Γεια σας παιδιά, καταρχάς ας μου πει κάποιος πως ανοίγω thread δεν βλέπω πουθενά κουμπί για να ξεκινήσω.
Λοιπόν είμαι 33 στα 34 εμφανίσιμος δείχνω μικρότερος είμαι γυμνασμένος δεν υστερώ σε κάτι από προσόντα. Παρ 'όλα αυτά είμαι πολλά χρόνια single και δεν μου κάθεται καμία (την έχω πέσει και σε ωραίες θείτσες). Δεν μπορώ να καταλάβω τι κάνω λάθος και όλο κάτι πάει στραβά, αν πάρω τηλ. και βγούμε δεν θα υπάρξει δεύτερο ραντεβού ή τρώω άκυρο από την αρχή ακόμα και αν δείχνει να γουστάρει η γυναίκα ή αρέσω σε γυναίκες που δεν γουστάρω να νταραβεριστώ.. Μάγκες είμαι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση χρόνια τώρα και σιχαίνομαι να πάω σε οίκο ανοχής φοβάμαι μην κολλήσω τίποτα και δεν θέλω να βάλω το πέος μου εκεί που το βάζουν πολλοί άλλοι... Είμαι με την ψωλή στο χέρι ή το χέρι στην ψωλή. Μία φορά πριν λίγα χρόνια μου έκατσε μία και την ξέσκισα την άκουσε όλο το οικοδομικό τετράγωνο έχυσε δεν ξέρω πόσες φορές μετά το έπαιξε ότι παντρεύεται και πάει κι αυτή... τι μπορεί να φταίει μπορεί να με διαφωτίσει κάποιος - κάποια;
Φίλε , είσαι γεννημένος το 1986 ... το 1986 πρέπει να είχα γαμήσει ακάποτα στη φυλής.
ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΕΜΠΕΙΡΙΑ.
Σε αυτή την ηλικία που είμαι τώρα, αν δεν γαμήσω 2 μέρες, πιστεύω ότι στο δρόμο όταν θα βγαίνω τώρα καλοκαίρι, θα μου τρέχουν τα σάλια από το στόμα όταν βλέπω κάβλες με σορτσάκια.
Γενικά μετά τις 12 ώρες αγαμίας, θολώνει το μάτι μου.
Εσύ με το lifestyle που περιγράφεις , πόσο γαμάς ; Πότε γάμησες τελευταία φορά ;
Πόσες φορές γάμησες μέσα στο 2019 και πόσες τους τελευταίους 2 μήνες ;;;
ΑΝ ΔΕΝ ΓΑΜΑΣ, ΜΥΡΙΖΕΙΣ ΑΓΑΜΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΜΥΡΙΖΟΝΤΑΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΠΑΡΘΕΝΕΣ ΞΥΠΝΙΕΣ 13χρονες (και γελάνε).
Επίσης πρέπει να πλάσεις ένα παραμύθι για τον εαυτό σου.
Μία φανταστική γκόμενα που χώρισες πρόσφατα. Πρέπει να έχεις έτοιμη κάθε λεπτομέρεια και να τις ξέρεις απέξω, έτσι ώστε όταν προχωρήσει κουβέντα με γκόμενα, να αφήνεις στοιχεία από την προσφάτως διαλυμένη αυτή σχέση ....
Κάποιον που είναι 20+ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΟΤΕ ΓΚΟΜΕΝΑ , όπως και τον αγάμητο ΟΙ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΟΎΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΒΛΕΠΟΥΝ.
Το 99,99% των γυναικών είναι έτσι . Την υπόλοιπη μειοψηφία, δεν θες να την ξέρεις.
Για την αγαμία .... αν φοβάσαι να τον καρφώσεις σε πουτάνες, να παίρνεις για πίπα τουλάχιστον
και να πηγαίνεις σε φραπεδομασατζίδικα να τις χύνεις στα μούτρα.
Αν μένεις αγάμητος, δεν γίνεται τίποτε.
ΝΤΥΣΙΜΟ , ΑΜΑΞΙ , ΜΠΡΑΤΣΑ κτλ δεν λένε τίποτε.
Είναι στοιχεία που βοηθάνε ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΑ 2 ΠΟΥ ΣΕ ΚΑΙΝΕ ΑΜΕΣΑ.
Πρώτα βγάζεις από πάνω σου τα 2 πρωτεύοντα και μετά τα κοιτάς αυτά.