Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 192K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 25 άτομα (0 μέλη και 25 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 880 29,2%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 175 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 516 17,1%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 331 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 323 10,7%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 101 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 592 19,7%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    3.011

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.295
Πόντοι
8.006
Alex, εσυ προσωπικα γαμας στα μπουρδελα στην ηλικια που εχεις και με το status που εχεις λογω δουλειας και χρηματων?
Μπουρδελα οχι. Σιχαινομαι.
Συνηθως βιζιτες.
Αν δω ομως και καποια που μου αρεσει σε στουντιο δεν θα πω οχι.

milftaster

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2016
Like
251
Πόντοι
21
Στην Ελλάδα ειδικά,όντως από οπουδήποτε.

Απορώ γιατί υπάρχουν και μπουρδέλα αφού όλοι έχουν γκόμενες
ΚΑΙ εδω βλεπουμε πως με μια απλη λιτη και απεριττη απαντηση στελνει για υπνο τους haters , πως αποστομωνει τα λαμογια , πως κανει αδιαβαστους τους διαβασμενους ...διοτι εχει την ΜΕΘΟΔΟ ΤΟΥ ΠΡΟΚΡΟΥΣΤΗ......φερνει ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ ΤΟΥ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΠΟΥΣΤΗ

Υ.Γ. Σαντ μαν οντως τωρα περαν της πλακας μηπως το Λυπημενος ανδρας ειναι ενα παρατσουκλι που η προελευση του δεν εχει να κανει με ολα αυτα περι ζωης και απογοητευσης και λυπης για τον κοσμο και της γυναικες και ο ΠΡΑΓΜΑΤΚΟΣ λογος ειναι επειδη ησουν ενα κρυφο μελος των θρυλικων txc του τοτε , που ενω ειχαν διαλυθει εσυ δεν ηθελες και απο τοτε επεσες σε μονιμη λυπη ( εξ'ου και το προσωνυμιο Σαντ μαν ) ? λεγε τωρα , μπεσα !!! παιζει τιποτα τετοιο ?

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.414
Πόντοι
2.786
Πάνε εσύ να την πέσεις σε κανα μαγαζί και οι φουσκωτοί θα σε πετάξουν έξω αν οι γυναίκες πουν ότι τις ενοχλείς

Μα αυτό σου λέω, το έχω κάνει και ούτε ξύλο έχω φάει, ούτε αυτόφωρο με έχουν πάει! Άρα μάλλον δεν τις ενόχλησα. Δεν ξέρω τι τους λες εσύ και τρώς ξύλο... Κοίτα, εάν πας με το στυλ "τι κάνεις πουτανάκι μου, όλα καλά? έλα να σου σκίσω την ροδελίτσα ξεκωλάκι μου να δεις τι σημαίνει γαμήσι!!!", τότε ΟΚ υπάρχει πιθανότητα να φάς φαπίδια! :grin:

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.209
Πόντοι
606
τι λες ρε τραχανα; ολες τις γκομενες που εχω γαμησει απο πεσιμο τις εβγαλα
στο γυμναστηριο,στο σουπερμαρκετ,στο τραινο,σε κλαμπ, στον δρομο, μεχρι και σε σαντουιτσαδικο εχω βγαλει γκομενα

Απλά το χειρότερο μακράν , είναι το κλαμπ.
Και με περισσότερες αποτυχίες. Και δύσκολες ώρες .Και μεγάλη δαπάνη.
Και δηλητηριάζεις την υγεία σου, ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΠΟΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑ.

milftaster

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2016
Like
251
Πόντοι
21
μονο οταν διαβαζω αυτα που γραφεις το παθαινω
και εδω βλεπουμε πως με μια ακομη απαντησουλα απο αυτες που ο μαγιστρος ειχε στο τσεπακι του
Ω ΝΑΙ , εβαλε τον Μητσο Ερινυες να τον τρωνε,  Ω ΝΑΙ  κανει παλι κολπα σαν τον Αλκαπονε , Ω ΝΑΙ βαζει Ερινυες να τον τρωνε Χτυπαει σαν κανονι του Ναβαρονε .....

αστο Μητσο κανενας δεν μπορει , ειναι αυτοκτονια να τα βαζεις με τον Σαντ ...οπως κλενε και οι txc ειναι αυτοκτονια να τα βαζεις με τους txc, ασταλινες ρημες προς επαληθευση Ω ΝΑΙ

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.209
Πόντοι
606
ο τραλαλακης πήγαινε και Ελ μπαντονεόν στην Βιργινίας Μπενάκη και χορευε στην πίστα εμείς τρώγαμε φιλέτα και του πεταγαμε ντομάτες έλλειψη κεσεδιων γιαουρτης

Ο μπράμπους σε μία την έχει πέσει στο δρόμο όλη κι όλη λέει ...
Τουλάχιστον μέχρι το ... 2014.

Σήμερα Πισω απο το Μετρο του Αγιου Αντωνίου  κατέβηκε μια γκόμενα γυρς στα 25-30 με σωματαρα ματα γκρι  κολαν ψηλή με γόβες ψηλές τρελλο περπατημα και κώλο ποιήμα.!!!Αφου ρωτησε για μια οδο σε ενα περιπτερο συνεχισε να περπαταει με κατευθυνση το μπουρνάζι.Δεν αντισταθηκα και την ακολουθησα και την ρωτησα τι κανεις κουκλα...Αφου σαστισε στην αρχη σταματαει και ειμασταν τετ α τετ.την ρωταω που παει αν επιτρεπεται και μου λεει ΄΄ολο καπου παω και εγω'' με καλη διάθεση και χαμογελαστή παντως.της λεω αν εχει χρόνο να βρεθουμε.είτε για χοτελ είτε για μια αλλη φορα καποιο τηλ..η φεισμπουκ.και μου λεει οχι,κοιταζομασταν για αρκετη ωρα και δεν εδειχνε να βιάζετε. και της λες καλα να περασεις. και εκανα τελικα αναστροφη και εφυγα με την καυλα..!!αυτη έμεινε να δει τι θα κάνω..θελω να σας ρωτησω εκανα καλα??

σαν πιο εμπειροι..ηταν η πρωτη γκόμενα που την επεσα στο δρόμο..εκανα καλα???Αυτη τη ρολο βαραγε??να ηταβ ερασιτεχνης η επαγγελματιας?ελπιζω να καταλαβε τι ηθελα εγω απο αυτην παντως..!μηπως επρεπε να της πς κατευθειαν για λεφτα??η οχι?για λεφτα δεν αναφερθηκα.ντραπηκα..ηταν η πρωτη μου φορα σας ξαναλεω!

Υ.Γ. Με κάθε αναφορά σε εμένα, θα γίνονται quotes παλιά κείμενά σου, από το πλούσιο αρχείο της ΕΡΤ.
Πιστεύω δεν το θες.

μιτσος123

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2018
Like
72
Πόντοι
16
  Σήμερα Πισω απο το Μετρο του Αγιου Αντωνίου  κατέβηκε μια γκόμενα γυρς στα 25-30 με σωματαρα ματα γκρι  κολαν ψηλή με γόβες ψηλές τρελλο περπατημα και κώλο ποιήμα.!!!Αφου ρωτησε για μια οδο σε ενα περιπτερο συνεχισε να περπαταει με κατευθυνση το μπουρνάζι.Δεν αντισταθηκα και την ακολουθησα και την ρωτησα τι κανεις κουκλα...Αφου σαστισε στην αρχη σταματαει και ειμασταν τετ α τετ.την ρωταω που παει αν επιτρεπεται και μου λεει ΄΄ολο καπου παω και εγω'' με καλη διάθεση και χαμογελαστή παντως.της λεω αν εχει χρόνο να βρεθουμε.είτε για χοτελ είτε για μια αλλη φορα καποιο τηλ..η φεισμπουκ.και μου λεει οχι,κοιταζομασταν για αρκετη ωρα και δεν εδειχνε να βιάζετε. και της λες καλα να περασεις. και εκανα τελικα αναστροφη και εφυγα με την καυλα..!!αυτη έμεινε να δει τι θα κάνω..θελω να σας ρωτησω εκανα καλα??

σαν πιο εμπειροι..ηταν η πρωτη γκόμενα που την επεσα στο δρόμο..εκανα καλα???Αυτη τη ρολο βαραγε??να ηταβ ερασιτεχνης η επαγγελματιας?ελπιζω να καταλαβε τι ηθελα εγω απο αυτην παντως..!μηπως επρεπε να της πς κατευθειαν για λεφτα??η οχι?για λεφτα δεν αναφερθηκα.ντραπηκα..ηταν η πρωτη μου φορα σας ξαναλεω!
:S :S :S :S :S :S :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.949
Πόντοι
2.606
Ο μπράμπους σε μία την έχει πέσει στο δρόμο όλη κι όλη λέει ...
Τουλάχιστον μέχρι το ... 2014.

Υ.Γ. Με κάθε αναφορά σε εμένα, θα γίνονται quotes παλιά κείμενά σου, από το πλούσιο αρχείο της ΕΡΤ.
Πιστεύω δεν το θες.
τραλαλακη αυτο δεν το εχω γραψει εγω σημερα μπηκα για 4η φορα στη ζωη μου στο μετρο στον αγιο αντωνιο δεν εχω κατεβει ποτε και το κυριοτερο δεν ξερω καν που ειναι ο αγιος αντωνιος  :2funny:

ενας που εχει αικιου πανω απο πενηντα βλεπει τελειες θαυμαστικα κεφαλαια γραμματα που εγω δεν χρησιμοποιω ποτε τραβα λακη να δεις αμα ερχομαι σαν και σενα ξερεις ποσους θελω?

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.949
Πόντοι
2.606
τραλαλακη αυτο δεν το εχω γραψει εγω σημερα μπηκα για 4η φορα στη ζωη μου στο μετρο στον αγιο αντωνιο δεν εχω κατεβει ποτε και το κυριοτερο δεν ξερω καν που ειναι ο αγιος αντωνιος  :2funny:

ενας που εχει αικιου πανω απο πενηντα βλεπει τελειες θαυμαστικα κεφαλαια γραμματα που εγω δεν χρησιμοποιω ποτε τραβα λακη να δεις αμα ερχομαι σαν και σενα ξερεις ποσους θελω?
αντεγραψες μαλακα κατι που εκανα κοπι πειστ προφανως απο αλλο θρεντ και το ειχα βαλει στο θρεντ με με τα παππουδια για να γελαμε τωρα γελαμε και μαζι σου  :birdman:

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.209
Πόντοι
606
[size=15pt] να μην περιαυτολογησω αλλα εχω λιωσει στη μαλακια  [/size]

ακολουθώντας τα λινκ τύπε, παραπέμπουν σε δικά σου posts ... δεν ξέρω τι λες ...
ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ... από το πλούσιο αρχείο της ... ΕΡΤ !

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.949
Πόντοι
2.606
ακολουθώντας τα λινκ τύπε, παραπέμπουν σε δικά σου posts ... δεν ξέρω τι λες ...
ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ... από το πλούσιο αρχείο της ... ΕΡΤ !
τραλαλακη εισαι ευκολο γλεντι και μαλιστα γλεντι που δεν κοστιζει καθολου σε χρονο για ψαξιμο και δεν χρειαζεται καν υπομονη αφου φροντιζεις να πετας τις μαλακιες σαν ητακαπαεντεκα
που ειχαμε μεινει μιλησε μας για σενα και την σχολη χορου εκανες και πιρουετες ?

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.209
Πόντοι
606

URL]]

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.209
Πόντοι
606
Υπονοείτε πως ο κ. Μπράμπος είναι "εύθυμος"; Ή το λέτε ευθέως. :)

Ο κύριος μπράμπος , είναι μία πολύ συνηθισμένη περίπτωση ... κοινότυπη απολύτως ...
Με βάση τις δικές μου εμπειρίες πάντα ....

Ξέρετε τι εννοώ ... ιδιωτικά σχολεία , τέλη 80s αρχές 90s
ήταν γεμάτα από μπουχέσες των ΒΠ, που αισθάνονταν πολύ πλούσιοι ,
επειδή ο μπαμπάς είχε πάρει σπίτι στα βπ και μπέμπα ή μερσεντέ ...

τόσο πλούσιοι , που ενοχλούνταν από άλλους που βρίσκονταν εκεί .... ή στα πέριξ ... ή έπιναν στο διπλανό τραπέζι ...
ήθελαν να είναι μόνοι τους ...  γιατί αισθάνονταν ανώτεροι .....

Ποτέ δεν κατάλαβα, αφού αισθάνονταν τόσο σούπερ ντούπερ ,
γιατί ήταν μαθηταί στην .... ψωροκώσταινα και δεν πήγαιναν
στο Le Rosey ή στο αλπέν μπο σολέϊγ ....

Σε κάθε περίπτωση , το συνάφι τους είναι τελειωμένο .
Οι βαλκάνιοι τσομπάνηδες ψωλαράδες, τους πάμε τρένο.
Αγοράζουμε τα σπίτια τους, τα αμάξια τους , τα βρακιά τους
και τα κάνουμε γιρλάντες ........

Ο Σκοτ Φιτζέραλντ , για τους βιβλιοφάγους, κάνει μία ενδιαφέρουσα μελέτη αυτών
των τελειωμένων , στο "όμορφοι και καταραμένοι"
και το "τρυφερή είναι η νύχτα".

Πολιτικός τους χώρος, αποκλειστικά η ... ΝΔ !!!!!

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.949
Πόντοι
2.606
Υπονοείτε πως ο κ. Μπράμπος είναι "εύθυμος"; Ή το λέτε ευθέως. :)
το εβαλε για να μας θυμισει την ιστορια με τον μπαρμαν που του φαγε την γκομενα οχι στο μπαρ αλλα στην πισινα και πηγε και μυξοκλεγοταν στο αφεντικο του  :2funny: ειναι αληθεια τραλαλακη η το κατεβασα απο το μυαλο μου ?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom