Τύπε ενώ γενικά τα λες καλά, είσαι ισοπεδωτικός σε μερικά πράγματα.
Όπως σου είπε ο Κριστοφερ, το γεγονός ότι σε λίγα χρόνια μπορεί να πάνε στραβά τα πράγματα στο γάμο και να γαμηθει ο Δίας δεν είναι λόγος να μην το κάνει ένας άνθρωπος που πραγματικά το θέλει. Χιλιάδες γάμοι γύρω μας είναι το αντίθετο και παραδείγματα είναι οι ευτυχισμένες οικογένειες.
Επίσης, τις μαλακιες που λες μόνο οι γυναίκες τις κάνουν; Άμα βάλουμε σε ποσοστά ανθρώπους που παρατάνε οικογένεια με παιδιά ποιοι πιστεύεις είναι περισσότεροι, άνδρες η γυναίκες; Σε περιστατικά χρονιάς ενδοοικογενειακής βίας ποιοι είναι οι θυτες συνήθως, άνδρες η γυναίκες;
Φυσικά και μπορεί να πάνε χίλια δυο πράγματα στραβά στη ζωή και στο μέλλον αλλά αυτό δεν είναι λόγος να σε αποτρέψει να κανείς αυτό που θέλεις και νιώθεις στο παρόν.
Δεν ειμαι πωλητης, δεν προσπαθω να σε πεισω να αγορασεις κατι που πουλαω. Δεν ειμαι ουτε πολιτικος, δεν προσπαθω να σε πεισω ωστε να κερδισω τη ψηφο σου. Δεν ειμαι ουτε καλλιτεχνης ωστε να θελω να κερδισω το ενδιαφερον και την συμπαθεια σου. Δεν ειμαι συγγενης σου ωστε να θελω να εχω καλη σχεση μαζι σου. Δεν ειμαι ουτε φιλος σου (δεν θα μπορουσα να ειμαι κατι που δεν υπαρχει). Δεν σε χρεωνω για αυτα που γραφω, τα γραφω δωρεαν.
Στοχος ειναι ο εξης: Απο τους 100 που θα τα διαβασουν και θα πουν-κανουν τις διαφορες μαλακιες, εστω και ενας να καταλαβει και να ωφεληθει, κερδος ειναι.
Ζεις στο δικο σου κοσμο και εσυ οπου υπαρχουν ευτυχισμενες οικογενεις οπως εγραψες. Λυπαμαι, αλλα δεν μπορω να συνεχισω ασκοπα την οποια συζητηση. Εισαι happy end lover, δεν ειναι κακο. Προσεχε διοτι στη προσπαθεια σου να φτιαξεις και εσυ μια ευτυχισμενη οικογενεια, μπορει οταν διαπιστωσεις την αληθεια να συντριβεις. Σου ευχομαι ολοψυχα να εισαι μονιμως στον ομορφο κοσμο που εχεις φτιαξει και να ευτυχισεις με τη γυναικα σου και τα παιδακια σου χαρουμενος τοσο για τη δικη σου ευτυχισμενη οικογενεια οσο και για τις χιλιαδες (οπως εγραψες οτι υπαρχουν) αλλες που θα βλεπεις γυρω σου.
Η πραγματικοτητα ομως ειναι σκληρη και εντελως διαφορετικη απο αυτη που εχεις πλασει. Ευχομαι να μην ερθεις αντιμετωπος ποτε και να ζεις εως τελους στη δικη σου ομορφη πραγματικοτητα. Δεν ειναι κακο.
Δεν ειναι ολα για ολους, ουτε την αληθεια και τη σκληροτητα της ζωης μπορουν να την αντεξουν ολοι.