Γιώργος Κρους
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2013
- Like
- 203
- Πόντοι
- 21
1)Μέσα στα παραπάνω, ομολόγησες τραγικά τεράστια λάθη.
1)Παίζει να μην πηδήξεις ΣΤΟ ΜΗΝΑ ;;; Ποιό μήνα ; Να δεις κάποια κάπου , να πείτε χαίρω πολύ και να την ξαναδείς σε ένα μήνα ή ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΠΑΦΗ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΕΙΤΕ, ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ, ΓΙΑ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ;;;;;
Αν παίζει το δεύτερο , η τακτική σου είναι ναυάγιο. Θέλουν όλα αλλαγή.
2)Στο γκρουπ αυτό ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΚΕΡΝΑΣ. Μπορείς άνετα να βγαίνετε σαν γερμανάκια και ο καθένας τα δικά του. Κάποιες λίγες που χάνονται έτσι , στα @@ σου.
3)Το να είσαι νάρκισος , αν απλά είσαι και το κάνεις ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ, είναι πλεονέκτημα.
Αν κάνεις τέτοιες κουβέντες στις γκόμενες , ειδικά σε νέες γνωριμίες, απωθεί . Δεν θέλουν γκόμενο που ασχολείται με το μαλλί πιο πολύ από αυτές καισυζητά για αυτό , πιο πολύ από αυτές.
Μήνας -> 3-5 εξόδους . Υπόψιν ότι ζω επαρχία και όχι Αθήνα, One night stands ειδικά τον χειμώνα είναι ανύπαρκτα μιας και ξέρει ο ένας τον άλλον.
2)Ναι με αυτή την λογική πάω, απλά οι περισσότερες περιμένουν (ακριβά) κεράσματα και μαλακίες.Ξοδεύω λεφτά για τον ΕΑΥΤΟ μου, αν ξόδευα λεφτά για να πηδήξω την Μάρα και την Σάρα τότε κάλλιστα θα έπαιρνα και CG <3 .
3)Προφανώς και δεν είμαι εγώ το θέμα συζήτησης με το εκάστοτε νέτο. Απλά προσέχω την εμφάνιση μου αρκετά περισσότερο από ότι αυτές. Νομίζω ότι τις πιάνει κάποιο κόμπλεξ κατωτερότητας. Μια μου είχε πει το επικό "Φεύγω γιατί ξέρω ότι θα με απατήσεις και δεν θα κάνω ποτέ οικογένεια μαζί σου".
Στο καλό!