kakiasmenoprovato
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Μαΐ 2020
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2.108
- Πόντοι
- 456
Τοση κλαψα απο μεγαλο αντρα οση ριχνει ο σαντμαν δεν εχω ακουσει ποτε. Σε βαθμο που πιστευω οτι τρολαρει και μας δουλευει ολους
Τοση κλαψα απο μεγαλο αντρα οση ριχνει ο σαντμαν δεν εχω ακουσει ποτε. Σε βαθμο που πιστευω οτι τρολαρει και μας δουλευει ολους
Αν τα διαβασει τα κειμενα του κανενας με τασεις αυτοκτονιας θα παει νε πεσει σε κανα τραμ.
Ο λογος του ειναι δημοσιος κινδυνος
Αν θες να ανοίξουμε ένα θεματάκι εδώ και να σε μανατζάρω , θα δεις το φως το αληθινό .
Σου λέει ο άλλος "πές μου τις καλύτερες πουτάνες και σημεία να πάω να περάσω καλά"
άμα θέλω φίλε ! Εγω έφαγα χρονο και χρήμα να τα μάθω. Με συγχωρείς.
Σου είπε κανεις να τα δώσεις ρε φίλε;
Λες και ο άλλος έχει μόνη έγνοια στη ζωή του τις πουτάνες
Είμαστε σε ένα καλό δρόμο !
Αναγνωρίζεις και αποδέχεσαι ότι δεν την έχεις πέσει σε καμία , τα τελευταία 10 χρόνια !
Η απόδοσή σου είναι 0/0.
Γιατί να δίνουμε στον κάθε Σάντ μαν μασημένη τροφή και εμπειρίες ετών;
στη τελική οι μαλακίες που λένε δεν επηρεάζουν εμάς αλλα αυτούς. Ισα ισαέχουν παραιτηθεί απο το παιχνίδι άρα μένει περισσότερη πίτα σε εμάς για μοιρασιά. Ας κλαιγονται ολημερα και ολη νυχτα στα αρχίδια μας
Σου λέει ο άλλος "πές μου τις καλύτερες πουτάνες και σημεία να πάω να περάσω καλά"
άμα θέλω φίλε ! Εγω έφαγα χρονο και χρήμα να τα μάθω. Με συγχωρείς.
Δεν λέω για πουτάνες ρε !
Και για πουτάνες δηλαδή, δεν έχω πρόβλημα να δίνω πληροφορίες !
Σιγά τα αυγά !
Αλλά ο τύπος είναι πανηλίθιος.
Γιαυτό είναι 35ρης παρθένος και θα γίνει και 50ρης.
Να υποθέσω πως έχεις τους λόγους σου ως συνήθως να μην την πέφτεις σε αυτές τις άπειρες ευκαιρίες για φόρτωμα εκεί έξω...και τις αφήνεις να φύγουν έτσι απλά... :S2 γκομενακια σημερα, ερχονται αντιθετα προς τα μενα σε στενο πεζοδρομιο (λιγο πιο κατω απο εκει που ειναι ενα ιντερνετ καφε στη πανορμου με κηφισιας)... καρφωνομαστε με το ενα (ξανθο) στα 10-15 μετρα, και τις βλεπω ερχονται προς το στενο περασμα του πεζοδρομιου... σταματαω για να μη συγκρουστουμε και τις αφηνω να περασουν αφου και οι 3 σε φαρδος δε χωραγαμε... για 2 παντως να περασουν ειχε... και το πορνιδιο το ξανθο με το οποιο συνεχιζουμε να καρφωνομαστε περναει και μου τριβει το βυζι της πανω μου σε ολο μου το πλαϊ... αγαπαμε ελλεϊνιδες
Το πρώτο πράγμα που έκανα όταν έφυγα φοιτητής,ήταν να παω στο Βαρδάρη να γαμήσω.Γιατί μέχρι το λύκειο δεν είχα γαμήσει,το παραδέχομαι (πανηλίθιο μπορείς να με πεις που δεν πήγα νωρίτερα)
Σιγά μην είμαι και αιγόκερως ρε Λάκη
Το πρώτο πράγμα που έκανα όταν έφυγα φοιτητής,ήταν να παω στο Βαρδάρη να γαμήσω.Γιατί μέχρι το λύκειο δεν είχα γαμήσει,το παραδέχομαι (πανηλίθιο μπορείς να με πεις που δεν πήγα νωρίτερα)
Δασκαλε μας
Τι σε διδάσκει;
Πως να μην γαμάς ούτε σε κάστιγκ για πορνό ;;;
ή αν έχεις μείνει ΣΚ κλεισμένος σε ασανσέρ με νυμφομανή ;;;;;;
το να μην ειμαστε γυναικοκεντρικοι και συνεπακολουθα δουλοι του σημερινου κοινωνικοικονομικου συστηματος
τι δεν κατααλαβαινεις Ζελικαρα?