Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 24 άτομα (0 μέλη και 24 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,4%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 323 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 319 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 575 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.960

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Πολύ παλιά, μου είχε τύχει , ελληνίδες βίζιτες, να μου ζητήσουν να πάμε για ποτό μετά το γαμήσι.
Ποτέ δεν κατάλαβα το γιατί . Πήγα με 3-4. Κέρασμα και λεφτά δεν ζήτησαν. Ήταν πολύ φιλικές και άνετες σαν παρέα. Δεν έγινε κάτι παραπάνω.

Δεν βαριέσαι; σαν εμπειρία ήταν ωραία, έτσι;
απο βιζιτες ειμαι σχεδόν άσχετος.  
Το μόνο πράγμα που με γοητεύει στις πουτανες μπουρδέλου, ειναι να βγω έξω μαζί τους για να πάρω διαφορετική παροχή υπηρεσιών (καλύτερη) χωρίς να πληρωσω γαμησι.
Φυσικά δεν πετυχαίνει πάντα αυτο.
Μπορεί να βγω και να μην γίνει τίποτα.
Μεγάλη ξενέρα.
Αποφεύγω τις Ρωσίδες εκτος μπουρδέλου (πλέον δεν υπάρχουν αυθεντικές) γιατί  το γαμησι ήταν σχεδόν ίδιο με του μπουρδελου.
Αυτό τις χαρακτηρίζει.
Αν βγεις με Ρωσίδα πουτάνα, θα πάρεις σχεδόν ίδιο γαμησι. Αντε ακαποτο αλλά η παροχή δεν θα αλλάξει ουσιαστικά. Είναι περίεργες.
Ειδικά οι σιτεμενες Ρωσίδες είναι παλαιάς κοπής γυναίκες που θέλουν τον άνδρα κλασσικό και αν δεν έχει φράγκα, μπαίνουν στην διαδικασία να του δώσουν φράγκα από πριν
για να πληρώσει. Όμως και πάλι δεν φεύγουν από το πρόγραμμα του μπουρδελου.
Αντίθετα οι Βαλκανιες είναι εντελώς διαφορετικές εκτός μπουρδελου. Τριπλασιάζεται η ισχύ τους. Οι πιο καυλιαρες ειναι οι Ρουμανες και γι αυτό έχει επικρατήσει το αστείο ότι Ρουμανα δεν είναι εθνικότητα αλλα επάγγελμα.
Όλα τα παραπάνω αποτελούν προσωπική εκτίμηση φυσικα και όχι κανόνα.

:hi:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Βολεύει εσένα η δουλειά.
Εγώ άπαξ και παντρεύτηκα , μόνο με παντρεμένες παίζω και πρώην , που είναι επίσης παντρεμένες.
(εκτός από πουτάνες).
Τις παντρεμενες γενικα εχω αρχη να τις αποφευγω.
Δυστυχως πριν λιγα χρονια υπεκυψα στις πιεσεις μιας παντρεμενης και εγινε παιχνιδι, αλλά γνώριζα τον αντρα της και ενιωθα πολυ ασχημα.
Εκτοτε το αποφευγω με συνεπεια.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
που τυπε σε έριξε στα κιλά σου πλασαρίστηκε για περισσότερα;
Οχι ρε, γυναικαρα ειναι το κοριτσι, απλως ας πουμε οτι ο ενας περιμενε να τον ειδοποιησει ο αλλος

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
13.866
Πόντοι
2.606
Τις παντρεμενες γενικα εχω αρχη να τις αποφευγω.
Δυστυχως πριν λιγα χρονια υπεκυψα στις πιεσεις μιας παντρεμενης και εγινε παιχνιδι, αλλά γνώριζα τον αντρα της και ενιωθα πολυ ασχημα.
Εκτοτε το αποφευγω με συνεπεια.
γιατί ρε μαλακα έχουν να χάσουν τα ίδια με σένα δεν μπορούν να σου παίξουν παιχνίδι εκβιασμού θεωρώ είναι ιδανική επιλογή για παντρεμένο που δεν ασχολείται με πουτανες

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.263
Πόντοι
5.506
γιατί ρε μαλακα έχουν να χάσουν τα ίδια με σένα δεν μπορούν να σου παίξουν παιχνίδι εκβιασμού θεωρώ είναι ιδανική επιλογή για παντρεμένο που δεν ασχολείται με πουτανες

Μήπως έχει γίνει καμιά μαλακία και οι παντρεμένες προσέχουν πλέον τη σιλουέτα τους και δεν το έχουμε πάρει χαμπάρι τύπε ;;;;;

(Sorry Alex, ξέρω, χοντρό  :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:  )

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Ναι βρε οκ δεν ειπα οτι λες ψεματα..παντως μεσο ορο διαφορα ηλικιας θα εβαζα απο αυτους που ξερω..8-9 χρονια διαφορα..δλδ 32-37 οι αντρες με 23 -26 γυναικες, παιζει πολυ ..ενταξει εχει και αρκετους πιο κοντα σε κατω απο 5 χρονια διαφορα.και σπανια μεγαλυτερη η γυναικα και αυτη οχι παραπανω απο 2-3 χρονια.

Πες μας και πώς τις γνωρίζουν όμως.Μέσω φίλων,αδερφων,ξαδερφων;Χαίρω πολύ,αν η άλλη θέλει μόνο έτσι,και ο 45αρης μπορεί να βρει 23αρα μέσω ξαδέρφης του

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Πες μας και πώς τις γνωρίζουν όμως.Μέσω φίλων,αδερφων,ξαδερφων;Χαίρω πολύ,αν η άλλη θέλει μόνο έτσι,και ο 45αρης μπορεί να βρει 23αρα μέσω ξαδέρφης του
Εσυ ξαδερφες δεν εχεις δηλαδη? Ή δεν σου μιλανε?

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.263
Πόντοι
5.506

Βρε κακομοίρη, δεν έχεις κύκλο, δεν έχεις φίλους, τι σκατά, ούτε καμιά ξαδέρφη με φίλες δεν έχεις;;; Ο Σεχίδης είσαι;

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Δεν ξερω ρε τύπε, ισως η συγκεκριμενη με τρομαξε λιγο εξ αρχης, γιατι ηθελε μονο ακάποτο και ελεγε οτι αν μεινει εγκυος θα ειναι σημαδι απο το θεο να ειμαστε μαζι και θα τον σουταριζε αμεσως

Και εβαζε και τον οκταχρονο γιο της να μου λεει καλημερα κυριε αλεξανδρε όποτε με εβλεπε

Αρα τύπε παπάρια ειχε να χασει, τον επομενο εψαχνε

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Μήπως έχει γίνει καμιά μαλακία και οι παντρεμένες προσέχουν πλέον τη σιλουέτα τους και δεν το έχουμε πάρει χαμπάρι τύπε ;;;;;

(Sorry Alex, ξέρω, χοντρό  :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:  )
Παρεμπιπτοντως, σωματαρα η συγκεκριμενη, ισως γι αυτο δεν τρελαθηκα κιολας χαχααχαχαχααχχα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom