Δ
Διαγραμμένο μέλος 172663
Επισκέπτης
μα καποιοι χωρις να μπουν εστω στον κοπο να πουν ψεματα για να το παιξουν καποιοι, λενε μονο τους αλλους κατωτερους, μπαζογαμιαδες κλπΑν εννοεις εμενα
Θελω να πω μη δινετε σημασια στην ποσοτητα κ την ποιοτητα που ονειρευετε ο καθενας οτι γαμαει κ αναφερει στο σαιτ.
Ο καθενας οτι θελει δηλωνει.
Χωρις αποδειξεις δεν πιστευουμε τιποτα.
Μπορω να πω πως στην ζωη μου εχω πηδηξει 500 γυναικες εκ των οποιων 50 9αρια, 150 8αρια, 300 7αρια και δεν παιζω ποιοτικα παρακατω
Και η αληθεια να ειναι πως εχω πηδηξει 50 γυναικες, 3 7αρια, 12 6αρια και 35 αστο καλυτερα.
* δεν υπολογιζοντε οι πληρωμενες
εγω εχω ολη την καλη διαθεση να μιλησω και με παραμυθά,
αλλα να μπαινεις σε ενα σαητ, σε ενα φορουμ, και αντι να λες κοιταξτε πως εριξα την χ γκομενα ή με αυτο τον τροπο παω μπροστα να λες σκετο εσυ πηγες και με 1 χοντρη και 5 υπερβαρες χαχαχαχα εισαι μπαζουκας, εμεις παμε με καλυτερες ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΣΟΥ ΛΕΜΕ ΠΩΣ ΑΠΛΑ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΠΥΜΕ ΚΑΙ ΣΝΟΜΠΑΡΟΥΜΕ ΕΣΕΝΑ.
ενταξει παντου υπαρχουν μαλακες,
200 γραφουν κριτικες εδω κανουν και τον χαβαλε τους
και αλλοι 100 μαλακες κανουν μονο χαβαλε για να στα πρηζουν και να γεμιζουν ποστ που κανεις δεν θελει να διαβασει μεχρι να φτασει στο ρεζουμε, οπου θα διαβασει κατι χρησιμο ή εστω κατι πραγματικα διασκεδαστικο.
ε τετοιους κακεντρεχεις, μαλακες, πρηξαρχιδιδες θα επρεπε να τους μπλοκαρουμε με καποιο τροπο ωστε να μην βλεπουμε τις χωρις λογο υπαρξης παιδικες αναρτησεις τους.
θες απλα να χαχανιζεις? οκ εγω γιατι θα πρεπει να σε ακουω?