Ξέρεις από ψολάρισμα φαντάζομαι με κάφρους κολλητούς ....
κάτι ... τέτοιοι ... έχουν πάει ... και παρακολουθούν κάποιες γκόμενες , σέρβες, που ζουν σερβία μέσω ... φβ ...
Μιλάμε για μπόλικα δείγματα !!!!!
Εννοείται όλες τούμπανα !
Πανύψηλες , κορμάρες , νέες , καβλερό ντύσιμο ..........
Λοιπόν .... όλες δείχνουν ξεκάθαρα στις φωτογραφίες ....ότι οι "συνοδοί" τους δεν είναι δικηγόροι ...
ούτε μηχανικοί .... ούτε εφέτες .... ούτε μέλη της ακαδημίας αθηνών .... ή της αντίστοιχης στο λειγράδι τέλος πάντων ............
Να πεις στους φίλους σου ότι αυτές που παρακολουθούνε είναι η εξαίρεση του κανόνα,καραπουταναριά και τέτοιες υπάρχουν και ελληνίδες.
Οι Σέρβες δε γουστάρουν τέτοιους μαλάκες,γιατί κάτι τέτοιους μαλάκες τους έφαγαν στην μάπα, οι μάνες τους και οι θείες τους,στον πόλεμο.
Οι ίδιες μου τα λένε,στον τρίτο όροφο έχω μια 30χρονη Κροάτισσα που αν έξω μυριστούν με τις φίλες τους γιούγκους κάγκουρες,αλλάζουν προφορά..
Έχω πάει Βελιγράδι,Σεράγεβο,Σπλιτ,Ζάγκρεμπ και στα τουριστικά.
Mένω στη γερμανική πόλη με τους περισσότερους πρώην γιούγκους και αύριο έχουμε κάτι σαν iron challenge από τις 13:00 μέχρι τις 17:00 με μπόλικους από αυτούς.
Εσύ πρέπει να πας Πολωνία,Τσεχία,Σλοβακία,κ.ά. στην επαρχία και να ρωτάς μεσήλικες και άνω,ποιος είναι ο μεγαλύτερος τους φόβος..
Θα καυλώσεις με την απάντηση,που είναι πάντα ίδια ανεξαρτήτου χώρας..