Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 52 άτομα (6 μέλη και 46 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 871 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 511 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 578 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.970

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.012
Πόντοι
2.606
δεν την πεταξα ρε τυπε
ακομα τη γαμαω

δεν εχει ορθοποδησει ακομα οικονομικα και τη χαρτζιλικωνω για να βγαζω τις ανωμαλες ορεξεις μου στο τρυφερο κορμακι της

(Ολα με προφυλακτικο ομως, εγω δεν την κατουραω σαν τον μιτσο)
πουλί ελπίζω να πίνεις καφέ του ερωτιαρη  φαντα  και να κατουράς  στα διαλύματα γιατί δεν θέλω να γεννοβολησει  κάνα καινούργιο μπουμπλη η έτσι

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
με προφιλακτικο; ποσες φορες την εχεις γαμησει; το ξερεις οτι εχει μονο 95% επιτυχια αντισυλληψης; ποσα παιδια εχετε κανει μεχρι τωρα;
98% επιτυχια εχει μητσο εαν το εφαρμοσεις σωστα

Μέθοδος         Συνήθης χρήση Τέλεια χρήση
Χωρίς αντισύλληψη 85%   85%
Συνδυασμένο χάπι 8%   0.3%
Προγεσταγόνο χάπι 13%   1.1%
Στείρωση (γυναίκα) 0.5%   0.5%
Στείρωση (άνδρας) 0.15%   0.10%
Προφυλακτικό (γυν.) 21%   5%
Προφυλακτικό (αντρικό) 18%   2%

εγω την εχω γαμησει 96 φορες ως τωρα οποτε εχω αλλες 2 πριν μεινει εγκυος

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
πουλί ελπίζω να πίνεις καφέ του ερωτιαρη  φαντα  και να κατουράς  στα διαλύματα γιατί δεν θέλω να γεννοβολησει  κάνα καινούργιο μπουμπλη η έτσι
τυπε μεχρι τωρα της τον εδινα με φτηνα κινεζικα προφυλακτικα και κινδυνευα να μου κανει κανα κουτσουβελο

απο αυριο θα τη χυνω και θα την κατουραω εναλλαξ να ειμαι σιγουρος οτι δε θα μου γεννοβολησει κανεναν αραφατ

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.012
Πόντοι
2.606
Εμείς ρε πουστη που ξέρουμε για το χάπι της επόμενης μέρας δεν έχουμε γκόμενα  :headbang:  :grin:

μιτσος123

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2018
Like
72
Πόντοι
16
98% επιτυχια εχει μητσο εαν το εφαρμοσεις σωστα

Μέθοδος         Συνήθης χρήση Τέλεια χρήση
Χωρίς αντισύλληψη 85%   85%
Συνδυασμένο χάπι 8%   0.3%
Προγεσταγόνο χάπι 13%   1.1%
Στείρωση (γυναίκα) 0.5%   0.5%
Στείρωση (άνδρας) 0.15%   0.10%
Προφυλακτικό (γυν.) 21%   5%
Προφυλακτικό (αντρικό) 18%   2%

εγω την εχω γαμησει 96 φορες ως τωρα οποτε εχω αλλες 2 πριν μεινει εγκυος
βαλε στην εξισωση οτι εχεις και ηλιθια σπερματοζωαρια
αρα κανενας κινδυνος για εγκυμοσυνη

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
Εμείς ρε πουστη που ξέρουμε για το χάπι της επόμενης μέρας δεν έχουμε γκόμενα  :headbang:  :grin:
το χαπι της επομενης μερας δεν ειναι πολυ ασφαλες

εαν ποτε βρεις γκομενα (πιθανοτητα τεινουσα στο 0) να την κατουρας αναμεσα στα μανικια που θα της ριχνεις για περισσοτερη σιγουρια

Sasha4ever

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2013
Like
277
Πόντοι
21
Κοντεύω τα τριάντα και τίποτα δεν με έχει στεναχωρήσει περισσότερο από την συμπεριφορά των θηλυκών προς το πρόσωπο μου. Δεν βρέθηκε καμία να με αγαπήσει. Να με φιλήσει, να με χαιδεύσει, να με ταΐσει, να με αγκαλιάσει. Γιατί αδιαφόρησαν όλες; Γιατί ήμουν τόσο ξένος για όλες; Τι μου μένει; Από το να πεθάνω γέρος μόνος μέσα σε ένα νοσοκομείο.

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
βαλε στην εξισωση οτι εχεις και ηλιθια σπερματοζωαρια
αρα κανενας κινδυνος για εγκυμοσυνη
τωρα που το λες εαν και τα κατουρα μου ειναι ηλιθια, ουτε η δικη σου εγγυημενη μεθοδος αντισυλληψης θα πιασει γιατι τα ηλιθια κατουρα δεν θα ξεπλυνουν σωστα τα ηλιθια σπερματοζωαρια

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
Κοντεύω τα τριάντα και τίποτα δεν με έχει στεναχωρήσει περισσότερο από την συμπεριφορά των θηλυκών προς το πρόσωπο μου. Δεν βρέθηκε καμία να με αγαπήσει. Να με φιλήσει, να με χαιδεύσει, να με ταΐσει, να με αγκαλιάσει. Γιατί αδιαφόρησαν όλες; Γιατί ήμουν τόσο ξένος για όλες; Τι μου μένει; Από το να πεθάνω γέρος μόνος μέσα σε ένα νοσοκομείο.
τυπε
ενα θα σου πω
εσκασες την καταλληλη στιγμη

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
2.920
Πόντοι
606
ελλεηνιδες τυπε.
εισαι στον καταλληλο ιστοχωρο

μιτσος123

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2018
Like
72
Πόντοι
16
τωρα που το λες εαν και τα κατουρα μου ειναι ηλιθια, ουτε η δικη σου εγγυημενη μεθοδος αντισυλληψης θα πιασει γιατι τα ηλιθια κατουρα δεν θα ξεπλυνουν σωστα τα ηλιθια σπερματοζωαρια
τα ουρα σου οπως και τα κοπρανα σου εχουν την απαραιτητη νοημοσυνη για να φυγουν απο το ηλιθιο σωμα σου
θεωρουν καλυτερο μερος τον βοθρο απο το να ειναι μαζι σου

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Αυτο το ποστ επρεπε να ανοιγει καινουργιο νημα

Και να πουμε τοτε οτι εσκασε Κυριακάτικο

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
τα ουρα σου οπως και τα κοπρανα σου εχουν την απαραιτητη νοημοσυνη για να φυγουν απο το ηλιθιο σωμα σου
ελα μητσαρα βουλωστο λιγο τωρα γιατι εκτος οτι μας τα εκανες ζεπελιν εσκασε και περιστατικο

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Εσυ τον αγαπας τον εαυτο σου τύπε?

Κατα κανονα για να μας αγαπησουν οι αλλοι πρεπει πρωτα να αγαπησουμε εμεις τον εαυτο μας

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Τύπε συμφωνω με πουλι
Αφηστε τα τωρα αυτα γιατι εχουμε θεμα

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.012
Πόντοι
2.606
ντοπα δεν γαμιεσαι ρε μαλακα ;  >:(

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
τυπε 2 ερωτησεις μονο:
1) εισαι ο ποδολαγνος;
και
2) εαν δεν εισαι ο ποδολαγνος, γιατι πιστευεις αδιαφορησαν ολα τα θηλυκα με την παρτη σου;

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
2.920
Πόντοι
606
τυπε πες μας λιγα πραγματα για τα παιδικα σου χρονια

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
τυπε 2 ερωτησεις μονο:
1) εισαι ο ποδολαγνος;
και
2) εαν δεν εισαι ο ποδολαγνος, γιατι πιστευεις αδιαφορησαν ολα τα θηλυκα με την παρτη σου;
Τύπε δεν ειναι ο ποδολαγνος

Ειναι ενας τυπος που εγραφε τις προαλλες οτι εχει να φαει παγωτο και πιτσα δύο χρονια "για να μην λιπώσει"

Επιπλεον ψηφιζει χρυση αυγη
Κανε παιχνιδι τωρα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom