sithlord
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 13 Μαρ 2012
- Κριτικές
- 36
- Like
- 7.038
- Πόντοι
- 16.596
Δυστυχώς στις γυναίκες δεν μπορείς να τη βγεις εύκολατο'χω ήδη πάθει μια φορά
Είναι διαόλου κάλτσα
Θέλουν ειδική μεταχείριση
Δυστυχώς στις γυναίκες δεν μπορείς να τη βγεις εύκολατο'χω ήδη πάθει μια φορά
Τύπε σε σχολή χορού απλά θα αγγίξει αυτήν που στη συνέχεια θα γαμήσει ο ιδιοκτήτης που είναι και μάστερ στο λάτιν :SO Sad man ούτε σε σχολή χορού δεν θα αγγίξει γυναίκα!
Μάλλον του αρέσει να τις βλέπει μόνο από μακριά!
ρε τυπε μια ερωτηση και αν θες απαντας,αφου βλεπεις παντου μουναρες με χαλιες γιατι εσυ δεν την πεφτεις σε καμια μουναρα;Τα έχω πει,μουνάρα γκόμενα σπάνια τη βλέπεις με αντίστοιχο άντρα.Όλες είναι με κοντύτερους ή ασχημότερους ή στην καλύτερη καθημερινούς.Όπως επίσης βλέπεις πολλούς 1.80+ να είναι με γκόμενες 1.50+
ρε τυπε μια ερωτηση και αν θες απαντας,αφου βλεπεις παντου μουναρες με χαλιες γιατι εσυ δεν την πεφτεις σε καμια μουναρα;
και χαλιας να εισαι παλι θα φας αφου οπως ειπες βλεπεις παντου μουναρες με χαλιες,αν παλι εισαι ανω του μετριου τοτε ειναι ακομη πιο ευκολο να φας την μουναρα
μην αρχισεις τις πιπες περι κυκλου και λοιπες μπουρδες
σε καθημερινη βαση υπαρχουν αρκετες περιπτωσεις να την πεσεις σε καποια γκομενα,αρκει να εισαι ετοιμολογος και το παιχνιδι γινετε
Ζήσε στον μικρό κόσμο σου εσύ κι άσε εμάς να γαμαμε
Ε ναι, εξαλλου ως γνωστον παντα βρισκεις ενα προβλημα για καθε λυση.Δεν είναι μπούρδες.Στην Ελλάδα δεν υπάρχει γνωριμία από πέσιμο.Άμα πιάσεις και τους ρωτήσεις όλους πώς γνωρίστηκαν,θα σου πουν από παρέα,σχολή,δουλειά.Δεν θ'ακούσεις καμία γυναίκα να πει ότι ο δικός της την επέσε στο δρόμο,στο πάρκο,σε μαγαζί ή οπουδήποτε αλλού.
Πέσιμο μπορείς να κάνεις άμα είσαι 15-20 χρονών,είστε πχ δυο φιλαράκια,βλέπετε δυο συνομήλικα μουνάκια στο παγκάκι και πάτε τις μιλάτε.Αλλά ηλικίες 30+,εντάξει θα γελάει το σύμπαν άμα είσαι πέφτουλας.Κινδυνεύεις από ξύλο μέχρι αυτόφωρο.
τι λες ρε τραχανα; ολες τις γκομενες που εχω γαμησει απο πεσιμο τις εβγαλαΔεν είναι μπούρδες.Στην Ελλάδα δεν υπάρχει γνωριμία από πέσιμο.Άμα πιάσεις και τους ρωτήσεις όλους πώς γνωρίστηκαν,θα σου πουν από παρέα,σχολή,δουλειά.Δεν θ'ακούσεις καμία γυναίκα να πει ότι ο δικός της την επέσε στο δρόμο,στο πάρκο,σε μαγαζί ή οπουδήποτε αλλού.
Πέσιμο μπορείς να κάνεις άμα είσαι 15-20 χρονών,είστε πχ δυο φιλαράκια,βλέπετε δυο συνομήλικα μουνάκια στο παγκάκι και πάτε τις μιλάτε.Αλλά ηλικίες 30+,εντάξει θα γελάει το σύμπαν άμα είσαι πέφτουλας.Κινδυνεύεις από ξύλο μέχρι αυτόφωρο.
Από οπουδηποτε μπορεις να βγαλεις γκομενα. Κυριολεκτικα οπουδηποτε. Αρκει να μην εισαι ψυχαναγκαστικός στην αποτυχιατι λες ρε τραχανα; ολες τις γκομενες που εχω γαμησει απο πεσιμο τις εβγαλα
στο γυμναστηριο,στο σουπερμαρκετ,στο τραινο,σε κλαμπ, στον δρομο, μεχρι και σε σαντουιτσαδικο εχω βγαλει γκομενα
Κινδυνεύεις από ξύλο μέχρι αυτόφωρο.
Από οπουδηποτε μπορεις να βγαλεις γκομενα. Κυριολεκτικα οπουδηποτε. Αρκει να μην εισαι ψυχαναγκαστικός στην αποτυχια
Ο ΛΥΠΗΡΟΣ ΑΝΗΡ Λυκουρεζε δεν ειναι ο Ελληνας που εχεις συνηθισει, ΟΧΙ δεν ειναι ο Ελληνας που εχεις συνηθισει, δεν ειναι ο Ελληνας που εχεις συνηθισει, εχει ενα προβλημα για καθε σου λυση ...............Ε ναι, εξαλλου ως γνωστον παντα βρισκεις ενα προβλημα για καθε λυση.
Από οπουδηποτε μπορεις να βγαλεις γκομενα. Κυριολεκτικα οπουδηποτε. Αρκει να μην εισαι ψυχαναγκαστικός στην αποτυχια
Γιατι οσοι εχουμε γκομενες γαμαμε και στα μπουρδελα.Στην Ελλάδα ειδικά,όντως από οπουδήποτε.
Απορώ γιατί υπάρχουν και μπουρδέλα αφού όλοι έχουν γκόμενες
Εμένα πάντως μία φορά με έχουν πάει αυτόφωρο επειδή ήμουν 15 χρονών και με έπιασαν με τον κολλητό μου μέσα σε ηλεκτρονικάδικο που παίζαμε video games τότε... Aν ήταν από πέσιμο θα είχα φάει το ξύλο της αρκούδας και πολλά αυτόφωρα... ούτε αυτοφωράκιας να ήμουν!![]()
Γιατι οσοι εχουμε γκομενες γαμαμε και στα μπουρδελα.
Σε καλυψα?
ρε τραχανα σε ολο τον κοσμο υπαρχουν μπουρδελαΣτην Ελλάδα ειδικά,όντως από οπουδήποτε.
Απορώ γιατί υπάρχουν και μπουρδέλα αφού όλοι έχουν γκόμενες
αν πας σαν τραχανας λογικο ειναι να ενοχλησεις ρε τραχαναΠάνε εσύ να την πέσεις σε κανα μαγαζί και οι φουσκωτοί θα σε πετάξουν έξω αν οι γυναίκες πουν ότι τις ενοχλείς
Δεν είναι μπούρδες.Στην Ελλάδα δεν υπάρχει γνωριμία από πέσιμο.Άμα πιάσεις και τους ρωτήσεις όλους πώς γνωρίστηκαν,θα σου πουν από παρέα,σχολή,δουλειά.Δεν θ'ακούσεις καμία γυναίκα να πει ότι ο δικός της την επέσε στο δρόμο,στο πάρκο,σε μαγαζί ή οπουδήποτε αλλού.