Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 24 άτομα (0 μέλη και 24 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 873 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 325 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 579 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.976

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
δεν έχεις φάει απότομη προσγείωση στην πραγματικότητα..

Η πραγματικότητα του καθενός μας, είναι διαφορετική.

Αν θες να γαμάς αυτές που γουστάρεις, ένας είναι ο κανόνας.

Ο ΣΚΟΠΟΣ ΑΓΙΑΖΕΙ ΤΑ ΜΕΣΑ.

Λες οποιδήποτε ψέμμα, τάζεις οτιδήποτε , πουλάς παραμύθια .

Και φυσικά ΠΑΙΖΕΙΣ.

Χωρίς αγώνα νίκη δεν υπάρχει .

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
Δηλαδη? Ποια πραγματικοτητα?

Ότι έχει επέλθει φθίση, η νιότη σου έχει πάει περίπατο και σου έχει μείνει το όποιο status έχεις για κανένα βούρλο που έχει daddy issues

Ένα μέρος της πραγματικότητας είναι επίσης πως σε έκλασε ένα μπαζάκι που μάλιστα πλησιάζει τα 30 και γαμιέται με τριτοκοσμικούς.

Κοίτα..
Αν ρωτήσουμε 10 θηλυκά του περίγυρού σου και η μόνη που θα πει ότι είσαι λαχείο είναι η μητέρα σου,τότε δεν είσαι λαχείο,απλά επειδή το λες εσύ.

Αυτή είναι η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ και όχι η φαντασία του καθενός

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356

Η πραγματικότητα του καθενός μας, είναι διαφορετική.

Αν θες να γαμάς αυτές που γουστάρεις, ένας είναι ο κανόνας.

Ο ΣΚΟΠΟΣ ΑΓΙΑΖΕΙ ΤΑ ΜΕΣΑ.

Λες οποιδήποτε ψέμμα, τάζεις οτιδήποτε , πουλάς παραμύθια .

Και φυσικά ΠΑΙΖΕΙΣ.

Χωρίς αγώνα νίκη δεν υπάρχει .

Είσαι 50χρονών,δεν μπορείς ακόμη να αποδεχθείς ότι σοβαρή γκόμενα μεταξύ 25-35(για πιο κάτω δε συζητάω καν) δεν υπάρχει περίπτωση να τη γαμήσεις χωρίς λεφτά ή κάποιου είδους αντάλλαγμα;

Τι αγώνες και θεωρίες μου γράφεις..

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Ότι έχει επέλθει φθίση, η νιότη σου έχει πάει περίπατο και σου έχει μείνει το όποιο status έχεις για κανένα βούρλο που έχει daddy issues

Αν ρωτήσουμε 10 θηλυκά του περίγυρού σου και η μόνη που θα πει ότι είσαι λαχείο είναι η μητέρα σου,τότε δεν είσαι λαχείο,απλά επειδή το λες εσύ.

Αυτή είναι η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ και όχι η φαντασία του καθενός

Αν το βούρλο , είναι ΜΟΥΝΑΡΑ, όλα καλά.

Αν τα 10 θηλυκά του περίγυρου είναι ΜΠΑΖΑ , στα @@ μας ό,τι κι αν λένε !

Αν δεν είναι ΜΠΑΖΑ , αλλά γαμιούνται με ντελιβεράδες , απλά γελάμε.

Αν γαμιούνται με ντελιβεράδες με μούσι αγιορείτη , μπορεί να κλαψουμε αρχικά και μετά να γελάσουμε.

Αν έχουμε γαμήσει τόσο πολύ τους τελευταίους μήνες, που δεν θα μπορούσαμε να έχουμε ρίξει ούτε 1 παραπάνω,
χωρίς χάπια ή ναρκωτικά, γελάμε μόνιμα, σαν το τζόκερ. Και την όποια πραγματικότητα, τη γράφουμε στα @@ μας, που τα τριμάρουμε , για να μασάνε τρίχες όλες οι παραπάνω όταν τα γλείφουν.

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Είσαι 50χρονών,δεν μπορείς ακόμη να αποδεχθείς ότι σοβαρή γκόμενα μεταξύ 25-35(για πιο κάτω δε συζητάω καν) δεν υπάρχει περίπτωση να τη γαμήσεις χωρίς λεφτά ή κάποιου είδους αντάλλαγμα;

1)Δεν είμαι 50 χρονών !

2)Σοβερή γκόμενα δεν υπάρχει . Υπάρχουν μουνάρες που θέλω να γαμάω και ΜΠΑΖΑ, που δεν θέλω όχι να τα βλέπω, αλλά να μην θυμάμαι ότι υπάρχουν , γιατί ασχημίζουν τον κόσμο.

3)Δεν με ενδιαφέρει η ηλικία στις γκόμενες, αν είναι μουνάρες. Μπάζα και μουνάρες, υπάρχουν όλων των ηλικιών.

4)ΑΠΑΞ ΚΑΙ ΓΑΜΑΩ ΚΑΠΟΙΑ (από τις μουνάρες που μου αρέσουν πάντα) , περνάω καλά. Δεν με ενδιαφέρει ο λόγος
ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΑΥΤΗ ΓΑΜΙΕΤΑΙ ΜΑΖΙ ΜΟΥ.

5)Ανταλλάγματα και λεφτά , ΔΙΝΩ ΜΟΝΟ ΣΕ ΠΟΥΤΑΝΕΣ. Οι υπόλοιπες που γαμιούνται μαζί μου,
έχουν μασήσει κάποια από το δολώματα που ρίχνω και θέλουν αυτές να γαμιούνται μαζί μου .

6)Δεν με ενδιαφέρει το τι λέει οποιοσδήποτε άνδρας περί τακτικής καμακιού και γυναικών.
Αν δω κάποιον να κάνει κάτι που έχει ενδιαφέρον αποτέλεσμα, προσπαθώ να το αναλύσω , να το καταλάβω και αν γίνεται να το επαναλάβω κι εγώ , για δικό μου ώφελος.

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Στο μεταξύ ο sad_man λέει συνέχεια ότι αυτός δεν γαμάει επειδή είναι 35ρης. Και ζηλεύει κάτι 25ρηδες που γαμάνε.

Αντίστοιχα με αυτόν , υπάρχουν πολλοί 25ρηδες sad_man που ζηλεύουν τους 35ρηδες και λένε ότι γαμάνε οι 35ρηδες και δεν γαμάνε οι 25ρηδες.

Τίποτε δεν ισχύει. Αν δεν είσαι λεφτάς ή της νύχτας ή σε κατάλληλο πόστο ....

ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΩΝ.

Με την διαφορά ότι οι 25ρηδες έχουν άφθονο μουνί διαθέσιμο,και όσοι δεν γαμάνε είναι όντως μαλάκες.

Οι 35αρηδες από την άλλη,δεν έχουν και ελεύθερες γυναίκες γύρω τους.Η πλειοψηφία είναι παντρεμένες ή σε σχέσεις.Και όσες είναι ελεύθερες είναι για χέσιμο

tavroulis

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2012
Κριτικές
1
Like
100
Πόντοι
6
:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:
1)Δεν είμαι 50 χρονών !

2)Σοβερή γκόμενα δεν υπάρχει . Υπάρχουν μουνάρες που θέλω να γαμάω και ΜΠΑΖΑ, που δεν θέλω όχι να τα βλέπω, αλλά να μην θυμάμαι ότι υπάρχουν , γιατί ασχημίζουν τον κόσμο.

3)Δεν με ενδιαφέρει η ηλικία στις γκόμενες, αν είναι μουνάρες. Μπάζα και μουνάρες, υπάρχουν όλων των ηλικιών.

4)ΑΠΑΞ ΚΑΙ ΓΑΜΑΩ ΚΑΠΟΙΑ (από τις μουνάρες που μου αρέσουν πάντα) , περνάω καλά. Δεν με ενδιαφέρει ο λόγος
ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΑΥΤΗ ΓΑΜΙΕΤΑΙ ΜΑΖΙ ΜΟΥ.

5)Ανταλλάγματα και λεφτά , ΔΙΝΩ ΜΟΝΟ ΣΕ ΠΟΥΤΑΝΕΣ. Οι υπόλοιπες που γαμιούνται μαζί μου,
έχουν μασήσει κάποια από το δολώματα που ρίχνω και θέλουν αυτές να γαμιούνται μαζί μου .

6)Δεν με ενδιαφέρει το τι λέει οποιοσδήποτε άνδρας περί τακτικής καμακιού και γυναικών.
Αν δω κάποιον να κάνει κάτι που έχει ενδιαφέρον αποτέλεσμα, προσπαθώ να το αναλύσω , να το καταλάβω και αν γίνεται να το επαναλάβω κι εγώ , για δικό μου ώφελος.
       :thumbsup: :thumbsup:

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Ακριβως.
Εγω πιο πολλες φορες ακουω νεαρους να παραπονιουνται επειδη εμεις οι 40+ τούς γαμαμε τις συνομηλικες και δεν μπορουν να μας ανταγωνισθουν.

Έλα τώρα,μην το γαμάς εντελώς.

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
35 είσαι,όχι 65..

Αυτό που θα σου πρότεινα εγώ είναι να κάνεις για πάντα log out από εδώ και να προσπαθήσεις να βελτιώσεις τον εαυτό σου,γιατί ένα άτομο σαν εσένα εδώ μέσα δεν έχει να κερδίσει τίποτα.

Το bou έχει κι άλλη θεματολογία,πολιτικά,αθλητικά κλπ στα οποία συμμετέχω.Φόρουμ που μπορώ να σχολιάζω από τον κώλο της Τούνη μέχρι Αντετοκούμπο και Τσιπροκούλη χωρίς λογοκρισία,δεν υπάρχει άλλο.

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
Ωρες ωρες θελω να συναντησω αυτον τον σαντμαν να του ριξω μια κουτουλια.

Ειναι 35 ετων νεος ανθρωπος, στην καλυτερη ηλικια για τα παντα.
Και αντι να αρπαξει τη ζωη απο τα μαλλια, καθεται και ζηλευει τα 15χρονα επειδη χαμουρευονται στις πενταημερες.

Ξύπνα καποτε επιτελους.
Με κοπο κρατιεμαι να μην σε αρχισω στα μπινελικια.

Σωστος. Θεωρω οτι ασκοπα γραφεις. Δεν προκειται να αλλαξει, εχει ταυτιστει με τη κατασταση του. Ηδονιζεται με αυτα που ζει καθημερινα.

Ακομα και στην επιτυχια να τον ριξεις, ολα ετοιμα και να εχει τα παντα, δουλεια-λεφτα-μουνια-ολα...θα βρει τροπο να τα γαμησει ολα και να τα ξαναριξει παλι ολα στη μιζερια. Ειναι αυτο που θελει, αυτο γουσταρει, με αυτο τρεφεται η ψυχη του.

Δεν ειναι οτι δεν μπορει...δεν θελει να αλλαξει.

Τσεκαρε ψευδωνυμο, αβαταρ και τα οσα γραφει. Εχει παντα ενα προβλημα-εμποδιο-δραμα για καθε τι ελπιδοφορο-ομορφο-επιτυχημενο-λυση-ιδεα.

Σωστα γραφεις τα οσα γραφεις, θεωρω ομως οτι ασκοπα. Δεν αλλαζουν αυτοι οι ανθρωποι, ποτε. Γουσταρουν αυτο που ειναι και θελουν να τραβηξουν και αλλους στη κατασταση τους.

Ενεργειακες ρουφηχτρες.

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
Tυπε το σωμα θελει χρονια και θυσιες δεν φτιαχνεται ετσι οπως νομιζουν κάποιοι με 2 μηνες γυμναστηριο. :S

Σωστα. Σωμα δεν μπορει να φτιαξει ενας ανθρωπος που ειναι τεμπελης. Απλα. Απο εκει ξεκιναμε. Οταν ο χ ανθρωπος ειναι τεμπελης, δεν θα φτιαξει τιποτα. Ποτε.

Ενα καλα φτιαγμενο σωμα, απαιτει δουλεια, πονο, πιεση, πειθαρχια, θυσιες, γνωσεις, ρισκα, χρημα.

Δεν φτιαχνεται με θεωριες και απο τραγικομαλακες.

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Σωστα. Σωμα δεν μπορει να φτιαξει ενας ανθρωπος που ειναι τεμπελης. Απλα. Απο εκει ξεκιναμε. Οταν ο χ ανθρωπος ειναι τεμπελης, δεν θα φτιαξει τιποτα. Ποτε.

Ενα καλα φτιαγμενο σωμα, απαιτει δουλεια, πονο, πιεση, πειθαρχια, θυσιες, γνωσεις, ρισκα, χρημα.

Δεν φτιαχνεται με θεωριες και απο τραγικομαλακες.

Όπως επίσης ένας που φτιάχνει σώμα χωρίς να είναι επαγγελματίας αθλητής,προφανώς πάσχει από το ίδιο σύνδρομο που πάσχουν και οι γκόμενες που προβάλλουν τον κώλο τους.

Mounokwlaraki

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2016
Κριτικές
62
Like
3.130
Πόντοι
7.216
Με την διαφορά ότι οι 25ρηδες έχουν άφθονο μουνί διαθέσιμο,και όσοι δεν γαμάνε είναι όντως μαλάκες.

Οι 35αρηδες από την άλλη,δεν έχουν και ελεύθερες γυναίκες γύρω τους.Η πλειοψηφία είναι παντρεμένες ή σε σχέσεις.Και όσες είναι ελεύθερες είναι για χέσιμο
Έχεις κατεβάσει στατιστικές γεννήσεων 85-95 τυπε?
Ας είχες μυαλό να διαλέξεις όταν ήταν σωρό. Τώρα θα πάρεις ότι περίσσεψε.

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
Όπως επίσης ένας που φτιάχνει σώμα χωρίς να είναι επαγγελματίας αθλητής,προφανώς πάσχει από το ίδιο σύνδρομο που πάσχουν και οι γκόμενες που προβάλλουν τον κώλο τους.

Παντα εχεις μια μαλακια να πεις για καθε τι που θα πει καποιος αλλος και εμπεριεχει εννοιες οπως δουλεια-προσπαθεια-κοπος-αγωνας-πειθαρχια-στοχος-πονος-αφοσιωση-βελτιωση κτλπ.

Στα αρχιδια μας, κλαψε οσο θελεις, μιζεριασε οπως γουσταρεις. Δικη σου ειναι η ζωη, μη μας ζαλισεις τα αρχιδια σε καθε τι που γραφουμε.

Ενας φυγοπονος τεμπελης και απαιδευτος εισαι. Αμπαλος και ψυχακιας. Ζεις σε δικο σου φαντασιακο κοσμο οπου ισχυουν οι δικοι σου κανονες στα παντα και υπαρχουν οι συνθηκες που εσυ γουσταρεις.

Εισαι ο μοναδικος που θα του δωσουν το οτιδηποτε ετοιμο (επιχειρηση-γκομενα-κυκλο γνωριμιων) και θα το οδηγησει στην αποτυχια-κατατροφη-μιζερια-προβλημα.

Τεμπελης εισαι. Απο εκει ξεκινα το προβλημα σου.

Ενας πονηρος και υπουλος τεμπελης, με κακια και ζηλεια για τους γυρω του. Φυγοπονος. Με απωθημενα, προφανως απο το στενο οικογενειακο κυκλο.

Ψευτης και υποκριτης. Κλαψομουνης που θα γουσταρε να τον κατουραει καμια γκομενα απο αυτες που βλεπεις στα πορνο ολη μερα και εχεις παθει ψυχωση.

Ναρκισσος, που δεν παει να εργαστει και να διεκδικησει το οτιδηποτε στη ζωη γιατι δεν θα αντεξεις την απορριψη. Θα σε στειλει στην αυτοκτονια. Τρεμεις και μονο στην ιδεα. Επελεξες λοιπον τον ευκολο τροπο, της μιζεριας, κακιας, πονηριας, υποκρισιας, κλαψουμουνιασματος, ζηλοφθονιας, ανωμαλιας.

Τραβα δες κανα κατουρημα να παιξεις το μικρο σου το πουλακι και ευχαριστησου τη μιζερια σου χωρις να τη μοιραζεσαι συνεχως με τους γυρω σου. Κρατα τη για παρτυ σου. Στα αρχιδια μας, δεν αποτελεις το επικεντρο, μη προσπαθεις μεσα απο αυτο να γινεις και να ασχολουνται ολοι με το να σε κραζουν.

Επεδιωξες τη προσοχη μεσω της ξεφτιλας αφου εισαι ανικανος και τεμπελης για το μεσω της αρετης.

Τη πηρες, σε εχουμε κραξει, εχεις ηδονιστει, τελος. Μην μας τρολαρεις συνεχως με τις μιζεριες σου στο να λαμβανεις προσοχη μεσω του κραξιματος.

Καυλωσες πολυ οταν ειπε ο Αλεξ οτι θελει να σε κουτουλησει, το ξερω. Αυτο θες. Να φερνεις τους αλλους στο μιζερο επιπεδο σου και να σου δινουν προσοχη και παθος.

Ενεργειακη μιζερη ρουφηχτρα, αυτο εισαι.

Επισκέπτης
Πάλι γράφεις για τον εαυτό σου και όχι για ότι επικρατούσε γενικά..

Άμα είναι να συγκρίνουμε το Cosmopolitan με το Snapchat και το Tinder,ας το αφήσουμε καλύτερα..

Πλέον το σεξ έχει γίνει ψωμοτύρι για τη νέα γενιά,σε βαθμό που να μην τους λέει απολύτως τίποτα και πας να μου τους συγκρίνεις με τη γενιά "παντρεύτηκα στα 20 μπας και γαμήσω επιτέλους"...
θα το πιστεψεις οτι στις διακοπες μου ειδα τουριστριες να παρακαλανε πιτσιρικαδες να τις πηδηξουν και αυτοι να μην τους καθονται;

Επισκέπτης
αυριο ξεκιναω γυμναστηριο γραφτηκα

εχω να πω στον θλιβερο σαντ μαν να ξεκινησει γυμναστηριο και να πιανει γνωριμιες

χαχαχαχαχαχαχα          πλακα κανω αυτος ειναι για αυτοκτονια
κι εγω φιλε. Στου ζωγραφου πας;

Επισκέπτης
τυπε μονο για προγραμμα κλαουρας τον βλέπω
σε καμια αγρυπνια - μοιρολοι ! Έχει το mood!

Εδω δεν θέλει να αρπάξει μια χυλοπιτα θα δεχθει να βελάξει κάτω απο την μπάρα
στα καθισματα και τις στρατιωτικές πιέσεις; αυτά έχουν πόνο.

No pain no gain.
μπολντη κι εσυ κατεθεσες οπλα, στις πουτανες το γυρισες

Επισκέπτης
Ακριβως.
Εγω πιο πολλες φορες ακουω νεαρους να παραπονιουνται επειδη εμεις οι 40+ τούς γαμαμε τις συνομηλικες και δεν μπορουν να μας ανταγωνισθουν.
αυτο το χιουμορ σου ρε μπαγασα μονο εγω μπορω να το εκτιμησω και να το απολαυσω

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
αυτο το χιουμορ σου ρε μπαγασα μονο εγω μπορω να το εκτιμησω και να το απολαυσω

Την αληθεια λεει, δεν ειναι χιουμορ.

Οι πιο πολλες νεαρες μουναρες ηλικιας απο 20-25 γαμιουνται με μεγαλυτερους που εχουν να παρουν γνωσεις, γνωριμιες, καλη ζωη, εμπειρια, καλο σεξ και πανω απο ολα συναισθηματικη πληροτητα.

Νιωθει οτι ειναι με εναν αντρα, δεν εχει αναγκη να ειναι με ενα μαλακισμενο.

Επισκέπτης

ακριβως. Μονο θειτσες διαθεσιμες και αυτες λιγες

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom