Επισκέπτης
Μονο ο σαντμαν λεει αληθειες. Οι αλλοι ειστε φαντασιοπληκτοι.
Αυτή είναι όλη η ιστορία.Η πλειοψηφία των 30+ να έχουν πάει με 1-2 γυναίκες εκ των οποίων παντρεύτηκαν τη μία,και οι μικροί να χαίρονται μπουτάκια και ξεκωλάκια απ'τα 14-15.
Αμα δεκαρια λες τις βαμμενες με το γκουτσι φορεμα ναι. Εγω λεω τις 19αρες με τα μπουτια φωτια που ψωνιζουν στο χωριατικο στην Ουλωφ Παλμε. Ο γκομενος τους περιμενει απεξω. Ειναι ενα απλο παιδι που δε μπαινει σε φορουμς.Οι μονοι πιτσιρικαδες που γαμανε μουναρες ειναι γονοι πλουσιων, διασημοι, τυχαιοι μαλακες που απλα ετυχε και συντομα θα τελειωσει ή εχει τελειωσει ηδη και η κοπελα το μετανιωσε πικρα και βριζει τον εαυτο της.
Σε καμια αλλη περιπτωση 9αρακια και 10αρακια δεν θα γαμηθουν με τον χ ψ νεο. Ποτε.
Ενα απλο παραδειγμα απο τι ισχυει. Χιλιαδες παραδειγματα γυρω μας.
tps://
Αμα δεκαρια λες τις βαμμενες με το γκουτσι φορεμα ναι. Εγω λεω τις 19αρες με τα μπουτια φωτια που ψωνιζουν στο χωριατικο στην Ουλωφ Παλμε. Ο γκομενος τους περιμενει απεξω. Ειναι ενα απλο παιδι που δε μπαινει σε φορουμς.
Υπαρχουν και αυτες οι περιπτωσεις που λες οπου απλα κανουν προπονηση εως να τους παρατησουν και να πανε για τα μεγαλα ψαρια μιας και εμαθαν με αυτον για το πως θα χειριστουν εναν αντρα και το σωμα τους και εβγαλαν και τα απωθημενα τους.
Αυτος, οταν θα περασει η ηλικια του, θα μεινει αγαμητος. Ο λεφτας ομως, αυτος που εχει επιτυχια στη ζωη του θα πεθανει μεσα σε μουνι, εως το τελος του θα γαμαει.
Ο αλλος, απλα ηταν η σειρα του μια περιοδο. Μετα παει, τελειωσε. Αν δεν πετυχει κατι σοβαρο στη ζωη του, τελος. Καλο μουνι δεν ξαναβλεπει ποτε.
Με την διαφορά ότι οι 25ρηδες έχουν άφθονο μουνί διαθέσιμο,και όσοι δεν γαμάνε είναι όντως μαλάκες.
Οι 35αρηδες από την άλλη,δεν έχουν και ελεύθερες γυναίκες γύρω τους.Η πλειοψηφία είναι παντρεμένες ή σε σχέσεις.Και όσες είναι ελεύθερες είναι για χέσιμο
Με την διαφορά ότι οι 25ρηδες έχουν άφθονο μουνί διαθέσιμο,και όσοι δεν γαμάνε είναι όντως μαλάκες.
Οι 35αρηδες από την άλλη,δεν έχουν και ελεύθερες γυναίκες γύρω τους.Η πλειοψηφία είναι παντρεμένες ή σε σχέσεις.Και όσες είναι ελεύθερες είναι για χέσιμο
τυπε εγω βαθια στα πρωτα αντα βγαινω με late 20s
αλλα πρεπει να εχεις κατι παραπανω απο αυτες
χλωμο να βρεις καποια με gap 10ετιας οταν μενεις στο πατρικο σου και εχετε τα ιδια εισοδηματα
παιδι αλλα ποσες φορες πηγατε στο ταδε κλαμπ?
Ναι σιγα ενω εσυ δηλαδη καθε βραδυ εισαι αλλου?
αποψε παμε στο ταδε κλαμπ και μετα Βερτη!
ειπε και κατι σωστο ο ακαποειραςτυπε εγω βαθια στα πρωτα αντα βγαινω με late 20s
αλλα πρεπει να εχεις κατι παραπανω απο αυτες
χλωμο να βρεις καποια με gap 10ετιας οταν μενεις στο πατρικο σου και εχετε τα ιδια εισοδηματα
Οι γυναικες επιθυμουν νεαρους ανδρες γεματους τεστοστερονη.
λακη εγω δεν ανταγωνιζομαι τους νεους. Χαιρομαι που τα παιδια γλιτωσαν απο την καταπιεση καιβτο κυνηγητο που φαγαμε εμεις απο τους σκατογερους που μας φθονουσαν και δεν ηθελαν να γαμαμε. Μια νεα γενια πολυ καλυτερη ερχεται. Σε 20 χρονια θα αρχισουν να επηρεαζουν τις εξελιξεις. Εμεις παμε για αποσυρση. Ειμαι περηφανος που αφησα μια παρακαταθηκη στο σαιτ με την καθοδηγηση του μεγαλου Πικερ. Και οι δυο μας γεννημενοι σε λαθος χωρα, σε λαθος εποχη.Σε νυχτερινή ζωή κι αν είναι μηδενικά, μπροστά στους 45ρηδες και ακόμη χειρότερα στους 55ρηδες !!!!!
Τέλη δεκαετίας 80 , δεκαετία 90 ... πόσα μεγάλα μαγαζιά υπήρχαν τα καλοκαίρια στην παραλιακή και πόσα μικρά ;;;;
ΤΟ ΠΕΡΑΣΜΕΝΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ... και μέχρι πέρυσι το καλοκαίρι ... ΠΟΣΑ ΥΠΗΡΧΑΝ ;;;;;;;;;
Και μέχρι τι ώρα ;;;;;;;;;
Το θεωρώ απίστευτο , ότι πολλοί μεγαλύτεροι ψαρώνουν από μερικά ζαβά πιτσιρίκια.
Αυτά που φαίνονται . Που είναι πάντα οι πιο περπατημένοι κάθε γενιάς.
Τους άλλους που είναι κατά συντάγματα στα ίντερνετ καφέ, δεν τους βλέπει κανείς.
Που έχουν κάνει σεξ μόνο με τη χούφτα τους.
Σε στούντιο , ρδέλο .... ΜΑΣΑΤΖΙΔΙΚΟ ;;;;; Ξενοδοχείο ημιδιαμονής ;;;;;;;
ΚΑΤΩ ΑΠΟ 35 (και λίγο λέω) ΚΑΝΕΙΣ.
Οι πουθενάδες, ψαρώνουν τη γενιά των πατεράδων τους !!!!!!!
Άλλη μια κατάντια των ελλήνων .
Λακη πηδανε πολυ δυνατα και τους στεκεται καγκελο. Στο λεει ματακιας.Ποιοί είναι γεμάτοι τεστοστερόνη ;;;;;;
Μάγκα ... πήγαινε να δοκιμάσεις κανένα πατελόνι σε μάρκες που παίζουν οι πιτσιρικάδες.
Πήγα στο πουλ εν μπερ ...
Μόνο XXS, XS & S είχε.
Δοκίμασα στο τελείωμα στο μπατζάκι να βάλω το χέρι μου και δεν έμπαινε.
Στα μπατζάκια δεν χωράει το μπράτσο μου.
Το 90% είναι μέχρι 1,75 και 65 κιλά.
Πινέζες είναι όλοι !
Όσο για αντοχή 20ρηδων ... του 3λεπτου είναι όλοι . Το λένε και οι πουτάνες.
λακη εγω δεν ανταγωνιζομαι τους νεους. Χαιρομαι που τα παιδια γλιτωσαν απο την καταπιεση καιβτο κυνηγητο που φαγανε εμεις απο τους σκατογερους που μας φθονουσαν και δεν ηθελαν να γαμαμε. Μια νεα γενια πολυ καλυτερη ερχεται. Σε 20 χρονια θα αρχισουν να επηρεαζουν τις εξελιξεις. Εμεις παμε για αποσυρση.