Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 192K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 29 άτομα (1 μέλη και 28 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 881 29,2%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 175 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 516 17,1%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 331 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 324 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 101 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 592 19,6%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    3.013
Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Λες αυτο για τις γυναικες, οκ.

Για τη κατασταση των αντρων, τι εχεις να πεις;
οι γυναικες είναι ψυχοπαθείς σε ποσοστο 80-90% και σχιζοφρενεις σε ποσοστο 10%
ναι στους αντρες τα ποσοστα είναι πολύ καλυτερα εχουμε ψυχοπαθείς αντρες 40% και σχιζοφρενεις 2%

πχ ενας αντρας λεει κατι και ξερεις ότι αυτό εννοει και αναλογα θα πραξει,
η γυναικα λεει Α, εννοει Β και κανει Γ.

αν επελεγαν οι αντρες τα πραγματα δεν θα ηταν 10 φορες καλυτερα γιατι μας κανει το 90% των γυναικων σε αντιθεση με τις γυναικες που γουσταρουν το 9% των αντρων… θα ηταν 25 φορες καλυτερα γιατι τα κριτήρια μας είναι σταθερα, δεν βγαινουμε ραντεβού αν δεν γουστάρουμε και δεν προσπαθουμε να κανουμε δυσκολη την ζωη του συντροφου μας από βιτσιο. μας αρκει να είναι μια γυναικα ομορφη, μια γυναικα μπορει να θεωρει έναν αντρα χαλια και στο τελος να του κατσει ή να θεωρει έναν αντρα καλο και στο τελος να τον χυλοπιτιασει αφου τον παιδεψει πρωτα. αυτά οι αντρες δεν τα κανουμε. ακομη και να χωρισουμε καποια μετα από καιρο θελουμε να την ξαναπηδήξουμε γιατι μας φτιαχνει εμφανισιακά και αυτό αρκει, σε μια γυναικα πότε δεν μπορεις να βασιστείς ότι κατι της αρκει, και 100 ζευγάρια παπούτσια να εχει θα παει να παρει και άλλο.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.241
Πόντοι
5.506
παιρνεις στα σοβαρα ανθρωπο  που σαν ...blackdove μας ελεγε πως  παρακαλει να μπαινει δωρεαν στο τσοντοσινεμα για να εχει να παιρνει και γαλα στα παιδια του .. αφου προηγουμενως εγλειφε γερους για μερικα ευρω   ;

Δε θα μας λείψει καθόλου η μαλακία σου.  :priest: :priest: :priest:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.241
Πόντοι
5.506
Θες να απαξιώσω τον barock , επειδή έχει πούστικο avatar και είναι μερακλής των τσοντοσινεμά ;

Λάκη, περιμένουμε ακόμα την ιστορία πως έφαγες τα μούτρα σου με τη γκόμενα στο Πούντα.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.241
Πόντοι
5.506
Ξερεις πόσες φορες εχω αναρωτηθει μηπως ο συναδελφος που ειναι απεναντι μου στο δικαστηριο ειναι μελος?

Υπάρχει το γνωστό τεστ σε τέτοιες περιπτώσεις, αν έχει κάποιος τα άντερα να το δοκιμάσει, πετάς ένα "πιρφόρος" ή ένα "ελλεηνίδα" με φωνή τόσο όσο να ακουστεί στον περίγυρο και μετράς κεφάλια που θα γυρίσουν.  :grin:

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.836
Πόντοι
3.936
Ξερεις πόσες φορες εχω αναρωτηθει μηπως ο συναδελφος που ειναι απεναντι μου στο δικαστηριο ειναι μελος?
Ποιό δικαστήριο βρε τύπε αφού εδώ είσαι σχεδόν όλη την ημέρα (και καλά κάνεις). Έχουμε δικηγόρο στην οικογένεια και δεν προλαβαίνει να κατουρήσει ο άνθρωπος απο τις δικογραφίες. Μέχρι κλητήρα σε κόβω  :sunglasses:

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.693
Πόντοι
6.056
Υπάρχει το γνωστό τεστ σε τέτοιες περιπτώσεις, αν έχει κάποιος τα άντερα να το δοκιμάσει, πετάς ένα "πιρφόρος" ή ένα "ελλεηνίδα" με φωνή τόσο όσο να ακουστεί στον περίγυρο και μετράς κεφάλια που θα γυρίσουν.  :grin:
φλωριες ειναι αυτα

ας παιξει φουλ επιθεση
πχ να πεταχτει αγανακτισμενος και να φωναξει "ενσταση τυπε!"

lefteris38

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
843
Πόντοι
96
Ποιό δικαστήριο βρε τύπε αφού εδώ είσαι σχεδόν όλη την ημέρα (και καλά κάνεις). Έχουμε δικηγόρο στην οικογένεια και δεν προλαβαίνει να κατουρήσει ο άνθρωπος απο τις δικογραφίες. Μέχρι κλητήρα σε κόβω  :sunglasses:

Μη το λες αυτο τυπε.
Εδω ολοκληρος Κουγιας, κι αν δεν ειναι στην TV,  θαναι στο γηπεδο, κι αν δεν ειναι στο γηπεδο θαναι σκαφατος με κανα μοντελο...

μιτσος123

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2018
Like
72
Πόντοι
16
ειναι δικηγορος ΜΚΟ, με τα χαρτια των λαθρο κανει παιχνιδι, ευκολη και αρκετη κονομα και του αφηνει και αρκετο χρονο να κυνηγαει κυτταριτιδοβουβαλα

μιτσος123

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2018
Like
72
Πόντοι
16
Μήτσο ο "χαρακτήρας" έχει φτιαχτεί ειδικά για το νήμα?
ή για όποιο άλλο τα χώνει σε γυναίκες και ειδικότερα ελληνίδες?

διόρθωσε το πάντως, γράφεται με η
ο χαρακτηρας φτιαχτηκε μετα απο αρκετους μηνες που διαβαζα το φορουμ και ειπα να γραφω και εγω μια στο τοσο
το ορθογραφικο εχει να κανει με λαθος κατα την δημιουργια του νικ
το μητσος υπηρχε ηθελα να το κανω μiτσος αλλα οταν πατησα τα πληκτρα shift alt δεν εγινε η αλλαγη σε λατινικο και ετσι ειχα αυτο το αποτελεσμα δυστυχως το ειδα αφου ειχα πατησει για ενεργοποιηση του νικ

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.836
Πόντοι
3.936
ειναι δικηγορος ΜΚΟ, με τα χαρτια των λαθρο κανει παιχνιδι, ευκολη και αρκετη κονομα και του αφηνει και αρκετο χρονο να κυνηγαει κυτταριτιδοβουβαλα
Tώρα εξηγείται η λαθρολάγνα συμπεριφορά του και η μετριοπάθεια..  επειδή τον μπουκώνουν απο εκεί..  :S

μιτσος123

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2018
Like
72
Πόντοι
16
καλά δεν είναι και θέμα...είπα κι εγώ μια μαλακία...
αλλά κι εσύ μη βαράς τόσο πολύ τα κοριτσάκια (του άγιου αυτού τόπου εννοώ), δώστε εδώ μέσα λίγο τόπο στην οργή...

αυτες που λέτε "ελλεηνίδες", εσείς/εμείς τις κάνετε/νουμε. όσες και όποιες συμπεριφέρονται μαλακωδώς.

have in mind ότι και εκείνες (ξέρεις, του εξωτερικού) που "θαυμάζετε" έχουν επίσης (άλλα) πολύ κακα ελαττώματα...

όπως επίσης κι ότι οι περισσότερες ελληνίδες ειναι μια χαρά αν δεν είσαι (όχι εσύ, γενικεύοντας το λέω) μαλάκας και ξέρεις να φερθείς...
η σχέση των (απανταχού στον πλανήτη) δύο φύλων είναι ένας γόρδιος δεσμός. δεν λύνεται. λόγω άπειρων ανατομικών διαφορών (και δεν αναφέρομαι στο "πουλάκι και τη φωλίτσα" που είναι η κορυφή του παγόβουνου, αλλά στο dna ---> ορμόνες - KΝΣ), είτε ανέχεσαι τον κόμπο και μαθαίνεις να ζεις μαζί του, είτε τον κόβεις.
επίσης είτε μαθαίνεις και παίζεις σωστά το παιχνίδι και βρίσκεις φωλίτσες (είδες τι ωραία το λέω?), είτε μένεις με το πουλάκι στο χέρι...

αυτά τα ολίγα και κατά τ'άλλα καθήστε να κλαίγεστε πάνω από το μνήμα και να σιχτιριάζετε...
οι υπόλοιποι παίζουν ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ και συνεχώς με φωλίτσες...
ειμαι σιγουρος οτι με εχεις μπερδεψει με καποιον αλλον
δεν θαυμαζω τις ξενες,ειμαι της αποψης παπουτσι απο τον τοπο σου...
οσο για τις σχεσεις των δυο φυλων λεω το πολυ απλο
το 80% των ατομων (αντρες γυναικες) ειναι παρτακιδες σκατοψυχοι κλπ κλπ
το θεμα ειναι αν ανοικεις στο 20% να καταφερεις να βρεις το ταιρι σου στο αλλο 20%
αν πας στο θεμα των mgtow θα δεις οτι εκει τους κραζω για τις βλακεις που λενε και οι mgtοw με λενε μουνοδουλο κλπ κλπ, αλλα παραλληλα κραζω και τις γελοιες συμπεριφορες των γυναικων

το προβλημα ειναι οτι οι αντρες νομιζουν οτι με τα λεφτα θα γαμησουν ολες τις γκομενες και  οι γκομενς νομιζουν οτι με το μουνι τους μπορουν να εχουν οτι θελουν
ετσι λειτουργει το 80%

μιτσος123

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2018
Like
72
Πόντοι
16
Tώρα εξηγείται η λαθρολάγνα συμπεριφορά του και η μετριοπάθεια..  επειδή τον μπουκώνουν απο εκεί..  :S
οι υποστηρικτες των λαθρο χωριζονται σε τρεις κατηγοριες

σε αυτους που βγαζουν χρημα ειτε νομιμα ειτε παρανομα

σε αυτους που βρισκουν εκει ευκολα ερωτικους συντροφους (αντρες γυναικες για ολα τα γουστα)

και στους ηλιθιους-ανθρωπιστες

kakasximos

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαΐ 2017
Like
39
Πόντοι
1
οι γυναικες είναι ψυχοπαθείς σε ποσοστο 80-90% και σχιζοφρενεις σε ποσοστο 10%
ναι στους αντρες τα ποσοστα είναι πολύ καλυτερα εχουμε ψυχοπαθείς αντρες 40% και σχιζοφρενεις 2%

πχ ενας αντρας λεει κατι και ξερεις ότι αυτό εννοει και αναλογα θα πραξει,
η γυναικα λεει Α, εννοει Β και κανει Γ.

αν επελεγαν οι αντρες τα πραγματα δεν θα ηταν 10 φορες καλυτερα γιατι μας κανει το 90% των γυναικων σε αντιθεση με τις γυναικες που γουσταρουν το 9% των αντρων… θα ηταν 25 φορες καλυτερα γιατι τα κριτήρια μας είναι σταθερα, δεν βγαινουμε ραντεβού αν δεν γουστάρουμε και δεν προσπαθουμε να κανουμε δυσκολη την ζωη του συντροφου μας από βιτσιο. μας αρκει να είναι μια γυναικα ομορφη, μια γυναικα μπορει να θεωρει έναν αντρα χαλια και στο τελος να του κατσει ή να θεωρει έναν αντρα καλο και στο τελος να τον χυλοπιτιασει αφου τον παιδεψει πρωτα. αυτά οι αντρες δεν τα κανουμε. ακομη και να χωρισουμε καποια μετα από καιρο θελουμε να την ξαναπηδήξουμε γιατι μας φτιαχνει εμφανισιακά και αυτό αρκει, σε μια γυναικα πότε δεν μπορεις να βασιστείς ότι κατι της αρκει, και 100 ζευγάρια παπούτσια να εχει θα παει να παρει και άλλο.

μην το λες αυτο και δεν θελω να στην χαλασω.
Και οι ανδρες τα ιδια σκατα ειναι.Μπορει μεταξυ ανδρων να μπορουν να τα βρουν επανω σε καποιο θεμα αλλα οσο αφορα τα σεξουαλικα τους ενα μεγαλο ποσσοστο τα ιδια μυαλα με τις γυναικες εχουν.
Καθε μερα ακουω και απο δεκα ιστοριες που αφορυν γυναικες και ανδρες και το συμπερασμα μου ειναι οτι απλα και οι μεν και οι δεν δεν ξερουν τι θελουν.
Υπαρχουν ανδρες που εχουν μια σχεση με ολοκληρωμενη γυναικα( χαρακτηρα ηθος ευγενεια προσωπικοτητα ) και πανε και κερατονουν με κατι μπαζα που ουτε κλοτσιες δεν ειναι.
Το ιδιο υσχιει και για τις γυναικες. Εχουν σχεση με εναν επιτυχυμενο ανδρα με ( δουλεια προσωπικοτητα εμφανιση χαρακτηρα ) και κολανε με κατι πανιβλακες που το μυαλο τους ειναι μυαλο μπανανας.
Τωρα οσο αφορα τα ποσοσστα αν ειναι μεγαλυτερα στους ανδρες η στις γυναικες ειναι μικρη η διαφορα. Η ουσια παραμενει η ιδια.

Μυαλο κουκουρουκου.

kakasximos

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαΐ 2017
Like
39
Πόντοι
1
τα λες καλά αλλά με το συμπάθειο χθες προσπαθούσα να βγάλω μια ώρα την τρίχα από το κινητό μέχρι να καταλάβω ότι είναι το άβαταρ...δεν αλλάζει ρε φίλε?

αλλά καλά τα λες όπως προείπα...

:2funny: :2funny: Αμα σου πω οτι εχω παθει το ιδιο και εγω? Ιδικα μετα απο καιρο που εχω να μπω λογο δουλειας εχω ξεχασει τι εχω βαλει και οταν μπαινω και το βλεπω προσπαθω να την βγαλω.

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.642
Πόντοι
3.506
To shopping star εχει κανει δουλιτσα!  :headbaning1:

Όλες οι περσόνες σε μία. 60 τον αριθμό.
Κάθε ποστ σε αυτό το νήμα ανεβάζει την ματαιοδοξία των οπών οσμής μπακαλιάρου.
Μόνο αν σε ερωτευτούν χάνουν.
Τώρα εδω με αυτά που γράφετε κερδίζουν.

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.642
Πόντοι
3.506
το προβλημα ειναι οτι οι αντρες νομιζουν οτι με τα λεφτα θα γαμησουν ολες τις γκομενες και  οι γκομενς νομιζουν οτι με το μουνι τους μπορουν να εχουν οτι θελουν
ετσι λειτουργει το 80%

Μόνο αν τις γαμησεις χωρίς φράγκο
και φύγεις λέγοντας "καλά γαμήσαμε" τις σακατεύεις.
Αν τις κατηγορείς σε λένε κομπλεξικό κι αν τις στηριζεις το θεωρουν δεδομένο.
Υποσιτίζονται μόνο με σαλιαρηδες, δονητές και ίχνη γαμησιού στα κρυφά.

Εκ φυσεως οι άνδρες διεμβολίζουν το πρόβλημα ενω οι γυναίκες το περικυκλώνουν.

Θα τις τελειώσουμε...

orgasmikos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2019
Like
1.722
Πόντοι
216
Μαζί σου φίλε μου αλλά πόσες να γαμησεις για να τις σακατεψεις;

Σκέψου χρόνο και πνευματική προσπάθεια για να τις ρίξεις χωρίς τίποτε άλλο παρά μόνο με τις δεξιότητες σου

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Πολλά θέματα με τη μαμά ε; :tooth:

Stories

Νέο!

Stories