Christos Savvidis εσύ με τι ασχολείσαι φίλε;(ώς δουλειά εννοώ)
Πότης Talisker.
ρε τρελε,Χαίρομαι που σε κάνω και γελάς,με τόσα νοσηρά vibes και μιζέρια που εκπέμπεις ρε Vladimir,καλό σου κάνει.Χαίρομαι επίσης που μου απαντάς για τις τρολιές που εχω ρίξει για εσένα σε άλλα νήματα.Δείχνει ότι κατά βάθος σε ενοχλεί(και ας το παίζεις τέρμα ψύχραιμος).
Ναι τέρμα εμμονη ιδέα,δεν κοιμάμαι λέμε τις νύχτες. :S
Τώρα για το τι είπε ενα μέλος,χέστηκε η Φατμέ στο Γενί Τζαμί.
Αν δεις πόσοι σε έχουν κράξει ή σε έχουν δουλέψει,κάτι μπορεί να καταλάβει κανείς για το ποιόν σου(όχι αυτό που φαντάζεσαι πάντως). ;)
Πάντως ο λόγος που πέφτει τόσο βρισίδι εδω ειναι η αγαμία και είναι λογικό να υπαρχουν νεύρα και μίσος. Το sex είναι μια βιολογική ανάγκη όπως τα φαγητό και το νερό που χρειαζόμαστε κάθε μερα. Δυστυχως στην Ελλάδα(για το εξωτερικό δεν ξέρω) θεωρείται ταμπού. Και οι γυναίκες το έχουν ανάγκη απλά σε μικρότερο βαθμό απο τους άνδρες.
ρε τρελε,
εχεις απαντησει σε 10-20 ποστ μου παντα με ειρωνεια
λεω πχ οτι πηγα με μια χοντρη, 3 με πιασιματα, 10 μετριες, 5 λεπτες,
και εσυ πεταγεσαι να κοροιδεψεις οτι ειμαι μπαζογαμιας οτι εχω εμμονη με χοντρες κλπ,
οχι ρε φιλε δεν εχω καμμια εμμονη που θες να παρουσιασεις.
εδω γραφουμε τις εμπειριες μας, λεμε την γνωμη μας, κανουμε τον χαβαλε μας,
εσυ μονο χαβαλε κανεις και μονο με κακο τροπο (ο καλος τροπος ειναι οταν λεω για χοντρη να πετας μια εικονα μια χοντρη να γελασουμε, οταν λεω πχ μια γαλλιδα, μια ρωσσιδα, μια που γνωρισα περσι και εσυ ή ο σαντμαν αυθαιρετα λετε ΘΑΑΑΑΑ ΗΤΑΝ και αυτη χοντρη, δεν λεγεται καλογουστο χιουμορ, κακογουστο και πρηξιμο λεγεται.)
πες μας επιτελους εσυ τα 8ρια και τα 9ρια που πας και δωσε συμβουλες να σε παραδεχτουμε αν τα καταφερνεις καλυτερα. εγω δεν το παιζω γκομενος, ειμαι κατω απο το μεσο ορο, αλλα αφου δεν μπορω να εχω ποσοτητα και ποιοτητα τουλαχιστον ριχνοντας τα στανταρτς μου στα 23 μου χρονια καταφερα να εχω ποσοτητα και στην συνεχεια μεσα απο την εμπειρια που προσκομισα καταφερα και καποιες εμφανισιακα ποιοτικες, λιγες. εσυ?
ρε τυπε παλι δεν απαντησες,Ολοι γαμάνε καλύτερες από τις δικές σου. ;)
Και αν νομίζεις ότι είμαι ο μόνος που σε έχει κοροιδέψει,ψάξε λίγο να δεις πόσοι σε κράζουν.
ρε τυπε παλι δεν απαντησες,
ποιες επιτελους ειναι οι καλυτερες που αναφερεσαι,
εγω πχ αναφερα μια κορμαρα γαλλιδα πριν λιγες μερες,
περσι τα ειχα με μια αλλη μιλφαρα που γνωρισα σε κολυμβητηριο,
και εσυ λες ειμαι μπαζογαμιας επειδη πριν 4 χρονια γαμησα την τελευταια χοντρη σχεση μου....
δεν στεκει.
ακομη περιμενω να πεις, εχω ανεβασει και ερωτικες ιστοριες,
αν θες να εισαι απλα θεατης μεινε απλα θεατης, αν θες να μιλησεις μιλα αλλα λεγε και τα δικα σου. το να λες ειστε ολοι μαλακες χωρις να λες τι κανεις εσυ και εισαι εξυπνος δεν σε κανει εξυπνο, αντιπαθητικο σε κανει.
οκ λοιπον τρελε δεν εχεις παει με κατω των 30 ποτέ σου, πας με μπας κλαςς δευτεραντζες....
τι οχι?
γιατι?
εγω που πηγα με 19 και 20 χρονων το εγραψα εσυ τι ντρεπεσαι?
συνεχισε το τρολαρισμα μονο για αυτο εισαι ικανος φαινεταιΚαλά,πήγαινε στην Φιόνα τώρα. :S
συνεχισε το τρολαρισμα μονο για αυτο εισαι ικανος φαινεται
κριτικες μηδεν
εμπειριες μηδεν
αλλα το 99% των ποστ ειρωνια και κοροϊδια
σαν 15χρονο που δεν εχει γαμησει και κοροϊδευει τον γειτονα που γαμαει χοντρη (...και αλλες 2 λεπτες)
πες μας κατι για σενα για να σε πουμε αξιο, ντροπαλε τιμιτηΤύπε με απαξίωσες άσχημα τώρα. :S
ο σαββιδης ειναι παρθενοςπες μας κατι για σενα για να σε πουμε αξιο, ντροπαλε τιμιτη
εχεις πει ΜΗΔΕΝ για γκομενικα θεματα και κοροιδευεις τα γκομενικα των αλλων,
οσο δεν λες εισαι στο μηδεν δεν εισαι πανω απο καποιον που αναφερε και 5 εξαρες γκομενες του σαν εμενα, ή 5 οχταρες σαν αυτες του σαββιδη ή σαν αυτες που αναφερουν ο mindreader ή ο kman.
γαμας καθολου? τι κομπλεξ εχεις να χλευαζεις αλλους χωρις να λες εσυ γιατι και πως εγινες ανωτερος σε κατι? εγω βλεπω μηδεν κριτικες και μια γνωμη οτι πχ ειχα την ταδε γκομενα και εγινε αυτο... τιποτα, μονο κραζεις.
και εγω αρχες σεπτεμβρη, εσυ?ο σαββιδης ειναι παρθενος
Μην το δενεις κ κομπο τι σου λενε εδω μεσα τυπεπες μας κατι για σενα για να σε πουμε αξιο, ντροπαλε τιμιτη
εχεις πει ΜΗΔΕΝ για γκομενικα θεματα και κοροιδευεις τα γκομενικα των αλλων,
οσο δεν λες εισαι στο μηδεν δεν εισαι πανω απο καποιον που αναφερε και 5 εξαρες γκομενες του σαν εμενα, ή 5 οχταρες σαν αυτες του σαββιδη ή σαν αυτες που αναφερουν ο mindreader ή ο kman.
γαμας καθολου? τι κομπλεξ εχεις να χλευαζεις αλλους χωρις να λες εσυ γιατι και πως εγινες ανωτερος σε κατι? εγω βλεπω μηδεν κριτικες και μια γνωμη οτι πχ ειχα την ταδε γκομενα και εγινε αυτο... τιποτα, μονο κραζεις.
Αν εννοεις εμενα