Reznov
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2016
- Like
- 24.357
- Πόντοι
- 6.056
here we go again...σπάνια γαμάω και έχω κατάθλιψη
θα αρχισουν τωρα:κανε βολτες φαε φρουτα παρε εφεξορ κανε γυμναστικη και γαμα στα μπουρδελα κλπ κλπ
here we go again...σπάνια γαμάω και έχω κατάθλιψη
Κάπου εκεί ανάμμεσα σε αυτούς είσαι εσύ, αλλά χωρίς ντροπή..συγνωμη εγω δεν υπαρχω πουθενα? Ντροπη!
τι ντροπη?Κάπου εκεί ανάμμεσα σε αυτούς είσαι εσύ, αλλά χωρίς ντροπή..
Γεια σας παιδιά, καταρχάς ας μου πει κάποιος πως ανοίγω thread δεν βλέπω πουθενά κουμπί για να ξεκινήσω.
Λοιπόν είμαι 33 στα 34 εμφανίσιμος δείχνω μικρότερος είμαι γυμνασμένος δεν υστερώ σε κάτι από προσόντα. Παρ 'όλα αυτά είμαι πολλά χρόνια single και δεν μου κάθεται καμία (την έχω πέσει και σε ωραίες θείτσες). Δεν μπορώ να καταλάβω τι κάνω λάθος και όλο κάτι πάει στραβά, αν πάρω τηλ. και βγούμε δεν θα υπάρξει δεύτερο ραντεβού ή τρώω άκυρο από την αρχή ακόμα και αν δείχνει να γουστάρει η γυναίκα ή αρέσω σε γυναίκες που δεν γουστάρω να νταραβεριστώ.. Μάγκες είμαι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση χρόνια τώρα και σιχαίνομαι να πάω σε οίκο ανοχής φοβάμαι μην κολλήσω τίποτα και δεν θέλω να βάλω το πέος μου εκεί που το βάζουν πολλοί άλλοι... Είμαι με την ψωλή στο χέρι ή το χέρι στην ψωλή. Μία φορά πριν λίγα χρόνια μου έκατσε μία και την ξέσκισα την άκουσε όλο το οικοδομικό τετράγωνο έχυσε δεν ξέρω πόσες φορές μετά το έπαιξε ότι παντρεύεται και πάει κι αυτή... τι μπορεί να φταίει μπορεί να με διαφωτίσει κάποιος - κάποια;
Τέλειος. Τους λες αυτά που θέλουν να ακούσουν. Θα θεωρήσουν ότι είσαι εύκολα διαχειρίσιμος
Η απάντηση είναι απλούστατη. Πριν τη δεκαετία του 1980 η κάθε γυναίκα γνώριζε την αξία της στη σεξουαλική αγορά. Η κουκλίτσα της γειτονιά π.χ. θα προσπαθούσε να καβατζωθεί με τον μανάβη, χασάπη ή αν υπήρχε κάποιος γιατρός κλπ, γιατί ήξερε ότι μετά τα 25 θεψρούνταν στο ράφι. Αφού ήρθαν τα περιοδικά το κώλου με αρχηγό τον Κωστόπουλο, άρχισαν να καβαλάνε το καλάμι. Και μετά το ίνσταγκραμ, εκτοξεύτηκαν.
Το πόσο σε αγαπούν φαίνεται όταν φεύγουν από κοντά σου. Τότε θα προσπαθήσουν να σου αποσπάσουν ΟΣΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΜΠΟΡΟΥΝ.
Ο Νίκολας Κέιτζ έμεινε παντρεμένος 4 μέρες και η γυναίκα του του ζητάει διατροφή.
Λάθος. Από δεκαετία του 1990 μέχρι και μέσα δεκαετίας 2000 , ήταν η μεγαλύτερη αθλιότητα.
Το μεγαλύτερο ψώνισμα. Σήμερα οι 25-30 γκόμενες , είναι ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ από τις αντίστοιχες 15 χρόνια πριν.
Τότε κάθε εμφανίσιμη, χαλαρά της πρόσφεραν 3μερα σε νησιά, αράχωβες κλπ κλπ του 1000ρικου και βάλε.
Τώρα τον πούλο , γιατί αυτοί οι δήθεν λεφτάδες πυρφοροί ΨΟΦΗΣΑΝ.
Οι πραγματικοί λεφτάδες ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΝΕ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΣΟΥΛΑ, ΔΑΣΚΑΛΑ ΑΓΓΛΙΚΩΝ 3μερο ΣΤΗΝ ΑΝΑΧΩΒΑ.
γελοιοποίηση..τι ντροπη? θα ανοιξει και θρεντ να το μοιραστει μαζι μας..
Επειδή δεν γαμάς έχεις κατάθλιψη .
Όλοι το ίδιο θα αντθδρούσαν.
Το έχω ακούσει από πολλούς.
Με το γαμήσι περνάει .
Αν σε αγχώνουν αρρώστιες κτλ πήγαινε σε ματσατζίδικα να στον παίζουν και να τις χύνεις στη μούρη .
Πάλι θα γίνεις καλύτερα
Αναλόγως και που θα έπεφτες.. Προ κρίσης είχα πάρει στο διαμέρισμα της μια 'καλή' νοσηλεύτρια με ένα ψητό κοτόπουλοτο πιο θετικο της κρισης είναι ότι φαληρισε πολλους και εριξε τις απαιτησεις των γυναιων …
Σήμερα οι 25-30 γκόμενες , είναι ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ από τις αντίστοιχες 15 χρόνια πριν.
τυπε εχεις πολλα να πεις σε βλεπω..Παρέλειψα να πω κάτι σημαντικό στο αρχικό μου ποστ:
Παλιά όταν ήμουν 20 χρονών (και μέχρι τα 22 μου) είχα μεγάλη επιτυχία στις γυναίκες δεν προλάβαινα να γαμάω, τεσπα τελικά ανάμεσα σε όλες τις μουνάρες τα έφτιαξα με μία μέτρια η οποία "μου την έκανε" και επειδή μου άρεσε πολύ από τότε κλωνίστηκε η εμπιστοσύνη μου προς το γυναικείο φύλο και σταδιακά άρχισα να το χάνω το κολλάι...
Λόγω του ότι έχω έλλειψη σεξ βαράω δύο παχιές την ημέρα το λιγότερο αλλιώς δεν την παλεύω.
Να δείτε που άμα ανεβάσω φωτογραφία στο instagram με καμιά γκόμενα τσουπ θα αρχίσουν τα σχόλια και τα πριβέ μυνήματα
Παρέλειψα να πω κάτι σημαντικό στο αρχικό μου ποστ:
Παλιά όταν ήμουν 20 χρονών (και μέχρι τα 22 μου) είχα μεγάλη επιτυχία στις γυναίκες δεν προλάβαινα να γαμάω, τεσπα τελικά ανάμεσα σε όλες τις μουνάρες τα έφτιαξα με μία μέτρια η οποία "μου την έκανε" και επειδή μου άρεσε πολύ από τότε κλωνίστηκε η εμπιστοσύνη μου προς το γυναικείο φύλο και σταδιακά άρχισα να το χάνω το κολλάι...
Λόγω του ότι έχω έλλειψη σεξ βαράω δύο παχιές την ημέρα το λιγότερο αλλιώς δεν την παλεύω.
Να δείτε που άμα ανεβάσω φωτογραφία στο instagram με καμιά γκόμενα τσουπ θα αρχίσουν τα σχόλια και τα πριβέ μυνήματα
Νέο μικρό και πανέμορφο καβλάκι βάζει τα πράγματα στη θέση τους και κράζει την μέση Ελληνίδα !! Εύγε !!
Kρυφοτζιβιτζιλού την κόβω, με απόψεις Ε.Λουκά. Μη το ένα μη το άλλο, δηθενιές περί ηθικής και στο περίμενε.. :SΣταμάτησα να το βλέπω απ'το σημείο που λέει 'οι γυναίκες είναι απελπισμένες'.
ΑΝ ΔΕΝ ΓΑΜΑΣ, ΜΥΡΙΖΕΙΣ ΑΓΑΜΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΜΥΡΙΖΟΝΤΑΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΠΑΡΘΕΝΕΣ ΞΥΠΝΙΕΣ 13χρονες (και γελάνε).
Επίσης πρέπει να πλάσεις ένα παραμύθι για τον εαυτό σου.
Μία φανταστική γκόμενα που χώρισες πρόσφατα. Πρέπει να έχεις έτοιμη κάθε λεπτομέρεια και να τις ξέρεις απέξω, έτσι ώστε όταν προχωρήσει κουβέντα με γκόμενα, να αφήνεις στοιχεία από την προσφάτως διαλυμένη αυτή σχέση ....
Κάποιον που είναι 20+ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΟΤΕ ΓΚΟΜΕΝΑ , όπως και τον αγάμητο ΟΙ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΟΎΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΒΛΕΠΟΥΝ.
Το 99,99% των γυναικών είναι έτσι . Την υπόλοιπη μειοψηφία, δεν θες να την ξέρεις.
Για την αγαμία .... αν φοβάσαι να τον καρφώσεις σε πουτάνες, να παίρνεις για πίπα τουλάχιστον
και να πηγαίνεις σε φραπεδομασατζίδικα να τις χύνεις στα μούτρα.
Αν μένεις αγάμητος, δεν γίνεται τίποτε.
ΝΤΥΣΙΜΟ , ΑΜΑΞΙ , ΜΠΡΑΤΣΑ κτλ δεν λένε τίποτε.
Είναι στοιχεία που βοηθάνε ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΑ 2 ΠΟΥ ΣΕ ΚΑΙΝΕ ΑΜΕΣΑ.
Πρώτα βγάζεις από πάνω σου τα 2 πρωτεύοντα και μετά τα κοιτάς αυτά.