σωστος!!Ναι γιατι εισαι σκλαβος του μισθου ειπαμε
Τι δεν καταλαβαινεις
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 192K
- Εμφανίσεις 7M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 14 άτομα (4 μέλη και 10 επισκέπτες)
το πουλί
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Νοε 2014
- Like
- 603
- Πόντοι
- 246
μητσοοοοοοογιατι να σε πανε στην δουλεια τα εκαβ ρε τυπε;
Υ.Γ. η καλυτερη μερα για εξοδο ειναι η πεμπτη
κλωνος;;; χαχαχα απο ποια ψυχιατρικη πτερυγα γραφεις;
[/color[/URL]]![]()
[/color[/URL]]![]()
![clones-900px-header.jpg](https://i0.wp.com/hrreview.co.uk/wp-content/uploads/clones-900px-header.jpg)
το πουλί
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Νοε 2014
- Like
- 603
- Πόντοι
- 246
μητσο θα με μαθεις κι εμενα να ειμαι μοιραιος και να γαμαω γκομενες;φαντα μαλλον εσυ πρεπει να πινεις μιας και οι μονες που εχεις γαμησει ειναι οι πουτανες
οσο για τις μεθοδους αντισυλληψης ασε να αγχωνομαστε εμεις που γαμαμε γκομενες και οχι πουτανες
The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 41.270
- Πόντοι
- 25.467
ποιοι ειμαστε εμεις και ποιοι ειστε εσεις μητσο;
Αυτοί, είναι τα γουρούνια που πηδάγανε την γυναίκα του Πανοφάνη στο κάμπινγκ.
εχεις αναγκη εσυ ρε τζανετακο απο τετοια μαθηματα;μητσο θα με μαθεις κι εμενα να ειμαι μοιραιος και να γαμαω γκομενες;
τι ιστορια ειναι παλι αυτη;Αυτοί, είναι τα γουρούνια που πηδάγανε την γυναίκα του Πανοφάνη στο κάμπινγκ.
το πουλί
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Νοε 2014
- Like
- 603
- Πόντοι
- 246
ναι μητσο και να με μαθεις να κατουραω αναμεσα στα γαμησα για να μην πιασω εγγυημενα παιδιεχεις αναγκη εσυ ρε τζανετακο απο τετοια μαθηματα;
θελω γκομενα αλλα οχι λαχταρες
tomahok
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3.683
- Πόντοι
- 606
Αυτοί, είναι τα γουρούνια που πηδάγανε την γυναίκα του Πανοφάνη στο κάμπινγκ.
![New Shocked :new_shocked: :new_shocked:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/new_shocked.gif)
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.294
- Πόντοι
- 8.006
Αδιαβαστος.τι ιστορια ειναι παλι αυτη;
το πουλί
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Νοε 2014
- Like
- 603
- Πόντοι
- 246
τυποι καποιος παλιος να ενημερωσει και το μητσοτι ιστορια ειναι παλι αυτη;
καλημεριζω τους συνφορουμιτες,παρακολουθω καιρο το φορουμ και αποφασισα να γινω μελος να γραφω και εγω την γνωμη μου
δεν εχεις φοβο εσυ τα σπερματοζωαρια σου ειναι τοσο ηληθια που δεν βρισκουν ουτε την εξοδο απο το καβλι σου, σιγα μην καταφερουν να γονιμοποιησουν το ωαριο της γκομεναςναι μητσο και να με μαθεις να κατουραω αναμεσα στα γαμησα για να μην πιασω εγγυημενα παιδι
θελω γκομενα αλλα οχι λαχταρες
The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 41.270
- Πόντοι
- 25.467
τι ιστορια ειναι παλι αυτη;
Αφηγηματικό πολιτικοποιημένο μιούζικαλ, με ερωτικές προεκτάσεις, ενός μαοϊκού φούρναρη, που του πηδάνε δυο καπιταλιστές την γυναίκα.
τυποι καποιος παλιος να ενημερωσει και το μητσο
"παρακολουθω καιρο το φορουμ" το ειπα στις 06/01/2019 συμφωνα λοιπον με τον τζανετακο θα πρεπει να γνωριζω οτι εχει γραφτει στο φορουμ απο την αρχη της δημιουργιας τουκαλημεριζω τους συνφορουμιτες,παρακολουθω καιρο το φορουμ και αποφασισα να γινω μελος να γραφω και εγω την γνωμη μου
Αφηγηματικό πολιτικοποιημένο μιούζικαλ, με ερωτικές προεκτάσεις, ενός μαοϊκού φούρναρη, που του πηδάνε δυο καπιταλιστές την γυναίκα.
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
το πουλί
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Νοε 2014
- Like
- 603
- Πόντοι
- 246
γιατι με ταπεινωνεις ετσι μητσο;δεν εχεις φοβο εσυ τα σπερματοζωαρια σου ειναι τοσο ηληθια που δεν βρισκουν ουτε την εξοδο απο το καβλι σου, σιγα μην καταφερουν να γονιμοποιησουν το ωαριο της γκομενας
brabus67
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2010
- Like
- 14.900
- Πόντοι
- 2.606
πουλί σου χρειαζότανε εδώ που τα λέμε πέταξες την προσφυγοπούλα σα στημένη λεμονοκουπα την ξεκωλιασες για ένα κομμάτι ψωμί και μετά την πέταξες σαν στημένη λεμονοκουπα στις δομές την μοριας ντροπήγιατι με ταπεινωνεις ετσι μητσο;
το πουλί
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Νοε 2014
- Like
- 603
- Πόντοι
- 246
δεν την πεταξα ρε τυπεπουλί σου χρειαζότανε εδώ που τα λέμε πέταξες την προσφυγοπούλα σα στημένη λεμονοκουπα την ξεκωλιασες για ένα κομμάτι ψωμί και μετά την πέταξες σαν στημένη λεμονοκουπα στις δομές την μοριας ντροπή
ακομα τη γαμαω
δεν εχει ορθοποδησει ακομα οικονομικα και τη χαρτζιλικωνω για να βγαζω τις ανωμαλες ορεξεις μου στο τρυφερο κορμακι της
(Ολα με προφυλακτικο ομως, εγω δεν την κατουραω σαν τον μιτσο)
brabus67
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2010
- Like
- 14.900
- Πόντοι
- 2.606
συντακτικο τσίπουρου παλαιομενουπουλί σου χρειαζότανε εδώ που τα λέμε πέταξες την προσφυγοπούλα σα στημένη λεμονοκουπα την ξεκωλιασες για ένα κομμάτι ψωμί και μετά την πέταξες σαν στημένη λεμονοκουπα στις δομές την μοριας ντροπή
με προφιλακτικο; ποσες φορες την εχεις γαμησει; το ξερεις οτι εχει μονο 95% επιτυχια αντισυλληψης; ποσα παιδια εχετε κανει μεχρι τωρα;δεν την πεταξα ρε τυπε
ακομα τη γαμαω
The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 41.270
- Πόντοι
- 25.467
συντακτικο τσίπουρου παλαιομενου![]()