόκειται ποτέ να σου κάτσουν για τον παραπάνω λόγο.

Υπάρχει τέτοιο μέλος ναι.Που την λεει συνέχεια στον Σαντ Μαν.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Βάζω στοίχημα ότι ο Σαντ Μαν,όταν τον κράζουν αυτοί 2,βράζει και θέλει να τους δείρει
Ο Σαντ μαν πρεπει να αποφασισει για ποιον λογο μπαινει εδω μεσα

Εκτος αν ειναι ο προφανης, οτι προσπαθει να βρει καποιους να του λενε οτι οι στρεβλες ιδεες του ειναι σωστες για να νιωθει λιγο δικαιωμενος στην πληρη απομονωση του

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.117
Πόντοι
1.206
Εγώ βάζω στοίχημα ότι που και που ξεχνάς κανα κωδικό γι'αυτό και δεν τους βλέπουμε

Α,εννοείς αυτό που παθαίνεις εσυ συχνά πυκνά και δεν μπαίνεις τόσο πολύ και ως emperor13

Εγγρ.
31 Μαρ 2013
Like
203
Πόντοι
21
Σε αυτό το σημείο να δηλώσω ότι δεν έχω καμιά συγγένεια με τον ΜΟΥΝΟΚΩΛΑΡΑΚΗ  :cheesy:. Οι μοντς που βλέπουν τις ip ξέρουν!

Δ

Διαγραμμένο μέλος 186072

Επισκέπτης
Χωρίς να πουλήσεις σόου, παπάτζα, ιστορία, λεζάντα ;;
Έτσι πιθανόν να μη γάμησε ποτέ κανείς !

Μου εχει τυχει αρκετες φορες σε κουβεντα εντελως μη-σεξουαλικη, οπου την αλλη δε τη φλερταρα καν, να τη βλεπω να σκαλωνει και να θελει περισσοτερα οσο μιλαμε. Και καλα λογω "λεγειν". Αλλα χωρις να επιδιωκεις οτιδηποτε ή να πουλας οτιδηποτε. Μπορει η θεματολογια να περιλαμβανει εντελως ντεκαβλε θεματα, πχ προσωπικες ασθενειες ή ...τη χημικη συσταση του χωματος, αλλα παρ'ολα αυτα το περιεχομενο δειχνει να εχει μικροτερη σημασια απ'το τελικο αποτελεσμα.

kakiasmenoprovato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2020
Κριτικές
1
Like
2.108
Πόντοι
456

Καλα αν στειλουμε τον σαντμαν σε στεκι καταθλιπτικων σε μιση ωρα θα εχουν αυτοκτονησει ολοι.

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.780
Πόντοι
3.656
Η ιδια γκομενα σχολιασε οτι οι ελληνιδες (αλλα και οι ελληνες) ειναι γενικα χοντρες και ολη την ωρα με το κινητο. Απο μονη της εγω δεν ειπα τιποτα

μάλλον δεν θα είχε ταξιδέψει αλλού.

....Στη «γηραιά» ήπειρο, το συγκεκριμένο πρόβλημα παρουσιάζει έξαρση. Σύμφωνα με χάρτη, που παρουσιάζει το ποσοστό των παχύσαρκων ενηλίκων σε κάθε χώρα, στο «κόκκινο» είναι η Τουρκία και η Ανδόρα, που κατέχουν το αρνητικό ρεκόρ με 29,5%.

Ακολουθούν η Βρετανία (28,1%) και η Τσεχία (26,8%), ενώ σε ό,τι αφορά η Ελλάδα, το 22,9% του ενήλικου πληθυσμού είναι παχύσαρκο, ποσοστό που φέρνει τη χώρα μας στην 20η θέση στην Ευρώπη.
Πηγή: iefimerida.gr -

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Στη «γηραιά» ήπειρο, το συγκεκριμένο πρόβλημα παρουσιάζει έξαρση. Σύμφωνα με χάρτη, που παρουσιάζει το ποσοστό των παχύσαρκων ενηλίκων σε κάθε χώρα, στο «κόκκινο» είναι η Τουρκία και η Ανδόρα, που κατέχουν το αρνητικό ρεκόρ με 29,5%.

Ακολουθούν η Βρετανία (28,1%) και η Τσεχία (26,8%), ενώ σε ό,τι αφορά η Ελλάδα, το 22,9% του ενήλικου πληθυσμού είναι παχύσαρκο, ποσοστό που φέρνει τη χώρα μας στην 20η θέση στην Ευρώπη.
Πηγή: iefimerida.gr -

Η έρευνα δικαιώνει τον Κμαν που λέει ότι Τσέχες και Πολωνές έχουν γίνει φακλάνες.Όλη η ανατολική Ευρώπη πλην Ουκρανίας έχει μεγαλύτερα ποσοστά παχυσαρκίας από Ελλάδα.Η επέλαση των Μακ Ντόναλντς τα'χει γαμήσει όλα

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Η έρευνα δικαιώνει τον Κμαν που λέει ότι Τσέχες και Πολωνές έχουν γίνει φακλάνες.Όλη η ανατολική Ευρώπη πλην Ουκρανίας έχει μεγαλύτερα ποσοστά παχυσαρκίας από Ελλάδα.Η επέλαση των Μακ Ντόναλντς τα'χει γαμήσει όλα

Δεν έχω πει οτι Τσέχες και Πολωνές έχουν γίνει φακλάνες.Εχω πει οτι τείνουν στη γερμανοποίηση.
Δηλαδή αν Γερμανία έχει 30-35% χοντρές,Τσεχία έχει 20% και Πολωνία 20-25%.Πριν από είκοσι χρονιά τα ποσοστά παχυσαρκίας σε Τσεχία,Πολωνία ήταν κάτω του 1%,όλες ήταν στυλάκια.Εψαχνες με το κυάλι να βρεις παχουλή.Τώρα βαδίζουν στο δυτικό δρόμο.
Δηλαδή πρακτικά μόνο 20-30% είναι πλέον λεπτές.Ενα 40% εχουν κιλάκια παραπάνω και ένα 20-25% είναι χοντρές.Αυτό έχει βγάλει πολλά μουνιά εκτός κυκλοφορίας για όσους δεν ενδιαφέρονται για το λίπος και θέλουν να γαμάνε λεπτές.
Αν κάποιος γουστάρει να γαμάει χοντρές,θα βρεθεί πλέον στον παράδεισο.Το ίδιο και οι σαβούρηδες.Για τους άλλους είναι δύσκολα τα πράγματα.
Και Σκανδιναυία η ίδια εξέλιξη είναι,απλά Σκανδιναυία η χοντροποίηση έγινε περίπου μια δεκαετία πριν την ανατολική Ευρώπη,κάπου στα 90's.
Τώρα ακόμα και Ουκρανία Λβωφ κτλ βλέπεις ένα 10-15% νεαρές που είναι παχουλές,παλιά αυτό ήταν αδιαννόητο εντελώς.
Βέβαια Ουκρανία,Ρωσία δε βλέπεις ακόμα τέρατα ελέφαντες,νεαρές γκόμενες πάνω από 100 κιλά όπως Γερμανία,Αγγλία,Σκανδιναυία,κάτι είναι και αυτό αλλά πόσο θα κρατήσει.
Ελέφαντες Πολωνέζες για την ώρα μόνο Γερμανία,Αγγλία βλέπεις αλλά προφανώς θα εξαπλωθεί.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Δύσκολή ή ζωή για στυλάτους σαν του λόγου σου...
Και το δημητράκη συμπονώ επίσης...
:S

Αυτές ισχυρίζονται οτι οι υπέρβαρες νιώθουν καλύτερα με τον εαυτό τους,τρώνε ό,τι θέλουν,είναι πιο ευτυχισμένες,κάνουν καλύτερα μπούκια κτλ.Fat acceptance theory.Εγώ θέλω να δω ξανά την Πράγα του 99 με τα στυλάκια και τα υπερμοντέλα και το Λβωφ του 2005 που δεν είχαν γραμμάριο λίπους παραπάνω,δε με ενδιαφέρουν οι φεμινιστικές θεωρίες και τα fat acceptance.Θέλω να δω Πόζναν 2008 ωραία πράγματα.Οι γκόμενες σκέφτονταν και την παραμικρή θερμίδα που κατανάλωναν μήπως τους χαλάσει τη σιλουέτα και δεν καυλώσεις αρκετά.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom