Χωρίς καμάκι δε γίνεται.Κάνε τουλάχιστον ηλεκτρονικό καμάκι μέσω ίντερνετ.Εγώ είμαι κάμακας από το 1997 με συνεχή παρουσία σε κλαμπς,daygame,νησιά,θέρετρα,εξωτερικό κτλ.
Για να μάθεις το άθλημα θες 5 χρόνια τουλάχιστον εξάσκηση,μην πω 10 χρόνια.Για να αυτοματοποιηθείς και να έχεις πολύ μεγάλο αποτέλεσμα θες 10 χρόνια σίγουρα.
Αμα βάλεις και σπονσοριλίκι μέσα,μετά μετατρεπεσαι σε turbo fucker,καμάκι on steroids.
Τώρα βέβαια στα 39 είναι πολύ αργά για καμάκι,πρέπει να ξεκινήσεις απευθείας με σπονσοριλίκι.
[/quote
Λλλλ
Χωρίς καμάκι δε γίνεται.Κάνε τουλάχιστον ηλεκτρονικό καμάκι μέσω ίντερνετ.Εγώ είμαι κάμακας από το 1997 με συνεχή παρουσία σε κλαμπς,daygame,νησιά,θέρετρα,εξωτερικό κτλ.
Για να μάθεις το άθλημα θες 5 χρόνια τουλάχιστον εξάσκηση,μην πω 10 χρόνια.Για να αυτοματοποιηθείς και να έχεις πολύ μεγάλο αποτέλεσμα θες 10 χρόνια σίγουρα.
Αμα βάλεις και σπονσοριλίκι μέσα,μετά μετατρεπεσαι σε turbo fucker,καμάκι on steroids.
Τώρα βέβαια στα 39 είναι πολύ αργά για καμάκι,πρέπει να ξεκινήσεις απευθείας με σπονσοριλίκι.
Και γιατι να κάνει σπονσοριλικι και να της πληρώνει και να μην γαναει απευθείας μοντέλα μουναρες;είμαι κατά του σπονσορινγκ αυτά βλέπουν οι γκόμενες και νομίζουν ότι τ μουνι τους είναι χρυσάφι.αμα δεις τα προφίλ τους θα ξερασεις παρακαλάνε 1000 άνδρες λες και δεν έχουν γαμησει ποτέ.εγω στην ζωή μου δεν το έχω κάνει παρά μόνο δύο φορές αποτυχημένα φυσικά
Δυστυχώς οι γκόμενες πλέον έλκονται απο το μυστήριο και από το μη δεδομένο
Το ίδιο θα έκανε και ένας άντρας αν σήμερα πχ θα μπορούσε να στείλει σε 100 γκόμενες να τ κάτσουν.
Και η μεγάλη αλήθεια είναι για μένα πως και οι γκόμενες ψοφανε για γαμησι,μόνο αυτό σκέφτονται ,για αύτο δείχνουν τον κόλο τους κτλ