Christos Savvidis
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Νοε 2018
- Like
- 822
- Πόντοι
- 146
Αυτο το βιβλιο τα εχει πει ολα..
Μακαρι να σε ακουσουν και να το διαβασουν, θα μαθουν αρκετα πανω στο θεμα γυναικα.
Το εχεις στα Ελληνικα φιλε, το εχεις βρει;
Αυτο το βιβλιο τα εχει πει ολα..
Απο τις μανάδες ξεκινάει το κακό.....
Tο εχω στα ελληνικα, αλλα ειναι λιγο δυσκολο να βρεθει γιατι ειναι σε ελλειψη..Μακαρι να σε ακουσουν και να το διαβασουν, θα μαθουν αρκετα πανω στο θεμα γυναικα.Το εχεις στα Ελληνικα φιλε, το εχεις βρει;
Τυπε, εκτος απο επαγγελματιες του χωρου, γαμας κανονικες γκομενες ανω του μετριου σε εμφανιση;
Τις εχουν καταστρεψει οι φεμινιστριες και οι πουτσες.
Με αυτή σου την κουβέντα φωτογράφισες έναν γνωστό μου (εμφανίσιμο παιδί) που οταν τον είχα ρωτήσει πώς και παντρευτηκε μου απάντησε το απίθανο, "ε άμα χυσεις μέσα και πιάσει παιδί ξέρεις τώρα...έτσι πάνε αυτά". Γέλασα στη μαπα του κι έφυγα σφαίρα. Σερνόμενοι από την τρύπα στην κυριολεξία.Καθε παιδι, εχει εναν πατερα.
Δεν φταινε οι μαναδες τυπε, απλα ολοι αυτοι γυρω σου που απλα εχυσαν μεσα σε ενα μουνι και εγιναν μπαμπαδες, δεν μπορεσαν να σταθουν στο υψος των περιστασεων.
Γέλασα στη μαπα του κι έφυγα σφαίρα.
τυπε πες αληθεια,δεν εισαι αφεντικο και τα βρωμομπαζα ειναι συναδελφοι σου που τρεμεις και να τα κοιταξειςμε εκνευρισαν παλι δυο μαλακισμενες στο γραφειο και θυμηθηκα το υπερνημα.
Η μια υπαλληλος μου, θα τη σουταρω σε κανα 2μηνο.
Αυτες που εχουν σεξουαλικες επαφες τακτικα δεν εχουν τοσο νευρωτικες συμπεριφορες. Φευγει το στρες, ηρεμεις, ειναι πιο χαλαρα ολα. Μηπως η αγαμια τις εχει οδηγησει σε νευρωσεις?
τυπε πες αληθεια,δεν εισαι αφεντικο και τα βρωμομπαζα ειναι συναδελφοι σου που τρεμεις και να τα κοιταξεις
τυπε δεν θα με εντυπωσιαζες αν σαν αφεντικο πληρωνες τέτοια μπάζαετσι ειναι τυπε το ομολογω. Τα λεω αυτα για να εντυπωσιασω τον τυπο ποποπ και τον σαντ τον μαν.
Μπα,πιο πολύ οι άντρες έχουν νευρωτικές συμπεριφορές όταν δεν γαμάνε.Για τις περισσότερες γυναίκες δεν είναι σημαντικό το σεξ,την αγαμία τους μπορούν και την καλύπτουν εύκολα με κινητά,σόσιαλ,shopping therapy,τσιγάρο κλπ.
Sad_man τα πιστευεις αυτα που γραφεις;Μπα,πιο πολύ οι άντρες έχουν νευρωτικές συμπεριφορές όταν δεν γαμάνε.Για τις περισσότερες γυναίκες δεν είναι σημαντικό το σεξ,την αγαμία τους μπορούν και την καλύπτουν εύκολα με κινητά,σόσιαλ,shopping therapy,τσιγάρο κλπ.
τυπε δεν θα με εντυπωσιαζες αν σαν αφεντικο πληρωνες τέτοια μπάζα
εγω πιστευω οτι ειναι μποτSad_man τα πιστευεις αυτα που γραφεις;
εγω πιστευω οτι ειναι μποτ
κανει εξοργιστικα ποστ για να του απαντανε και να κινειται το θρεντ ;)
Αν το σεξ ήταν σημαντικό και για τις γυναίκες,δεν θα υπήρχαν ούτε μπουρδέλα ούτε αγάμητοι άντρες