Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 189K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 52 άτομα (1 μέλη και 51 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

  • αυτο εχει μαθει απο την μανα της

    Ψήφοι: 867 29,4%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

    Ψήφοι: 173 5,9%
  • δεν ξερει τι της γινεται

    Ψήφοι: 510 17,3%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

    Ψήφοι: 321 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

    Ψήφοι: 319 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

    Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

    Ψήφοι: 574 19,4%
  • αλλο

    Ψήφοι: 90 3,0%

  • Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.954
Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Μηνύματα
11.433
Like
7.117
Πόντοι
1.206
Πλέον τα μικρά παιδια δεν θα λένε πως όταν μεγαλώσουν θέλουν να γίνουν ποδοσφαιριστές,αστυνομικοί κλπ. αλλα οτι θέλουν να γίνουν σαν τον Χρήστο Σαββίδη.
 

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Μηνύματα
6.016
Κριτικές
23
Like
7.619
Πόντοι
3.346
Αυτοι που λενε οτι δεν παιζει ρολο η εμφανιση στο να γαμας μουναρες, ειναι απλα ανοητοι. ΔΕΝ μιλαμε για τις επι πληρωμη κοπελες τυποι, μιλαμε για τις μη εργαζομενες κοπελες. Καθε κοπελα που ειναι τοπ σε εμφανιση και δεν γαμιεται με αντιτιμο, θα ψαξει καποια βασικα πραγματα σε εναν αντρα, ενα απο τα βασικα ειναι η εμφανιση. Ναι, η εμφανιση παιζει μεγαλο ρολο.

Δεν γινεται να εισαι μαλθακος, αγυμναστος, τριχωτος παντου, βρωμιαρης, σαν μαλακας, να εχεις παρατησει τον εαυτο σου (κανει μπαμ απο χιλιομετρα), να μη προσεχεις την εμφανιση σου και να θες να βγαλεις και γκομενα χωρις να πληρωσεις.

Ακομα και οταν θα ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ, ΔΕΝ ΘΑ ΓΑΜΑΣ, ΔΕΝ ΘΑ ΣΟΥ ΚΑΘΟΝΤΑΙ, ΘΑ ΣΕ ΚΡΑΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΦΕΥΓΟΥΝ. Τα εχουμε δει και στη πραξη, μην αρχισουμε και ψαχνουμε ποστ. Οποτε, μη γραφεις μαλακιες που παρουσιαζουν μια εντελως διαφορετικη "αληθεια".

Στυλ. Ναι, οι μη επι πληρωμη γκομενες, θα κοιταξουν και το στυλ σου τυπε, λογικο ειναι. Δεν παιζει να ντυνεσαι σαν αλπινιστης και με παπουτσια που φορανε στα εργοταξια και να θες να χτυπησεις και γκομενα. Ουτε γινεται να φορας ρουχα που θυμιζουν θειο ή σεκιουριτα εν ωρα υπηρεσιας ή ορειβατη ή απλα εναν βλαμμενο που φοραει οτι να ναι και δεν εχει αισθηση τι του παει και τι οχι και να θες να πουλησεις τον εαυτο σου ως γκομενο. Σε βλεπουν απο χιλιομετρα οι γκομενες τι μαλακας εισαι, πριν καν ανοιξεις το στομα σου και αρχισεις να λες τις αρρωστημενες σου μαλακιες.


Καμια γυναικα δεν θα γαμηθει με εναν αποτυχημενο μαλακα-τρολακια-πεινασμενο για μουνι-παρακαλακια. Κανετε μπαμ απο χιλιομετρα, το βλεπει στο τροπο που περπατας, που θα κατσεις καπου, που θα μιλησεις, που κοιτας. Μπαμ κανεις. Αγαμια και απωθημενα βρωμας. Αμπαλιαση και ανικανοτητα εκπεμπεις. Για ποιο λογο να θελει μια γυναικα εναν που δεν τον θελει καμια; Εναν που δεν εχει επιλογες; Εσυ θα ηθελες μια γυναικα που δεν μετραει και δεν τη θελει κανεις; Που δεν εχει επιλογες; Φυσικα και οχι. Ξυπνα τοτε και ασε τις μαλακιες γιατι θα παραμεινεις εως τελους το ιδιο μαλακας με τωρα και απλα θα κραζεις και δεν θα γαμας. Σε κοβει οτι δεν το εχεις, δεν εισαι παιχτης, δεν ξερεις ουτε να ντυνεσαι ουτε να φερεσαι ουτε να φροντιζεις τον εαυτο σου. Στο διαολο θα σε στειλει, ακυρο και λεμονια και θα σε κερασει και καλα θα σου κανει, αυτο σου αξιζει. Αυτο επελεξες για τον εαυτο σου. Εισαι απλα ενας ψυχωτικος τεμπελομαλακας. Τι δεν εχεις καταλαβει; Τι εχεις χασει; Ποιο τευχος σου λειπει; Μονο να κραζεις και να λες παπαριες ξερεις. Να κανεις κατι που θα σε οδηγησει στην επιτυχια, ουτε καν γνωριζεις ποιο ειναι αλλα ακομα και να στο πουν εισαι τεμπελομαλακας, δεν κανεις για τιποτα. Εχεις σκατα χαρακτηρα, ειρωνας, βλαμμενος, τεμπελης, μαλακας και ανικανος για οτιδηποτε, ανηθικος. Γιατι να ασχοληθει καποιος μαζι σου και να σε βοηθησει στο να μαθεις; Δεν το αξιζεις. Μεινε στα πιστευω σου και στη μιζερια σου, ετσι θα εισαι εως τελους. Θα κραζεις τους αλλους και θα βγαζεις μισος και κακια για οσους πετυχαν αυτα που εσυ ποτε δεν πετυχες και που ποτε σου δεν θα πετυχεις. Γιατι; Γιατι εισαι ενας ψυχωτικος τεμπελομαλακας, απλα.

Τα λεφτα παιζουν ρολο μονο αν θες να γινεσαι το παιχνιδι στα νυχια των αρπακτικων. Αν επιλεγεις τετοιες γυναικες, εισαι αξιος του οτι σου συμβαινει. Καλα σου κανουν, τη δουλεια τους κανουν, αρμεγουν μαλακες σαν εσενα. Μαγκια τους.

Δεν ειναι ολες οι γυναικες αρπακτικα. Να περασουν καλα θελουν, να ερωτευτουν, να γαμηθουν, να χυσουν.

Εχουν επιλογες ομως. Επιλεγουν απλα αυτον που ταιριαζει με τα θελω τους.

Δεν θα επιλεξουν ποτε εναν φλωρο, εναν τεμπελομαλακα, εναν χαλια στην εμφανιση, εναν ψυχωτικο και αμπαλο τρολακια. Και φυσικα, ολα αυτα τα μυριζονται απο χιλιομετρα.

Της την εχουν πεσει με καθε τροπο αρκετοι τεμπελομαλακες σαν εσενα οποτε εχει πλεον εμπειρια. Σε κοβει με το καλημερα που θα στειλεις στο πρωτο σου μηνυμα, απο τα ματια μεσα στο χ μαγαζι οταν πας να της μιλησεις. Βλεπουν το τι εισαι μεσα σε 3 δευτερα, τοσο χρειαζονται οι γυναικες για να καταλαβουν αν τους ενδιαφερεις ή οχι. 3 δευτερα. Το τι πιστευεις, η ζωη στο δειχνει καθημερινα αν ειναι σωστο ή οχι.

Εμφανιση, υγεια (ψυχικη και σωματικη), στυλ, επιτυχια.

Κανουν μπαμ απο χιλιομετρα. Εχουν εκπαιδευτει μετα απο τοσα πεσιματα να τα ανιχνευουν και να καταλαβαινουν στο μπαμ τι μαλακας εισαι.

Οταν λειπει κατι απο τα παραπανω, μουναρες χωρις να πληρωσεις, δεν θα γαμησεις ποτε και ειναι δικαιο. Δεν αξιζεις κατι τετοιο. Η αληθεια αυτη ειναι.

Και τα 4 στο χερι σου ειναι να τα φτιαξεις. Εκτος απο σπανιες περιπτωσεις που υπαρχει οντως βιολογικο προβλημα, εκει δεν μπορεις να φτιαξεις και πολλα. Ισως και τιποτα.

Μιλαμε για εναν νορμαλ τυπο που απλα ειναι αμπαλος και εχει παρατησει τον εαυτο του, για αυτον μιλαμε.

Ολα φτιαχνονται, φτανει να υπαρχει θεληση στο να τα φτιαξεις και πειθαρχια.

Οσο για αυτους που κραζουν τις ελληνιδες, οπου και να τους πεταξεις να παιξουν μπαλα, σκατα θα τα κανουν. Ειναι εδω και τρωνε ακυρα με το κιλο; Κραζουν ελληνιδες. Τους πηγες Αμερικη; Θα κραζουν αμερικανες. Τους πας Μοσχα; Θα κραζουν τις ρωσιδες μετα.

Ο αμπαλος τεμπελομαλακας, παντου ο ιδιος θα ειναι, παντου ακυρα και λεμονια με το κιλο θα μαζεψει και θα κραζει και θα βγαζει μισος για τις χ γυναικες.

Ολα του φταινε, οι ελληνιδες, οι μαναδες τους, η κατασταση, τα ζωδια, η αστρικη σκονη, ολα του φταινε.

Τυπος που εκραζε και συνεχιζει και κραζει τις ελληνιδες, και με σλαβα που πηγε να παιξει μπαλα, μια χαρα τον γαμησε η πρωτη και μια χαρα κοντεψε να τον αποτελειωσει η δευτερη. Εντελως ρεζιλικια και αρρωστημενες καταστασεις. Αν διαβαζει, ξερει αυτος ποιος ειναι. Του φταινε οι ελληνιδες και πηγε και μαζεψε πουτσα απο τις σλαβες. Νομιζε οτι εκει θα βρει το φως του ο μαλακας, ο βλαμμενος. Για πρωινο τους εχουν κατι τετοιους δυτικους μαλακες οι σλαβες, σκυλακια τους κανουν εως να τους παρατησουν σμπαραλιασμενους.

Οταν εισαι αμπαλος τεμπελομαλακας, οπου και να πας τα ιδια σκατα θα τρως. Δεν σου φταινε οι ελληνιδες, μια χαρα ειναι τα κοριτσια στο συνολο τους εκτος απο ελαχιστες ακραιες περιπτωσεις (που σε καθε φυλη υπαρχουν). Να περνανε καλα θελουν και να ειναι με καποιον που τις καυλωνει, που τους γαμει το μυαλο τη ψυχη και το μουνι συνεχεια.


:hi:

 
Εσυ τυπε αναφερε σε ενα παρα πολυ μικρο ποσοστο ελληνων..ασε που και για αυτους εχει γυναικες. Δεν ειναι ολες μουναρες, φραγκατες και στυλατες.Εχω δει κατι 25αρες+ ασχημες, χοντρες, αβαφες και οτι να ναι στην ομιλια..και ομως οι περισσοτερες ειτε ηταν παντρεμενες ειτε ειχαν σχεση.
 

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Μηνύματα
11.051
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Σαββίδη ... έχεις ένα κόμπλεξ/μίσος έναντι των ανδρών και προσπαθείς να το κάνεις ποίηση με υβρεολόγιο σε βάρος τους.
ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ;;; ΓΡΑΦΕΙΣ ΠΑΝΤΑ ΜΑΛΑΚΙΕΣ

Γιατί δεν μιλάς για ΚΑΠΟΙΑ ΕΛΙΤ ΓΥΝΑΙΚΩΝ.
ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΣΑΙ Π.Χ. στις απόφοιτες του κολέζ ιντερνασιονάλ μπο σολέιγ  ή του ινστιτούτ  αουφ ντεμ ροζενμπεργ ο σαιν γκαλέν ....  ή του κολέζ σαμπιτέτ ο λοζάν ....


οι οποίες έχουν μάνσιον στην αγγλία ή πύργο με αμπέλια στην τοσκάνη .... ή κανένα ανάκτορο στις ΗΠΑ ....


Αυτές , μπορεί να θέλουν ραμμένα κοστούμια στη μποντ στριτ και χειροποίητα ιταλικά παπούτσια και σκάφος λίγο μεγαλύτερο από το γιαμάτο του αυτοκρατορικού ναυτικού της ιαπωνίας .......


ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ , ΑΝΑΦΕΡΕΣΑΙ ΣΤΟ 52% ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ....
(μόνο οι μύγες είναι περισσότερες το καλοκαίρι κι αυτές , οι κουράδες σκύλών , είναι λιγότερες)

Πολλές οι γυναίκες φίλε.... που δεν θα παντρευτούν όλες με χειροποίητο νυφικό από βέλγικη δαντέλα που χρειάστηκε 135.000 ώρες εργασίας από 113.7 ράφτρες που έχουν δίπλωμα πιάνου .... σαν της μακαρίτισας γκρέης κέλλυ ....


ΟΠΟΤΕ Ο ΚΑΘΕ ΝΙΓΚΑ ΣΕ ΓΚΕΤΟ ΤΟΥ ΝΤΙΤΡΟΗΤ, ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΣΩΒΡΑΚΟ ΑΠΟ ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΚΛΙΝΤΟΝ
ΚΑΙ ΧΤΥΠΑΕΙ 3 ΑΣΠΡΕΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ , 7 ΜΠΑΦΟΥΣ, 132 ΧΑΠΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΩΡΑ ΦΟΥΜΑΡΕΙ ΚΡΑΚ ΕΝΩ ΠΙΝΕΙ ΜΠΥΡΕΣ
έχει γυναίκες γύρω του, που αλλάζουν ταμπόν κάθε έκλειψη σελήνης και το μουνί τους, βρωμάει χειρότερα από την πλωτή αγορά στη Μπαγκόκ ή από δημόσια ουρητήρια στο νέο δελχί ...
(και ενώ οι τρίχες στα αυτιά του , μπορεί να είναι πιο χοντρές από κάβους καραβιών)

Κατάλαβες Χρηστάκο ;;;;


Άλλο γυναίκα 1.80 , με γκρι μάτια που βγάζει το μουνόσκυλο βόλτα με μπέντλεϋ και 17ποντες λουμπουτέν
και άλλο γυναίκα γενικώς ..... π.χ. λατζέρα από το ουζμπεκιστάν , που ο μέσος κύπριος δείχνει ξανθός μπροστά της
και σερβίρει χύμα βότκα σε μπετατζήδες στα άνω λιόσσια.
 

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Μηνύματα
10.069
Like
3.712
Πόντοι
606
Έχουν πολλή πλάκα οι φεμινιστές του site

Όταν το 70% των ελλεεινίδων δεν γαμιούνται,'φταίνε οι άμπαλοι άντρες'.

Όταν έξω οι γυναικοπαρέες δεν ασχολούνται με κανέναν,'φταίνε οι άμπαλοι άντρες'

Όταν η άλλη το κλειδώνει μέχρι να βρει τον πρίγκιπα,'φταίνε οι άμπαλοι άντρες'

Όταν η άλλη ψάχνει μόνο δεσμευμένους,'φταίνε οι άμπαλοι άντρες'

Πείτε μου επίσης άλλες χώρες που το μπουρδέλο αντί για χόμπι και διασκέδαση,είναι ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ εαν είσαι εκτός κονέ και κύκλων
 

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Μηνύματα
11.051
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Πείτε μου επίσης άλλες χώρες που το μπουρδέλο αντί για χόμπι και διασκέδαση,είναι ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ εαν είσαι εκτός κονέ και κύκλων

Στο δυτικό κόσμο δεν παίζει πουθενά.
Και στην ελλάδα βέβαια, επειδή οι νέες γενιές ανδρών ΕΓΙΝΑΝ ΟΠΩΣ ΤΟΥΣ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΓΚΟΜΕΝΕΣ, είναι αγάμητοι μαλάκες.
Και απλά περιμένουν να τους κάτσει η μοναδική σχέση της ζωής τους. Όπου θα μαγειρεύουν , καθαρίζουν , πλένουν και απλώνουν κυλότες κτλ κτλ κτλ

Οπότε από αυτούς τους φλώρους, ειδικά τους γεννημένους μετά το 1985 , ελάχιστοι γαμάνε πουτάνες.
 

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Μηνύματα
7.704
Like
822
Πόντοι
146
Μισος για τις γυναικες.

Απωθημενα.

Κομπλεξ.

Τεμπελομαλακια.

Αμπαλιαση.

Εμφανιση κατω του μετριου.

Στυλ κατω του μετριου.

Νοημοσυνη κατω του μετριου.

Αντιληψη μηδαμινη.

Επαφη με τη πραγματικοτητα, καμια.

Αντρικος τροπος ζωης, ουτε καν γνωση του τι ειναι.

Ψυχωτικη συμπεριφορα.

Μιζερια.

Τραγικοτητα.

Αυτα και αλλα πολλα εν αφθονια εχουν να αντιμετωπισουν οι σημερινες γυναικες εκ μερους των "αντρων".

Οτι αλλο και να πουμε, ειναι ασκοπο.

Η πραγματικοτητα φωναζει καθημερινα την αληθεια.

Η κατασταση στη ζωη του καθενα ξεχωριστα, του ειναι γνωστη, αλλο που δεν θελει να το παραδεχτει. Τη ξερει την αληθεια και η αληθεια ποναει. Καταλαβαινω.

Παπαρολογιες και ξεσπασματα.

 

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Μηνύματα
10.069
Like
3.712
Πόντοι
606
Αν είχαμε μίσος για τις γυναίκες,θα'χαμε κλειστεί στα μοναστήρια ή θα κάναμε παρέα μόνο με το Γαβαλά και τον Κωστέτσο.

Οι γυναίκες ευτυχώς ή δυστυχώς,είναι απαραίτητες.Τις σκεφτόμαστε όλη μέρα.Θες να τις γαμάς,θες να τις βλέπεις,θες να τις μυρίζεις,θες να σε συνοδεύουν να μην είσαι συνέχεια μόνος ή ψωλαρία,θες να σου κάνουν απογόνους.

Μίσος για τις συμπεριφορές τους;Αυτό ναι,υπάρχει.Αν φερθείς καλά σε κάποια κι αυτή σε κερατώσει,φταις εσύ;Αν την πέφτει σε δεσμευμένους μόνο και μόνο για να χωρίζει ζευγάρια,φταίει ο άντρας;Αν βγαίνει βράδυ ντυμένη ξεκωλέ και κοιτάει μόνο τις φίλες και το κινητό,φταίει η κότα ο άντρας που δεν της την πέφτει;Εντάξει,για τους εδώ Femen φταίνε φυσικά ΜΟΝΟ οι άντρες
 

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Μηνύματα
7.704
Like
822
Πόντοι
146
Τυφλωση απο την αγαμια και τη μιζερια, η αληθεια σε τσακισε τοσο πολυ μεσα σου που απο το πονο και το πανικο σου ονομαζεις φεμινιστη αυτον που σου θυμισε τη σκληρη πραγματικοτητα που βιωνεις καθημερινα εδω και χρονια.


Ποναει η αληθεια, το ξερω. Σου γαμει τα σωθικα και σε πιανει καταθλιψη γνωριζοντας τη σκληρη αληθεια που φροντιζει η ζωη και οι περιστασεις να σου θυμισουν καθημερινα.

Βγαλε και αλλο μισος τωρα για τις γυναικες και για εμενα, επιβεβαιωνεις τα οσα ειπα εως τελευταιας λεξης.
 

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Μηνύματα
11.051
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Αυτα και αλλα πολλα εν αφθονια εχουν να αντιμετωπισουν οι σημερινες γυναικες εκ μερους των "αντρων".

Ομολογουμένως ο Σαβ , έχει υπερασπιστεί και τις χειρότερες αράχνες βρυκολακίνες
ΤΙΣ ΖΩΝΤΟΧΗΡΕΣ ΜΕ ΠΑΙΔΙΑ  , που έχουν ξεσκίσει πολλούς άμπαλους , αγάμητους φλώρους
και τους έκαναν τελευταίους της κοινωνίας.

ΟΙ γυναικες φιλε που ειναι χωρισμενες με παιδι, απο τα 30 εως και τα 45 δεν φανταζεσαι τι ορμες εχουν, τι κανουν στο κρεβατι-αμαξι-παρκο-ξενοδοχειο-γυμναστηριο-τουαλετα σε μαγαζι-σοκακι πισω απο το σπιτι τους-μεσα στο σπιτι τους-μεσα στο αμαξι κατω απο το σπιτι τους.

Και καλα κανουν. Χαιρονται τη ζωη τους, το σεξουαλισμο τους, το σωμα τους, το παθος τους. Υπαρχουν παρα πολλες που ειναι και κυριες και σωστες με τα παιδια τους αλλα που φροντιζουν και τις καυλες τους.

Μην εισαι απολυτος για θεματα που δεν γνωριζεις-βιωσει.

Επειδη δεν το βιωσες εσυ ή σε εστυψε καποια μιλφαρα και σε πληγωσε, δεν σημαινει οτι ισχυει αυτο που γραφεις.

Οχι μονο λυσσανε για πουτσα, αλλα το γλεντανε οσο πιο συχνα μπορουν και καλα κανουν


Οπότε αν υποστηρίζει το χειρότερο είδος , λογικό είναι τη μέση καριολάρα να την εκθειάζει.
Η αλήθεια είναι ότι είναι ο μοναδικός σε αυτό το ρόλο στο φόρουμ τούτο !
 

pipinia luv

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2017
Μηνύματα
1.644
Like
306
Πόντοι
36
Τυφλωση απο την αγαμια και τη μιζερια, η αληθεια σε τσακισε τοσο πολυ μεσα σου που απο το πονο και το πανικο σου ονομαζεις φεμινιστη αυτον που σου θυμισε τη σκληρη πραγματικοτητα που βιωνεις καθημερινα εδω και χρονια.


τυπε ντοπα σαββιδη αργεις πολυ να απαντησεις στον αλλο κλωνο σου τον sad man     :S :S :S
πρεπει να προπονηθεις κι αλλο να το κανεις  πιο γρηγορα στο μελλον     :bottom: :S :S :S
 

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Μηνύματα
11.051
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Νοιώθω τεράστια έμπνευση να γράψω ένα σκληρό Λακοθέμα που είχα κατά νου από καιρό ....

Μόνο για σκληρούς Λακότυπους.


[size=20pt]ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ ΤΗΣ ΞΥΝΗΣ ΦΑΡΜΑΚΟΜΟΥΝΑΣ ΖΩΝΤΟΧΗΡΑΣ .[/size]
 

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Μηνύματα
7.704
Like
822
Πόντοι
146
Δεν εχω απωθημενα για τις γυναικες, δεν τρωω τα ακυρα και τα λεμονια με το κιλο τυπε.

Καταλαβαινω οτι σε ποναει η αληθεια, αυτη ειναι ομως.

Μια χαρα ειναι οι γυναικες, να περνανε καλα θελουν, να χαιρονται το σεξουαλισμο τους και τη ζωη τους γενικοτερα και να μη βαριουνται. Περα απο ελαχιστες περιπτωσεις, στο συνολο τους μια χαρα ειναι τα κοριτσια.

Οχι ομως για ολους, απλα.

Πλεον εχουν επιλογες και τη δυνατοτητα να μοιραζουν τα ακυρα και τα λεμονια βροχη σε ολους τους αμπαλους και ντεκαυλε απωθητικους τυπους.

Καλα κανουν, δεν ειναι υποχρεωμενες να καθονται στον καθε χ ψ τρολακια προβληματικο περιεργο τυπο.

Θελουν τον καλυτερο; Φυσικα και τον θελουν. Εσυ δηλαδη ως αντρας τι θελεις; Δεν θες μια μουναρα που τη θελουν και ολοι οι αλλοι; Θα ηθελες μια γυναικα που δεν τη θελει κανενας και την εχουν ολοι απαξιωμενη; Φυσικα και οχι. Το ιδιο ακριβως ψαχνουν και αυτες, τι τευχος εχεις χασει τοσα χρονια;

 

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Μηνύματα
20.997
Κριτικές
1
Like
13.997
Πόντοι
2.606
Δεν γινεται να εισαι μαλθακος, αγυμναστος, τριχωτος παντου, βρωμιαρης, σαν μαλακας, να εχεις παρατησει τον εαυτο σου (κανει μπαμ απο χιλιομετρα), να μη προσεχεις την εμφανιση σου και να θες να βγαλεις και γκομενα χωρις να πληρωσεις.


Καμια γυναικα δεν θα γαμηθει με εναν αποτυχημενο μαλακα-τρολακια-πεινασμενο για μουνι-παρακαλακια. Κανετε μπαμ απο χιλιομετρα, το βλεπει στο τροπο που περπατας, που θα κατσεις καπου, που θα μιλησεις, που κοιτας. Μπαμ κανεις. Αγαμια και απωθημενα βρωμας. ιΑμπαλιαση και ανικανοτητα εκπεμπεις. Γα  Εισαι απλα ενας ψυχωτικος τεμπελομαλακας. Τι δεν εχεις καταλαβει; Τι εχεις χασει; Ποιο τευχος σου λειπει; Μονο να κραζεις και να λες παπαριες ξερεις. Να κανεις κατι που θα σε οδηγησει στην επιτυχια, ουτε καν γνωριζεις ποιο ειναι αλλα ακομα και να στο πουν εισαι τεμπελομαλακας, δεν κανεις για τιποτα. Εχεις σκατα χαρακτηρα, ειρωνας, βλαμμενος, τεμπελης, μαλακας και ανικανος για οτιδηποτε, ανηθικος. Γιατι να ασχοληθει καποιος μαζι σου και να σε βοηθησει στο να μαθεις; Δεν το αξιζεις. Μεινε στα πιστευω σου και στη μιζερια σου, ετσι θα εισαι εως τελους. Θα κραζεις τους αλλους και θα βγαζεις μισος και κακια για οσους πετυχαν αυτα που εσυ ποτε δεν πετυχες και που ποτε σου δεν θα πετυχεις. Γιατι; Γιατι εισαι ενας ψυχωτικος τεμπελομαλακας, απλα.



Δεν θα επιλεξουν ποτε εναν φλωρο, εναν τεμπελομαλακα, εναν χαλια στην εμφανιση, εναν ψυχωτικο και αμπαλο τρολακια. Και φυσικα, ολα αυτα τα μυριζονται απο χιλιομετρα.

Της την εχουν πεσει με καθε τροπο αρκετοι τεμπελομαλακες σαν εσενα οποτε εχει πλεον εμπειρια.

Οσο για αυτους που κραζουν τις ελληνιδες, οπου και να τους πεταξεις να παιξουν μπαλα, σκατα θα τα κανουν. Ειναι εδω και τρωνε ακυρα με το κιλο; Κραζουν ελληνιδες. Τους πηγες Αμερικη; Θα κραζουν αμερικανες. Τους πας Μοσχα; Θα κραζουν τις ρωσιδες μετα.

Ο αμπαλος τεμπελομαλακας, παντου ο ιδιος θα ειναι, παντου ακυρα και λεμονια με το κιλο θα μαζεψει και θα κραζει και θα βγαζει μισος για τις χ γυναικες.

Του φταινε οι ελληνιδες και πηγε και μαζεψε πουτσα απο τις σλαβες. Νομιζε οτι εκει θα βρει το φως του ο μαλακας, ο βλαμμενος. Για πρωινο τους εχουν κατι τετοιους δυτικους μαλακες οι σλαβες, σκυλακια τους κανουν εως να τους παρατησουν σμπαραλιασμενους.

Οταν εισαι αμπαλος τεμπελομαλακας, οπου και να πας τα ιδια σκατα θα τρως. Δεν σου φταινε οι ελληνιδες, μια χαρα ειναι τα κοριτσια στο συνολο τους
 

Για τον alex μιλάς?
 

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Μηνύματα
7.704
Like
822
Πόντοι
146
Δεν ξερω για ποιον λες, ξερει αυτος αν μας διαβαζει για ποιον λεω.
 

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Μηνύματα
11.051
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Μια χαρα ειναι οι γυναικες, να περνανε καλα θελουν, να χαιρονται το σεξουαλισμο τους και τη ζωη τους γενικοτερα και να μη βαριουνται. Περα απο ελαχιστες περιπτωσεις, στο συνολο τους μια χαρα ειναι τα κοριτσια.

Οχι ομως για ολους, απλα.

Πλεον εχουν επιλογες και τη δυνατοτητα να μοιραζουν τα ακυρα και τα λεμονια βροχη σε ολους τους αμπαλους και ντεκαυλε απωθητικους τυπους.

Καλα κανουν, δεν ειναι υποχρεωμενες να καθονται στον καθε χ ψ τρολακια προβληματικο περιεργο τυπο.

Θελουν τον καλυτερο; Φυσικα και τον θελουν. Εσυ δηλαδη ως αντρας τι θελεις; Δεν θες μια μουναρα που τη θελουν και ολοι οι αλλοι; Θα ηθελες μια γυναικα που δεν τη θελει κανενας και την εχουν ολοι απαξιωμενη; Φυσικα και οχι. Το ιδιο ακριβως ψαχνουν και αυτες, τι τευχος εχεις χασει τοσα χρονια;

Και οι άνδρες τύπε, θέλουν να γαμάνε μουναρες και να φεύγουν . Τόσο απλά.

Οι γκόμενες θέλουν το ντάνιελ κρέηγκ , με πτυχία , βίλλα στο καβούρι και μισό δις € καβάτζα.
Και να είναι πιστός και να τους κάνει όλα τα χατήρια. ΤΟΝ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ;;
Πλην ελαχίστων celebrities, οι άλλες ΠΑΠΑΡΙΑ ΒΡΙΣΚΟΥΝ.

Οπότε στα 45, αγοράζουν σκύλο.
Όσο πιο μπάνικη η γκόμενα, τόσο πιο πιθανό είναι να μείνει αγάμητη . Και ... μένει !

Οι άνδρες ; Λίγο πριν την κρίση , υπολόγιζαν το μαύρο τζίρο της πορνείας στην ελλάδα σε κάτι ΔΙΣ ΕΥΡΩ.
Διάβασε τους τύπους με τις περισσότερες κριτικές εδώ να δεις τι κάνουν !

έκαστος εφ’ ω ετάχθη
(ηρόδοτος αλλά και παύλος προς κορινθίους)


 

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Μηνύματα
20.997
Κριτικές
1
Like
13.997
Πόντοι
2.606
Και οι άνδρες τύπε, θέλουν να γαμάνε μουναρες και να φεύγουν . Τόσο απλά.

Οι γκόμενες θέλουν το ντάνιελ κρέηγκ , με πτυχία , βίλλα στο καβούρι και μισό δις € καβάτζα.
Και να είναι πιστός και να τους κάνει όλα τα χατήρια. ΤΟΝ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ;;
Πλην ελαχίστων celebrities, οι άλλες ΠΑΠΑΡΙΑ ΒΡΙΣΚΟΥΝ.

Οπότε στα 45, αγοράζουν σκύλο.
Όσο πιο μπάνικη η γκόμενα, τόσο πιο πιθανό είναι να μείνει αγάμητη . Και ... μένει !

Οι άνδρες ; Λίγο πριν την κρίση , υπολόγιζαν το μαύρο τζίρο της πορνείας στην ελλάδα σε κάτι ΔΙΣ ΕΥΡΩ.
Διάβασε τους τύπους με τις περισσότερες κριτικές εδώ να δεις τι κάνουν !

έκαστος εφ’ ω ετάχθη
(ηρόδοτος αλλά και παύλος προς κορινθίους)

Οντως οι αξιόλογοι άντρες είναι λίγοι.
70% είναι φτωχοί.10% ψυχοπαθείς.10% πουσταίοι.70% μουνόδουλοι.Βάλε και τζογαδόρους,αλκοολικούς,καταθλιπτικούς,ναρκομανείς,σκατόφατσες,κοιλαράδες,άτομα που έπαιξαν και έχασαν,αιώνιους ψωλάδες,μαμάκηδες,ανώμαλους,θρησκόληπτους,παρθένους κτλ,πόσοι μένουν.
Πραγματικά το να είσαι στο ανώτερο 10% στους γαμείς δηλαδή είναι ευχής έργον.Εχεις αποφύγει όλες τις κακοτοπιές,μάγκας κι έτσι.Οχι οτι οι άλλοι ενθουσιάζονται μαζί σου,οτι είσαι κάτι εκπληκτικό, απλώς δε σε ρουφάει η τρύπα.
 

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Μηνύματα
15.818
Like
15.563
Πόντοι
3.656
Αυτοι που λενε οτι δεν παιζει ρολο η εμφανιση στο να γαμας μουναρες, ειναι απλα ανοητοι. ΔΕΝ μιλαμε για τις επι πληρωμη κοπελες τυποι, μιλαμε για τις μη εργαζομενες κοπελες. Καθε κοπελα που ειναι τοπ σε εμφανιση και δεν γαμιεται με αντιτιμο, θα ψαξει καποια βασικα πραγματα σε εναν αντρα, ενα απο τα βασικα ειναι η εμφανιση. Ναι, η εμφανιση παιζει μεγαλο ρολο.

Δεν γινεται να εισαι μαλθακος, αγυμναστος, τριχωτος παντου, βρωμιαρης, σαν μαλακας, να εχεις παρατησει τον εαυτο σου (κανει μπαμ απο χιλιομετρα), να μη προσεχεις την εμφανιση σου και να θες να βγαλεις και γκομενα χωρις να πληρωσεις.

Ακομα και οταν θα ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ, ΔΕΝ ΘΑ ΓΑΜΑΣ, ΔΕΝ ΘΑ ΣΟΥ ΚΑΘΟΝΤΑΙ, ΘΑ ΣΕ ΚΡΑΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΦΕΥΓΟΥΝ. Τα εχουμε δει και στη πραξη, μην αρχισουμε και ψαχνουμε ποστ. Οποτε, μη γραφεις μαλακιες που παρουσιαζουν μια εντελως διαφορετικη "αληθεια".

Στυλ. Ναι, οι μη επι πληρωμη γκομενες, θα κοιταξουν και το στυλ σου τυπε, λογικο ειναι. Δεν παιζει να ντυνεσαι σαν αλπινιστης και με παπουτσια που φορανε στα εργοταξια και να θες να χτυπησεις και γκομενα. Ουτε γινεται να φορας ρουχα που θυμιζουν θειο ή σεκιουριτα εν ωρα υπηρεσιας ή ορειβατη ή απλα εναν βλαμμενο που φοραει οτι να ναι και δεν εχει αισθηση τι του παει και τι οχι και να θες να πουλησεις τον εαυτο σου ως γκομενο. Σε βλεπουν απο χιλιομετρα οι γκομενες τι μαλακας εισαι, πριν καν ανοιξεις το στομα σου και αρχισεις να λες τις αρρωστημενες σου μαλακιες.


Καμια γυναικα δεν θα γαμηθει με εναν αποτυχημενο μαλακα-τρολακια-πεινασμενο για μουνι-παρακαλακια. Κανετε μπαμ απο χιλιομετρα, το βλεπει στο τροπο που περπατας, που θα κατσεις καπου, που θα μιλησεις, που κοιτας. Μπαμ κανεις. Αγαμια και απωθημενα βρωμας. Αμπαλιαση και ανικανοτητα εκπεμπεις. Για ποιο λογο να θελει μια γυναικα εναν που δεν τον θελει καμια; Εναν που δεν εχει επιλογες; Εσυ θα ηθελες μια γυναικα που δεν μετραει και δεν τη θελει κανεις; Που δεν εχει επιλογες; Φυσικα και οχι. Ξυπνα τοτε και ασε τις μαλακιες γιατι θα παραμεινεις εως τελους το ιδιο μαλακας με τωρα και απλα θα κραζεις και δεν θα γαμας. Σε κοβει οτι δεν το εχεις, δεν εισαι παιχτης, δεν ξερεις ουτε να ντυνεσαι ουτε να φερεσαι ουτε να φροντιζεις τον εαυτο σου. Στο διαολο θα σε στειλει, ακυρο και λεμονια και θα σε κερασει και καλα θα σου κανει, αυτο σου αξιζει. Αυτο επελεξες για τον εαυτο σου. Εισαι απλα ενας ψυχωτικος τεμπελομαλακας. Τι δεν εχεις καταλαβει; Τι εχεις χασει; Ποιο τευχος σου λειπει; Μονο να κραζεις και να λες παπαριες ξερεις. Να κανεις κατι που θα σε οδηγησει στην επιτυχια, ουτε καν γνωριζεις ποιο ειναι αλλα ακομα και να στο πουν εισαι τεμπελομαλακας, δεν κανεις για τιποτα. Εχεις σκατα χαρακτηρα, ειρωνας, βλαμμενος, τεμπελης, μαλακας και ανικανος για οτιδηποτε, ανηθικος. Γιατι να ασχοληθει καποιος μαζι σου και να σε βοηθησει στο να μαθεις; Δεν το αξιζεις. Μεινε στα πιστευω σου και στη μιζερια σου, ετσι θα εισαι εως τελους. Θα κραζεις τους αλλους και θα βγαζεις μισος και κακια για οσους πετυχαν αυτα που εσυ ποτε δεν πετυχες και που ποτε σου δεν θα πετυχεις. Γιατι; Γιατι εισαι ενας ψυχωτικος τεμπελομαλακας, απλα.

Τα λεφτα παιζουν ρολο μονο αν θες να γινεσαι το παιχνιδι στα νυχια των αρπακτικων. Αν επιλεγεις τετοιες γυναικες, εισαι αξιος του οτι σου συμβαινει. Καλα σου κανουν, τη δουλεια τους κανουν, αρμεγουν μαλακες σαν εσενα. Μαγκια τους.

Δεν ειναι ολες οι γυναικες αρπακτικα. Να περασουν καλα θελουν, να ερωτευτουν, να γαμηθουν, να χυσουν.

Εχουν επιλογες ομως. Επιλεγουν απλα αυτον που ταιριαζει με τα θελω τους.

Δεν θα επιλεξουν ποτε εναν φλωρο, εναν τεμπελομαλακα, εναν χαλια στην εμφανιση, εναν ψυχωτικο και αμπαλο τρολακια. Και φυσικα, ολα αυτα τα μυριζονται απο χιλιομετρα.

Της την εχουν πεσει με καθε τροπο αρκετοι τεμπελομαλακες σαν εσενα οποτε εχει πλεον εμπειρια. Σε κοβει με το καλημερα που θα στειλεις στο πρωτο σου μηνυμα, απο τα ματια μεσα στο χ μαγαζι οταν πας να της μιλησεις. Βλεπουν το τι εισαι μεσα σε 3 δευτερα, τοσο χρειαζονται οι γυναικες για να καταλαβουν αν τους ενδιαφερεις ή οχι. 3 δευτερα. Το τι πιστευεις, η ζωη στο δειχνει καθημερινα αν ειναι σωστο ή οχι.

Εμφανιση, υγεια (ψυχικη και σωματικη), στυλ, επιτυχια.

Κανουν μπαμ απο χιλιομετρα. Εχουν εκπαιδευτει μετα απο τοσα πεσιματα να τα ανιχνευουν και να καταλαβαινουν στο μπαμ τι μαλακας εισαι.

Οταν λειπει κατι απο τα παραπανω, μουναρες χωρις να πληρωσεις, δεν θα γαμησεις ποτε και ειναι δικαιο. Δεν αξιζεις κατι τετοιο. Η αληθεια αυτη ειναι.

Και τα 4 στο χερι σου ειναι να τα φτιαξεις. Εκτος απο σπανιες περιπτωσεις που υπαρχει οντως βιολογικο προβλημα, εκει δεν μπορεις να φτιαξεις και πολλα. Ισως και τιποτα.

Μιλαμε για εναν νορμαλ τυπο που απλα ειναι αμπαλος και εχει παρατησει τον εαυτο του, για αυτον μιλαμε.

Ολα φτιαχνονται, φτανει να υπαρχει θεληση στο να τα φτιαξεις και πειθαρχια.

Οσο για αυτους που κραζουν τις ελληνιδες, οπου και να τους πεταξεις να παιξουν μπαλα, σκατα θα τα κανουν. Ειναι εδω και τρωνε ακυρα με το κιλο; Κραζουν ελληνιδες. Τους πηγες Αμερικη; Θα κραζουν αμερικανες. Τους πας Μοσχα; Θα κραζουν τις ρωσιδες μετα.

Ο αμπαλος τεμπελομαλακας, παντου ο ιδιος θα ειναι, παντου ακυρα και λεμονια με το κιλο θα μαζεψει και θα κραζει και θα βγαζει μισος για τις χ γυναικες.

Ολα του φταινε, οι ελληνιδες, οι μαναδες τους, η κατασταση, τα ζωδια, η αστρικη σκονη, ολα του φταινε.

Τυπος που εκραζε και συνεχιζει και κραζει τις ελληνιδες, και με σλαβα που πηγε να παιξει μπαλα, μια χαρα τον γαμησε η πρωτη και μια χαρα κοντεψε να τον αποτελειωσει η δευτερη. Εντελως ρεζιλικια και αρρωστημενες καταστασεις. Αν διαβαζει, ξερει αυτος ποιος ειναι. Του φταινε οι ελληνιδες και πηγε και μαζεψε πουτσα απο τις σλαβες. Νομιζε οτι εκει θα βρει το φως του ο μαλακας, ο βλαμμενος. Για πρωινο τους εχουν κατι τετοιους δυτικους μαλακες οι σλαβες, σκυλακια τους κανουν εως να τους παρατησουν σμπαραλιασμενους.

Οταν εισαι αμπαλος τεμπελομαλακας, οπου και να πας τα ιδια σκατα θα τρως. Δεν σου φταινε οι ελληνιδες, μια χαρα ειναι τα κοριτσια στο συνολο τους εκτος απο ελαχιστες ακραιες περιπτωσεις (που σε καθε φυλη υπαρχουν). Να περνανε καλα θελουν και να ειναι με καποιον που τις καυλωνει, που τους γαμει το μυαλο τη ψυχη και το μουνι συνεχεια.


:hi:

 



τυπε τις λεξεις αμπαλος και γιωτομπαλο τις χρησιμοποιουσε πολυ ο τυπος ντοπας  τζιμμυ τζιμ που εφαγε μπαν απο μενα    :grin: :grin: :grin:
τυπε το ειχε τεραστια αναγκη      :wanker: :wanker: :wanker:
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom