Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 192K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 34 άτομα (0 μέλη και 34 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 881 29,2%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 175 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 516 17,1%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 331 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 324 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 101 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 592 19,6%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    3.013
Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.939
Πόντοι
2.356
με λίγα λόγια ο καθένας κάνει αυτό που τον συμφέρει είτε άντρας είναι είτε γυναίκα.  οπότε γιατί χτυπιέστε δεν μπορώ να καταλάβω. αυτή ειναι η ζωή.

Από εποχές erinal_w τα ίδια και τα ίδια μας γράφεις..

Πίστευα ότι μετά από 15χρόνια η κάθοδος προς το τελευταίο ράφι θα σε άλλαζε..

Τουλάχιστον έμεινε αναλλοίωτη η αγάπη σου για το Λάκη

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Από εποχές erinal_w τα ίδια και τα ίδια μας γράφεις..

Πίστευα ότι μετά από 15χρόνια η κάθοδος προς το τελευταίο ράφι θα σε άλλαζε..

Τουλάχιστον έμεινε αναλλοίωτη η αγάπη σου για το Λάκη
χαίρομαι που με παρακολουθείς και έχεις την αγωνία για την ζωή μου την οποία φαίνεται ότι γνωρίζεις καλά μιας και είμαστε κολληταρια :2funny:

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.939
Πόντοι
2.356
χαίρομαι που με παρακολουθείς και έχεις την αγωνία για την ζωή μου την οποία φαίνεται ότι γνωρίζεις καλά μιας και είμαστε κολληταρια :2funny:

Τύπισσα,αν και αναρχοάπλυτη σπασαρχίδω, μου είσαι συμπαθής φυσιογνωμία.
Δε θέλω αντί για μία γάτα,να καταλήξεις με 10 όπως δηλαδή καταλήγουν να ζουν τα υπόλοιπα μπάζα της συνομοταξίας σου.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Τύπισσα,αν και αναρχοάπλυτη σπασαρχίδω, μου είσαι συμπαθής φυσιογνωμία.
Δε θέλω αντί για μία γάτα,να καταλήξεις με 10 όπως δηλαδή καταλήγουν να ζουν τα υπόλοιπα μπάζα της συνομοταξίας σου.
Τύπε σου είμαι συμπαθής γιατί έχεις ένστικτο. Σε ευχαριστώ πολύ και ως μπάζο και ως άνθρωπος για το ενδιαφέρον να είσαι γερός. Και εσύ μου είσαι συμπαθής αν και λιγάκι μαλάκας.  :grin:

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.939
Πόντοι
2.356
Τύπε σου είμαι συμπαθής γιατί έχεις ένστικτο. Σε ευχαριστώ πολύ και ως μπάζο και ως άνθρωπος για το ενδιαφέρον να είσαι γερός. Και εσύ μου είσαι συμπαθής αν και λιγάκι μαλάκας.  :grin:

Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια :grin:

Και μην μασάς που ο Άλεξ δεν σε θεωρεί αξιογάμητη.

Άμα πλακωθείς μέχρι τα χριστούγεννα στα πιτόγυρα και τα γαλακτομπούρεκα, θα τον παίζει για πάρτη σου.

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
824
Πόντοι
146
Δε χτυπιομαστε εμεις, εμεις απλα λεμε το αυτονοητο οτι οι γυναικες ελκονται (και) απ'το χρημα. Μαντεψε ποιος κοντραρει :P

Για ποιο λογο να μην ελκονται απο το χρημα;

Το χρημα σου δινει τη δυνατοτητα να εχεις ελευθερια στη ζωη σου, να μπορεις να προσφερεις στον εαυτο σου αλλα και σε αυτους που θελεις ενα καλυτερο παρον αλλα και μια υποδομη για το μελλον.

Για ποιο λογο μια ομορφη γυναικα να ειναι με εναν αποτυχημενο οταν μπορει να βρει εναν εξισου ομορφο γοητευτικο αντρα που να εχει οικονομικη ανεση;

Καμια γυναικα δεν ερωτευτηκε την αποτυχια ενος αντρα. Οταν εχεις περασει τα 30 και δεν εχεις βαλει τη ζωη σου σε μια ταξη, δεν εχεις παρει τη ζωη στα χερια σου, δεν εισαι αντρας. Απλα.

Καθε ανθρωπος θελει να περναει καλα στη ζωη του, να εχει χαρα μεσα του, ομορφες στιγμες.

Οπως εσυ θελεις μια ομορφη γυναικα με καλο χαρακτηρα, ετσι και αυτη θελει εναν αντρα που θα τα εχει καταφερει στη ζωη του. Που δεν θα εχουν αγχος για το οτιδηποτε. Που θα μπορει να της προσφερει ασφαλεια, σιγουρια, προστασια, σταθεροτητα.

Σαφως και δεν μιλαμε για τις κλασικες περιπτωσεις ξεπουλημενων που επελεξαν εναν αντρα καθαρα και μονο για τα λεφτα και μετα τα παιδια την εκαναν για διαζυγια-διατροφες.

Μιλαμε για τη καθε ομορφη γυναικα που θελει να ζησει μια ζωη ομορφη διπλα σε εναν αντρα που θα ειναι αντρας και η σχεση μαζι του θα της προσφερει συναισθηματικη ταυτιση, ασφαλεια, προστασια. Να μπορει ηρεμη να κανει τα παιδια της, να τα μεγαλωσει οπως θελει, να περνανε ομορφα.

Οπως εμεις κοιταμε ομορφια και δεν θελεις ενα μπαζο για γυναικα σου, ετσι και αυτες κοιταζουν αυτα που κοιταζουν. Απο τα αρχαια χρονια ηταν ετσι, παντα εψαχναν αυτον που ειναι πιο ικανος, που θα τη προστατεψει απο κινδυνους, που θα νιωσει καλα να κανει απογονους μαζι του.

Και τοτε τα κυριαρχα θηλυκα επελεγαν τα πιο δυνατα και ανδροπρεπη αρσενικα. Και τα ζωα το ιδιο κανουν, επιλεγουν παντα το καλυτερο.

Γιατι θα πρεπει να τις κατηγορεις λοιπον οταν απλα ακολουθουν τη φυση τους; Εσυ που θες μια μουναρα στο πλαι σου, θα πρεπει να σε κατηγορουμε οτι δινεις εμφαση στην εμφανιση; Φυσικα και δινεις και καλα κανεις.

Και δεν ειναι θεμα χρηματων και μονο. Συνηθως αυτοι που τα εχουν καταφερει μονοι τους και εχουν αποκτησει χρηματα, ειναι πιο γοητευτικοι, εχουν αλλο αερα, φερονται αλλιως. Αυτο θελουν, αυτο τις γοητευει. Οχι απαραιτητα το χρημα και μονο αυτο αλλα αυτο που αποπνεει σαν αντρας καποιος που παλαιψε και τα καταφερε, που ζει την επιτυχια, που εχει αυτοπεποιθηση και αντρισμο πανω του στα παντα. Ετσι ειναι, ειτε μας αρεσει, ειτε δεν μας αρεσει.

Το συνηθες ειναι να ακους απο διαφορους αποτυχημενους και αποτυχημενες το "α τη πουτανα βρηκε τον μαλακα για τα λεφτα του" ή "με τα λεφτα του την εχει". Ειναι πολυ ευκολο να λεμε μαλακιες για τον χ ανθρωπο. Συνηθως ομως τις λενε οι αποτυχημενοι στη ζωη ανθρωποι. Αυτοι που εχουν επιτυχια στη ζωη τους ποτε δεν θα βγαλουν κακια για εναν ανθρωπο, εχουν αλλο επιπεδο. Η μιζερια του αποτυχημενου τον οδηγει στη κακια, στο μισος προς αυτους που πετυχαν αυτα που αυτος δεν πετυχε.

Δεν ειναι ολα για ολους. Ετσι ηταν, ετσι ειναι, ετσι και θα ειναι για παντα.

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Καμια γυναικα δεν ερωτευτηκε την αποτυχια ενος αντρα. Οταν εχεις περασει τα 30 και δεν εχεις βαλει τη ζωη σου σε μια ταξη, δεν εχεις παρει τη ζωη στα χερια σου, δεν εισαι αντρας. Απλα.

Τί είναι δηλαδή,αδερφή;

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.209
Πόντοι
606
Για ποιο λογο να μην ελκονται απο το χρημα;

Το χρημα σου δινει τη δυνατοτητα να εχεις ελευθερια στη ζωη σου, να μπορεις να προσφερεις στον εαυτο σου αλλα και σε αυτους που θελεις ενα καλυτερο παρον αλλα και μια υποδομη για το μελλον.

Για ποιο λογο μια ομορφη γυναικα να ειναι με εναν αποτυχημενο οταν μπορει να βρει εναν εξισου ομορφο γοητευτικο αντρα που να εχει οικονομικη ανεση;

Καμια γυναικα δεν ερωτευτηκε την αποτυχια ενος αντρα.

Υπάρχει εξαίρεση σε αυτό . Όταν την έχουν μάθει ότι ο αποτυχημένος είναι in ... και σε εκείνη τη φάση της ζωής της
θέλει την in γκλαμουριά ...

Μην πεις ότι δεν γίνεται το έχω δει να συμβαίνει.
ΣΕ ΧΑΒΟΥΖΟ ΜΠΑΡ ΣΕ ΡΗΜΑΔΟ ΚΥΚΛΑΔΟΝΗΣΙ.
Στον ίδιο μπάρ, καριολίδιο , χυλοπίτιασε κανονικά πλαστικό χειρουργό με χρυσό submariner
(ολόχρυσο , όχι το μισό μισό) κατά τις 04.00
και στις 05.30 η ίδια την έπεφτε στον αλβανό που μάζευε τις καρέκλες του μαγαζιού.
Ο οποίος την έγραψε στα @@ του.

Τέτοιος σουρεαλισμός, μόνο στην ελλάδα.
Εγώ ευτυχώς εκείνο το βράδυ , είχα πιεί τον κώλο μου και δεν είχα κάνει καμία κίνηση με καμία.

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.209
Πόντοι
606
ακομα σου μιλανε, δεν σε βαρεθηκαν; τα ιδια προβλεψιμα αστεια...

Έχεις εικόνα από ταγάρι εξαρχείων δεκαετίες 1990-2000 ; ή και πιο πριν ;;;;

Βάλε της και άσμα (από τα δικά τους) να γουστάρει !

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
824
Πόντοι
146
Υπάρχει εξαίρεση σε αυτό . Όταν την έχουν μάθει ότι ο αποτυχημένος είναι in ... και σε εκείνη τη φάση της ζωής της
θέλει την in γκλαμουριά ...

Μην πεις ότι δεν γίνεται το έχω δει να συμβαίνει.
ΣΕ ΧΑΒΟΥΖΟ ΜΠΑΡ ΣΕ ΡΗΜΑΔΟ ΚΥΚΛΑΔΟΝΗΣΙ.
Στον ίδιο μπάρ, καριολίδιο , χυλοπίτιασε κανονικά πλαστικό χειρουργό με χρυσό submariner
(ολόχρυσο , όχι το μισό μισό) κατά τις 04.00
και στις 05.30 η ίδια την έπεφτε στον αλβανό που μάζευε τις καρέκλες του μαγαζιού.
Ο οποίος την έγραψε στα @@ του.

Τέτοιος σουρεαλισμός, μόνο στην ελλάδα.
Εγώ ευτυχώς εκείνο το βράδυ , είχα πιεί τον κώλο μου και δεν είχα κάνει καμία κίνηση με καμία.

Γιατι δεν σκεφτεσαι το ενδεχομενο ο πλαστικος να ηταν αποτυχημενος ως αντρας γενικα (να ηταν σκατα στο θεμα εμφανισης στυλ αντρισμου) ασχετα αν ειχε λεφτα και ο τυπος που μαζευε τις καρεκλες απλα να ηταν πιο αντρας στο στυλ του, πιο επιτυχημενος ως αντρας;

Το να εχει καποιος λεφτα και μονο, δεν λεει κατι αν ειναι σαν μαλακας-μπουλης-φλωρος και αποπνεει ντεκαυλιλα.

Ο αλλος μπορει να μην ειχε λεφτα αλλα να ειχε τον αερα την αυρα που ηθελε το γκομενακι εκεινη τη νυχτα για να γαμηθει.

Επιτυχια σε εναν αντρα δεν ειναι τα λεφτα και μονο. Ειναι οπως σου εχω ξαναγραψει σε αλλα ποστ ο αερας που αποπνεει, η αυρα. Αυτα δημιουργουν ερωτισμο και ελκουν τις γυναικες.

Το χρημα απο μονο του, θα ελκει τις απανταχου ευρωρουφηχτρες-αρπαχτρες που θα ερθουν διπλα σου για αυτο και μονο και που θα γαμιουνται στα κρυφα με τυπους σαν αυτον που ανεφερες.

Τιμιο το μουνακι της ιστοριας σου παντως, επελεξε με τη καρδια του.

Γιατι ομως να λες πορνιδιο μια κοπελα; Επειδη θελει να γαμιεται; Κακο ειναι; Εσυ δεν θελεις να γαμας; Δεν θελεις να περνας καλα; Αυτη γιατι να μη θελει;

Δεν καταλαβαινω γιατι βγαζεις κακια για μια κοπελα που απλα επελεξε εναν αλλον για να γαμηθει. Δικαιωμα της δεν ειναι; Τι σημαινει πορνιδιο; Δικο της το μουνι οπου θελει το δινει οσες φορες θελει. Που το προβλημα; Γιατι η κακια και οι χαρακτηρισμοι;

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.209
Πόντοι
606
Γιατι δεν σκεφτεσαι το ενδεχομενο ο πλαστικος να ηταν αποτυχημενος ως αντρας γενικα (να ηταν σκατα στο θεμα εμφανισης στυλ αντρισμου) ασχετα αν ειχε λεφτα και ο τυπος που μαζευε τις καρεκλες απλα να ηταν πιο αντρας στο στυλ του, πιο επιτυχημενος ως αντρας;

Το να εχει καποιος λεφτα και μονο, δεν λεει κατι αν ειναι σαν μαλακας-μπουλης-φλωρος και αποπνεει ντεκαυλιλα.

Ο αλλος μπορει να μην ειχε λεφτα αλλα να ειχε τον αερα την αυρα που ηθελε το γκομενακι εκεινη τη νυχτα για να γαμηθει.

Επιτυχια σε εναν αντρα δεν ειναι τα λεφτα και μονο. Ειναι οπως σου εχω ξαναγραψει σε αλλα ποστ ο αερας που αποπνεει, η αυρα. Αυτα δημιουργουν ερωτισμο και ελκουν τις γυναικες.

Το χρημα απο μονο του, θα ελκει τις απανταχου ευρωρουφηχτρες-αρπαχτρες που θα ερθουν διπλα σου για αυτο και μονο και που θα γαμιουνται στα κρυφα με τυπους σαν αυτον που ανεφερες.

Τιμιο το μουνακι της ιστοριας σου παντως, επελεξε με τη καρδια του.

Γιατι ομως να λες πορνιδιο μια κοπελα;

O πλαστικός ήταν ψηλός , γυμνασμένος , καλοντυμένος. Τον ξέρω τον τύπο .
Η μόνη του μαλακία ήταν που την έπεσε σε άγνωστη . Και σε τέτοιο κωλότοπο ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΆ ΓΙΑ ΗΛΙΘΙΟΥΣ.

Ο άλλος ήταν 1,55 , λέτσος. Σαν αποβολή λεμούριου ήταν .

Και την ... έφτυσε !!!!!!

ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΕΣΑ "ΠΟΡΝΙΔΙΟ"

καριολίδιο την αποκάλεσα !!!!

[size=16pt]Στον ίδιο μπάρ, καριολίδιο [/size]

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
Γιατι δεν σκεφτεσαι το ενδεχομενο ο πλαστικος.../

Ακριβώς. είναι τι της βγάζει ο κάθε άνδρας της γυναίκας εκείνη την στιγμή.

Ολόχρυσο όχι το μισό μισό submariner και τ' αρχίδια μας κουνιούνται.

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.209
Πόντοι
606
Ακριβώς. είναι τι της βγάζει ο κάθε άνδρας της γυναίκας εκείνη την στιγμή.

Είπες κι εσύ να πεις τη μαλακία σου , μη χάσεις.

ΣΤΟΝ ΑΛΛΟ ΤΗΝ ΕΠΕΣΕ ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΤΟΥ ΜΑΓΑΖΙΟΥ.

Ο τύπος αν βαθμολογούνταν από φωτογραφία, για εμφάνιση , δεν έπαιρνε ούτε 2/10.
Ο πλαστικός δεν ήταν 10ρι σίγουρα, αλλά ένα 6/10 το έπιανε.

Έκανα λάθος που αγνόησα ότι ο σαβίδης , είχε μπει σε ignore list για μένα.
(Δεν ξανακάνω λάθος,δεν ξανασχολούμαι).

Καλά, για το συφιλιδικό δεν συζητώ καν ....

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
Επαναλαμβάνω τ´ αρχιδια μας κουνιούνται.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.246
Πόντοι
5.506
Η μόνη του μαλακία ήταν που την έπεσε σε άγνωστη . Και σε τέτοιο κωλότοπο ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΆ ΓΙΑ ΗΛΙΘΙΟΥΣ.

Λακη, πες μας και την ιστορια με τον ψηλο, γυμνασμενο, καλοντυμενο ορθοδοντικο που πηρε τα παπαρια του στο Πουντα στην Παρο να γελασουμε λιγο.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.246
Πόντοι
5.506
Είπες κι εσύ να πεις τη μαλακία σου , μη χάσεις.

ΣΤΟΝ ΑΛΛΟ ΤΗΝ ΕΠΕΣΕ ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΤΟΥ ΜΑΓΑΖΙΟΥ.

Ο τύπος αν βαθμολογούνταν από φωτογραφία, για εμφάνιση , δεν έπαιρνε ούτε 2/10.
Ο πλαστικός δεν ήταν 10ρι σίγουρα, αλλά ένα 6/10 το έπιανε.

Έκανα λάθος που αγνόησα ότι ο σαβίδης , είχε μπει σε ignore list για μένα.
(Δεν ξανακάνω λάθος,δεν ξανασχολούμαι).

Καλά, για το συφιλιδικό δεν συζητώ καν ....

Ναι ρε Λακη, την επεσε στον αλβανο ξαπλωστρα γιατι ειναι πολυ ιν και κονε του μαγαζιου. Μλκ αν τα πιστευεις και δεν τρολαρεις εχεις κοψει καπιστρι.

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
824
Πόντοι
146

Ο γυμνασμενος πλαστικος, την επεσε, ο αλλος την εγραφε στα αρχιδια του. Ο ενας με τον τροπο του, της το εκανε ευκολο και δεδομενο, ο αλλος της το εκανε δυσκολο, αγνωστο, αβεβαιο.

Εχω γραψει στο παρελθον οτι οι γυναικες θελουν αυτο που δεν μπορουν να εχουν ευκολα. Το ευκολο στο πιατο δεν τις ελκυει.

Οταν το προσπαθεις με το να τη πεφτεις ή με χρυσα ρολογια κτλπ, δειχνεις οτι το προσπαθεις. Αυτοακυρωνεις και την εμφανιση σου και καθε ειδους προοπτικη την οδηγεις στην αποτυχια. Γιατι πολυ απλα το προσπαθεις.

Οι γκομενες ξερουν πολυ καλα οτι αυτος που εχει ερωτικη αξια, που εχει επιλογες, δεν το προσπαθει.

Οσοι προσπαθουν να εντυπωσιασουν με ρολογια ρουχα σωματα κτλπ τις αφηνουν αδιαφορες. Εκτος απο τη περιπτωση που θα εισαι διασημος ή λεφτας οποτε εκει θα προσελκυσεις κατα δεκαδες ολες τις απανταχου ευρωζητιανες.

Τις σπερματοζητιανες τις προσελκυουν αυτοι που δεν το προσπαθουν, που τις εχουν γραμμενες στα αρχιδια τους οπως ο τυπος της ιστοριας που ανεφερες.

Ξερεις γιατι; Γιατι πολυ απλα εκανε την εξης σκεψη το μουνακι: Αυτος το προσπαθει, αρα εχει αναγκη απο μουνι, μου την επεσε, αρα πειναει. Κανει επιδειξη ρολοι ρουχα σωμα, αρα δεν εχει κατι αλλο μεσα του να ερωτευτω να παθιαστω να καυλωσω.

Ο αλλος που δεν ασχοληθηκε καν με τη παρτυ της, της δηλωσε ξεκαθαρα οτι δεν πειναει απο μουνι, δεν εχει αναγκη, αρα κατι εχει μεσα του και αυτο το κατι θελει αυτη να ανακαλυψει, να το βρει, να το κατακτησει. Μπαινει αυτη στη διαδικασια να εντυπωσιασει, να κερδισει, να κατακτησει. Αυτο, εχει ενδιαφερον για αυτην, εχει συναισθηματα.

Οσο η γατα δεν φτανει το κουβαρι που ειναι κρεμασμενο απο ψηλα, χοροπηδαει να το φτασει, να το πιασει.

Για μερες, καθημερινα, το εχει ως στοχο, ως κατι που πρεπει να καταφερει, προσπαθει με καθε τροπο να το φτασει.

Αν της το βαλεις κατω στο πατωμα, της το δωσεις, της το κανεις ευκολο, θα το παρατησει, θα το απαξιωσει στο μπαμ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom