το πουλί
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Νοε 2014
- Like
- 600
- Πόντοι
- 246
εξαρταταιΕ τι περίμενες ρε εσύ να πηδαει κάποιος κάτω του 1.70 και 40 κιλά πανω από το ύψος του?
εξαρταταιΕ τι περίμενες ρε εσύ να πηδαει κάποιος κάτω του 1.70 και 40 κιλά πανω από το ύψος του?
εξαρταται
εξαρταται
τρελο αυτογκολ
γι αυτο υποσαχαριοι και γυφτοι εχουν απο 10 παιδια;
δεν ισχυει και πολυ αυτοΗ συντριβή για τον σαντ, θα ήταν να πάει μια βραδιά με κίνηση , π.χ. απόψε ή σάββατο βράδυ , έξω από ένα γαμιστρώνα.
ΘΑ ΔΕΙ ΚΟΝΤΟΥΣ, ΧΟΝΤΡΟΥΣ, ΜΕ ΡΟΥΧΑ ΤΩΝ 12€ , ΜΕ ΠΑΠΑΚΙΑ ΤΟΥ 1981 , ΠΟΔΑΡΑΤΟΥΣ, ΓΕΡΟΥΣ, ΚΑΡΑΦΛΟΥΣ, ΑΓΥΜΝΑΣΤΟΥΣ , ΜΟΝΟΦΘΑΛΜΟΥΣ, καμπούρηδες , λέτσους, ψειριάρηδες, με καμμένη ντεκαπάζ , σπανούς, μουσάτους, μουστακαλήδες, με παντόφλα διχάλα του 1985
ΝΑ ΓΑΜΑΝΕ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΓΑΜΑΝΕ ΜΟΥΝΕΣ ΝΕΟΤΕΡΕΣ ΨΗΛΟΤΕΡΕΣ, ΚΑΛΛΙΓΡΑΜΜΕΣ, καλοντυμένες, μουνάρες !!!!!!!!
Ενώ αυτός δεν γαμάει ούτε 3φασική μπρίζα.
Η συντριβή για τον σαντ, θα ήταν να πάει μια βραδιά με κίνηση , π.χ. απόψε ή σάββατο βράδυ , έξω από ένα γαμιστρώνα.
ΘΑ ΔΕΙ ΚΟΝΤΟΥΣ, ΧΟΝΤΡΟΥΣ, ΜΕ ΡΟΥΧΑ ΤΩΝ 12€ , ΜΕ ΠΑΠΑΚΙΑ ΤΟΥ 1981 , ΠΟΔΑΡΑΤΟΥΣ, ΓΕΡΟΥΣ, ΚΑΡΑΦΛΟΥΣ, ΑΓΥΜΝΑΣΤΟΥΣ , ΜΟΝΟΦΘΑΛΜΟΥΣ, καμπούρηδες , λέτσους, ψειριάρηδες, με καμμένη ντεκαπάζ , σπανούς, μουσάτους, μουστακαλήδες, με παντόφλα διχάλα του 1985
ΝΑ ΓΑΜΑΝΕ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΓΑΜΑΝΕ ΜΟΥΝΕΣ ΝΕΟΤΕΡΕΣ ΨΗΛΟΤΕΡΕΣ, ΚΑΛΛΙΓΡΑΜΜΕΣ, καλοντυμένες, μουνάρες !!!!!!!!
Ενώ αυτός δεν γαμάει ούτε 3φασική μπρίζα.
κανεις λαθοςΤι σχέση έχει ;
Και οι αρουραίοι έχουν από 1000 παιδιά. Οι κούνελοι χιλιάδες.
Δεν υπάρχει βελτίωση.
Αυτοί επιβιώνουν με τον αριθμό τους.
την περιοδο 2004-2008 που γαμουσα βδομαδα παρα βδομαδα στο αττικη εβανς στη χαρ. τρικουπη, σχεδον ποτε δεν ειχα πετυχει εντελως χαλια με μουναρα στο σαλονακι οσο περιμενα να ετοιμαστει το δωματιο εκτος 1-2 εξαιρεσεων που η γκομενα ηταν εμφανως βιζιτα
Ε ενταξει εξαρταται με τι φτιαχνεται ο καθενας. Εδω αλλοι φτιαχνονται με παραμορφωμενα τσιμπουκοχειλα χιμπατζη ή τραβελοφατσες και βαζουν 9 και 10 στο rating προσωπου.
Τωρα για τους αντρες δεν ειναι δυσκολο να πεσεις στο ενδιαμεσο μεταξυ Πιτ + Τζακμαν. Η ελκυστικοτητα καποιων ανδρων εχει να κανει και με το τι ειναι. Δλδ αμα μια γυναικα ξερει οτι ο αλλος ειναι ενας διασημος ηθοποιος το καυλα factor ανεβαινει x100 σε σχεση με καποιον ασχετο. Αυτο δε κανει τους διασημους πιο ομορφους, απλα τους κανει πιο ποθητους και μεγενθυνονται τα οποια καλα χαρακτηριστικα τους.
Στο prettyscale που μετραει αναλογιες προσωπου για να βγαλει αν καποιος ειναι ομορφος (σημειωση: οι αρχαιοι εφτιαχναν αγαλματα με βαση τις σχετικες αναλογιες) εγω πεφτω ενδιαμεσα σε πιτ+τζακμαν (πιτ σκορ 92, τζακμαν σκορ 72, εγω με blur εχω σκορ 77 - ισα με τον τομ κρουζ ). Ενδεικτικα ο ρουβας παιρνει ...65. Εχει σωμα βεβαια που εγω δεν εχω. Αλλα αυτο φτιαχνεται αμα καποιος θελει να αφιερωσει χρονο.
Σε ποιο όνειρο όλοι αυτοί γαμάνε αυτές που λες;
τον γαμησαν και παλι τον Σαντ μαν
Αν το σεξ ήταν σημαντικό και για τις γυναίκες,δεν θα υπήρχαν ούτε μπουρδέλα ούτε αγάμητοι άντρες
Μια χαρά ενδιαφέρει και τις γυναίκες το σεξ, απλά έχουν μάθει να περιορίζουν τον εαυτό τους πολύ καλύτερα από ότι οι άνδρες. Επίσης,οι γυναίκες βρίσκουν κάποιον άνδρα για σεξ πολύ πιο εύκολα από ότι ένας άνδρας το 2020. Απλά φτιάχνει ένα προφίλ στο insta ή tinder και βρίσκει κάποιον.ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ!
Το έψαξα αυτό το site,είναι λίγο ότι να ναι
Τότε μόνο τουρίστριες σε νησί που ήταν αρκετά εύκολες και ομορφες, και όποιος πήγαινε στο ανατολικό μπλοκ, που γ@μουσε με μια οδοντόπαστα ..νάρες.Καθόλου προσιτές δεν ήταν. Υπήρχε και ο φρέσκος τρόμος του aids. Πολύ πιο αγάμητες.
Μπάζα όχι , μια χαρά ήταν . Και περιποιημένες, δεν υπήρχε οικονομική κρίση τότε.
Απρόσιτες και το καμάκι πολύ πιο δύσκολο , γιατί κυριαρχούσε μόνο προξενιό. Σόσιαλ μήντια δεν υπήρχαν
και για να χωθεί κάποιος έπρεπε να είναι από λύκειο σε κωλοομάδες ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΓΑΜΗΣΕΙ ή να δουλεύει νύχτα , καλοκαίρια σε νησιά κτλ
Εγώ πχ ενώ είμαι στα 28 από εύπορη οικογένεια με 6pack/όμορφο πρόσωπο και γνωρίζω γυναίκες (μέχρι 8-9άρακια) πηδάω σχετικά σπάνια γιατί πολύ απλά είμαι νάρκισσος και τσιγκούνης.
Δεν κερνάω σχεδόν ποτέ και δεν ξοδεύω ποτέ πάνω από 10 ευρώ ανά έξοδο.
Οι περισσότερες κολλάνε στην αρχή γιατί νομίζουν ότι βρήκανε τον άνδρα/μαλάκα της ζωής τους αλλά μέσα στον μήνα την κάνουν όταν καταλάβουν τι παίζει.Αν τώρα η άλλη είναι εύκολη και πηδήξω μέσα στον μήνα, καλώς, αλλιώς πούλους.