fylobios30
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Δεκ 2012
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.207
- Πόντοι
- 606
Εδώ τα λέει διαφορετικά .Τσεχία δεν έχει κανένας όπλο,ούτε καν μαχαίρι.
Εδώ τα λέει διαφορετικά .Τσεχία δεν έχει κανένας όπλο,ούτε καν μαχαίρι.
Ποιός σου είπε ότι δεν μπαίνουν ;
Διάβασε θέματα με ...
Πάντως το έχω πει κι άλλες φορές,τέτοιου επιπέδου γκόμενες στην Ελλάδα,σχεδόν πάντα επιλέγουν κατώτερης εμφάνισης άντρες.Δεν έχω δει ποτέ ψηλή μουνάρα ελλεηνίδα να είναι με ψηλό εμφανίσιμο άντρα,που να λες να ένα ζευγάρι που ταιριάζει εμφανισιακά
τυπε δηλαδη αν καποιος θελει να παιξει με μια προβοσκιδα ειναι για ψυχιατρο? :S :S :S :S
Λυπηρε και πλεον θρυλικε ανδρα .... αυριο θα ειμαι ΔΕΘ την τελευταια μερα ..... αμα θες ελα να σου δειξω πως μια μουναρα η τελοσπαντων σχεδον μουναρα ή τελοσπαντων οπως την βλεπει κανεις , μπορει να ειναι με εναν ανδρα που δεν ειναι του βεληνεκους της, αλλα αυτος την εχει περιποιηθει καταλληλως ..... ψησου να ρθεις και να δεις και αυτο που σου λεω και να δεις αμα ρθεις στην παρεα της οτι αμα ορμησεις και συ κατι θα φας ..... υποσημειωση : ειναι ξενες που γνωρισαμε Παραλια κατερινης και κανουν την καθιερωμενη βολτα Θεσσαλονικη που τους κανουν τα γκρουπακια οταν τους πανε εκει και σε αλλα μερη τυπου Μετεωρα.... ψησου να ρθεις θρυλε των θρυλων και αληθεια σου λεω, μετα θα χεις να το λες σε κατι μουνοκωλαρακηδες και Ακαποτειρακηδες και Αλφα maleακηδες οτι ξεζουμηξες Σερβα θεογκομενα σε μια βραδια....θα σταξει ολο το site μετα ...να ξεςΠάντως το έχω πει κι άλλες φορές,τέτοιου επιπέδου γκόμενες στην Ελλάδα,σχεδόν πάντα επιλέγουν κατώτερης εμφάνισης άντρες.Δεν έχω δει ποτέ ψηλή μουνάρα ελλεηνίδα να είναι με ψηλό εμφανίσιμο άντρα,που να λες να ένα ζευγάρι που ταιριάζει εμφανισιακά
Λυπηρε και πλεον θρυλικε ανδρα .... αυριο θα ειμαι ΔΕΘ την τελευταια μερα ..... αμα θες ελα να σου δειξω πως μια μουναρα η τελοσπαντων σχεδον μουναρα ή τελοσπαντων οπως την βλεπει κανεις , μπορει να ειναι με εναν ανδρα που δεν ειναι του βεληνεκους της, αλλα αυτος την εχει περιποιηθει καταλληλως ..... ψησου να ρθεις και να δεις και αυτο που σου λεω και να δεις αμα ρθεις στην παρεα της οτι αμα ορμησεις και συ κατι θα φας ..... υποσημειωση : ειναι ξενες που γνωρισαμε Παραλια κατερινης και κανουν την καθιερωμενη βολτα Θεσσαλονικη που τους κανουν τα γκρουπακια οταν τους πανε εκει και σε αλλα μερη τυπου Μετεωρα.... ψησου να ρθεις θρυλε των θρυλων και αληθεια σου λεω, μετα θα χεις να το λες σε κατι μουνοκωλαρακηδες και Ακαποτειρακηδες και Αλφα maleακηδες οτι ξεζουμηξες Σερβα θεογκομενα σε μια βραδια....θα σταξει ολο το site μετα ...να ξες
Τότε βρες μια ξενη ρε τύπεΦίλε εγώ ελλεηνίδες μουνάρες εννοώ ότι πάνε με κατώτερους
Η Σέρβα μουνάρα αυτούς που γαμιέται η ελλεηνίδα δεν γυρνάει ούτε να τους φτύσει.
Τότε βρες μια ξενη ρε τύπε
Φίλε εγώ ελλεηνίδες μουνάρες εννοώ ότι πάνε με κατώτερους
Η Σέρβα μουνάρα αυτούς που γαμιέται η ελλεηνίδα δεν γυρνάει ούτε να τους φτύσει.
Οσο το σκεφτομαι μαλιστα, μαλλον αυτη ειναι η ιδανικη λυση για σεναΜακάρι τύπε
Φαντασου δηλαδη τον κακοποιο που λεγεται ΦλωροςΗ Σέρβα πάει με κακοποιούς.
Η ελληνίδα με φλώρους.
Μεταξύ κακοποιών και φλώρων ... ποιός είναι καλύτερος ;;;
γάμα τα ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ....
Φαντασου δηλαδη τον κακοποιο που λεγεται Φλωρος
Η Σέρβα πάει με κακοποιούς.
Η ελληνίδα με φλώρους.
Μεταξύ κακοποιών και φλώρων ... ποιός είναι καλύτερος ;;;
γάμα τα ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ....
Η Σέρβα θέλει alpha.
Αυτός είναι κακοποιός που έχει διαπράξει οικονομικό έγκλημα.
Με βάση το ύψος του ποσού που ζημίωσε το δημόσιο , στις ΗΠΑ, θα είχε ποινή>>1500 χρόνια.
Στην ελλάδα όμως, όταν έχεις δικηγόρους στελέχη της κυβέρνησης ....
Άμα είναι άλφα οι γκάγκστερς ........
τυπε μια και ειπες για ΗΠΑ και επειδη εχω ζησει κάποιο καιρο εκει
δεν έχει σχεση η κουλτουρα του Ελληνα με του Αμερικανου.
Δηλαδή όλες οι Σέρβες με γκάγκστερς είναι;Τί λες τώρα;
Ο έλληνας με κανέναν δεν έχει σχέση .
Η ελλάδα είναι το πιο μπουρδέλο κράτος του κόσμου.
Πολυ σωστα το εθεσες.τυπε μια και ειπες για ΗΠΑ και επειδη εχω ζησει κάποιο καιρο εκει
δεν έχει σχεση η κουλτουρα του Ελληνα με του Αμερικανου.