Σιγουρα ηταν μαλακια. Αλλα εσυ στην θεση του τι θα εκανες? Εγω πιστευω οτι θα το εκανε ετσι και αυτος απλα δε μπορουσε να κανει κατι.Ειναι σημαντικο να βλεπεις τετοια γιατι μαθαινει τις πουτανιες που κανονυ η σκεφτονται.
Αυτη σιγουρα το ειχε στο μυαλο τις απο την αρχη ο αγγλος εχει σπιτι οποτε δεν θα μενω με αλλους θα κανω καβατζα τα λεφτα (και τα νοικια στην αγγλια ειναι ψηλα) οποτε γαμω των ελληνα ας τον κανω να με παρατησει καλυτερα να φυγει μονος του ωστε να παω κατευθειαν στον αλλον που με περιμενει τοσο καιρο και το συμφερον μου ειναι μεγαλυτερο.
Επειδη εχω γνωστο που του εγινε ετσι ακριβως . Οι γκομενα ηθελε να την στειλει για να εχει την δικαιολογια με παρατησε ας παω στον αλλον που ειναι παρακαλακιας και με περιμενει.Και συμπτωση και αυτος στην αγγλια το μονο που ειναι διαφορετικο ειναι οτι δεν ειναι απο Εδεσσα αλλα Ροδο(το πρωην ζευγαρι και οι 2 ).
Το μυστηριο ειναι που γνωρισε τον αγγλο μπουχεσα που ηταν τοσο καλο παιδι που την φιλοξενησε στο σπιτι του (που εμενε με τους γονεις του !!! Φαντασου τι ατομο ειναι δηλαδη και αυτη εχει 2 παιδια μαζι του τωρα. Που στην αγγλια τα παιδια φευγουν απο το σπιτι απο τα 18 οπως και στις πιο πολλες ευρωπαικες χωρες και αυτος τοτε ζουσε με τους δικους του. Και αγγλια δεν ειναι ελλαδα 500 ευρω καθαρα το μηνα. και αν βρεις δουλεια οποτε μενεις αναγκαστικα με τους γονεις σου.)
Γιατι και εγω οποια γνωριζω αμαεσως τις προτεινω να μεινει στο σπιτι μου γιατι ειναι κριμα σνιφφ ..χωρις να θελω τιποτα
μονο λιγο κολο και καμμια πιπα που και που οταν δεν πιπωνει τον δικο τις)
θελω και εγω να γαμιουνται ολες με δικαιες συνθηκες και ολοι οι ανθρωποι να ειναι πλουσιοι και οχι τοσο αδικα οπως γινεται στην ζωη γιατι ειμαι καλος και δικαιος ανθρωπος σνιφφ σνιφφ .σαν τους συριζαιους που τους επιασε ο πονος για τους συριους και τους μεταναστες. σνιφφ σνιφφ
Αλλα με τα λεφτα και τα σπιτια αλλων οχι τα δικα τους
ρε δε γαμιεσε μωρη καριολα που θα σε φιλοξενησω αν δε σε πηδηξω η αν δεν μου κανεις τα γλυκα ματια.
Και τι θελω να πω βλεπεις τελικα ποια ατομα κανουν οικογενεια οσο πιο μπουχεσας εισαι οσο πιο καραφλας οσο πιο ασχημος τοσο το καλυτερο.
Αυτο ειναι μια παρατηρηση που εκανα τουλαχιστον 17 χρονια πριν και δεν μπορουσαν να το εξηγησω τι και πως .
Ακομα δεν μπορω να το εξηγησω απλα σκεφτομαι οτι οι γκομενες ειναι ανσφαλεις και βρισκουν τον χειροτερο για να ειναι σιγουρες.
Γιατι ξερουν τι καριολες ειναι και εχουν κανει τα χειροτερα οποτε αμα δεις καποια με καποιον τετοιο καταλαβαινεις οτι αυτη ειναι πουτανα.
οποτε με οποια και να πας θα εχει κανει τα αισχη με καποιον αλλον που δεν θα την ενδιαφερει και σε εσενα θα το παιζει παρθενα τοτε να ξερεις οτι εισαι με πουτανα.
οποτε συμπερασμα.
Εχεις τρελες πιθανοτητες να φασ μια παρα πολλη καλη γκομενα μονο και μονο με το λιπος σου.
Για ποιο λογο να πεινας και να κξανεις διατροφη σαν ΜΑΛΑΚΑς ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΝΑ ΧΤΥΠΑΣ Whey πprotein και να τρεχεις σε γυμανστηρια .
Για ποιο λογο να χτυπησεις anavar,deca durabolin οταν μπορεις με χοληστερινη, ζαχαρο, καρδια, καρκινο κτλ κτλ να αναπαραχθεις τελεια με μια Ελληνιδα και οχι μονο.
γαμα το γυμναστηριο βαλε λιπος φαε σοκολατες γινε παρακαλακιας συρσου στο πατωμα κανε πιπες μονο και μονο γιατι ετσι θα ερθουν οι γκομενες.
τι αλλο θες !