Να ξεκινήσω από το γεγονός ότι είμαι ελεύθερος και δεν είχα ποτέ κάποια γυναίκα με καμία από τις 4 κατηγορίες.
Η εμπειρία μου λοιπόν πηγάζει μέσα από τα περιστατικά που έχουν περιέλθει εν γνώση μου λόγω επαγγέλματος. Θες να το πιστέψεις, έχει καλώς, δε θές, πάλι έχει καλώς. Ε λοιπόν οι γυναίκες που είχαν τα περισσότερα προβλήματα έως τώρα, είναι όσον αφορά τη συμπεριφορά απέναντί τους. Ούτε ένα 10% άντε 15% αν θες, δεν αναφέρθηκε στην τσιγκουνιά. Βασικά ούτε καν στη φτώχεια την ίδια, όχι την τσιγκουνιά.
Εγώ λοιπόν ανέβασα ένα γκάλοπ και είπα πως ΑΥΤΗ τη στιγμή, στις 600 κοπέλες που πήραν μέρος, το μεγαλύτερο ποσοστό δεν τους ένοιαζε το πως θα τους συμπεριφέρονταν ΑΜΕΣΑ οι άνδρες αλλά το αν θα ήταν τσιγκούνηδες, δηλαδή αν θα ξόδευαν τα λεφτά τους με το σταγονόμετρο σκεπτόμενοι αυτά.
Το ζηλιάρης, γκρινιάρης, δειλός, που ήταν στο γκάλοπ, από μόνα τους είναι πρόβλημα, δε χρειάζεται να μιλήσεις ούτε μεταφορικά. Άντε ίσως στο δειλός να το δεχτώ λίγο. Και παρόλο που με ρώτησες αν ξέρω τι σημαίνει τσιγκούνης (μιας και είπες για δημοτικό κάτι), τελικά αποφάσισες να χρησιμοποιήσεις τον όρο μεταφορικά? Γιατί αν είναι να μιλήσω κι εγώ μεταφορικά για τα άλλα τρία, καταλαβαίνεις μακελειό που έχει να γίνει.
Μικρή παρένθεση.
Όταν λέω κάτι, αφορά γνώμη μου. Το αν κάποιος ή κάποιοι έχουν αναφερθεί σε κάτι παρεμφερές ή δεν ξέρω αν μοιάζει με κάτι άλλο, δεν πάει να πει ότι η δική μου γνώμη συντάσσεται στο ίδιο μήκος κύματος. Εκτός αν το αναφέρω από μόνος μου. Δεν αναφέρθηκα όμως εδώ ούτε σε πηδήματα ούτε σε λάθη ούτε σε χαρακτηρισμους επί συνόλου.
Και το ξαναγράφω και τελειώνω εδώ. Η δημοσκόπηση έβγαλε, δε πα να μας πρήζουν το μουνί με οτιδήποτε (ζήλεια, γκρίνια, κοκοκοκο), άμα ξοδεύει λεφτά στα τέτοια μας.
Ζητώ συγνώμη αν εγώ βάζω πιο πάνω την εμπιστοσύνη, τη χαρά και την τόλμη μεταξύ των ανθρώπων από το πως ξοδεύουν τα χρήματά τους.