athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 52.441
- Πόντοι
- 12.756
χαχααχχαχααχαχχαχααχεγω παλι νομιζω οτι τα ψυχακια εχουν αραιωσει και το σαη φθηνει
χαχααχχαχααχαχχαχααχεγω παλι νομιζω οτι τα ψυχακια εχουν αραιωσει και το σαη φθηνει
Ψυχιατρικό πρόβλημα εννοείς που πήγα και πάτησα το παπούτσι ενός 50άρη κοντού που συνόδευε μια μουνάρα και τoυ πούλησα πρόλογο;
Που να ήξερα ότι ήταν μαφιόζος και στη λίστα της interpol ρε μλκ;
Τον είδα αργότερα και σε βίντεο στο youtube.
Καταζητούμενος από interpol που τον προστατεύει η ίδια η ρωσική αστυνομία..
Αυτα εχουν οι τζαμπα μαγκιες..ρισκαρεις και τον πινειςΣε λυπηθηκε ο Θεος και εισαι εδω μαζι μας και γραφεις, ευτυχως.
Αυτα εχουν οι τζαμπα μαγκιες..ρισκαρεις και τον πινεις
Εγώ το βλέπω αλλιώς..
Είμαι 1.90,με το γυμναστήριό μου και μία πολεμική τέχνη.
Αν εσύ είσαι σαμιαμίδι και τυγχάνει για κάποιον διαστημικό λόγο συνοδεύεις μια μουνάρα,θέλω να μάθω το λόγο και να αμφισβητήσω την ύπαρξή του.
Αν ήσουν στη θέση μου το ίδιο θα έκανες,δε θα υπάκουγες στα πούστικα περί μη βίας,που εξυπηρετεί τα σαμιαμίδια και τους πούστηδες.
Αλλά ασ'το αυτό πέρασε..
Λέω να σταματήσω να γράφω.
Γενικά νομίζω έχω περάσει καλά εδώ μέσα 10+ χρόνια.
Περί Πράγας ότι ήταν να δώσω,το έδωσα,έκανα τον κύκλο μου
Δεν υπαρχει καμια συσχετιση με "μη βια" για να μην χρειαζεται να πας να την πεσεις για τσαμπουκα σε τελειως αγνωστους επειδη θεωρεις με καποιο δικοσου κριτηριο οτι το χ/ψ θεομουνο δεν ταιριαζει σε καποιον επειδη τους εκοψες μονο ενα προχειρο αισθητικο κριτηριο
Οσο για τα 1.90 και τα γυμναστηρια κτλ vs σαμιαμιδιου εχε στο μυαλο σου οτι κανα απο αυτα τα σαμιαμιδια μπορει να εχει καμια λαμα μαζι του και να μην καταλαβεις απο που σου ηρθε
Αλλα περα απο αυτα, χρειαζεται ΕΛΑΧΙΣΤΟ μυαλο για να καταλαβεις οτι για να ειναι καποιο ΘΕΟΜΟΥΝΟ με καποιον που δεν σου γεμιζει το ματι εσενα, ειναι αρκετα υπαρκτο το σεναριο ο τυπας να εχει πολλα χρηματα οποτε ειτε α) στην καλη περιπτωση μπορει να σε τρεχει με εξωδικα και μηνυσεις, ειτε β) να σε κανουν μαυρο 4 φουσκωτοι
Πραγματικα ομως το παραπανω περιστατικο ειναι για αυτοφορο χωρις πολλα πολλα
Σεβασμος. Σεβεσαι τον καθε ανθρωπο. Ειδικα οταν ενας αντρας συνοδευει μια κοπελα, σεβεσαι. Οχι μονο ανθρωπινα αλλα ως αντρας προς αντρα. Απλα.
Τα παντα ειναι θεμα σεβασμου.
Ευτυχως (εαν ειναι αληθεια ολο αυτο) σε λυπηθηκε ο Θεος, σε ευλογησε και με τα δυο του χερια και την εβγαλες καθαρη και εισαι αναμεσα μας.
Εχουν γινει πολυ ασχημα πραγματα για πολυ πιο ασημαντες αφορμες, παντου οχι μονο Ρωσια.
τυπε δεν θα πω οτι σέβομαι εναν αγνωστο γιατι δεν τον γνωριζω κ ειναι υπερβολη. Δεν ειναι θεμα σεβασμου ειναι θέμα οτι δεν κολλάνε ολα αυτα και δεν έχεις καμια αρμοδιοτητα. Αν κάτι σε έθιγε θα το καταλαβαινα.
Γενικα υπάρχει κοσμος που ασχολειται με τους άλλους και ψάχνεται. Ενδεχομενως κάτι τέτοιο να του δημιουργησει προβληματα στην πορεια αν συνεχιστει. Ειναι απλά τα πράγματα οταν σου κοβει. Εστω λιγο
τυπε δεν θα πω οτι σέβομαι εναν αγνωστο γιατι δεν τον γνωριζω κ ειναι υπερβολη. Δεν ειναι θεμα σεβασμου ειναι θέμα οτι δεν κολλάνε ολα αυτα και δεν έχεις καμια αρμοδιοτητα. Αν κάτι σε έθιγε θα το καταλαβαινα.
Γενικα υπάρχει κοσμος που ασχολειται με τους άλλους και ψάχνεται. Ενδεχομενως κάτι τέτοιο να του δημιουργησει προβληματα στην πορεια αν συνεχιστει. Ειναι απλά τα πράγματα οταν σου κοβει. Εστω λιγο
Στο κίεβο , με δεδομένο ότι δεν θα πηγαίνω σε ... μουσεία και πινακοθήκες .... πάνω άνετα ;
Μιλάμε για στριπ , κωλόμπαρα, privat , βίζιτογραφεία και καμιά πιάτσα ;;;;
Μπορείς να πουλάς μούρη με ακριβά ρολόγια π.χ. ;
ή παίζει να σου κόψουν το χέρι από τον ώμο ;;;;
Μετράνε γενικά τέτοια κόλπα σε γκόμενες, δεν μετράνε ;;;;;;
Πραγματικα ομως το παραπανω περιστατικο ειναι για αυτοφορο χωρις πολλα πολλα
Αυτα εχουν οι τζαμπα μαγκιες..ρισκαρεις και τον πινεις
τι συστηματα αντικλοπης-αντικατασκοπειας εφαρμοζεις μεγαλε κμαν;Μπορείς να πουλάς μούρη αλλά έχει παντού κλεφτρόνια που τα προσέχουν αυτά,περισσότερο και από τις γκόμενες.Αν μείνεις στο 1.2 χιλιόμετρα της Κρεσάτικ στο κέντρο είσαι ασφαλής,γιατί έχει πολλή αστυνομία με στολές ή πολιτικά και δεν τολμάνε να σε ψειρίσουν.Με το που απομακρύνεσαι έστω και 200 μέτρα από την ασφαλή ζώνη οι κίνδυνοι αυξάνονται εκθετικά αν δίνεις στόχο.Είσαι on your own.
Επίσης μπορεί να σε κλέψουν στο διαμέρισμα κτλ,δεν υπάρχει πρακτικά ασφάλεια οπότε κάπως πρέπει να περνάς απαρατήρητος,παντού υπάρχουν τύποι που προσέχουν τι ξοδεύεις.Ακόμα και οι γκόμενες μπορεί να σε κλέψουν γενικά είναι αδίστακτες και πολύ γρήγορες,πρέπει να σκεφτείς κάποιο σύστημα να αποφεύγεις τις κακοτοπιές.
Ειναι θεμα κυριως σεβασμου στον εαυτο σου και οχι στον αγνωστο. Σκεψου τι σκεφτονται ΟΛΟΙ οι υπολοιποι που ειναι παροντες σε αντιστοιχο σκηνικο. Περαστικοι, σερβιτοροι σε club κτλ. Αν δεν συνοδευεσαι με παρεα ειτε γυναικεια, είτε ανδρικη, ειναι και απολυτη ελλειψη σεβασμο ακομα και στον φιλο σου που πχ βγηκε να μπει μια μπυρα και πιθανον να μπλεχτει σε καυγα αποτο πουθενα
ειναι θεμα σεβασμου στην κοινωνια με τον οποιο γαλουχηθηκαμε οσοι δε μας κακομαθαν οι γονεις μας αφηνοντας μας να κανουμε οτι γουσταρουμε (κοινως φαγαμε ξυλο σαν παιδια) και οσοι δε γεννηθηκαμε σε αθιγγανικο καταυλισμο. Συμβαινει βεβαια ατομα που μεγαλωσαν φυσιολογικα να νοσησουν εκδηλωνοντας αντικοινωνικες ψυχοπαθολογικες συμπεριφορες.Ειναι θεμα κυριως σεβασμου στον εαυτο σου και οχι στον αγνωστο. Σκεψου τι σκεφτονται ΟΛΟΙ οι υπολοιποι που ειναι παροντες σε αντιστοιχο σκηνικο. Περαστικοι, σερβιτοροι σε club κτλ. Αν δεν συνοδευεσαι με παρεα ειτε γυναικεια, είτε ανδρικη, ειναι και απολυτη ελλειψη σεβασμο ακομα και στον φιλο σου που πχ βγηκε να μπει μια μπυρα και πιθανον να μπλεχτει σε καυγα αποτο πουθενα
Εχουν δει τα ματακια μου...Ειναι θεμα καθαρα Θεεικης παρεμβασης και μονο, συνηθως δεν εχουν καταληξη κατι τετοια.