Christos Savvidis
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Νοε 2018
- Like
- 824
- Πόντοι
- 146
Εχει γεμισει μουχλα το κρανιο σου εκει στην υγρασιασμενη υπογα που καθεσαι μπροστα στις 2 οθονες και εχεις χασει το μπουσουλα.
Καρφώνεσαι άσχημα.
ΖΗΛΕΥΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ 2 ΟΘΟΝΕΣ ΡΕ ΣΚΟΥΠΙΔΙ ;;;;
Θες να σου χαρίσω 2 οθόνες ;;;
Ρεζίλι των σκυλιών γίνεσαι συνέχεια ρε πούστη .
Για τη σάπια υπόγα με τα φύδια, είπαμε , θα σε ξεκωλιάσω , όταν θα τελειώσει ο διαγωνισμός !!!!
Θα δώσει κάποιος ένα 100ψήφιο κωδικό , θα τον τυπώσω σε χαρτί και θα τον βάλω μπροστά σε χαρτί και θα βγάλω φωτό της υπόγας που μένω !!!!
Απλά να είναι μεταξύ 02.00 - 04.00 το βράδυ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΕΧΕΙ ΝΑ ΡΙΧΝΕΙ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ.
Να δουμε αν θα πεις ότι πήγα και φωτογράφισα ξένα σπίτια !!!!!!
Α ... και να είναι καθημερινή !!!!!
Καθημερινή, χειμώνας, μεταξύ 02.00 - 04.00 ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ . ΠΑΝΤΟΥ.
Θα είναι το φινάλε τουπούστικουπροφίλ barock !!!!!
Γιαυτο το σχόλιο μάλλον λεει ο barock. Εδω ο Αλεξ δεν έκανε κανένα σχόλιο για την εθνικότητα του φίλου της 18χρονης.
α ρε πουστη ανωμαλε, εισαι τυχερος που επεσες σε πατερα ευνουχο και τολμησες να του δειξεις την αθλια φατσα σου και να μην σε ξαπλωσει κατω. Εκτος απο τον νομου του μασονικου κρατους υπαρχει και ο νομος του ΠΑΤΕΡΑ.αν σεν σου αρεσει η ελληνικη νομοθεσια μεταναστευσε.
18 ειναι γυναικα απο ολες τις αποψεις νομικες και βιολογικες.
και εγω τα ειχα φτιαξει με μια 18χρονη πριν 5 χρονια οταν ημουν 34. και 104 να ημουν ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΗ δεν εχεις δικαιωμα να με λες, μετα τα 12 ή 15 αν δεν κανω λαθος. και στα 18 ουτε καν αποπλανηση ανηλικου δεν ειναι. αντε γειαμαλακαπουστη. μαθε τους νομους και λιγη βιολογια.
περαστικα σου αγαμητε τραβελογαμημενε χαχα.
μην ακουσω ξανα μαλακα να μου λεει αξιζει η δημιουργια οικογενειας με τα παιδια και τα εγγονια που βλεπω πια. στην καλυτερη βγαινεις πολυ χαμενος, στην χειροτερη σε καταστρεφουν.
Δεν σε εχω ξαναδει τοσο σκληροα ρε πουστη ανωμαλε, εισαι τυχερος που επεσες σε πατερα ευνουχο και τολμησες να του δειξεις την αθλια φατσα σου και να μην σε ξαπλωσει κατω. Εκτος απο τον νομου του μασονικου κρατους υπαρχει και ο νομος του ΠΑΤΕΡΑ.
Αν ησουν φυλακισμενος και εξηγουσες στους συγκρατουμενους σου τις αποψεις σου για τα δεκαοχταχρονα θα σε βιαζαν με μπουκαλι απο την πρωτη νυχτα. Παιδερα.
Η Γαλλία σκέφτεται τα 13 ως νόμιμη ηλικία για σεξουαλική συναίνεση.18 ειναι γυναικα απο ολες τις αποψεις νομικες και βιολογικες.
και εγω τα ειχα φτιαξει με μια 18χρονη πριν 5 χρονια οταν ημουν 34. και 104 να ημουν ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΗ δεν εχεις δικαιωμα να με λες, μετα τα 12 ή 15 αν δεν κανω λαθος. και στα 18 ουτε καν αποπλανηση ανηλικου δεν ειναι. αντε γειαμαλακαπουστη.
Εσυ εχεις καταληξει οτι ολες οι γυναικες ειναι killers, ειναι λιγο παιδικο αυτο.
Τι εχει ο τυπος στο βιντεο; Ηθελα να ξερα, ολοι οι Αλαιν Ντελον απο εμφανιση, εδω μαζευτηκανε;Με αυτη την μαπα και ματια εξωγηινου, καποτε ετρωγες πορτα απ' τα μπιλιαρδα. Χωρια οτι με τις φιγουρες του M.J που θυμιζουν περισσοτερο το Κολητήρη, θα γελαγε και η καθε πικραμενη ελλεεινιδα. Που πα ρε Καραμητρο;;
Αλλο ο Αλαιν Ντελον και αλλο ο Αλα ντ' Αλλων. Τωρα το κολλητηρι με τις φιγουρες απο το θεατρο σκιων, και με το Ννιιι και το Λλιι, δεν καταλαβαινει οτι γελοιοποιειται.. και τον εχουν παρει στον μεζε τα Ποκεμον;Τι εχει ο τυπος στο βιντεο; Ηθελα να ξερα, ολοι οι Αλαιν Ντελον απο εμφανιση, εδω μαζευτηκανε;
ελα μωρε τις σαπιες.. τους πλενουν τις κιλοτες, τους μαγειρευουν,τις νταντευουν και οτι αλλο.. μεχρι τα 40 τους.. Και μετα τους φταινε οι Μαναδες τους.. Το αιωνιο κομπλεξ των νεοελλεεινιδων, -αχαριστες κακομαθημενες και ζωαΓια δείτε κι αυτό για να αλλάξετε γνώμη :
αν σεν σου αρεσει η ελληνικη νομοθεσια μεταναστευσε.
18 ειναι γυναικα απο ολες τις αποψεις νομικες και βιολογικες.
και εγω τα ειχα φτιαξει με μια 18χρονη πριν 5 χρονια οταν ημουν 34. και 104 να ημουν ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΗ δεν εχεις δικαιωμα να με λες, μετα τα 12 ή 15 αν δεν κανω λαθος. και στα 18 ουτε καν αποπλανηση ανηλικου δεν ειναι. αντε γειαμαλακαπουστη. μαθε τους νομους και λιγη βιολογια.
περαστικα σου αγαμητε τραβελογαμημενε χαχα.
μην ακουσω ξανα μαλακα να μου λεει αξιζει η δημιουργια οικογενειας με τα παιδια και τα εγγονια που βλεπω πια. στην καλυτερη βγαινεις πολυ χαμενος, στην χειροτερη σε καταστρεφουν.
τι μπαζο ειναι αυτο παλι? Νομιζω ηθοποιος ειναι. Ολοι βγαζουν τις μουρες τους σε βιντεο σε πστ μου, και κανουν και κοντινα, καμια αισθητικη.
Αλλη μια περιπτωση που επιβεβαιωνει το οτι οι γυναικες δεν μπορουν να γινουν αστειες.
[/quoteΣοφια Μουρατιδου. Ηθοποιος. Εχει περαση στο youtube.
Τι να κανεις με 18χρονη οταν εισαι 35αρης ρε τυπε τον δάσκαλο;
απο 25 το λιγοτερο. Αντε μια μικρη εξαιρεση απο 23-24 αν η άλλη φαινεται ξυράφι και τραβάει απο τέτοια.
Έλα ρε τύπε,δεν θα πούμε και όχι άμα μας κάτσει καμια πρωτοετής φοιτητριούλα
ελα μωρε τις σαπιες.. τους πλενουν τις κιλοτες, τους μαγειρευουν,τις νταντευουν και οτι αλλο.. μεχρι τα 40 τους.. Και μετα τους φταινε οι Μαναδες τους.. Το αιωνιο κομπλεξ των νεοελλεεινιδων, -αχαριστες κακομαθημενες και ζωα