Εμεις στο λύκειο είχαμε ήδη τα Νοκια 3310.Τότε βέβαια ήταν ακόμα οι εποχές που δεν έβλεπες μπούτι συμμαθήτριας ούτε το καλοκαίρι,όχι όπως τώρα που με το που πιάνουν οι ζέστες ξεβρακώνονται όλες
Ρε τύπε .... ΕΙΜΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ .... ήμουν στο λύκειο πολύ πιο παλιά από σένα ....
ΚΑΙ ΕΧΩ ΠΟΛΛΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ....
ΠΟΛΛΟΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΕΒΛΕΠΑΝ ΜΠΟΥΤΙΑ ΑΛΛΑ ΧΥΝΑΝ ΜΑΠΕΣ, ΞΕΚΩΛΙΑΖΑΝ ΣΟΥΦΡΙΔΙΑ, ΓΚΑΣΤΡΩΝΑΝ ΞΕΚΩΛΙΑΡΕΣ .... τα πάντα όλα.
Αυτά που λες πιθανόν ήταν η πραγματικότητα ενός τμήματος ή δύο ,στο κωλοσχολείο που πήγαινες.
Λίγα μέτρα πιο πέρα, όλα ήταν διαφορετικά.
Στο μπουρνάζι στα πάρκα, παίζαν πίπες, το 1989 ... εσύ θα ήσουν στο δημοτικό λογικά .....
στην νίκαια πίσω από το γήπεδο , γαμούσαν άλλοι στο όρθιο στο δρόμο ....
κάτι πλούσιες μαθήτριες ιδιωτικού λυκείου, παίρναν πίπες στις κορφές της πολιτείας ... ή στο ρέμμα, φεύγοντας από τη βογκ ....
Τα χρόνια που εσύ ήσουν στο νήπειο .
Το 80% πάντα μαλάκες ήταν και θα είναι. Γαμάγαν τη χούφτα τους και στο τέλος παντρεύονταν ένα μπάζο.
Θες να βλέπεις αυτούς για να παρηγοριέσαι ;;; Και να λες ΝΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΟ ΠΟΥΛΙ ΤΟΥΣ, ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΜΟΝΟ ΕΓΩ ...
φυγόπονο είναι όμως και άρνηση της πραγματικότητας.
Το υπόλοιπο 20% , γαμάει ό,τι δεν γαμάνε όλοι οι άλλοι. Γαμάνε τα πάντα.
Ξέρεις τη συνταγή να μη γαμάς ποτέ με τίποτε.
Αν θες να συνεχίσεις έτσι και τα υπόλοιπα 15-20 χρόνια, πριν γίνεις για χαμομήλια, συνέχισε.
Το ότι ήσουν όμως με το πουλί στο χέρι μια ζωή, δεν σημαίνει ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ.
Πρέπει να αλλάξεις τα πάντα.
Αν αλλάξεις, μπορεί να δεις το φως.
Αν συνεχίσεις έτσι , θα σου φταίνε τα κινητά, τα 14ρια μοντεμ του 1996 , το μιλένιουμ μπαγκ στα γουϊντοους 98 ,
τα αργά φλόπυ των 5.25 , ο ανάδρομος ερμής .....
ΑΝ ΔΕΝ ΒΡΕΞΕΙΣ ΚΩΛΟ , ΨΑΡΙ ΔΕΝ ΤΡΩΣ.
Το βρέξιμο εδώ είναι η χυλόπιτα. Πάρτο απόφαση. Γίνε άνδρας. ΔΕΝ ΠΟΝΑΕΙ Η ΧΥΛΟΠΙΤΑ. Δεν είναι σαν να φας μπουκέτο στα μούτρα.
Μετά από 1000 δεν μένεις σακάτης. Με 10 μπουκέτα, μπορεί να τεζάρεις. Χυλόπιτες, έχεις την άνεση να φας εκατομμύρια.
ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΣΟΥ. ΔΕΝ ΤΙΣ ΜΕΤΡΑΣ. ΔΕΝ ΤΙΣ ΘΥΜΑΣΑΙ. ΚΑΠΟΤΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΛΕΣ .... ΓΑΜΑΣ !!!!!!!!
Οπότε θυμάσαι μόνο τα γαμήσια.