Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 25 άτομα (0 μέλη και 25 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 873 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 325 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 579 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.976

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Λακη πηδανε πολυ δυνατα και τους στεκεται καγκελο. Στο λεει ματακιας.

Αν είσαι ματάκιας, βλέπεις αυτούς που πηδάνε.
ΕΧΕΙΣ ΣΚΕΦΤΕΙ ΟΜΩΣ, ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ ;;;
Εγώ λέω ότι είναι . Η πλειοψηφία είναι αγάμητες κότες.
Αυτοί που γαμάνε σε δημόσιους χώρους, είναι πάντα οι πιο δυνατοί χύστες και πρωτόγονοι !

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Διαφωνώ σε όλα.
Συμφωνώ στο ότι η γενιά η δικιά μας, ήταν άτυχη. Μεγάλες ατυχίες ήταν :

1)Εϊχε τελειώσει η χύμα λετσαρία αρχών 80's . Άρχιζε να μετράει το χρήμα.
2)Την είδαν όλοι πλούσιοι και η νύχτα έγινε ποζεριά ΣΚΕΤΗ. Άνευ ουσίας.
3)Ο φόβος του aids έφερε αγαμία. Αναπόφευκτα, δεκαετία 90 , υπήρχαν πολλαπλάσιες παρθένες 20κάτι
από την πρηγούμενη .
4)Δεν προλάβαμε το σεξοτουρισμό σε κομμουνιστική ρουμανία, βουλγαρία, που με καλσόν μπικ και οδοντόκρεμες, γάμαγες μουνάρες.
5)Δεν είχαμε κινητά, ίντερνετ κτλ .
λακη πηδα οσο μπορεις γιατι η ζωη ειναι μικρη  και ασε τις θεωριες :coffee:

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.309
Πόντοι
5.006
ειπε και κατι σωστο ο ακαποειρας

Καποτε μας ελεγαν οτι προτυπο εραστη ηταν... ο Παριος :2funny:

Οι γυναικες επιθυμουν νεαρους ανδρες γεματους τεστοστερονη. Για ποιο λογο να γαμηθουν με εναν πολυ μεγαλυτερο οταν εχουν δεκαδες και εκατονταδες επξλογες συνομιληκων ή νεαροτερων.

Οσες πανε για ουαν ναιτ σταντ απο τιντερ ψαχνουν εικοσαρηδες με αντοχες ακομα και αν οι ιδιες ειναι πολυ μεγαλυτερες.

Μικροτερους επιθυμουν οι μιλφαρες...αμα εισαι 30+, οι φοιτητριες μουσκευουν το βρακι τους για παρτη σου...

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
Τα ανδρικα παντελονια ειναι αληθεια οτι τα εχουν στενεψει υπερβολικα. Και ολοι οι νεαροι με τα μπατζακια εξω, σαν να φορανε παντελονι καπρι λες και ειναι γκομενες, Αλλα για μενα δε σημαινει κατι αυτο. Μοδα. Χαζομαρα. Οπως τοσες και τοσες.
Και οι νεαρες κοπελες, απο μπροστα η μανα να ψωνιζει η να πηγαινει στο δρομο, και η κοπελα απο πισω με το κινητο-προεκταση του χεριου, με το κεφαλι κατω  και τη μουρη χωμενη διαρκως μεσα στην οθονη, μην εχοντας επαφη με το περιβαλλον.

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566
λακη εγω δεν ανταγωνιζομαι τους νεους. Χαιρομαι που τα παιδια γλιτωσαν απο την καταπιεση καιβτο κυνηγητο που φαγαμε εμεις απο τους σκατογερους που μας φθονουσαν και δεν ηθελαν να γαμαμε. Μια νεα γενια πολυ καλυτερη ερχεται. Σε 20 χρονια θα αρχισουν να επηρεαζουν τις εξελιξεις. Εμεις παμε για αποσυρση. Ειμαι περηφανος που αφησα μια παρακαταθηκη στο σαιτ με την καθοδηγηση του μεγαλου Πικερ. Και οι δυο μας γεννημενοι σε λαθος χωρα, σε λαθος εποχη.

Εσύ όποτε και να γεννιόσουν θα ήσουν ο μπακουρας - ματάκιας της κάθε εποχής.

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
λακη πηδα οσο μπορεις γιατι η ζωη ειναι μικρη  και ασε τις θεωριες :coffee:

Παραπάνω δεν γίνεται .
Στα μεσοδιαστήματα ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ , γράφω κι εδώ για να γουστάρω.
Όλα καλά με πάκια , σκιπιτάρια κτλ ;;;

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566
Λακη πηδανε πολυ δυνατα και τους στεκεται καγκελο. Στο λεει ματακιας.

Κάγκελο στέκεται και σε εμάς βαν κώλεν, μην κρίνεις από τον εαυτό σου...

Peter Van Norden = Ματάκιας που ΠΟΤΕ δεν γαμάει.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Παραπάνω δεν γίνεται .
Στα μεσοδιαστήματα ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ , γράφω κι εδώ για να γουστάρω.
Όλα καλά με πάκια , σκιπιτάρια κτλ ;;;
αφου με συμπαθεις κατα βαθος γιατι εισαι ειρωνικος. Εγω μια μεγαλη αληθεια σου ειπα. Απο εκει και περα υγεια να υπαρχει και ολα τα αλλα τα βρισκουμε.

Souker

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2018
Like
103
Πόντοι
16
Ποιοί είναι γεμάτοι τεστοστερόνη ;;;;;;
Μάγκα ... πήγαινε να δοκιμάσεις κανένα πατελόνι σε μάρκες που παίζουν οι πιτσιρικάδες.
Πήγα στο πουλ εν μπερ ...

Μόνο XXS, XS  & S είχε.
Δοκίμασα στο τελείωμα στο μπατζάκι να βάλω το χέρι μου και δεν έμπαινε.
Στα μπατζάκια δεν χωράει το μπράτσο μου.
Το 90% είναι μέχρι 1,75 και 65 κιλά.
Πινέζες είναι όλοι !

Όσο για αντοχή 20ρηδων ... του 3λεπτου είναι όλοι . Το λένε και οι πουτάνες.
το pull & bear ειναι καταστημα για  αδερφαρες  και μετροσεξουαλ αγορακια που φορανε  παντελονακια στενα να φαινεται η ... ξυρισμενη  γαμπα τους ....

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
αφου με συμπαθεις κατα βαθος γιατι εισαι ειρωνικος. Εγω μια μεγαλη αληθεια σου ειπα. Απο εκει και περα υγεια να υπαρχει και ολα τα αλλα τα βρισκουμε.

Το να σε συμπαθώ, σημαίνει ότι μου προκαλείς συναισθήματα, κάτι που προϋποθέτει να ασχοληθώ μαζί σου.
Τίποτε από όλα δεν ισχύει .
Δεν ασχολούμαι με γυναίκες που δεν γνωρίζω.
Είσαι δηλάδή κάτι σαν γκράφιτι σε μάντρα , σε περιοχή που δεν περνάω σπάνια.
Δεν με απασχολεί .

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Το να σε συμπαθώ, σημαίνει ότι μου προκαλείς συναισθήματα, κάτι που προϋποθέτει να ασχοληθώ μαζί σου.
Τίποτε από όλα δεν ισχύει .
Δεν ασχολούμαι με γυναίκες που δεν γνωρίζω.
Είσαι δηλάδή κάτι σαν γκράφιτι σε μάντρα , σε περιοχή που δεν περνάω σπάνια.
Δεν με απασχολεί .
ω ρε λακη σαν νικ λεμε. Προφανως και κατα τα λοιπα εχουμε χεσμενο ο ενας τον αλλο.  :grin:

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
ω ρε λακη σαν νικ λεμε. Προφανως και κατα τα λοιπα εχουμε χεσμενο ο ενας τον αλλο.  :grin:

Βασικά με χαλάει η αισθητική του συναφιού σου, τα ταγάρια, το φτωχομπινεδιάρικο ντύσιμο , τα ξεφτυλισμένα στέκια που συχνάζετε , το ότι σε αυτά ούτε 10% δεν ανήκουν στη λευκή φυλή , η άθλια ελληνική ειδικά μουσική ...

και γενικά το συνάφι σου, έχει ως προαπαιτούμενο οι γυναίκες να είναι πολύ κάτω από 4/10 .
Μόνο μπάζα μπαίνουν σε αυτό .

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Βασικά με χαλάει η αισθητική του συναφιού σου, τα ταγάρια, το φτωχομπινεδιάρικο ντύσιμο , τα ξεφτυλισμένα στέκια που συχνάζετε , το ότι σε αυτά ούτε 10% δεν ανήκουν στη λευκή φυλή , η άθλια ελληνική ειδικά μουσική ...

και γενικά το συνάφι σου, έχει ως προαπαιτούμενο οι γυναίκες να είναι πολύ κάτω από 4/10 .
Μόνο μπάζα μπαίνουν σε αυτό .
εγω ειμαι 1/10  :grin:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
εσυ λακη ποσο εισαι στα 10?

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606

Θα δεις ότι ποτέ δεν απευθύνομαι σε εσένα πρώτος. Μόνο απαντώ , γιατί , ομολογώ , όταν σου απαντώ , το φιλοθεάμον κοινό μου, ψυχαγωγείται ιδιαίτερα.

Εσύ με κυνηγάς , σαν πούστης, γιατί κατά βάθος θα γούσταρες μια σκληρή ψωλή (όπως είναι αυτών που ειναι THC free) ,
αλλά έχω ξαναπεί , μπάζα και ιδιαίτερα πασιονάριες μπάζα, δεν γαμάω αυτή τη χιλιετία.

Οπότε μην το παλεύεις. Ακόμη και αν βρισκόμασταν στο ίδιο κρεβάτι σε κάποια φυλακή ή κιβωτό του νώε, θα ήταν σαν να κοιμάσαι με τον αδελφό σου. Χαρά στα σκέλια σου από μένα δεν θα είχε.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Θα δεις ότι ποτέ δεν απευθύνομαι σε εσένα πρώτος. Μόνο απαντώ , γιατί , ομολογώ , όταν σου απαντώ , το φιλοθεάμον κοινό μου, ψυχαγωγείται ιδιαίτερα.

Εσύ με κυνηγάς , σαν πούστης, γιατί κατά βάθος θα γούσταρες μια σκληρή ψωλή (όπως είναι αυτών που ειναι THC free) ,
αλλά έχω ξαναπεί , μπάζα και ιδιαίτερα πασιονάριες μπάζα, δεν γαμάω αυτή τη χιλιετία.

Οπότε μην το παλεύεις. Ακόμη και αν βρισκόμασταν στο ίδιο κρεβάτι σε κάποια φυλακή ή κιβωτό του νώε, θα ήταν σαν να κοιμάσαι με τον αδελφό σου. Χαρά στα σκέλια σου από μένα δεν θα είχε.
:grin: ειναι εμφανες

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.926
Πόντοι
3.556
Και εαν δεν λανθανω, τωρινοι κανονες "γκομενιζειν": Να εχεις καλη αποδοτικη δουλεια, καλο εισοδημα, αξιοπρεπες οχημα μεταφορας, ανεση κυκλοφοριας για εφε στις κολητες, να λες πολλα "ναι" λιγα "οχι" κι αν εισαι και λιγο "μετροσεξουαλ" ακομα καλυτερα, γνωστης των trend, γνωστης των "in" club κ.λ.π. Τωρα εαν εχεις κανενα γνωστο celebrity κονε ...??? εχεις κονομισει!
Τουλαχιστον αυτα ακουω να ζητουνται απο "κοπελιες" σε πρωτη φαση για να δουν εαν θα γινει κατι!

Ρε φιλε, η Google στις προκυρηξεις για δουλεια πιο λιγα ζηταει

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom