Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 31 άτομα (1 μέλη και 30 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 873 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 325 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 579 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.976

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.434
Πόντοι
3.936

Συνημμένα

• 1482224.jpg
    1482224.jpg
    62,5 KB · Εμφανίσεις: 25
Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.793
Πόντοι
3.656
Γεια σας παιδιά, καταρχάς ας μου πει κάποιος πως ανοίγω thread δεν βλέπω πουθενά κουμπί για να ξεκινήσω.
Λοιπόν είμαι 33 στα 34 εμφανίσιμος δείχνω μικρότερος είμαι γυμνασμένος δεν υστερώ σε κάτι από προσόντα. Παρ 'όλα αυτά είμαι πολλά χρόνια single και δεν μου κάθεται καμία (την έχω πέσει και σε ωραίες θείτσες). Δεν μπορώ να καταλάβω τι κάνω λάθος και όλο κάτι πάει στραβά, αν πάρω τηλ. και βγούμε δεν θα υπάρξει δεύτερο ραντεβού ή τρώω άκυρο από την αρχή ακόμα και αν δείχνει να γουστάρει η γυναίκα ή αρέσω σε γυναίκες που δεν γουστάρω να νταραβεριστώ.. Μάγκες είμαι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση χρόνια τώρα και σιχαίνομαι να πάω σε οίκο ανοχής φοβάμαι μην κολλήσω τίποτα και δεν θέλω να βάλω το πέος μου εκεί που το βάζουν πολλοί άλλοι... Είμαι με την ψωλή στο χέρι ή το χέρι στην ψωλή. Μία φορά πριν λίγα χρόνια μου έκατσε μία και την ξέσκισα την άκουσε όλο το οικοδομικό τετράγωνο έχυσε δεν ξέρω πόσες φορές μετά το έπαιξε ότι παντρεύεται και πάει κι αυτή... τι μπορεί να φταίει μπορεί να με διαφωτίσει κάποιος - κάποια;

Η απάντηση είναι απλούστατη. Πριν τη δεκαετία του 1980 η κάθε γυναίκα γνώριζε την αξία της στη σεξουαλική αγορά. Η κουκλίτσα της γειτονιά π.χ. θα προσπαθούσε να καβατζωθεί με τον μανάβη, χασάπη ή αν υπήρχε κάποιος γιατρός κλπ, γιατί ήξερε ότι μετά τα 25 θεψρούνταν στο ράφι. Αφού ήρθαν τα περιοδικά το κώλου με αρχηγό τον Κωστόπουλο, άρχισαν να καβαλάνε το καλάμι. Και μετά το ίνσταγκραμ, εκτοξεύτηκαν. Όταν μια μέση ξκοπέλλα βγάλει μια φωτογραφία με μπικίνι και πάρει 3.000 likes σε τρεις μέρες, θεωρεί ότι έγινε θεά. Βλέπεις λοιπόν γυναίκες σεξουαλικής αξίας 3 - 4 να τους ξινίζουν τα 8 - 9 σε εμφάνιση αντρών. Τα πράγματα δεν είναι καλά για το μέσο άντρα. Η μέση γυναίκα θεωρεί ότι της αξίζει είτε ο δίμετρος γυμνασμένος επιβήτορας, είτε ο φραγκάτος. Το ότι δεν βάζει αυτή κάτι στο τραπέζι, δεν το βλέπει. Δες αυτό το βίντεο Things Aren’t Looking Good For Average Men

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Τέλειος. Τους λες αυτά που θέλουν να ακούσουν. Θα θεωρήσουν ότι είσαι εύκολα διαχειρίσιμος

Εννοείται . Και χορτοφάγος το παίζεις άμα λάχει και πιάνει . Λες ότι λυπάσαι τις κακόκοιρες τις προβατίνες να τις σφάζουν
(στον κιτσαρώνα στο μενίδι πας αποκλειστικά με άνδρες φίλους).

Μέχρι να κάνεις στις γκόμενες κολονοσκόπηση.

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Η απάντηση είναι απλούστατη. Πριν τη δεκαετία του 1980 η κάθε γυναίκα γνώριζε την αξία της στη σεξουαλική αγορά. Η κουκλίτσα της γειτονιά π.χ. θα προσπαθούσε να καβατζωθεί με τον μανάβη, χασάπη ή αν υπήρχε κάποιος γιατρός κλπ, γιατί ήξερε ότι μετά τα 25 θεψρούνταν στο ράφι. Αφού ήρθαν τα περιοδικά το κώλου με αρχηγό τον Κωστόπουλο, άρχισαν να καβαλάνε το καλάμι. Και μετά το ίνσταγκραμ, εκτοξεύτηκαν.

Λάθος. Από δεκαετία του 1990 μέχρι και μέσα δεκαετίας 2000 , ήταν η μεγαλύτερη αθλιότητα.
Το μεγαλύτερο ψώνισμα. Σήμερα οι 25-30 γκόμενες , είναι ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ από τις αντίστοιχες 15 χρόνια πριν.

Τότε κάθε εμφανίσιμη, χαλαρά της πρόσφεραν 3μερα σε νησιά, αράχωβες κλπ κλπ του 1000ρικου και βάλε.

Τώρα τον πούλο , γιατί αυτοί οι δήθεν λεφτάδες πυρφοροί ΨΟΦΗΣΑΝ.
Οι πραγματικοί λεφτάδες ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΝΕ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΣΟΥΛΑ, ΔΑΣΚΑΛΑ ΑΓΓΛΙΚΩΝ 3μερο ΣΤΗΝ ΑΝΑΧΩΒΑ.

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.434
Πόντοι
3.936

Συνημμένα

• funny-pictures-woman-man-married-divorce-single-images-photos.jpg
    funny-pictures-woman-man-married-divorce-single-images-photos.jpg
    125,7 KB · Εμφανίσεις: 35

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.317
Πόντοι
5.006
Λάθος. Από δεκαετία του 1990 μέχρι και μέσα δεκαετίας 2000 , ήταν η μεγαλύτερη αθλιότητα.
Το μεγαλύτερο ψώνισμα. Σήμερα οι 25-30 γκόμενες , είναι ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ από τις αντίστοιχες 15 χρόνια πριν.

Τότε κάθε εμφανίσιμη, χαλαρά της πρόσφεραν 3μερα σε νησιά, αράχωβες κλπ κλπ του 1000ρικου και βάλε.

Τώρα τον πούλο , γιατί αυτοί οι δήθεν λεφτάδες πυρφοροί ΨΟΦΗΣΑΝ.
Οι πραγματικοί λεφτάδες ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΝΕ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΣΟΥΛΑ, ΔΑΣΚΑΛΑ ΑΓΓΛΙΚΩΝ 3μερο ΣΤΗΝ ΑΝΑΧΩΒΑ.

συμφωνω με τον γεροντα λακη...το πιο θετικο της κρισης είναι ότι φαληρισε πολλους και εριξε τις απαιτησεις των γυναιων…
:heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig:

kavlanter86

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2019
Κριτικές
1
Like
15
Πόντοι
0
Επειδή δεν γαμάς έχεις κατάθλιψη .
Όλοι το ίδιο θα αντθδρούσαν.
Το έχω ακούσει από πολλούς.
Με το γαμήσι περνάει .
Αν σε αγχώνουν αρρώστιες κτλ πήγαινε σε ματσατζίδικα να στον παίζουν και να τις χύνεις στη μούρη .
Πάλι θα γίνεις καλύτερα

δεν γίνεται να διαθέτω συνέχεια λεφτά για πληρωμένο σεξ, μία φορά είχα πάει για μασάζ με happy ending και πλήρωσα 60€ και τελείωμα στο στόμα ήταν 80€. Δεν αξίζει τύφλα να' χει το γαμήσι μπροστά σε μία καλή μαλακία

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.434
Πόντοι
3.936
το πιο θετικο της κρισης είναι ότι φαληρισε πολλους και εριξε τις απαιτησεις των γυναιων …
Αναλόγως και που θα έπεφτες.. Προ κρίσης είχα πάρει στο διαμέρισμα της μια 'καλή' νοσηλεύτρια με ένα ψητό κοτόπουλο
απο ψησταριά εκεί γύρω και μπύρες. Εμενε αμπελόκηπους αλλά καταγόταν απο επαρχιακή πόλη. Μαστόρισσα η κυρία, αλλά μετά ήθελε συγκατοίκηση κτλπ..

kavlanter86

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2019
Κριτικές
1
Like
15
Πόντοι
0
Παρέλειψα να πω κάτι σημαντικό στο αρχικό μου ποστ:
Παλιά όταν ήμουν 20 χρονών (και μέχρι τα 22 μου) είχα μεγάλη επιτυχία στις γυναίκες δεν προλάβαινα να γαμάω, τεσπα τελικά ανάμεσα σε όλες τις μουνάρες τα έφτιαξα με μία μέτρια η οποία "μου την έκανε" και επειδή μου άρεσε πολύ από τότε κλωνίστηκε η εμπιστοσύνη μου προς το γυναικείο φύλο και σταδιακά άρχισα να το χάνω το κολλάι...

Λόγω του ότι έχω έλλειψη σεξ βαράω δύο παχιές την ημέρα το λιγότερο αλλιώς δεν την παλεύω.

Να δείτε που άμα ανεβάσω φωτογραφία στο instagram με καμιά γκόμενα τσουπ θα αρχίσουν τα σχόλια και τα πριβέ μυνήματα  

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Σήμερα οι 25-30 γκόμενες , είναι ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ από τις αντίστοιχες 15 χρόνια πριν.

Εμένα πάντως οι 30+ ίδιες μου φαίνονται,δεν έχουν αλλάξει και πολύ.Μιλάμε για τη χειρότερη φουρνιά γυναικών που υπάρχει στον πλανήτη.Και σ'αυτό φταίνε και οι τόσοι αγάμητοι 25-35 που τις παρακαλάνε.Πιο εύκολα σού μιλάει 20χρονη 8αρι ας πούμε παρά 30χρονη 5αρι-6αρι.

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.357
Πόντοι
6.056
Παλιά όταν ήμουν 20 χρονών (και μέχρι τα 22 μου) είχα μεγάλη επιτυχία στις γυναίκες δεν προλάβαινα να γαμάω, τεσπα τελικά ανάμεσα σε όλες τις μουνάρες τα έφτιαξα με μία μέτρια η οποία "μου την έκανε" και επειδή μου άρεσε πολύ από τότε κλωνίστηκε η εμπιστοσύνη μου προς το γυναικείο φύλο και σταδιακά άρχισα να το χάνω το κολλάι...

Λόγω του ότι έχω έλλειψη σεξ βαράω δύο παχιές την ημέρα το λιγότερο αλλιώς δεν την παλεύω.

Να δείτε που άμα ανεβάσω φωτογραφία στο instagram με καμιά γκόμενα τσουπ θα αρχίσουν τα σχόλια και τα πριβέ μυνήματα 
τυπε εχεις πολλα να πεις σε βλεπω..

ανοιξε θρεντ (τωρα μπορεις που εισαι "κανονικο μελος")
και θα συσταθει αμεσως team για να σου κανει αφιλοκερδως Life management...

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.317
Πόντοι
5.006

ασε μας ρε μαλακα που ηρθες εδώ να μας πουλήσεις παπα….εχουμε γραψει χιλιόμετρα στον μουνοδρομο και κινούμαστε και στις παρυφες της σοουμπιζ αμα λαχει!!!! :s&m_1:
αμα γαμουσες αβερτα πιτσιρικας και εισαι εμφανίσιμος όπως λες, δεν γινεται να μην βρίσκεις γκομενα να πηδηξεις τωρα!!!!άλλο να εισαι καμια καταθλιψαρα που δεν θες να γαμησεις, αλλα εσυ μας λες ότι θες να βρέξεις τον παργαλατσο σου, αλλα δεν βρίσκεις....ε αυτό δεν γινεται ρε μεγαλε!!!!
αρα ειτε δεν γαμουσες ουτε πιτσιρικας, οποτε εισαι καμενο χαρτι, δεν θα γαμησεις ποτε, θα ψωφησεις μονος και αβοήθητος μεσα σε ένα χαρτοκουτο κατω από καμια γεφυρα ή μας πουλας παπα και μας σπαταλάς τον πολυτιμο χρονο μας και δεν μας αφηνεις να βγαλουμε φραγκα!!!

Ικτίνος

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
11 Μαΐ 2013
Κριτικές
109
Like
8.247
Πόντοι
24.806

Νέο μικρό και πανέμορφο καβλάκι βάζει τα πράγματα στη θέση τους και κράζει την μέση Ελληνίδα !! Εύγε !!

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606

Νέο μικρό και πανέμορφο καβλάκι βάζει τα πράγματα στη θέση τους και κράζει την μέση Ελληνίδα !! Εύγε !!

Σταμάτησα να το βλέπω απ'το σημείο που λέει 'οι γυναίκες είναι απελπισμένες'.

:2funny: :2funny: :2funny:

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.434
Πόντοι
3.936
Σταμάτησα να το βλέπω απ'το σημείο που λέει 'οι γυναίκες είναι απελπισμένες'.  :2funny:
Kρυφοτζιβιτζιλού την κόβω, με απόψεις Ε.Λουκά. Μη το ένα μη το άλλο, δηθενιές περί ηθικής και στο περίμενε..  :S

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.700
Πόντοι
2.606
ΑΝ ΔΕΝ ΓΑΜΑΣ, ΜΥΡΙΖΕΙΣ ΑΓΑΜΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΜΥΡΙΖΟΝΤΑΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΠΑΡΘΕΝΕΣ ΞΥΠΝΙΕΣ 13χρονες (και γελάνε).
Επίσης πρέπει να πλάσεις ένα παραμύθι για τον εαυτό σου.
Μία φανταστική γκόμενα που χώρισες πρόσφατα. Πρέπει να έχεις έτοιμη κάθε λεπτομέρεια και να τις ξέρεις απέξω, έτσι ώστε όταν προχωρήσει κουβέντα με γκόμενα, να αφήνεις στοιχεία από την προσφάτως διαλυμένη αυτή σχέση ....

Κάποιον που είναι 20+ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΟΤΕ ΓΚΟΜΕΝΑ , όπως και τον αγάμητο ΟΙ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΟΎΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΒΛΕΠΟΥΝ.
Το 99,99% των γυναικών είναι έτσι . Την υπόλοιπη μειοψηφία, δεν θες να την ξέρεις.

Για την αγαμία .... αν φοβάσαι να τον καρφώσεις σε πουτάνες, να παίρνεις για πίπα τουλάχιστον
και να πηγαίνεις σε φραπεδομασατζίδικα να τις χύνεις στα μούτρα.

Αν  μένεις αγάμητος, δεν γίνεται τίποτε.

ΝΤΥΣΙΜΟ , ΑΜΑΞΙ , ΜΠΡΑΤΣΑ κτλ δεν λένε τίποτε.
Είναι στοιχεία που βοηθάνε ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΑ 2 ΠΟΥ ΣΕ ΚΑΙΝΕ ΑΜΕΣΑ.
Πρώτα βγάζεις από πάνω σου τα 2 πρωτεύοντα και μετά τα κοιτάς αυτά.

Πολυ σωστος ο Λακης οπως παντα στο θεμα γυναικες  :S :S :S

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Pinoklis

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2018
Like
651
Πόντοι
96
Ψαξτε για κορες αγροτων και δε θα το μετανιωσετε
Ακομη και να μη φατε, παλι θα κερδισετε.
Καμια ωραια συζητηση για σταρια, αλωνιστικες, προβατα, κλπ

Αμα δεν εχει και σμαρτφον ακομα καλυτερα...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom