τι συστηματα αντικλοπης-αντικατασκοπειας εφαρμοζεις μεγαλε κμαν;
Χωρίζω τα χρήματα στα τρία.Ωστε το κάθε ποσό να είναι αρκετό για να φύγω από τη χώρα αν συμβεί κάτι.
Οπότε π.χ. αν έχω 2500 ευρώ.
1.Αφήνω 600 ευρώ στη βαλίτσα στο διαμέρισμα ή στο χρηματοκιβώτιο(αν έχει)
2.Βάζω 800 ευρώ στις εσωτερικές τσέπες του μπουφάν και
3.Τα υπόλοιπα τα έχω στο πορτοφόλι ενώ κυκλοφορώ με το χέρι συνέχεια στη δεξιά τσέπη πάνω από το πορτοφόλι για να μην μπορούν να με ψειρίσουν.
4.Αν φέρω γκόμενα σπίτι,δεν την αφήνω ποτέ πλησίον της βαλίτσας και το μπουφάν.Το πορτοφόλι το έχω πάντα μαζί μου ακόμη και στο μπάνιο.
5.Κοιμάμαι με το πορτοφόλι στην τσέπη της πιζάμας ώστε να μην μπορούν να το βρουν ακόμα και αν μπουκάρουν τη νύχτα
6.Εχω άθλιο πορτοφόλι για να μην καταλαβαίνουν πόσα έχω μέσα
7.Κρατάω τα ουκρανικά λεφτά και τα ευρώ σε χωριστές τσέπες για να μη βλέπουν πόσα ευρώ έχω μέσα
8.Οταν πίνω,έχω συνέχεια το χέρι στην τσέπη γιατί ξέρω οτι θα έχω πιο χαλαρή προσοχή
9.Μετά είναι common sense.Αν διαπιστώσεις κλεφτρόνια να σε παρακολουθούν προσπαθείς να διαφύγεις της προσοχής,παίρνεις αντίθετη κατεύθυνση από αυτή που μένεις.Αν κάποιος προσπαθεί να σε σταματήσει στο δρόμο τον γράφεις στα αρχίδια σου.Αν κάποιος σταματήσει απότομα μπροστά σου τον σπρώχνεις,βάζεις το χέρι στην τσέπη και φεύγεις.
Και πάλι μπορεί να την πατήσεις έχουν πολλά συστήματα οι πουσταράδες.
Και οι γκόμενες καμιά φορά ψειρίζουν από τα ρούχα ενώ μπανιαρίζεσαι μετά το χύσιμο,το κάνουν τόσο γρήγορα,σε πέντε δευτερόλεπτα,που δεν πιστεύεις οτι είναι δυνατό.Είναι γενικώς τσακάλια οι Ουκρανοί στην κλεψιά,στα παίρνουν από παντού.Θεωρείται περίπου αυτοννόητο οτι σε όλες τις αλληλεπιδράσεις θα σε σκαμάρουν ιδίως το βλάκα ξένο.