Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 191K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 39 άτομα (6 μέλη και 33 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 879 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 175 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 515 17,1%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 330 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 323 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,3%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 589 19,6%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    3.004

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
823
Πόντοι
146

Αν δεν θες να βλαστημήσεις την ώρα και τη στιγμή, ενημερώσου για την πραγματικότητα που ισχύει ΣΗΜΕΡΑ. Οι μισοί γάμοι διαλύονται, το 30% περνάνε δυστυχισμένα γιατί φοβούνται οικονομική καταστροφή, έτσι ο γάμος για τον μέσο άντρα σήμερα είναι ρώσικη ρουλέτα με 5 σφαίρες που σκοτώνουν, 3 σφαίρες που τραυματίζουν και δύο άδειες θαλάμες σε δεκάσφαιρο περίστροφο. Τώρα όποιος νομίζει ότι ανήκει στο 20% των ανδρών που θα έχουν ευτυχισμένο και χωρίς προβλήματα γάμο, ας το τολμήσει 

Θεωρω οτι ουτε το 5% δεν θα πανε καλα απο τους γαμους 2019 και μετα. Πλεον, καθε χρονο γινονται δραματικες αλλαγες στο τροπο σκεψης τους. Τους οδηγει σφαιρα το συστημα, ειναι ανημπορα θυματα του, απλα. Ουτε αυτες δεν ξερουν γιατι κανουν οτι κανουν και για αυτο εχουν ισχυρες εσωτερικες αντιφασεις-πιεσεις-συγκρουσεις που τις οδηγουν στα ψυχολογικα και στα ξεσπασματα...θυματα ειναι και αυτες.

Υποτιθεται οτι οι αντρες κρατουσαν τη κοινωνια και ολα ηταν οκ. Παει αυτο, δεν εχουμε αντρες. Τελειωσε το στορυ.

Ακουστε προσεκτικα το στιχο και οποιος καταλαβει, καταλαβε και σωθηκε.

Οπως ακριβως τα λεει ειναι, ετσι παιζεις και τη βγαζεις καθαρη. Πιαστε το νοημα και βγειτε απο τα καλουπια γαμος-παιδια-απογονοι-χαρα που εγινα πατερας και αλλες τετοιες μαλακιες. Αυτα ηταν για τοτε που η κοινωνια ηταν αλλιως δομημενη και υπηρχαν νομοι κανονες ηθικη προσωπα που ολο αυτο το υποστηριζαν και το προασπιζαν. Τελος. Παρτε το αποφαση. Παντου. Στα εργασιακα, στα λεφτα, στις σχεσεις των ανθρωπων, παντου. Ολα αλλαζουν. Συνεχως. Παιξε μπαλα οπως αρμοζει ή κατσε να σε περασουν απο πανω.

Αφιερωμενο σε ολους τους ερωτευμενους αγαπουληδες-μπουληδες-βηταδες-κλαψιαρηδες-προσκυνητες-δουλους και μεγαλους γαμιαδες του φορουμ.

Everything has been said before
There's nothing left to say anymore
When it's all the same
You can ask for it by name
Babble babble bitch bitch
Rebel rebel party party
Sex sex sex and don't forget the violence
Blah blah blah got your lovey-dovey sad-and-lonely
Stick your stupid slogan in
Everybody sing along
Rebel rebel party party
Everybody sing
Are you motherfuckers ready
For the new shit?
Stand up and admit
Tomorrow's never coming
This is the new shit
Stand up and admit
Do we get it? no
Do we want it? yeah
This is the new shit
Stand up and admit
Rebel rebel party party
Everybody sing along
Everything has been said before
There's nothing left to say anymore
When it's all the same
You can ask for it by name
For the new shit?
Stand up and admit,
Tomorrow's never coming
This is the new shit
Stand up and admit
Do we get it? no
Do we want it? yeah
This is the new shit
Stand up and admit
And now it's you know who
I got the you know what
I stick it you know where
You know why, you don't care
I got the you know what
I got the you know what
I got the you know what
Rebel rebel party party
Everybody sing.
For the new shit?
Stand up and admit
Tomorrow's never coming
This is the new shit
Stand up and admit
Do we get it? no
Do we want it? yeah
This is the new shit
Stand up and admit
So let us entertain you
Let us entertain you
Blah blah blah blah everybody sing along

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
823
Πόντοι
146
4 πραγματα υπαρχουν γυρω μας: Σεξ, συμφερον, κακια, λεφτα.

Ολα τα αλλα ειναι μαλακιες για ουτοπικους μαλακες που δεν εχουν καμια σχεση και επαφη με τον χωροχρονο και βρισκονται στο δικο τους, για αυτο μονιμως τα κανουν σκατα και καταντανε οπως καταντανε.

Δεν μου αρεσει ουτε εμενα αυτο, ετσι ειναι ομως.

Οποιος απο εσας εχει βγαλει λεφτα απο μονος του, μπορει να με καταλαβει. Οποιος ειναι ανεργος ή σκλαβος του μισθου, ζει στο παραμυθακι του, για αυτο και θα μεινει μια ζωη φτωχος μαλακας. Απλα.

Η πορεια προς το χρημα, αναγκαστικα σου μαθαινει τη ζωη, την αληθεια. Τρως πουτσα-ξυλο-σφαλιαρες εως να τα καταφερεις. Αν επιβιωσεις και τα καταφερεις, ξερεις πλεον και δεν πιστευεις σε μαλακιες.

Ιδεολογιες, κουλτουρες, ρομαντισμοι ειναι καποιες απο τις μαλακιες που κατεβαζουν αμασητες οι φτωχοι. Αυτοι που τα εχουν καταφερει, εχουν περασει ολα τα σταδια, εχουν δει ολο το εργο και ξερουν. Απλα.

Οπως εγω εχω μπροστα στα ματια μου μια μαγνητικη τομογραφια και δεν καταλαβαινω μια ενω τα εχω ολα μεσα στα μουτρα μου, ετσι και ενας φτωχος δεν μπορει να καταλαβει. Ουτε εγω ειμαι μαλακας, απλα δεν ειμαι ιατρος-ακτινολογος. Ουτε αυτος ειναι μαλακας, ειναι απλα φτωχος-αποτυχημενος που η ζωη και οι καταστασεις τον κανουν σιγα σιγα μαλακα. Δυστυχως, πλεον η ζωη ειναι πιο σκληρη για τους αποτυχημενους απο οτι πιο παλια στο 80-90 και οσο περνανε τα χρονια θα ειναι ακομα πιο σκληρη μαζι τους.

Ο αποτυχημενος αδυναμος, θα φαει πιο σκληρη πιεση και πουτσα απο το συστημα, χρονο με το χρονο δες τι συμβαινει γυρω σου και καταλαβε επιτελους οτι εχουν στοχο τον μικρομεσαιο...αυτος γαμιεται.

Αυτου το βιωτικο επιπεδο το εχουν γαμησει...και τον εχουν κανει ξεφτιλα-μιζερο-ανικανο. Ολα ειναι σχεδιασμενα στο να τον γαμανε απο παντου. Ολα.

Θυμησου πως ζουσε το 80, το 90 και πως ζει τωρα. Σε ολα τα επιπεδα.

Οποιος καταλαβε, καταλαβε, οι υπολοιποι στα αρχιδια μου. Ειστε αξιοι της μοιρας σας. Εσεις οι ιδιοι αδικησατε τον εαυτο σας σε ολα τα επιπεδα, δεν σας φταιει κανεις.

stakaman21

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2012
Like
694
Πόντοι
86
4 πραγματα υπαρχουν γυρω μας: Σεξ, συμφερον, κακια, λεφτα.

Ολα τα αλλα ειναι μαλακιες για ουτοπικους μαλακες που δεν εχουν καμια σχεση και επαφη με τον χωροχρονο και βρισκονται στο δικο τους, για αυτο μονιμως τα κανουν σκατα και καταντανε οπως καταντανε.

Δεν μου αρεσει ουτε εμενα αυτο, ετσι ειναι ομως.

Οποιος απο εσας εχει βγαλει λεφτα απο μονος του, μπορει να με καταλαβει. Οποιος ειναι ανεργος ή σκλαβος του μισθου, ζει στο παραμυθακι του, για αυτο και θα μεινει μια ζωη φτωχος μαλακας. Απλα.

Η πορεια προς το χρημα, αναγκαστικα σου μαθαινει τη ζωη, την αληθεια. Τρως πουτσα-ξυλο-σφαλιαρες εως να τα καταφερεις. Αν επιβιωσεις και τα καταφερεις, ξερεις πλεον και δεν πιστευεις σε μαλακιες.

Ιδεολογιες, κουλτουρες, ρομαντισμοι ειναι καποιες απο τις μαλακιες που κατεβαζουν αμασητες οι φτωχοι. Αυτοι που τα εχουν καταφερει, εχουν περασει ολα τα σταδια, εχουν δει ολο το εργο και ξερουν. Απλα.

Οπως εγω εχω μπροστα στα ματια μου μια μαγνητικη τομογραφια και δεν καταλαβαινω μια ενω τα εχω ολα μεσα στα μουτρα μου, ετσι και ενας φτωχος δεν μπορει να καταλαβει. Ουτε εγω ειμαι μαλακας, απλα δεν ειμαι ιατρος-ακτινολογος. Ουτε αυτος ειναι μαλακας, ειναι απλα φτωχος-αποτυχημενος που η ζωη και οι καταστασεις τον κανουν σιγα σιγα μαλακα. Δυστυχως, πλεον η ζωη ειναι πιο σκληρη για τους αποτυχημενους απο οτι πιο παλια στο 80-90 και οσο περνανε τα χρονια θα ειναι ακομα πιο σκληρη μαζι τους.

Ο αποτυχημενος αδυναμος, θα φαει πιο σκληρη πιεση και πουτσα απο το συστημα, χρονο με το χρονο δες τι συμβαινει γυρω σου και καταλαβε επιτελους οτι εχουν στοχο τον μικρομεσαιο...αυτος γαμιεται.

Αυτου το βιωτικο επιπεδο το εχουν γαμησει...και τον εχουν κανει ξεφτιλα-μιζερο-ανικανο. Ολα ειναι σχεδιασμενα στο να τον γαμανε απο παντου. Ολα.

Θυμησου πως ζουσε το 80, το 90 και πως ζει τωρα. Σε ολα τα επιπεδα.

Οποιος καταλαβε, καταλαβε, οι υπολοιποι στα αρχιδια μου. Ειστε αξιοι της μοιρας σας. Εσεις οι ιδιοι αδικησατε τον εαυτο σας σε ολα τα επιπεδα, δεν σας φταιει κανεις.
πρέπει να έτρωγες πολλές φαπες μικρός για να έχεις τέτοιες αποψεις... Ο κλασικός μαλακας νεόπλουτος πρηξαρχιδας που νομίζει ότι κατάλαβε την ζωή και πουλάει μούρη... Άσε μας ρε θείο...

Επισκέπτης
Σοκ στο λεωφορείο X96: Επιδειξίας αυνανίστηκε μπροστά σε κοπέλες και συνελήφθη στο αεροδρόμιο.Πριν προλάβουν οι νεαρές να αντιδράσουν, ο διεστραμμένος άνδρας «ολοκλήρωσε» την αηδιαστική πράξη του στο παντελόνι της μίας νεαρής, που κατόπιν εσταλη στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Εργαστηρίων της ΕΛ.ΑΣ για εξέταση.Ο ανδρας απο το Περιστερι επιβιβάστηκε στο λεωφορείο Χ96 κρατώντας μια βαλίτσα και λίγο μετά τις 5:30 και ενώ καθόταν απέναντι από τις δύο κοπέλες ηλικίας 21 και 22χρονων, ξεκουμπωνει το παντελόνι του, αρχίζει να αυνανίζεται κατώ απο τη βαλίτσα και πριν οι κοπέλες προλάβουν να αντιδράσουν, πετάει κατω την τσάντα και «ολοκληρώνει» την αηδιαστική πράξη του στο παντελόνι της 21χρονης.

Οι δυο γυναίκες σε κατάσταση σοκ ούρλιαζαν, ο άνδρας ακινητοποιήθηκε και μόλις το λεωφορείο έφθασε στο αεροδρόμιο, παραδόθηκε στους αστυνομικους της Διεύθυνσης Αερολιμένα και συνελήφθη.

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για προσβολή της γεννετήσιας αξιοπρέπειας ενώ το παντελόνι του θύματος εσταλη στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Εργαστηρίων της ΕΛ.ΑΣ για εξέταση
οταν λεει παντελονι εννοει αυτα που εχουν 10 εκατοστα μηκος; καλα τους εκανε! Εγω θα χαμογελαγα σαν την Αθηνη μετα το χαστουκι.

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
823
Πόντοι
146
πρέπει να έτρωγες πολλές φαπες μικρός για να έχεις τέτοιες αποψεις... Ο κλασικός μαλακας νεόπλουτος πρηξαρχιδας που νομίζει ότι κατάλαβε την ζωή και πουλάει μούρη... Άσε μας ρε θείο...

Δες youtube κανα σοβαρο αμαξι, κανα καλο μουνι και κανα καλο σπιτι γιατι μονο απο εκει θα τα βλεπεις και μονο και ασε εμενα τι φαπες εφαγα και τι μουρη πουλαω, παντογνωστη ψυχολογε μαντη μαστερ οφ ντιζαστερ του συμπαντος και των 8 γαλαξιων.

Επισκέπτης
τυπε αυτη η σκηνη με εχει βασανισει για χρονια

technically speaking ο ηλιθιος και ο πανηλιθιος εδωσαν σωστη απαντηση γιατι οι γκομενες τους ειπαν "Ψαχνουμε να βρουμε 2 αγορια να μας αλειφουν με λαδι πριν τους διαγωνισμους."
εαν ηθελαν να παρουν αυτους, θα τους ρωτουσαν "Θελετε εσεις οι 2 να ερθετε μαζι μας να μας αλειφετε λαδι;"
αρα εψαχναν αλλους 2, οποτε ορθως απαντησαν οι τυποι, πηγαινετε πιο κατω στην πολη
νομιζω;
ε οχι!

Επισκέπτης
σχολιο απο κατω

Sakis
01/08/2019, 10:17

"Οι δυο γυναίκες σε κατάσταση σοκ ούρλιαζαν." Σκεφτειτε ποσο διαφορετικη θα ηταν η αντιδραση αν ο επιδειξιας ηταν γυναικα και τα θυματα ανδρες. Οχι μονο δεν θα ουρλιαζαν αλλα θα επευφημουσαν. Και υστερα οι γυναικες θελουν ισοτητα.

Sad Man εσυ εισαι?
οποτε βλεπετε Σακης ειναι ο Δασκαλος να ξερετε

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
τυπε αυτη η σκηνη με εχει βασανισει για χρονια

technically speaking ο ηλιθιος και ο πανηλιθιος εδωσαν σωστη απαντηση γιατι οι γκομενες τους ειπαν "Ψαχνουμε να βρουμε 2 αγορια να μας αλειφουν με λαδι πριν τους διαγωνισμους."
εαν ηθελαν να παρουν αυτους, θα τους ρωτουσαν "Θελετε εσεις οι 2 να ερθετε μαζι μας να μας αλειφετε λαδι;"
αρα εψαχναν αλλους 2, οποτε ορθως απαντησαν οι τυποι, πηγαινετε πιο κατω στην πολη
νομιζω;
νομιζεις γιατι εισαι και εσυ πανηλιθιος. Οταν τα κοριτσια ζητανε 2 αντρες. ΔΕΝ ΕΞΑΙΡΟΥΝ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ ΔΥΟ ΟΠΟΙΟΙΔΗΠΟΤΕ ΕΙΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ ΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ.

Εσυ για να υποθετεις οτι εξαιρουν εσενα ενω σου ηρθε το μουνι στο πιατο είσαι ηλιθιος γι αυτο και δεν βγαζεις γκομενες, οπως ακριβως οι ηλιθιοι της ταινιας, οι πικεριστες κλπ

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
602
Πόντοι
246
νομιζεις γιατι εισαι και εσυ πανηλιθιος. Οταν τα κοριτσια ζητανε 2 αντρες. ΔΕΝ ΕΞΑΙΡΟΥΝ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ ΔΥΟ ΟΠΟΙΟΙΔΗΠΟΤΕ ΕΙΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ ΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ.

Εσυ για να υποθετεις οτι εξαιρουν εσενα ενω σου ηρθε το μουνι στο πιατο είσαι ηλιθιος γι αυτο και δεν βγαζεις γκομενες, οπως ακριβως οι ηλιθιοι της ταινιας, οι πικεριστες κλπ
πςςςςςςςς
μου αρεσεις γιατι τα εξηγεις ωραια χοντρε

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
602
Πόντοι
246
πρεπει να σκεφτεις εξω απο το κουτι της μουνοδουλιασης για να πιασεις τι λεει το πουλι
πρεπει να σκεφτεις καθαρα, λογικα, μοναχικα, πικερικα θα ελεγα
εαν κανεις γραμματικη ερμηνεια που λενε και οι μορφωμενοι, εαν αξιολογησεις τον διαλογο κατα κυριολεξια, ο ηλιθιος και ο πανηλιθιος εδωσαν σωστη απαντηση
εαν σκεφτεις μουνοδουλιακα, λες επρεπε να χωθουν

Επισκέπτης
πρεπει να σκεφτεις εξω απο το κουτι της μουνοδουλιασης για να πιασεις τι λεει το πουλι
πρεπει να σκεφτεις καθαρα, λογικα, μοναχικα, πικερικα θα ελεγα
εαν κανεις γραμματικη ερμηνεια που λενε και οι μορφωμενοι, εαν αξιολογησεις τον διαλογο κατα κυριολεξια, ο ηλιθιος και ο πανηλιθιος εδωσαν σωστη απαντηση
εαν σκεφτεις μουνοδουλιακα, λες επρεπε να χωθουν
με επεισες!

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.448
Πόντοι
4.746
Αυτη που βλεπεις να κλαιει ασταματητα οπως λες, η ιδια αυτη γυναικα ειναι ικανη να του πιει το αιμα με μπουρι της σομπας αν ποτε το θελησει για το δικο της χ ψ μαλακισμενο λογο. Ετσι απλα επειδη βαρεθηκε και θελει να ζησει το δραμα της, να τα γαμησει ολα για το τιποτα. Χιλιαδες παραδειγματα καθημερινα γυρω μας, ορατα απο εμας που εχουμε παραισθησεις μονο. Εσυ, συνεχισε στο δικο σου αγγελικα πλασμενο κοσμο. Μη μασας, κανε σχεση-γαμο-παιδια και ελα να μας τα πεις μετα γεματος απο χαρα για το κατορθωμα σου.
Ετσι τυπε. Αυτη που εβλεπα καποτε με δακρυα στα ματια, να εχει ερθει σε απογνωση (και καλα..)γιατί δεν της φορεσα δαχτυλιδι, και γιατι δεν την κρεμπιέδιαζα στο νιμού για να πιασει παιδι.(Ενω της ειχα πει φυγε,να τα βρεις καπου αλλου αυτα τα 2..) Ενω πρωτυτερα μου το παιζε ανετη, οτι δεν τα εχει αναγκη 'αυτα' και περναμε καλα! -Καποια στιγμη τσακωθηκαμε και την ωρα που της μιλουσα, αυτη αλλαζε δρομο συνεχως.Δηλαδη προς την αντιθετη κατευθυνση (καθε φορα που πηγαινα προς το μερος της)για να της μιλησω, με ηπιο τροπο.Μην αφηνοντας με,να πω τα επιχειρηματα μου.Ταυτοχρονα σηκωνε τις παλαμες στο επιπεδο του κεφαλιου της,κανοντας οτι δεν με γνωριζει,και δεν με ακουει. Αηδιασα με το θεατρο της αυτο, και τοτε αλλαξα ρότα.Αν και θα νομιζε οτι θα την κυνηγησω.Μου τηλεφωνησε 20' αργοτερα, αλλα δεν το ξανασηκωσα, και τέλος. -Να φανταστουμε αν την ειχα παρει στα σοβαρα, τι εξελιξη θα ειχε αυτη η σχεση;;  :sunglasses:

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
823
Πόντοι
146
Ετσι τυπε. Αυτη που εβλεπα καποτε με δακρυα στα ματια, να εχει ερθει σε απογνωση (και καλα..)γιατί δεν της φορεσα δαχτυλιδι, και γιατι δεν την κρεμπιέδιαζα στο νιμού για να πιασει παιδι.(Ενω της ειχα πει φυγε,να τα βρεις καπου αλλου αυτα τα 2..) Ενω πρωτυτερα μου το παιζε ανετη, οτι δεν τα εχει αναγκη 'αυτα' και περναμε καλα! -Καποια στιγμη τσακωθηκαμε και την ωρα που της μιλουσα, αυτη αλλαζε δρομο συνεχως.Δηλαδη προς την αντιθετη κατευθυνση (καθε φορα που πηγαινα προς το μερος της)για να της μιλησω, με ηπιο τροπο.Μην αφηνοντας με,να πω τα επιχειρηματα μου.Ταυτοχρονα σηκωνε τις παλαμες στο επιπεδο του κεφαλιου της,κανοντας οτι δεν με γνωριζει,και δεν με ακουει. Αηδιασα με το θεατρο της αυτο, και τοτε αλλαξα ρότα.Αν και θα νομιζε οτι θα την κυνηγησω.Μου τηλεφωνησε 20' αργοτερα, αλλα δεν το ξανασηκωσα, και τέλος. -Να φανταστουμε αν την ειχα παρει στα σοβαρα, τι εξελιξη θα ειχε αυτη η σχεση;;  :sunglasses:

Η οποια γυναικα να ειναι, αν τη παρεις στα σοβαρα, θα προσπαθησει να σε καβαλησει με το δικο της τροπο (θα δοκιμασει 10αδες τροπους εως να τα καταφερει) και για το δικο της λογο (ακομα και να μην εχει λογο, το οτι τη πηρες στα σοβαρα θα της δημιουργησει τη θεληση να βρει εναν που αρκετα συχνα ειναι αντιθετος ακομα και με αυτα που πιστευει-θελει αλλα θα το κανει γιατι θελει να ζει το δραμα, την αντιφαση και να γεμιζει μετα ενοχες, ενοχικο-δραμα πρεζακι, ολες τους). Ακομα και η μανα σου, η αδερφη σου να ειναι, δεν εχει σημασια. Μη το βλεπεις μονο στις ερωτικες σχεσεις.

Ολοι αυτοι που βλεπεις γυρω σου και ειναι αμπαλοι-αχρηστοι με τις γυναικες, καποια γυναικα τους καβαλησε και τους γαμησε τον αντρισμο τους.

Το 99% ολων αυτων αν ειχαν μεγαλωσει σε ενα σωστο αντρικο περιβαλλον, μια χαρα θα ηταν, καμια σχεση με αυτο που τωρα ειναι. Δεν σου λεω οτι θα ηταν οι επιβητορες-εραστες αλλα δεν θα ηταν και σε αυτο το χαλι που ειναι τωρα, δεν θα ηταν σε αυτη τη μιζερη κατασταση γενικα σαν ανθρωποι οχι μονο πανω στο θεμα γυναικες.

Ποτε δεν παιρνουμε στα σοβαρα τα οσα λεει μια γυναικα, ποτε. Οποια και να ειναι. Μοναδικη εξαιρεση, αν ειναι η κοπελα που σε ενημερωνει για το υπολοιπο του λογαριασμου σου, και παλι τσεκαρε και μονος σου. Σε αυτη και μονο τη περιπτωση, θα τη παρεις στα σοβαρα, θα κατσεις να ακουσεις τι εχει να σου πει. Ευτυχως υπαρχει το web banking οποτε δεν τη χρειαζεσαι ουτε αυτην.

Ποια θα ηταν η εξελιξη με αυτη που ειπες στο σκηνικο; Ο ΘΕΟΣ ΣΕ ΦΥΛΑΞΕ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΜΑΖΙ. Απλα.

Πολυ απλα εν συντομια δεν θα ειχες την υγεια που εχεις τωρα, θα σου ειχε γαμησει τα παντα. Ειχε ηδη ξεκινησει τις αποπειρες χειρισμου, απλα αργησες να το παρεις γραμμη. Ευτυχως μετα απο αυτη τη Θεικη παρεμβαση, σωθηκες και δεν την εκανες μανα. Ευτυχως.

Προσεχε για την επομενη φορα, φευγε πρωτος μετα τα πρωτα γαμησια, αστες να ψαχνουν εσενα και το γιατι. Γαμα, ξαναγαμα (αν ειναι μουναρα ή τελεια στο κρεβατι) και παρατα. Μεγαλη προσοχη που θα πηγαινει το σπερμα σου τη καθε φορα.

Παραδειγμα για αυτο το τελευταιο. Τη καποτα τη πεταμε εξω απο το σπιτι, δεν την αφηνουμε ποτε στο καλαθακι της, ουτε την εχουμε διαθεσιμη στον ιδιο χωρο μαζι της. Ποτε. Τη πεταμε απο το παραθυρο (κοιτα που θα σκασει κιολας μη τη πεταξεις και σε κανα κεφαλι χαχαχα) ειτε του σπιτιου ειτε του αυτοκινητου. Το αυτο ισχυει μονο για τις μη επι πληρωμη γυναικες, οι επι πληρωμη μια χαρα τιμια κοριτσια ειναι τα πιο πολλα. Οτι εγραψα ισχυει για τις οχι επι πληρωμη κοπελες (για τους ελαχιστους που ειναι παιχτες και γαμανε και κανα μουνι).

Μεγαλη προσοχη σε αυτο. Οταν θα ερθει η πουτσα και θα υπαρχουν και αποδειξεις (τεστ dna) τοτε θα με θυμηθειτε, τωρα θα πει απλα ο καθενας τη μαλακια του.

Εν κατακλειδι, ο Θεος σε φυλαξε, προσεχε την επομενη φορα, φευγε πρωτος. Γαμας, ξαναγαμας, παρατας. Αυτο, και μονο αυτο.

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.448
Πόντοι
4.746
αυτοι που βλεπεις γυρω σου και ειναι αμπαλοι-αχρηστοι με τις γυναικες, καποια γυναικα τους καβαλησε και τους γαμησε τον αντρισμο τους.
αν ειχαν μεγαλωσει σε ενα σωστο αντρικο περιβαλλον, μια χαρα θα ηταν, καμια σχεση με αυτο που τωρα ειναι. Δεν σου λεω οτι θα ηταν οι επιβητορες-εραστες αλλα δεν θα ηταν και σε αυτο το χαλι που ειναι τωρα
Ποτε δεν παιρνουμε στα σοβαρα τα οσα λεει μια γυναικα, ποτε. Οποια και να ειναι. Μοναδικη εξαιρεση, αν ειναι η κοπελα που σε ενημερωνει για το υπολοιπο του λογαριασμου σου, και παλι τσεκαρε και μονος σου.
Ποια θα ηταν η εξελιξη με αυτη που ειπες στο σκηνικο; Ο ΘΕΟΣ ΣΕ ΦΥΛΑΞΕ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΜΑΖΙ.
Πολυ απλα εν συντομια δεν θα ειχες την υγεια που εχεις τωρα, θα σου ειχε γαμησει τα παντα. Ειχε ηδη ξεκινησει τις αποπειρες χειρισμου, απλα αργησες να το παρεις γραμμη. Ευτυχως μετα απο αυτη τη Θεικη παρεμβαση, σωθηκες και δεν την εκανες μανα.
Προσεχε για την επομενη φορα, φευγε πρωτος μετα τα πρωτα γαμησια, αστες να ψαχνουν εσενα και το γιατι. Γαμα, ξαναγαμα (αν ειναι μουναρα ή τελεια στο κρεβατι) και παρατα. Μεγαλη προσοχη που θα πηγαινει το σπερμα σου τη καθε φορα.
Τη καποτα τη πεταμε εξω απο το σπιτι, δεν την αφηνουμε ποτε στο καλαθακι της, ουτε την εχουμε διαθεσιμη στον ιδιο χωρο μαζι της. Ποτε.
Εν κατακλειδι, ο Θεος σε φυλαξε, προσεχε την επομενη φορα, φευγε πρωτος. Γαμας, ξαναγαμας, παρατας. Αυτο, και μονο αυτο.
:thumbsup:  :hi:

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.725
Πόντοι
736
Ε τότε γιατί όλοι θέλουν να παντρευτούν αφού είναι τόσο μικρό το ποσοστό ευτυχισμένων;Τους παρασύρουν οι γυναίκες;Παντρεύονται οι φίλοι τους και θέλουν κι αυτοί;Φοβούνται τη μοναξιά;
Ενα σχετικό βίντεο είναι το παρακάτω , νομίζω καλά τα λέει ... τουλάχιστον στο συγκεκριμένο βίντεο.

Sasha4ever

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2013
Like
277
Πόντοι
21
Η κοπέλα στο βίντεο μιλάει απο την σκοπιά του αριστερού φεμινισμού. Αυτό καταλαβαίνω εγώ. Για αυτό και στο τέλος μιλάει θετικά και για τα ομοφυλόφιλα ζευγάρια. Προσέχτε αυτό που σας λέω γιατί αυτό αποτελεί σημαντικό μέρος τους προβλήματος και όχι λύση του. Η γυναίκα αυτή πάει καρφί για γεροντόρη στο όνομα μιας τάχα ελευθερίας με τελείως διαφορετική λογική απο αυτή που έχουν στο μυαλό τους κάποιοι εδώ μέσα. Η σωστή λέξη εδώ είναι ελευθεριακή με την έννοια της απόλυτης ασυδοσίας.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom