tnt
Μέγας
- Εγγρ.
- 27 Ιουν 2019
- Like
- 12.641
- Πόντοι
- 3.506
Πολύ παλιά, μου είχε τύχει , ελληνίδες βίζιτες, να μου ζητήσουν να πάμε για ποτό μετά το γαμήσι.
Ποτέ δεν κατάλαβα το γιατί . Πήγα με 3-4. Κέρασμα και λεφτά δεν ζήτησαν. Ήταν πολύ φιλικές και άνετες σαν παρέα. Δεν έγινε κάτι παραπάνω.
Δεν βαριέσαι; σαν εμπειρία ήταν ωραία, έτσι;
απο βιζιτες ειμαι σχεδόν άσχετος.
Το μόνο πράγμα που με γοητεύει στις πουτανες μπουρδέλου, ειναι να βγω έξω μαζί τους για να πάρω διαφορετική παροχή υπηρεσιών (καλύτερη) χωρίς να πληρωσω γαμησι.
Φυσικά δεν πετυχαίνει πάντα αυτο.
Μπορεί να βγω και να μην γίνει τίποτα.
Μεγάλη ξενέρα.
Αποφεύγω τις Ρωσίδες εκτος μπουρδέλου (πλέον δεν υπάρχουν αυθεντικές) γιατί το γαμησι ήταν σχεδόν ίδιο με του μπουρδελου.
Αυτό τις χαρακτηρίζει.
Αν βγεις με Ρωσίδα πουτάνα, θα πάρεις σχεδόν ίδιο γαμησι. Αντε ακαποτο αλλά η παροχή δεν θα αλλάξει ουσιαστικά. Είναι περίεργες.
Ειδικά οι σιτεμενες Ρωσίδες είναι παλαιάς κοπής γυναίκες που θέλουν τον άνδρα κλασσικό και αν δεν έχει φράγκα, μπαίνουν στην διαδικασία να του δώσουν φράγκα από πριν
για να πληρώσει. Όμως και πάλι δεν φεύγουν από το πρόγραμμα του μπουρδελου.
Αντίθετα οι Βαλκανιες είναι εντελώς διαφορετικές εκτός μπουρδελου. Τριπλασιάζεται η ισχύ τους. Οι πιο καυλιαρες ειναι οι Ρουμανες και γι αυτό έχει επικρατήσει το αστείο ότι Ρουμανα δεν είναι εθνικότητα αλλα επάγγελμα.
Όλα τα παραπάνω αποτελούν προσωπική εκτίμηση φυσικα και όχι κανόνα.