Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 32 άτομα (1 μέλη και 31 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 321 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 576 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.964

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
Ε τι περίμενες ρε εσύ να πηδαει κάποιος κάτω του 1.70 και 40 κιλά πανω από το ύψος του?
εξαρταται

41721a77-b41f-40c8-b490-762ce150843b.jpg

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Η συντριβή για τον σαντ, θα ήταν να πάει μια βραδιά με κίνηση , π.χ. απόψε ή σάββατο βράδυ , έξω από ένα γαμιστρώνα.

ΘΑ ΔΕΙ ΚΟΝΤΟΥΣ, ΧΟΝΤΡΟΥΣ, ΜΕ ΡΟΥΧΑ ΤΩΝ 12€ , ΜΕ ΠΑΠΑΚΙΑ ΤΟΥ 1981 , ΠΟΔΑΡΑΤΟΥΣ, ΓΕΡΟΥΣ, ΚΑΡΑΦΛΟΥΣ, ΑΓΥΜΝΑΣΤΟΥΣ , ΜΟΝΟΦΘΑΛΜΟΥΣ, καμπούρηδες , λέτσους, ψειριάρηδες, με καμμένη ντεκαπάζ , σπανούς, μουσάτους, μουστακαλήδες, με παντόφλα διχάλα του 1985

ΝΑ ΓΑΜΑΝΕ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΓΑΜΑΝΕ ΜΟΥΝΕΣ ΝΕΟΤΕΡΕΣ ΨΗΛΟΤΕΡΕΣ, ΚΑΛΛΙΓΡΑΜΜΕΣ, καλοντυμένες, μουνάρες !!!!!!!!

Ενώ αυτός δεν γαμάει ούτε 3φασική μπρίζα.

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
τρελο αυτογκολ
γι αυτο υποσαχαριοι και γυφτοι εχουν απο 10 παιδια;

Τι σχέση έχει ;
Και οι αρουραίοι έχουν από 1000 παιδιά. Οι κούνελοι χιλιάδες.
Δεν υπάρχει βελτίωση.

Αυτοί επιβιώνουν με τον αριθμό τους.

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
Η συντριβή για τον σαντ, θα ήταν να πάει μια βραδιά με κίνηση , π.χ. απόψε ή σάββατο βράδυ , έξω από ένα γαμιστρώνα.

ΘΑ ΔΕΙ ΚΟΝΤΟΥΣ, ΧΟΝΤΡΟΥΣ, ΜΕ ΡΟΥΧΑ ΤΩΝ 12€ , ΜΕ ΠΑΠΑΚΙΑ ΤΟΥ 1981 , ΠΟΔΑΡΑΤΟΥΣ, ΓΕΡΟΥΣ, ΚΑΡΑΦΛΟΥΣ, ΑΓΥΜΝΑΣΤΟΥΣ , ΜΟΝΟΦΘΑΛΜΟΥΣ, καμπούρηδες , λέτσους, ψειριάρηδες, με καμμένη ντεκαπάζ , σπανούς, μουσάτους, μουστακαλήδες, με παντόφλα διχάλα του 1985

ΝΑ ΓΑΜΑΝΕ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΓΑΜΑΝΕ ΜΟΥΝΕΣ ΝΕΟΤΕΡΕΣ ΨΗΛΟΤΕΡΕΣ, ΚΑΛΛΙΓΡΑΜΜΕΣ, καλοντυμένες, μουνάρες !!!!!!!!

δεν ισχυει και πολυ αυτο
την περιοδο 2004-2008 που γαμουσα βδομαδα παρα βδομαδα στο αττικη εβανς στη χαρ. τρικουπη, σχεδον ποτε δεν ειχα πετυχει εντελως χαλιαμουτρα με μουναρα στο σαλονακι οσο περιμενα να ετοιμαστει το δωματιο εκτος 1-2 εξαιρεσεων που η γκομενα ηταν εμφανως βιζιτα
συνηθως ηταν παρομοιας εξωτερικης εμφανισης τα παρανομα ζευγαρια για να μη σας πω οτι 2-3 φορες ειχα πετυχει και 8αρια αντρες με χοντρες αλλα.περιποιημενες χοντρες

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606

Σε ποιο όνειρο όλοι αυτοί γαμάνε αυτές που λες;

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
Τι σχέση έχει ;
Και οι αρουραίοι έχουν από 1000 παιδιά. Οι κούνελοι χιλιάδες.
Δεν υπάρχει βελτίωση.

Αυτοί επιβιώνουν με τον αριθμό τους.
κανεις λαθος
η αρουρινα και η κουνελα γαμιουνται με το αλφα μειλ για να κανουν απογονους

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
την περιοδο 2004-2008 που γαμουσα βδομαδα παρα βδομαδα στο αττικη εβανς στη χαρ. τρικουπη, σχεδον ποτε δεν ειχα πετυχει εντελως χαλια με μουναρα στο σαλονακι οσο περιμενα να ετοιμαστει το δωματιο εκτος 1-2 εξαιρεσεων που η γκομενα ηταν εμφανως βιζιτα

Με βίζιτα δεν περιμένει κάποιος μαζί της στο σαλονάκι !
Αν δεν έχει δωμάτια, περιμένει μόνος του, παίρνει δωμάτιο και μετά καλεί τη βίζιτα που πάει απευθείας στο δωμάτιο.
Ο χρόνος της βίζιτας είναι ακριβός για να ... περιμένει στο σαλονάκι για δωμάτιο !

Στη χαριλάου τρικούπη όντως δεν είναι καλό πόστο.
Στα 2 στην πλατεία καραϊσκάκη όμως, στο άλλο πλατεία αττικής, στο κρεολή στη γλυφάδα , στη μεταμόρφωση και στου σκαραμαγκά
ΘΑ ΔΕΙΣ ΛΑΪΚΟΥΣ ΤΥΠΟΥΣ ΑΛΛΑ ΧΑΡΡΥ ΚΛΥΝ με θεόμουνα.

Εννοείται επίσης όχι pines, μήδα, κρις, μαρούσι , 3χ γλυφάδα κτλ ... εκεί είναι φλωράτζες ζευγάρια ομοιόμορφα όπως λες.

ΑΑαααααα και στο άλλο στη λαμπράκη στη νίκαια !!!!!!!!!!!
Β πειραιώς σε όλο το μεγαλείο της.
Τύπος με γράσσο στα νύχια, κατευθείαν από μηχανουργείο στη ρετσίνα , με μουνάρα πωλήτρια καλλυντικών !
Καλτίλα υψηλού επιπέδου !!!!!!!

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.116
Πόντοι
1.206
Ε ενταξει εξαρταται με τι φτιαχνεται ο καθενας. Εδω αλλοι φτιαχνονται με παραμορφωμενα τσιμπουκοχειλα χιμπατζη ή τραβελοφατσες και βαζουν 9 και 10 στο rating προσωπου.

Τωρα για τους αντρες δεν ειναι δυσκολο να πεσεις στο ενδιαμεσο μεταξυ Πιτ + Τζακμαν. Η ελκυστικοτητα καποιων ανδρων εχει να κανει και με το τι ειναι. Δλδ αμα μια γυναικα ξερει οτι ο αλλος ειναι ενας διασημος ηθοποιος το καυλα factor ανεβαινει x100 σε σχεση με καποιον ασχετο. Αυτο δε κανει τους διασημους πιο ομορφους, απλα τους κανει πιο ποθητους και μεγενθυνονται τα οποια καλα χαρακτηριστικα τους.

Στο prettyscale που μετραει αναλογιες προσωπου για να βγαλει αν καποιος ειναι ομορφος (σημειωση: οι αρχαιοι εφτιαχναν αγαλματα με βαση τις σχετικες αναλογιες) εγω πεφτω ενδιαμεσα σε πιτ+τζακμαν (πιτ σκορ 92, τζακμαν σκορ 72, εγω με blur εχω σκορ 77 - ισα με τον τομ κρουζ  :2funny:). Ενδεικτικα ο ρουβας παιρνει ...65. Εχει σωμα βεβαια που εγω δεν εχω. Αλλα αυτο φτιαχνεται αμα καποιος θελει να αφιερωσει χρονο.

Το έψαξα αυτό το site,είναι λίγο ότι να ναι

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Σε ποιο όνειρο όλοι αυτοί γαμάνε αυτές που λες;

Τύπε, δεν έχεις ούτε όνειρα. Είσαι ένας εφιάλτης.
Πήγαινε σε ένα γαμιστρώνα και θα δεις.

Δεν το αντέχεις.
Θα είναι η απόλυτη συντριβή.
Ολοκληρωτική.
Ολοκαύτωμα.

Εγγρ.
31 Μαρ 2013
Like
203
Πόντοι
21
Λεφτά,Looks,στάτους και να μην είσαι κλαψομούνης για να πηδήξεις δυνατό μωρό.

Και στην ελλάδα του σήμερα θα έλεγα κυρίως στάτους και λεφτά..ειδικά το 2ο μιας και υπάρχει σε έλλειψη.

Όσο πιο μικρή είναι η άλλη τόσο περισσότερο θα κοιτάξει την εμφάνιση (18-25).Μετά τα 25 μπαίνουν σε προτεραιότητα άλλα πράγματα εκτός του σεξ (οικογένεια,να βρεις ένα καλό αγόρι να σε αποκαταστήσει κτλ) οπότε εκεί μπαίνουν δυνατά οι παράμετροι λεφτά και στάτους.

ΑΛΛΑ αν είσαι κλαψομούνης σαν τον Σαντμαν και ο μπραντ πιτ να είσαι δεν θα πηδήξεις γιατί πολύ απλά (στην Ελλάδα τουλάχιστον) οι γυναίκες 1)Δεν θα κάνουν ποτε το πρώτο βήμα(οι φορές που μου έχει συμβεί είναι κάτω του 2%), 2)Δεν αντέχουν την μίρλα...κλαίνε οι ίδιες, άμα έχουν και τον άντρα να τους κλαίγεται από πάνω άστα.

Εγώ πχ ενώ είμαι στα 28 από εύπορη οικογένεια με 6pack/όμορφο πρόσωπο και γνωρίζω γυναίκες (μέχρι 8-9άρακια) πηδάω σχετικά σπάνια γιατί πολύ απλά είμαι νάρκισσος και τσιγκούνης.
Δεν κερνάω σχεδόν ποτέ και δεν ξοδεύω ποτέ πάνω από 10 ευρώ ανά έξοδο.
Οι περισσότερες κολλάνε στην αρχή γιατί νομίζουν ότι βρήκανε τον άνδρα/μαλάκα της ζωής τους αλλά μέσα στον μήνα την κάνουν όταν καταλάβουν τι παίζει.Αν τώρα η άλλη είναι εύκολη και πηδήξω μέσα στον μήνα, καλώς, αλλιώς πούλους. Οι αγαπημένες είναι αυτές που νομίζουν ότι μπορούν να αλλάξουν τον άνδρα που έχουν δίπλα τους και κάθονται για αρκετό καιρό, εκεί τρώω καλά <3 .

emperor13

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2018
Like
754
Πόντοι
96
μαμησε και παλι ο Σαντ μαν τις αιδοιοδουλαρες και παντοφλακηδες :rockon: :rockon: :rockon:

Εγγρ.
31 Μαρ 2013
Like
203
Πόντοι
21
Μια χαρά ενδιαφέρει και τις γυναίκες το σεξ, απλά έχουν μάθει να περιορίζουν τον εαυτό τους πολύ καλύτερα από ότι οι άνδρες. Επίσης,οι γυναίκες βρίσκουν κάποιον άνδρα για σεξ πολύ πιο εύκολα από ότι ένας άνδρας το 2020. Απλά φτιάχνει ένα προφίλ στο insta ή tinder και βρίσκει κάποιον.
Αλλά σιγά οι περισσότερες δεν το δίνουν τόσο εύκολα, το φυλάνε για λίγους και καλούς..προτιμούν να μείνουν χωρίς σεξ για 6 μήνες παρά πχ να πηδηχθούν με έναν που θεωρούν μέτριο.  ;)

Δ

Διαγραμμένο μέλος 186072

Επισκέπτης
Το έψαξα αυτό το site,είναι λίγο ότι να ναι

Εχει γινει μελετη απο τριτους με cross-referencing manual ratings και εχει καλη αντιστοιχιση.

"The Spearman’s correlation between this one and the Facelab ratings is r(77)= +0.53. Not bad, as a social scientist you dream of correlations so high! But that’s not very high a correlation for 2 methods that are supposed to be capturing the same thing!

Prettyscale does about the same: r(77)=+0.52"

...στη μελετη βεβαια εγραψαν οτι αν καποιος χρησιμοποιουσε 2 αυτοματες εφαρμογες του ειδους (hotness.ai + prettyscale) και εκανε average το score, η αποκλιση σε σχεση με manual ratings θα ηταν ακομα μικροτερη κατα πολυ.

Αποκλισεις που εχει το prettyscale, συγκεκριμενα, πολλες φορες εχουν να κανουν με τις διαφορες ανα φωτογραφια αλλα και το πως ο χρηστης τη τοποθετει στο κυκλακι και βαζει τα ορια. Οι φωτογραφικοι φακοι τραβανε πιο αντιπροσωπευτικες φωτογραφιες απο αποσταση και στενοτερη γωνια ληψης αντι κοντινη αποσταση και ευρεια γωνια. Δες εδω παραδειγματα, το ιδιο ατομο, πως δειχνει σε διαφορετικα μηκη-αποστασεις του φακου:

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.399
Πόντοι
3.936
Καθόλου προσιτές δεν ήταν. Υπήρχε και ο φρέσκος τρόμος του aids. Πολύ πιο αγάμητες.
Μπάζα όχι , μια χαρά ήταν . Και περιποιημένες, δεν υπήρχε οικονομική κρίση τότε.
Απρόσιτες και το καμάκι πολύ πιο δύσκολο , γιατί κυριαρχούσε μόνο προξενιό. Σόσιαλ μήντια δεν υπήρχαν
και για να χωθεί κάποιος έπρεπε να είναι από λύκειο σε κωλοομάδες ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΓΑΜΗΣΕΙ ή να δουλεύει νύχτα , καλοκαίρια σε νησιά κτλ
Τότε μόνο τουρίστριες σε νησί που ήταν αρκετά εύκολες και ομορφες, και όποιος πήγαινε στο ανατολικό μπλοκ, που γ@μουσε με μια οδοντόπαστα ..νάρες.

Εγγρ.
31 Μαρ 2013
Like
203
Πόντοι
21
Απλά παλιότερα τις δεκαετίες 70-80 ίσως και 90 οι άνδρες την πέφτανε στις γυναίκες και δεν τους ένοιαζε το άκυρο.

Τώρα αν δεις, τα social media,οι παρέες κτλ έχουν "ποινικοποιήσει" το πέσιμο. Τους αποκαλούν γύπες υποτιμητικά.
Οι γυναίκες δεν νομίζω ότι έχουν άλλάξει πολύ, ίσως κάποιες που είχαν τάση ναρκισσισμού και την ενίσχυσαν μέσω instagram,αυτές ναι, ρίχνουν δυνατά Χ. Απλά ενώ στα 80'ς η Γιώτα γνώριζε 50 άνδρες από την γύρω περιοχή, τώρα γνωρίζει 1500 από όλη την Ελλάδα. Ε και εγώ αν είχα 1500 λιγούρια στο Insta να μου την πέφτουν θα ήμουν ακόμα πιο σκληρός.

Οι άνδρες από την άλλη δεν την πέφτουν και γενικά δεν παίρνουν πρωτοβουλίες.Ακούω συνεχώς από κορίτσια ότι δεν υπάρχουν πλέον άνδρες.Ακόμα και εγώ που την πέφτω μόνο σε γκόμενες που με κοιτάζουν θεωρούμαι outlier. 

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Εγώ πχ ενώ είμαι στα 28 από εύπορη οικογένεια με 6pack/όμορφο πρόσωπο και γνωρίζω γυναίκες (μέχρι 8-9άρακια) πηδάω σχετικά σπάνια γιατί πολύ απλά είμαι νάρκισσος και τσιγκούνης.
Δεν κερνάω σχεδόν ποτέ και δεν ξοδεύω ποτέ πάνω από 10 ευρώ ανά έξοδο.
Οι περισσότερες κολλάνε στην αρχή γιατί νομίζουν ότι βρήκανε τον άνδρα/μαλάκα της ζωής τους αλλά μέσα στον μήνα την κάνουν όταν καταλάβουν τι παίζει.Αν τώρα η άλλη είναι εύκολη και πηδήξω μέσα στον μήνα, καλώς, αλλιώς πούλους.

Μέσα στα παραπάνω, ομολόγησες τραγικά τεράστια λάθη.

1)Παίζει να μην πηδήξεις ΣΤΟ ΜΗΝΑ ;;; Ποιό μήνα ; Να δεις κάποια κάπου , να πείτε χαίρω πολύ και να την ξαναδείς σε ένα μήνα ή ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΠΑΦΗ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΕΙΤΕ, ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ, ΓΙΑ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ;;;;;

Αν παίζει το δεύτερο , η τακτική σου είναι ναυάγιο. Θέλουν όλα αλλαγή.

2)Στο γκρουπ αυτό ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΚΕΡΝΑΣ. Μπορείς άνετα να βγαίνετε σαν γερμανάκια και ο καθένας τα δικά του. Κάποιες λίγες που χάνονται έτσι , στα @@ σου.

3)Το να είσαι νάρκισος , αν απλά είσαι και το κάνεις ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ, είναι πλεονέκτημα.
Αν κάνεις τέτοιες κουβέντες στις γκόμενες , ειδικά σε νέες γνωριμίες, απωθεί . Δεν θέλουν γκόμενο που ασχολείται με το μαλλί πιο πολύ από αυτές καισυζητά για αυτό , πιο πολύ από αυτές.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom