TERMINATOR_1983
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Φεβ 2010
- Like
- 151
- Πόντοι
- 16
Είπαμε λίγοι και καλή θα γαμανε οι υπόλοιποι να βλέπουν τσόντες η θα πληρώνουν. Όλα εγώ θα τα λέω
Άσε ρε,εδώ για ελλεεινίδες μιλάμε,όχι για γυναίκες.Όταν είσαι πχ πιο ψηλός κι εμφανίσιμος από πολλές κι αυτές αντί να στην πέφτουν,σου κάνουν και τις δύσκολες,δεν υπάρχει λογική.Σιγά μην πας να την πέφτεις σε 100 μαλακισμένες για να σου κάτσει η 1.
Οι ελλεεινίδες το'χουν κάψει.Λόγω ατελείωτων πιρφόρων,λόγω σόσιαλ,δεν ξέρω κι εγώ τί νομίζουν ότι είναι.Το έχω πει πολλές φορές,η Ελλάδα είναι ο απόλυτος παράδεισος για κάθε γυναίκα.Και το πιο μπάζο με αυτοπεποίθηση μηδέν,στην Ελλάδα μέσα σε μια βδομάδα θα νιώσει Σκλεναρίκοβα.
Είναι απίστευτο πόσες επίλογες έχει εδώ μια γυναίκα,μπορεί να είναι 50-60 χρονών και να την παρακαλάνε 20ρηδες και 25αρηδες,άλλη να μην έχει να φάει και να τις προσφέρουν οι πιρφόροι τζάμπα στέγη,ταξίδια,διακοπές,μια κατάσταση τραγελαφική.
ρε δεν ξεκολλας με τιποτα.Όταν είσαι πχ πιο ψηλός κι εμφανίσιμος από πολλές κι αυτές αντί να στην πέφτουν
Καποια μαλακια παιχτηκε στην περιπτωση της.
Τα ειχε υποτιθεται με τον Ελληνα και ανεβηκε πρωτα αυτη Αγγλια ΚΑΙ ΕΜΕΙΝΕ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΣΕ ΑΓΓΛΟ ΦΙΛΟ ΤΗΣ, ΠΟΥ ΤΗΣ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕ ΔΩΜΑΤΙΟ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΤΟΥ ΝΑ ΜΕΝΕΙ!!!
Ο οποιος τωρα ειναι γκομενος της
Δηλαδη ο αλλος αφησε την γκομενα του να παει μονη της στην Αγγλια και να μεινει σε σπιτι αγγλου τζαμπα. Τι περιμενε δηλαδη να συμβει;
ειδα φετος την εξης σκηνη σε μια πισινα.
μποντυμπιλντερ που ολη του την ζωη βελτιωνει την εμφανιση του διασταυρωθηκε με δυο κοντες μετριες 20ρες.
ΦΥΣΙΚΑ ΑΥΤΕΣ ΕΚΑΝΑΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΡΟΣΕΞΑΝ.
και αυτος ο ψηλος, ομορφος,νεος, μποντυμπιλντερ γυρισε να δει τον χαμηλο στρουμπουλο τους κωλο.
ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΦΥΣΙΚΟ ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΣΤΟΣΤΕΡΟΝΗ ΜΑΛΑΚΑ ΣΑΝΤΜΑΝ.
αυτές εχουν οιστρογόνα , δεν εχουν αναγκη να γαμηθουν οσο καιρο και αν είναι μονες, οι αντρες εχουμε αναγκη να γαμησουμε.
εσυ σαντμαν βαζεις τον εαυτο σου εκτος ανδρικης-αρσενικης συμπεριφορας και λες οι γυναικες να σκεφτουν να στην πεσουν επειδή εισαι πιο ψηλος κλπ.
σκέφτεσαι σαν γυναικα. προσεξε το μη καταληξεις καλογερος ή πουστης ή πικεριστης
υπαρχουν και οι γυναικες που στην πεφτουν με τον τροπο τους ορμανε καργα δεν ειναι και λιγες ειναι αρκετες. Αυτο μην το ξεχνας.Δεν διαφωνώ με τα περισσότερα από τα παραπάνω. Αν νομίζεις όμως ότι η αγαμία δεν κάνει κακό στις γυναίκες, πλανάσαι. Συγγενικό μου πρόσωπο, νοσηλεύτρια, είχε μπει στα 20 της σε Μεγάλο Νοσοκομείο, στυλ 700 άτομα προσωπικό, το 90% γυναίκες. Της είχε κάνει τεράστια εντύπωση το γεγονός ότι οι αγάμητες 40άρες ξεχώριζαν με την πρώτη ματιά από τη φάτσα. Την περιέγραφε σαν γεροντοκοριά, η μύτη τους φαινόταν πιο σουβλερή, τα χείλια τους πιο λεπτά, κύκλοι κάτω από τα μάτια (όχι από ξενύχτι) και το όλο παρουσιαστικό τους φώναζε δυστυχία. Άσε τις υστερίες που εξαπολούσαν η μία ενάντια στην άλλη. Όσες έβγαιναν (στην ίδια ηλικία) και μίλαγαν για γκόμενους είχαν πολύ διαφορετική όψη και ήταν περισσότερο χαμογελαστές
υπαρχουν και οι γυναικες που στην πεφτουν με τον τροπο τους ορμανε καργα δεν ειναι και λιγες ειναι αρκετες. Αυτο μην το ξεχνας.
απλα αμα αρχισεις και παρακαλας παρα πολλη τοτε κατι παει στραβα. Σε θελει για να επιβεβαιωθει
Τι θέμα είναι όλοι σκέφτονται τι θα πουν οι γυναίκες μην κάνω εκείνο μην κάνω το άλλο έτσι το θέλουν. Χίλιες φορές να πληρώσω μια πάρα να κάθομαι να σκέφτομαι αυτά όλοι μέρα
δυστυχια το βλέπουμε από την δικη μας ματια,Δεν διαφωνώ με τα περισσότερα από τα παραπάνω. Αν νομίζεις όμως ότι η αγαμία δεν κάνει κακό στις γυναίκες, πλανάσαι. Συγγενικό μου πρόσωπο, νοσηλεύτρια, είχε μπει στα 20 της σε Μεγάλο Νοσοκομείο, στυλ 700 άτομα προσωπικό, το 90% γυναίκες. Της είχε κάνει τεράστια εντύπωση το γεγονός ότι οι αγάμητες 40άρες ξεχώριζαν με την πρώτη ματιά από τη φάτσα. Την περιέγραφε σαν γεροντοκοριά, η μύτη τους φαινόταν πιο σουβλερή, τα χείλια τους πιο λεπτά, κύκλοι κάτω από τα μάτια (όχι από ξενύχτι) και το όλο παρουσιαστικό τους φώναζε δυστυχία. Άσε τις υστερίες που εξαπολούσαν η μία ενάντια στην άλλη. Όσες έβγαιναν (στην ίδια ηλικία) και μίλαγαν για γκόμενους είχαν πολύ διαφορετική όψη και ήταν περισσότερο χαμογελαστές
οχι καμια σχεση. Εγω οποιες γκομενες ειχα πιο πιτσιρικας παντα αυτες μου την πεσανε με τον τροπο τους.Σίγουρα υπάρχουν και περιγράφονται σαν Κούγκαρ, διεθνώς. Δεν έχουν όμως πολλές τέτοιο ταπεραμέντο
αρα παραιτησαι.Τι θέμα είναι όλοι σκέφτονται τι θα πουν οι γυναίκες μην κάνω εκείνο μην κάνω το άλλο έτσι το θέλουν. Χίλιες φορές να πληρώσω μια πάρα να κάθομαι να σκέφτομαι αυτά όλοι μέρα
υπαρχουν και οι γυναικες που στην πεφτουν με τον τροπο τους ορμανε καργα δεν ειναι και λιγες ειναι αρκετες. Αυτο μην το ξεχνας.
Ξέμπαρκες δεν στην πέφτουν καθόλου εύκολα. Μόνο μπάζα που ψάχνονται και αν.. Στην καλύτερη περίπτωση οι περισσότερες κάνα κοιταγμα και μέχρι εκεί.
δεν εχει να ακνει με μοιραιο μη νομιζεις και εγω μονος μου ειμαι .Μου έχει τύχει αλλά όχι από ξέμπαρκες... Τώρα εσύ μπορεί να είσαι και μοιραίος άντρας και να σε κοιτάζουν πολλές...