Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 26 άτομα (2 μέλη και 24 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 874 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 326 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 579 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.978

Επισκέπτης
Μονο ο σαντμαν λεει αληθειες. Οι αλλοι ειστε φαντασιοπληκτοι.

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
823
Πόντοι
146
Οι μονοι πιτσιρικαδες που γαμανε μουναρες ειναι γονοι πλουσιων, διασημοι, τυχαιοι μαλακες που απλα ετυχε και συντομα θα τελειωσει ή εχει τελειωσει ηδη και η κοπελα το μετανιωσε πικρα και βριζει τον εαυτο της.

Σε καμια αλλη περιπτωση 9αρακια και 10αρακια δεν θα γαμηθουν με τον χ ψ νεο. Ποτε.

Ενα απλο παραδειγμα απο τι ισχυει. Χιλιαδες παραδειγματα γυρω μας.

Επισκέπτης
Οι μονοι πιτσιρικαδες που γαμανε μουναρες ειναι γονοι πλουσιων, διασημοι, τυχαιοι μαλακες που απλα ετυχε και συντομα θα τελειωσει ή εχει τελειωσει ηδη και η κοπελα το μετανιωσε πικρα και βριζει τον εαυτο της.

Σε καμια αλλη περιπτωση 9αρακια και 10αρακια δεν θα γαμηθουν με τον χ ψ νεο. Ποτε.

Ενα απλο παραδειγμα απο τι ισχυει. Χιλιαδες παραδειγματα γυρω μας.

tps://
Αμα δεκαρια λες τις βαμμενες με το γκουτσι φορεμα ναι. Εγω λεω τις 19αρες με τα μπουτια φωτια που ψωνιζουν στο χωριατικο στην Ουλωφ Παλμε. Ο γκομενος τους περιμενει απεξω. Ειναι ενα απλο παιδι που δε μπαινει σε φορουμς.

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
823
Πόντοι
146
Αμα δεκαρια λες τις βαμμενες με το γκουτσι φορεμα ναι. Εγω λεω τις 19αρες με τα μπουτια φωτια που ψωνιζουν στο χωριατικο στην Ουλωφ Παλμε. Ο γκομενος τους περιμενει απεξω. Ειναι ενα απλο παιδι που δε μπαινει σε φορουμς.

Υπαρχουν και αυτες οι περιπτωσεις που λες οπου απλα κανουν προπονηση εως να τους παρατησουν και να πανε για τα μεγαλα ψαρια μιας και εμαθαν με αυτον για το πως θα χειριστουν εναν αντρα και το σωμα τους και εβγαλαν και τα απωθημενα τους.

Αυτος, οταν θα περασει η ηλικια του, θα μεινει αγαμητος. Ο λεφτας ομως, αυτος που εχει επιτυχια στη ζωη του θα πεθανει μεσα σε μουνι, εως το τελος του θα γαμαει.

Ο αλλος, απλα ηταν η σειρα του μια περιοδο. Μετα παει, τελειωσε. Αν δεν πετυχει κατι σοβαρο στη ζωη του, τελος. Καλο μουνι δεν ξαναβλεπει ποτε.

Και παλι, αυτος ειναι ο λιγοστος απο τις χιλιαδες αγαμητων νεων. Οι πιο πολλοι κατι αγαμητα φοβικα μουνοδουλακια ειναι που τους μιλανε οι γκομενες οπως να ναι και τους εχουν φιλαρακια-δουλακια.

Τους σερνουν μαζι τους παντου για να μην ειναι μονες τους. Οι πιο πολλοι χωμενοι στα διαδικτυακα παιχνιδια ειναι και σε καθε ειδους ντεκαυλε μαλακιες.

Ουτε καν ξερουν να μιλησουν-φερθουν σε μια κοπελα και δεν εχουν καν το θαρρος στο να το κανουν απο κοντα οταν δουν μια μουναρα σε ενα μαγαζι. Καθονται και κοιτανε σαν τα τρολ και αν βρει το θαρρος καποιος μαλακας απο ολους και παει να μιλησει (σπανια) θα πει μια μαλακια, θα σταζει ανασφαλεια και θα φαει ακυρο.

20-25 ετων μουναρα που να γαμιεται με αντρα της ηλικιας της δεν παιζει εκτος απο λιγες περιπτωσεις και αυτο παλι τελειωνει συντομα.

Τα κοριτσια θελουν να ζησουν, να διασκεδασουν, να μαθουν, να αποκτησουν εμπειριες, να πουλησουν μουρη κτλπ κτλπ...ολα αυτα δεν μπορει να τα προσφερει ενας που δεν εχει τη δυνατοτητα.

mmaanos

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Αυγ 2019
Like
6.357
Πόντοι
1.056
Δεν ξέρω αν η νέα γενιά γαμαει πιο πολύ από την δική μου γενιά των 30+. Σίγουρα όμως γαμαει πολύ πιο εύκολα από ότι εμείς όταν ήμασταν στην ηλικία τους. Και μόνο το γεγονός ότι έχουν ευκολη πρόσβαση σε τόσο μεγάλο όγκο πληροφοριών από πολύ μικρά λέει πολλά. Φυσικά έχουμε "δρόμο" μπροστά μας να γίνουμε σαν τις κοινωνίες των κεντροευρωπαικων χώρων όπου το σεξ θεωρείται κάτι το φυσιολογικό,σαν μια απλή ανάγκη για εκτόνωση της καυλας, αλλά και εδώ κάτι αρχίζει και γίνεται.

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Υπαρχουν και αυτες οι περιπτωσεις που λες οπου απλα κανουν προπονηση εως να τους παρατησουν και να πανε για τα μεγαλα ψαρια μιας και εμαθαν με αυτον για το πως θα χειριστουν εναν αντρα και το σωμα τους και εβγαλαν και τα απωθημενα τους.

Αυτος, οταν θα περασει η ηλικια του, θα μεινει αγαμητος. Ο λεφτας ομως, αυτος που εχει επιτυχια στη ζωη του θα πεθανει μεσα σε μουνι, εως το τελος του θα γαμαει.

Ο αλλος, απλα ηταν η σειρα του μια περιοδο. Μετα παει, τελειωσε. Αν δεν πετυχει κατι σοβαρο στη ζωη του, τελος. Καλο μουνι δεν ξαναβλεπει ποτε.

Έχω αναφερθεί ξανά σε γνωστό μου άνδρα. Είμαστε περίπου συνομίληκοι . Πες 45ρης.
Ήταν εργάτης του πατέρα μου, τον ξέρω από τα 18 του. Από τότε δούλευε εργάτης.
Πτυχία σπουδές μηδέν . Λεφτά μηδέν. Κύκλο από οικογένεια, μηδέν .

Στα 18-19 , εγώ παίζει να είχα γαμήσει  μερικές εκατοντάδες πουτάνες και 2-3 γκόμενες.
Αυτός είχε γαμήσει καμιά 200ρια γκόμενες ! Όλες μπάνικες.
Είχε γνωριμίες σε κάτι συνοικιακές καφετέριες και ποτάδικα που δούλευαν φίλοι του.
Ήξερε τους πάντες εκεί .
Εννοείται ότι εκτός της περιοχής του,δεν έβγαινε ποτέ.
Δεν ήξερε να κυκλοφορήσει αλλού στα 19 του !!!!!!!

Τον είχα πάει με δική μου παρεα , στην νεράϊδα , καλοκαίρι που τότε ήταν ... roman-loft
και μου είπε ...

ΤΙ ΗΡΘΑΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΔΩ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ; ΞΕΡΕΙΣ ΤΟΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ; ΞΕΡΕΙΣ ΣΕΡΒΙΤΟΡΟΥΣ ;;;
ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΣΑΝ ΤΑ ΑΛΛΑ ΦΛΩΡΑΚΙΑ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΕΔΩ ;;;;;;;;

ΕΙΣΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΜΑΛΑΚΑΣ ;;;;;;;;;;;
Μη με ξαναφέρεις σε τέτοια μπουρδέλα.
Αν θέλεις τη συμβουλή μου , μην πατάς ούτε εσύ.
Θα τα σκάμε εμείς, για να γαμάνε οι μαλάκες που δουλεύουν εδώ ;;;;;;

Ο τύπος ήταν παιχταράς.
Παρατηρώντας τον , έμαθα πράγματα.
Άργησα λίγο να παραδεχτώ ότι ήταν 100% σωστός.
Και όλοι οι άλλοι γνωστοί μου, 100% μαλάκες.

Κάπου στα 21, τον πέτυχα στην πάρο !
Τον φιλοξενούσε γκόμενα, του έκανε τα έξοδα ... και γαμούσε και φίλες της !!!!!!!!

Απίστευτη μορφή.

Στα 40 , παντρεύτηκε 28αρα μουνάρα. Τύπισσα που τσιμπάει ενοικιάκια από κάτι ακίνητα στο μαρούσι!
Φυσικά του τα χώνει κι αυτή !
Τη γκάσστρωσε αυτός επίτηδες, για να τον παντρευτεί και να βολευτεί .
ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ.

Με τα λεφτά της γυναίκας του, άρχισε στα 42-43 να γαμάει και πουτάνες !!!!

Souker

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2018
Like
103
Πόντοι
16
Με την διαφορά ότι οι 25ρηδες έχουν άφθονο μουνί διαθέσιμο,και όσοι δεν γαμάνε είναι όντως μαλάκες.

Οι 35αρηδες από την άλλη,δεν έχουν και ελεύθερες γυναίκες γύρω τους.Η πλειοψηφία είναι παντρεμένες ή σε σχέσεις.Και όσες είναι ελεύθερες είναι για χέσιμο

ας το παρουμε  απο  την αρχη ..
επαγγελματικα που βρισκεσαι ;

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Με την διαφορά ότι οι 25ρηδες έχουν άφθονο μουνί διαθέσιμο,και όσοι δεν γαμάνε είναι όντως μαλάκες.

Οι 35αρηδες από την άλλη,δεν έχουν και ελεύθερες γυναίκες γύρω τους.Η πλειοψηφία είναι παντρεμένες ή σε σχέσεις.Και όσες είναι ελεύθερες είναι για χέσιμο

Γιατί οι 25ρες να είναι ελεύθερες ;
Πολλές καβατζώνονται από τα 22-22-23 ... 20 ... 19 ....

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
στα 20s μια χαρα γαμουσα 20ρες που με τα δικα μου κριτηρια ηταν μουναρες
και γεννηθηκα στα 80s
τζακια πατρικες περιουσιες κλπ δεν ειχα, οτι εβγαζα απο την δουλεια μου

δεν το εδιναν στο πιατο αλλα αν την επεφτες σε πολλες ησουν παντα χορτατος με γκουρμε

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86

τυπε εγω βαθια στα πρωτα αντα βγαινω με late 20s

αλλα πρεπει να εχεις κατι παραπανω απο αυτες

χλωμο να βρεις καποια με gap 10ετιας οταν μενεις στο πατρικο σου και εχετε τα ιδια εισοδηματα

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606

χλωμο να βρεις καποια με gap 10ετιας οταν μενεις στο πατρικο σου και εχετε τα ιδια εισοδηματα

ή να είσαι διαφορετικός ... ή να ξέρεις κάτι καλά ... ή να τις ψαρώνεις με κάτι ...

Αν μπεις σε ένα βαγόνι τρένου με άλλους 50 άνδρες ίδιας ηλικίας και σε κοιτάνε και ξεχωρίζεις
ΕΧΕΙΣ ΕΛΠΙΔΕΣ ΕΦΟΣΟΝ ΠΑΙΖΕΙΣ ΣΩΣΤΑ.

Αν μπεις και είσαι ο 51ος , εννοείται είσαι καμμένος.

Τα εισαγωγικά, είναι , για να μην είσαι ο 51ος , να μην είσαι ο 51ος αρχιμανδρίτης. Να ξυρίζεσαι καθημερινά.
Επίσης να μην είσαι ο 51ος με stan smith ή σνίκερς ... ΝΑ ΔΙΑΦΕΡΕΙΣ ...

dionisiakos

Μέγας
Εγγρ.
5 Ιαν 2008
Κριτικές
51
Like
790
Πόντοι
4.530
Διαβαζω και αναρωτιεμαι, ποσοι απο εμας εχει τυχει να ακουσουν συνομιλια 20αριδων? Ή να παρατηρησουν παρεες παιδιων? Εκει που μενω θελω δεν θελω ακουω και βλεπω παρα πολλα. Εχω εξω απο την πορτα του σπιτιου μου σταση λεωφορειου! Ω ναι και το τι ακουω και βλεπω ειναι απιστευτο! Τι θελετε συνομιλιες φιλεναδων? Τηλεφωνικα? Πιτσιρικαδες να "τρελενονται" στο ποιος θα κανει την μεγαλυτερη μαλακια για να τραβηξει το ενδιαφερον της γκομενας της παρεας?  
Να λεει η αλλη στην φιλεναδα της, οχι πανω απο 20 ετων: Ελε μωρε μην εισαι μαλακισμενη... ναι ωραια ο ΧΨΖ ειναι ωραιο παιδι αλλα ποσες φορες πηγατε στο ταδε κλαμπ? Ολο βολτα πατε αλλααααα πουουου? Ασε τις μαλακιες που σου λεει για σοβαρα και τετοια!! Και η αλλη με την απορια για της αλλης την κατασταση. Ναι σιγα ενω εσυ δηλαδη καθε βραδυ εισαι αλλου? Σιγααα τωρα! Και η απαντηση: Ναι μωρη, αποψε παμε στο ταδε κλαμπ και μετα Βερτη! Ειπες κατι? Ναι ρε εσυ αλλα ειναι και σαραντακατι? Δεν ξερωωω!! Αντε μωρη βλαμμενη, τι παει να πει σαραντακατι ... οτι θελω εχω και ειναι και καυλιαρης .... ο δικος σου μαλλον δεν ξερει που τοχεις!!! χαχαχα και χου χου ...Δεν συνεχιζω, αλλα μαλλον βγηκαν ολοι μαζι!
Να μην αναφερθω σε τηλεφωνικη συνομιλια τυπισας που εψεινε γκομενο οτι δεν μπορουσε να βγουν λογο δουλειας. και καπακι πηρε αλλον τυπο που ηρθε και την φορτωσε επι τοπου. Ενοειτε μικρη κι αυτος πανω απο 40! Βεβαια ειχα και την ππιτσιρικα που προσπαθουσε να πεισει ενα πιτσιρικα να ψεισει τον φιλο του να πανε ολοι μαζι στο σπιτι της να κανουνε μια παρτουζα!! Εε τι? ποιος? Ναι στο λογο μου, ειχα ανοιξει παραθυρα και χαζευα σαν κυρα κατινα της γειτονιας! Λεω αμα δεν σου καθονται οι λεβεντες ελα μεσα να σου μαθω κανα δυο κολπα να στρωσεις! Μιλαμε για 2-3 τα χαραματα να μιλαει η δικια σου λες κι ακουγα βιζιτου να ψεινει πελατη για τριπλετα!!! Επειδη γουσταρε τον φιλο του φιλου της!!! Κι ο αλλος ο μαλακας ακουγε και σαν ηταν για αλλον! Δηλαδη ποσο μαλακας να εισαι ρε φιλε? Να σου λεει η γκομενα ελα ψησε το φιλο σου να κανουμε παρτουζα γιατι τον γουσταρω αλλα θελα να τα εχω και μαζι σου και εσυ εκει στην κοσμαρα σου!!!
Παντως οι Ελλεηνιδες εχουν πολλα θεματα γενικως. Μην γελιεστε. Δεν τις πιανεις πουθενα. Βεβαια παντα θα υπαρχουν οι εξαιρεσεις να επιβεβαιωνουν τον κανονα. Και εαν δεν λανθανω, τωρινοι κανονες "γκομενιζειν": Να εχεις καλη αποδοτικη δουλεια, καλο εισοδημα, αξιοπρεπες οχημα μεταφορας, ανεση κυκλοφοριας για εφε στις κολητες, να λες πολλα "ναι" λιγα "οχι" κι αν εισαι και λιγο "μετροσεξουαλ" ακομα καλυτερα, γνωστης των trend, γνωστης των "in" club κ.λ.π. Τωρα εαν εχεις κανενα γνωστο celebrity κονε ...??? εχεις κονομισει!
Τουλαχιστον αυτα ακουω να ζητουνται απο "κοπελιες" σε πρωτη φαση για να δουν εαν θα γινει κατι! Μπορει να καν λανθανω, δεν ξερω λεω μπορει..... Κατα τ αλλα ολα καλα στο σπιτι? Ο μπαπμπας? η μαμα? Εχετε γεια βρυσουλες!!  κι αντε στο καλο και γεια σου!!  :hi:

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
παιδι αλλα ποσες φορες πηγατε στο ταδε κλαμπ?

Ναι σιγα ενω εσυ δηλαδη καθε βραδυ εισαι αλλου?

αποψε παμε στο ταδε κλαμπ και μετα Βερτη!

Σε νυχτερινή ζωή κι αν είναι μηδενικά, μπροστά στους 45ρηδες και ακόμη χειρότερα στους 55ρηδες !!!!!

Τέλη δεκαετίας 80 , δεκαετία 90 ... πόσα μεγάλα μαγαζιά υπήρχαν τα καλοκαίρια στην παραλιακή και πόσα μικρά ;;;;
ΤΟ ΠΕΡΑΣΜΕΝΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ... και μέχρι πέρυσι το καλοκαίρι ... ΠΟΣΑ ΥΠΗΡΧΑΝ ;;;;;;;;;

Και μέχρι τι ώρα ;;;;;;;;;

Το θεωρώ απίστευτο , ότι πολλοί μεγαλύτεροι ψαρώνουν από μερικά ζαβά πιτσιρίκια.
Αυτά που φαίνονται . Που είναι πάντα οι πιο περπατημένοι κάθε γενιάς.

Τους άλλους που είναι κατά συντάγματα στα ίντερνετ καφέ, δεν τους βλέπει κανείς.
Που έχουν κάνει σεξ μόνο με τη χούφτα τους.

Σε στούντιο , ρδέλο .... ΜΑΣΑΤΖΙΔΙΚΟ ;;;;; Ξενοδοχείο ημιδιαμονής ;;;;;;;
ΚΑΤΩ ΑΠΟ 35 (και λίγο λέω) ΚΑΝΕΙΣ.

Οι πουθενάδες, ψαρώνουν τη γενιά των πατεράδων τους !!!!!!!
Άλλη μια κατάντια των ελλήνων .

Επισκέπτης

ειπε και κατι σωστο ο ακαποειρας

Καποτε μας ελεγαν οτι προτυπο εραστη ηταν... ο Παριος :2funny:

Οι γυναικες επιθυμουν νεαρους ανδρες γεματους τεστοστερονη. Για ποιο λογο να γαμηθουν με εναν πολυ μεγαλυτερο οταν εχουν δεκαδες και εκατονταδες επξλογες συνομιληκων ή νεαροτερων.

Οσες πανε για ουαν ναιτ σταντ απο τιντερ ψαχνουν εικοσαρηδες με αντοχες ακομα και αν οι ιδιες ειναι πολυ μεγαλυτερες.

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Οι γυναικες επιθυμουν νεαρους ανδρες γεματους τεστοστερονη.

Ποιοί είναι γεμάτοι τεστοστερόνη ;;;;;;
Μάγκα ... πήγαινε να δοκιμάσεις κανένα πατελόνι σε μάρκες που παίζουν οι πιτσιρικάδες.
Πήγα στο πουλ εν μπερ ...

Μόνο XXS, XS  & S είχε.
Δοκίμασα στο τελείωμα στο μπατζάκι να βάλω το χέρι μου και δεν έμπαινε.
Στα μπατζάκια δεν χωράει το μπράτσο μου.
Το 90% είναι μέχρι 1,75 και 65 κιλά.
Πινέζες είναι όλοι !

Όσο για αντοχή 20ρηδων ... του 3λεπτου είναι όλοι . Το λένε και οι πουτάνες.

Επισκέπτης
Σε νυχτερινή ζωή κι αν είναι μηδενικά, μπροστά στους 45ρηδες και ακόμη χειρότερα στους 55ρηδες !!!!!

Τέλη δεκαετίας 80 , δεκαετία 90 ... πόσα μεγάλα μαγαζιά υπήρχαν τα καλοκαίρια στην παραλιακή και πόσα μικρά ;;;;
ΤΟ ΠΕΡΑΣΜΕΝΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ... και μέχρι πέρυσι το καλοκαίρι ... ΠΟΣΑ ΥΠΗΡΧΑΝ ;;;;;;;;;

Και μέχρι τι ώρα ;;;;;;;;;

Το θεωρώ απίστευτο , ότι πολλοί μεγαλύτεροι ψαρώνουν από μερικά ζαβά πιτσιρίκια.
Αυτά που φαίνονται . Που είναι πάντα οι πιο περπατημένοι κάθε γενιάς.

Τους άλλους που είναι κατά συντάγματα στα ίντερνετ καφέ, δεν τους βλέπει κανείς.
Που έχουν κάνει σεξ μόνο με τη χούφτα τους.

Σε στούντιο , ρδέλο .... ΜΑΣΑΤΖΙΔΙΚΟ ;;;;; Ξενοδοχείο ημιδιαμονής ;;;;;;;
ΚΑΤΩ ΑΠΟ 35 (και λίγο λέω) ΚΑΝΕΙΣ.

Οι πουθενάδες, ψαρώνουν τη γενιά των πατεράδων τους !!!!!!!
Άλλη μια κατάντια των ελλήνων .
λακη εγω δεν ανταγωνιζομαι τους νεους. Χαιρομαι που τα παιδια γλιτωσαν απο την καταπιεση καιβτο κυνηγητο που φαγαμε εμεις απο τους σκατογερους που μας φθονουσαν και δεν ηθελαν να γαμαμε. Μια νεα γενια πολυ καλυτερη ερχεται. Σε 20 χρονια θα αρχισουν να επηρεαζουν τις εξελιξεις. Εμεις παμε για αποσυρση. Ειμαι περηφανος που αφησα μια παρακαταθηκη στο σαιτ με την καθοδηγηση του μεγαλου Πικερ. Και οι δυο μας γεννημενοι σε λαθος χωρα, σε λαθος εποχη.

Επισκέπτης
Ποιοί είναι γεμάτοι τεστοστερόνη ;;;;;;
Μάγκα ... πήγαινε να δοκιμάσεις κανένα πατελόνι σε μάρκες που παίζουν οι πιτσιρικάδες.
Πήγα στο πουλ εν μπερ ...

Μόνο XXS, XS  & S είχε.
Δοκίμασα στο τελείωμα στο μπατζάκι να βάλω το χέρι μου και δεν έμπαινε.
Στα μπατζάκια δεν χωράει το μπράτσο μου.
Το 90% είναι μέχρι 1,75 και 65 κιλά.
Πινέζες είναι όλοι !

Όσο για αντοχή 20ρηδων ... του 3λεπτου είναι όλοι . Το λένε και οι πουτάνες.
Λακη πηδανε πολυ δυνατα και τους στεκεται καγκελο. Στο λεει ματακιας.

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
λακη εγω δεν ανταγωνιζομαι τους νεους. Χαιρομαι που τα παιδια γλιτωσαν απο την καταπιεση καιβτο κυνηγητο που φαγανε εμεις απο τους σκατογερους που μας φθονουσαν και δεν ηθελαν να γαμαμε. Μια νεα γενια πολυ καλυτερη ερχεται. Σε 20 χρονια θα αρχισουν να επηρεαζουν τις εξελιξεις. Εμεις παμε για αποσυρση.

Διαφωνώ σε όλα.
Συμφωνώ στο ότι η γενιά η δικιά μας, ήταν άτυχη. Μεγάλες ατυχίες ήταν :

1)Εϊχε τελειώσει η χύμα λετσαρία αρχών 80's . Άρχιζε να μετράει το χρήμα.
2)Την είδαν όλοι πλούσιοι και η νύχτα έγινε ποζεριά ΣΚΕΤΗ. Άνευ ουσίας.
3)Ο φόβος του aids έφερε αγαμία. Αναπόφευκτα, δεκαετία 90 , υπήρχαν πολλαπλάσιες παρθένες 20κάτι
από την πρηγούμενη .
4)Δεν προλάβαμε το σεξοτουρισμό σε κομμουνιστική ρουμανία, βουλγαρία, που με καλσόν μπικ και οδοντόκρεμες, γάμαγες μουνάρες.
5)Δεν είχαμε κινητά, ίντερνετ κτλ .

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom