Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 52 άτομα (9 μέλη και 43 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 871 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 511 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 578 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.970

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Σημαινει οτι το "μαγαζι" το εχει ανοιχτο για αυτους που γουσταρει και μονο και δεν θελει να μπαινει καποιος που δεν γουσταρει.

Αν της αρεσε να τη κοιτας εσυ εκει που τη κοιταζες...δεν θα το εκλεινε και θα ειχατε αλλη καταληξη.

Ντυνονται ετσι οπως ντυνονται για να τραβηξουν αυτους που θελουν. Αν τραβηχτει κατι αλλο στα διχτυα...ξινιλα και καριολιαση στεγνη.
Εγω οσες εχω ρωτησει, μου εχουν απαντησει το ιδιο

Στιγμιαια αμηχανια και ντροπη

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
Nτρεπεται, νιωθει αμηχανα

Αν τον γουσταρε δεν θα ντρεποταν.

Αλεξ, σκεψου αυτα που γραφεις. Αν ντρεποταν, δεν θα ντυνοταν απλα ετσι.

Δεν τον γουσταρε, απλα. Για αυτο και τα μαζεψε τα εργαλεια. Δεν τα εχει για ολους, τα εχει για οποιους γουσταρει. Δεν ανταποκρινεται το ιδιο σε ολους.

Μια κοπελα που ντρεπεται, δεν πεταει τα εργαλεια εξω. Απλο στο να το καταλαβεις. Δεν θελει αναλυση.

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
Εγω οσες εχω ρωτησει, μου εχουν απαντησει το ιδιο

Στιγμιαια αμηχανια και ντροπη

Μαλακιες σου ειπαν για να μην σου πουν την αληθεια.

Την αληθεια τη λενε μονο μεταξυ τους ή σε αυτους που τις γαμανε μυαλο-σωμα απο καθε τρυπα.

Σε εσενα δεν χρειαζεται να σου δωσει γνωση, δεν της εχεις δωσει κατι. Ουτε θελει κατι.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Αν τον γουσταρε δεν θα ντρεποταν.

Αλεξ, σκεψου αυτα που γραφεις. Αν ντρεποταν, δεν θα ντυνοταν απλα ετσι.

Δεν τον γουσταρε, απλα. Για αυτο και τα μαζεψε τα εργαλεια. Δεν τα εχει για ολους, τα εχει για οποιους γουσταρει. Δεν ανταποκρινεται το ιδιο σε ολους.

Μια κοπελα που ντρεπεται, δεν πεταει τα εργαλεια εξω. Απλο στο να το καταλαβεις. Δεν θελει αναλυση.
Οχι, κανεις λαθος.

Το οτι μια κοπελα θα ντυθει "καπως" προκειμενου να αρεσει, δεν σημαινει οτι δεν θα τραβηξει τη φουστα της αν ανεβει λιγο ή δεν θα καλυψει το στηθος της ασυναισθητα αν την κοιταξεις επιμονα εκει

Ανθρωπινο ειναι. Πολυ λιγους ανθρωπους ξερω που ενα επιμονο βλεμμα να μην τους προκαλεσει μια στιγμιαια αμηχανια.

Εσυ εχεις καταληξει οτι ολες οι γυναικες ειναι killers, ειναι λιγο παιδικο αυτο.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Μαλακιες σου ειπαν για να μην σου πουν την αληθεια.

Την αληθεια τη λενε μονο μεταξυ τους ή σε αυτους που τις γαμανε μυαλο-σωμα απο καθε τρυπα.

Σε εσενα δεν χρειαζεται να σου δωσει γνωση, δεν της εχεις δωσει κατι. Ουτε θελει κατι.
Πολυ επιφανειακα το βλεπεις

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Δεν διαφώνησα ότι ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΜΕΝΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ μπορεί το δίκιο να είναι ΑΠΟΛΥΤΑ με το μέρος της κοπέλας. Δεν ήμουν μπροστά. Ανάφερα το αυταπόδεικτο, ότι αυτή τη χρονική στιγμή, ΣΤΗ ΔΥΣΗ, οι γυναίκες έχοντας την προστασία του νόμου, έδειξαν τον πραγματικό τους εαυτό. Αν ας πούμε η μάνα μου τόλμαγε να κάνει ψευδή καταγγελία ότι ο πατέρας μου μας κακοποιούσε (και σεξουαλικά, όπως κάνουν πολλές πια) για να τον χωρίσει και να πάρει την επιμέλεια, γνώριζε ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ότι όταν έβγαινε από τη φυλακή θα την κομμάτιαζε με τα ίδια του τα χέρια, κι ας πηγαίναμε μετά ορφανοτροφείο. Δεν θα μπορούσε να της περάσει ποτέ από το μυαλό τέτοια ενέργεια. Σήμερα, το άνουν. Αυτό επεσήμανα
είσαι τέρμα ηλιθιος .
Πρώτον γιατί βγήκες να μας πεις ότι στη δύση όλες οι γυναίκες είναι ίδιες και έβγαλαν τον πραγματικό εαυτό. Συνολικός εαυτός γυναίκας νέος επιστημονικος όρος. .
Δεύτερον είσαι τέρμα επικίνδυνος.γιατί πιστεύεις ότι οι σχέσεις των ανθρώπων πρέπει να οικοδομουνται στο φόβο μην κάποιος σπάσει τα δόντια του άλλου.
Τρίτον έχεις εσφαλμένη αντίληψη της πραγματικότητας. Ο σεβασμός οικοδομει τις σχέσεις μιας οικογένειας και αυτός κερδίζεται με συμπεριφορές.
Κάθεστε μιλάτε για μια οικογένεια προφανώς αποδομημενη η οποία μεγάλωσε παιδιά με τα κουσούρια της κ μετά κρίνετε τα παιδιά για τα χαλια της οικογένειας.
Ότι να ναι εδώ μέσα.

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
Οχι, κανεις λαθος.

Το οτι μια κοπελα θα ντυθει "καπως" προκειμενου να αρεσει, δεν σημαινει οτι δεν θα τραβηξει τη φουστα της αν ανεβει λιγο ή δεν θα καλυψει το στηθος της ασυναισθητα αν την κοιταξεις επιμονα εκει

Ανθρωπινο ειναι. Πολυ λιγους ανθρωπους ξερω που ενα επιμονο βλεμμα να μην τους προκαλεσει μια στιγμιαια αμηχανια.

Εσυ εχεις καταληξει οτι ολες οι γυναικες ειναι killers, ειναι λιγο παιδικο αυτο.

Αλεξ, τι σχεση εχουν οι killers που λες, τι καθεσαι και βγαζεις συμπερασματα για εμενα και λες για εμενα ρε συ.

Ας μεινουμε στο θεμα. Προσπαθησε να εστιασεις στο θεμα και μονο.

Μια γυναικα ντυνεται προκλητικα για να τραβηξει προσοχη. Αν τραβηξει τη προσοχη απο καποιον που δεν μουσκευει το μουνι της για αυτον, απλα αρχιζει τις ντροπες και τις λοιπες μαλακιες.

Αν τραβηξει τη προσοχη απο καποιον που καυλωνει για αυτον, δεν θα του κανει καμια απο τις ανω μαλακιες, γιατι δεν καταλαβαινετε τα απλα και θελετε μια ζωη να φτιαχνετε δικες σας αληθειες;

Δεν σε γουσταρει; Θα τα μαζεψει και κανει ντροπες και μαλακιες. Σε γουσταρει; Θα παιξει μπαλα κανονικα για να μην σε χασει και σε αρπαξει αλλη. Απλα.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Αλεξ, τι σχεση εχουν οι killers που λες, τι καθεσαι και βγαζεις συμπερασματα για εμενα και λες για εμενα ρε συ.

Ας μεινουμε στο θεμα. Προσπαθησε να εστιασεις στο θεμα και μονο.

Μια γυναικα ντυνεται προκλητικα για να τραβηξει προσοχη. Αν τραβηξει τη προσοχη απο καποιον που δεν μουσκευει το μουνι της για αυτον, απλα αρχιζει τις ντροπες και τις λοιπες μαλακιες.

Αν τραβηξει τη προσοχη απο καποιον που καυλωνει για αυτον, δεν θα του κανει καμια απο τις ανω μαλακιες, γιατι δεν καταλαβαινετε τα απλα και θελετε μια ζωη να φτιαχνετε δικες σας αληθειες;

Δεν σε γουσταρει; Θα τα μαζεψει και κανει ντροπες και μαλακιες. Σε γουσταρει; Θα παιξει μπαλα κανονικα για να μην σε χασει και σε αρπαξει αλλη. Απλα.
Να συμφωνησουμε οτι διαφωνουμε για να παμε παρακατω?

Οσα περισσοτερα γραφεις, τοσο πιο πολυ παγιωνεται η αποψη μου

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
Πολυ επιφανειακα το βλεπεις

Επειδη σου λεω οτι σου ειπαν μαλακιες, ειμαι επιφανειακος. Οκ.

Αστο Αλεξ, δεν θελω αντιπαραθεση μαζι σου φιλε. Εισαι σοβαρος ανθρωπος, σε σεβομαι, οκ, αλλα απο γυναικες δεν ξερεις φιλε.

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.780
Πόντοι
3.656
Οταν γυναικες με βυζοχαραδρα, σε πιασουν να τις κοιτας εκει, εστω και ασυναισθητα, για λιγο, να της μιλας και να σου φυγει η ματια εκει, και  εκεινη το καταλαβει και αμεσως παει να διορθωσει το ρουχο και καλα να μη φαινεται, να το καλυψει. Σημαινει οτι ντρεπεται; Η απλως δε γουσταρει να τη κοιτας εσυ ο συγκεκριμενος εκει;
Μου εχει τυχει 2-3 φορες. Μου ετυχε και σημερα. Και η γυναικα εκανε ακριβως την ιδια κινηση με τις αλλες.

Εγώ πρέπει να σε πληροφορήσω για την τρομακτική ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ της μέσης Ελεεινίδας; Δεν έχεις δει γυναίκες να τραβάνε το μίνι, τάχα για να το κατεβάσουν; Άφησε τα μισά βυζιά έξω, με σκοπό να τα δουν. Κι όταν πετύχει, και κάποιος τα κοιτάξει, προσπαθούν ΤΑΧΑ να τα κρύψουν. Εδώ υπάρχει βίντεο με γκόμενα έτοιμη να την πάρουν παρτούζα δύο, είναι και οι τρεις γυμνοί μέσα στο δωμάτιο, την πλησιάζει ο ένας και του λέει .. πήγαινε πιο πέρα, σε ντρέπομαι..  ΣΕ ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ, κι είναι γυμνή δίπλα του

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.188
Πόντοι
5.506
Γαμημένη άνανδρη πουστάρα, ο δικός σου ο γαλάζιος Άλεξ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΟΤΙ Ο ΓΑΜΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΟΔΑΠΟΣ.
Τσίμπα.

ΚΟΥΡΑΔΑ.

Αλλη περιπτωση η 16χρονη του Αλεξ και αλλη η 18χρονη που μας εβαλες εσυ.

Εχει γεμισει μουχλα το κρανιο σου εκει στην υγρασιασμενη υπογα που καθεσαι μπροστα στις 2 οθονες και εχεις χασει το μπουσουλα.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.188
Πόντοι
5.506
Γιαυτο το σχόλιο μάλλον λεει ο barock. Εδω ο Αλεξ δεν έκανε κανένα σχόλιο για την εθνικότητα του φίλου της 18χρονης.

Τυπε, μην παιδευεσαι, ο λακης  χρηζει ιατρικης φροντιδας, δε μπορουμε να διορθωσουμε τον κοσμο.

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.780
Πόντοι
3.656
είσαι τέρμα ηλιθιος .
Πρώτον γιατί βγήκες να μας πεις ότι στη δύση όλες οι γυναίκες είναι ίδιες και έβγαλαν τον πραγματικό εαυτό. Συνολικός εαυτός γυναίκας νέος επιστημονικος όρος. .
Δεύτερον είσαι τέρμα επικίνδυνος.γιατί πιστεύεις ότι οι σχέσεις των ανθρώπων πρέπει να οικοδομουνται στο φόβο μην κάποιος σπάσει τα δόντια του άλλου.
Τρίτον έχεις εσφαλμένη αντίληψη της πραγματικότητας. Ο σεβασμός οικοδομει τις σχέσεις μιας οικογένειας και αυτός κερδίζεται με συμπεριφορές.
Κάθεστε μιλάτε για μια οικογένεια προφανώς αποδομημενη η οποία μεγάλωσε παιδιά με τα κουσούρια της κ μετά κρίνετε τα παιδιά για τα χαλια της οικογένειας.
Ότι να ναι εδώ μέσα.

Σε όλο τον κόσμο είναι ίδιες και πάντα ίδιες ήταν. Απλά εδώ και τώρα μπορούν να δείξουν τον πραγματικό τους εαυτό. Που είδες να γράφω για συνολικό εαυτό γυναίκας; Αλίμονο αν πίστευα ότι οι σχέσεις των ανθρώπων πρέπει να οικοδομούνται στο φόβο. Πρέπει να οικοδομούνται στη βάση της γνώσης της πραγματικότητας. Οι μισοί γάμοι διαλύονται κι ο άντρας χάνει τα πάντα. Περιουσία, σπίτι, αυτοκίνητο και πολλές φορές και τα παιδιά του. Αρκεί να τον κατηγορήσει για κακοποίηση, κι όλα τελείωσαν. Και πολλοί γάμοι συνεχίζουν να υφίστανται μόνο και μόνο επειδή ο άντρας ξέρει ότι θα χάσει τα πάντα αν φύγει. Είναι φτηνότερο να την κρατήσει, και περνάει δυστυχισμένος μέσα στη γκρίνια και στη σεξουαλική στέρηση. Υπάρχει η εξής αναλογία. Οι μισοί γάμοι διαλύονται. Από τους υπόλοιπους, μόνο το 20% περνάνε ευτυχισμένα. Με λίγα λόγια, γάμος σημαίνει Ρώσικη Ρουλέτα με 10σφαιρο περίστροφο, που οι μισές θαλάμες έχουν πραγματικές σφαίρες, οι τρεις πλαστικές σφαίρες που τραυματίζουν, και οι δύο θαλάμες είναι άδειες.
Όσο για τις βρισιές, συνέχισε, δείχνεις τι άτομο είσαι

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Αν ξεκινησει αντιδικια Ερης και Μποκολου, θυσιαζω μεχρι και τον απογευματινο μου υπνακο προκειμενου να την παρακολουθησω λαιβ

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.188
Πόντοι
5.506
Αν ξεκινησει αντιδικια Ερης και Μποκολου, θυσιαζω μεχρι και τον απογευματινο μου υπνακο προκειμενου να την παρακολουθησω λαιβ

Εμενα μια φορα να κατουραω τον αχρηστο κτηνιατρο και τον ερευνητακο της πουτσας, δεν καθησες να παρακολουθησεις.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
δεν την παλεύω με τον βλακα σόρυ πέσε κοιμήσου

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.780
Πόντοι
3.656

Μου ανεβάζεις το ηθικό με την αποδοχή που μου δείχνεις. Κοιμήσου όμως, γιατί θα την πέσω κι εγώ για ύπνο. Έχω τεντώματα και τεχνική το απόγευμα και θέλω να είμαι σε άριστη κατάσταση και για τη βραδινή συνεδρία

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom