Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 31 άτομα (0 μέλη και 31 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 873 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 325 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 579 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.976

VaggelisAth

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2019
Κριτικές
3
Like
114
Πόντοι
1
Θα πω κατι κα που δεν θα συμβαδισει με τα προηγουμενα σχολια.... Τι συμβαίνει με τις Ελληνιδες; Οτι και με τις βουλγαρες τις βρετανιδες και οποιοαδηποτε αλλη γυναίκα. Θα πας σε πολλες θα απορριφτεις η οχι αναλογα με το επιπεδο σου και αυτα που λες η δεν λες.

Δλδ αμα καποιος πει δεν παω να μιλησω ε δεν θα ειναι με καμια γυναίκα... Εκτος αν ειναι πολυ ωραιος που λιγοι ειναι αυτοι και του την πεσουν 5% ισως και πολλα λεω. Απο την αλλη αν παει υπαρχουν πιθανοτητες αναλογα με την γκομενα η το επίπεδο του.

Δλδ οποιος δεν γαμαει Ελλάδα... για μενα ουτε βρετανια θα γαμαει ουτε Ρουμανία ουτε πουθενα.... Δεν μιλαω για πληρωμενο σεξ μιλαω για σεξ απο το φλερτ.

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
Υπαρχει ενα τρελο γκαπ μεταξυ της ζωης ενος καριεριστα (δικηγορου, γιατρου, κλπ) και ενος χειρονακτη.
Ο πρωτος ειναι απορροφημενος απο τα 16 του με πανελλαδικες, μετα με πανεπιστημιο, στρατο, μεταπτυχιακο, πρωτη δουλεια, κι αλλο διαβασμα κ.ο.κ. και υποσυνειδητα τοποθετει το γεγονος σχεση-οικογενεια-παιδια μετα τα 30 του
Αντε να κανει καμια εφημερη σχεση μεχρι τα 30

Ο πρωτος, δεν εχει ανοιξει ποτε βιβλιο (απο μηδεν χρονων εως τα 30) ξεμπερδεψε απο το στρατο 19 χρονων και εχει δυο πραγματα στο μυαλο του και μονο: δουλεια και σχεσεις-->οικογενεια-->παιδια

Ε οταν κατι το εχεις ως στοχο 11 χρονια νωριτερα απο τον αλλον και ειναι το μονο που σε απασχολει ουσιαστικα, τοτε πρεπει να εισαι χαζος πραγματικα για να μην το πετυχεις μεχρι τα 30 σου, σε ηλικιες που εισαι εκ φυσεως πιο ομορφος, πιο γυμνασμενος, με πιο πολλες αντοχες και οι γκομενες οι μικροτερες απο σενα, πολυ πιο ευκολες, εχοντας στο μυαλο τους κυριως τον ερωτα και το σεξ

ενω αυτος που ειναι νομικαριος δεν εχει την ευκαιρια να γαμησει?
τιγκα στο μουνι ειναι οι νομικες σχολες

σκεφτεται την επαγγλεματικη αποκατασταση και δεν προλαβαινει?????

Pinoklis

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2018
Like
648
Πόντοι
96
ενω αυτος που ειναι νομικαριος δεν εχει την ευκαιρια να γαμησει?
τιγκα στο μουνι ειναι οι νομικες σχολες

σκεφτεται την επαγγλεματικη αποκατασταση και δεν προλαβαινει?????

φυσικα και γαμαει
δεν παντρευεται ομως

Ξερεις πολλους φοιτητες νομικης να παντρευονται πριν τα 25;
Αντιθετα εχω να σου δωσω πολλα παραδειγματα απο χειρονακτες που 25 χρονων εχουν 2 παιδια

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Οι νομικάριοι ήταν τα φυτά του σχολείου που και στη νομική εαν δεν μπλεχτούν με παρατάξεις κλπ,μόνο διαβάζουν,δεν κάνουν τίποτα άλλο.Το πιο πιθανό είναι να παντρευτούν κι αυτοί κάποια συμφοιτήτρια και να είναι μ'αυτήν μια ζωή.

Mounokwlaraki

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2016
Κριτικές
62
Like
3.130
Πόντοι
7.216
Οι νομικάριοι ήταν τα φυτά του σχολείου που και στη νομική εαν δεν μπλεχτούν με παρατάξεις κλπ,μόνο διαβάζουν,δεν κάνουν τίποτα άλλο.Το πιο πιθανό είναι να παντρευτούν κι αυτοί κάποια συμφοιτήτρια και να είναι μ'αυτήν μια ζωή.
Ναι τυπε όλοι σαν τα μούτρα σου νομίζεις ότι ειναι

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.789
Πόντοι
6.030
Οι φοιτητες γαμανε. Αν οχι με το τσουβαλι αλλα σιγουρα γαμανε.  Υπαρχουν βεβαια και οι μαλακες οι οποιοι γαμησαν μια γυναικα μονο σε ολη τους τη φοιτητικη τους ζωη και αυτο με αμφιβολιες. Αυτοι ειναι τυποι σαν το σαντμαν που μιζεριαζουν ακομα και αν κερδισουν 1000000€ στο τζοκερ. Παντως οτι και να πουμε , οι ελεηνιδες ειναι απο τις χειροτερες φαρες γυναικων σε αυτον τον πλανητη και φταιει σε αυτο και ο μαλακας-κομπλεξικος αρχοντοχωριατης ελληνας.

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Οι φοιτητες γαμανε. Αν οχι με το τσουβαλι αλλα σιγουρα γαμανε.  Υπαρχουν βεβαια και οι μαλακες οι οποιοι γαμησαν μια γυναικα μονο σε ολη τους τη φοιτητικη τους ζωη και αυτο με αμφιβολιες. Αυτοι ειναι τυποι σαν το σαντμαν που μιζεριαζουν ακομα και αν κερδισουν 1000000€ στο τζοκερ. Παντως οτι και να πουμε , οι ελεηνιδες ειναι απο τις χειροτερες φαρες γυναικων σε αυτον τον πλανητη και φταιει σε αυτο και ο μαλακας-κομπλεξικος αρχοντοχωριατης ελληνας.

Ο μαλάκας που δεν τα τρώει όλα στις πουτάνες, αλλά κερνάει συνέχεια γκόμενες, τους κάνει τον ταξιτζή και ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΓΙΑ ΦΑΓΗΤΟ ΜΕ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΑΜΑΕΙ.

Όποιος κάνει τραπέζι σε γκόμενα που δεν έχει ξεκωλιάσει , δεν αξίζει να ζει.
Πρέπει είτε να πηγαίνει για εκτέλεση , είτε στα κάτεργα σαν το Μπεν Χουρ.

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
πλεον ακολουθω τον νομο του 2
αν δεν γαμησω στο δευτερο ραντεβου δεν ξαναασχολουμαι
ακομα και να μου στειλει τρωει γειωμα

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
πλεον ακολουθω τον νομο του 2
αν δεν γαμησω στο δευτερο ραντεβου δεν ξαναασχολουμαι
ακομα και να μου στειλει τρωει γειωμα

Αν είναι για καφέδες και σύντομες συναντήσεις, θα έλεγα να δίνεις κι άλλη ευκαιρία, εφόσον συνεχίζει να βγαίνει  .

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
καλος ο νομος του 2 αλλα ποιο καλος ο νομος του 1

εγω νταραβεριζομαι λιγες μερες με μια πιτσιρικα

εχθες μου κανει τη σχεδια εχεις για μενα και καλα πως με βλεπεις

εγω ουτε τηλ δεν εχω παρει ουτε εχω δωσει κανονιζουμε μονο απο φβ και βγαινουμε

ετ5σι εχω ησυχο το κεφαλι μου οτι δεν μπορει να με ψαξει

kavlanter86

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2019
Κριτικές
1
Like
15
Πόντοι
0
Γεια σας παιδιά, καταρχάς ας μου πει κάποιος πως ανοίγω thread δεν βλέπω πουθενά κουμπί για να ξεκινήσω.
Λοιπόν είμαι 33 στα 34 εμφανίσιμος δείχνω μικρότερος είμαι γυμνασμένος δεν υστερώ σε κάτι από προσόντα. Παρ 'όλα αυτά είμαι πολλά χρόνια single και δεν μου κάθεται καμία (την έχω πέσει και σε ωραίες θείτσες). Δεν μπορώ να καταλάβω τι κάνω λάθος και όλο κάτι πάει στραβά, αν πάρω τηλ. και βγούμε δεν θα υπάρξει δεύτερο ραντεβού ή τρώω άκυρο από την αρχή ακόμα και αν δείχνει να γουστάρει η γυναίκα ή αρέσω σε γυναίκες που δεν γουστάρω να νταραβεριστώ.. Μάγκες είμαι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση χρόνια τώρα και σιχαίνομαι να πάω σε οίκο ανοχής φοβάμαι μην κολλήσω τίποτα και δεν θέλω να βάλω το πέος μου εκεί που το βάζουν πολλοί άλλοι... Είμαι με την ψωλή στο χέρι ή το χέρι στην ψωλή. Μία φορά πριν λίγα χρόνια μου έκατσε μία και την ξέσκισα την άκουσε όλο το οικοδομικό τετράγωνο έχυσε δεν ξέρω πόσες φορές μετά το έπαιξε ότι παντρεύεται και πάει κι αυτή... τι μπορεί να φταίει μπορεί να με διαφωτίσει κάποιος - κάποια;

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.425
Πόντοι
3.936
έκατσε μία και την ξέσκισα την άκουσε όλο το οικοδομικό τετράγωνο έχυσε δεν ξέρω πόσες φορές
μετά το έπαιξε ότι παντρεύεται και πάει κι αυτή...
Καλά ότι νάναι, ότι τις συμφέρει δηλαδή.. 'Οταν θέλουν να κουκουλώσουν κάποιον και δεν τους κάθεται..
ο αλήτης, το ρεμάλι, ο γυναικάς με παράτησε.. και όλοι συμπαραστέκονται στην δακρύβρεχτη πριγκίπισσα Χύση.
Όταν όμως το ''δίνουν'' αέρα γύρο-γύρω αλλά μετά δεν γουστάρουν άλλο, λένε ότι : μία = καμμία  :S  (Μια έτσι, μια γιουβέτσι.)
Και μετά ο λευκός ιππότης (πυρφόρος) θα κάνει κυρία πχ. την χυμένη μαρία.''Την πήρε όλο το χωριό, μα θα την πάρει ο χάρης.''

billGor

Μέγας
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
27
Like
4.127
Πόντοι
4.895
.... και σιχαίνομαι να πάω σε οίκο ανοχής φοβάμαι μην κολλήσω τίποτα και δεν θέλω να βάλω το πέος μου εκεί που το βάζουν πολλοί άλλοι...

και τι σε κάνει να πιστεύεις ότι αυτό συμβαίνει μόνο με γυναίκες του επαγγέλματος ;  :2funny: :2funny: :2funny:

Pinoklis

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2018
Like
648
Πόντοι
96
Γεια σας παιδιά, καταρχάς ας μου πει κάποιος πως ανοίγω thread δεν βλέπω πουθενά κουμπί για να ξεκινήσω.
Λοιπόν είμαι 33 στα 34 εμφανίσιμος δείχνω μικρότερος είμαι γυμνασμένος δεν υστερώ σε κάτι από προσόντα. Παρ 'όλα αυτά είμαι πολλά χρόνια single και δεν μου κάθεται καμία (την έχω πέσει και σε ωραίες θείτσες). Δεν μπορώ να καταλάβω τι κάνω λάθος και όλο κάτι πάει στραβά, αν πάρω τηλ. και βγούμε δεν θα υπάρξει δεύτερο ραντεβού ή τρώω άκυρο από την αρχή ακόμα και αν δείχνει να γουστάρει η γυναίκα ή αρέσω σε γυναίκες που δεν γουστάρω να νταραβεριστώ.. Μάγκες είμαι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση χρόνια τώρα και σιχαίνομαι να πάω σε οίκο ανοχής φοβάμαι μην κολλήσω τίποτα και δεν θέλω να βάλω το πέος μου εκεί που το βάζουν πολλοί άλλοι... Είμαι με την ψωλή στο χέρι ή το χέρι στην ψωλή. Μία φορά πριν λίγα χρόνια μου έκατσε μία και την ξέσκισα την άκουσε όλο το οικοδομικό τετράγωνο έχυσε δεν ξέρω πόσες φορές μετά το έπαιξε ότι παντρεύεται και πάει κι αυτή... τι μπορεί να φταίει μπορεί να με διαφωτίσει κάποιος - κάποια;

Ποσα λεφτα βγαζεις το μηνα;
Τι δουλεια κανεις;
Εχεις δικο σου σπιτι, μενεις μονος;
Εχεις αμαξι;
Εχεις εξοχικο;
Τι μορφωση εχεις;
Εισαι κοινωνικος-εχεις φιλους;
Σε ποια περιοχη μενεις;
Ντυνεσαι ωραια;
Εισαι καθαρος;
Μιλας κανονικα με τις κοπελες η κομπλαρεις, λες κοτσανες, λες μαλακιες, σε βαριουνται, δε μιλας, μιλας πολυ, κλπ;

Αυτα κοιτανε οι γκομενες με τη σειρα που στα παραθεσα
Τα αλλα ερχονται δευτερα

kavlanter86

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2019
Κριτικές
1
Like
15
Πόντοι
0
Ποσα λεφτα βγαζεις το μηνα;
Τι δουλεια κανεις;
Εχεις δικο σου σπιτι, μενεις μονος;
Εχεις αμαξι;
Εχεις εξοχικο;
Τι μορφωση εχεις;
Εισαι κοινωνικος-εχεις φιλους;
Σε ποια περιοχη μενεις;
Ντυνεσαι ωραια;
Εισαι καθαρος;
Μιλας κανονικα με τις κοπελες η κομπλαρεις, λες κοτσανες, λες μαλακιες, σε βαριουνται, δε μιλας, μιλας πολυ, κλπ;

Αυτα κοιτανε οι γκομενες με τη σειρα που στα παραθεσα
Τα αλλα ερχονται δευτερα

Ποσα λεφτα βγαζεις το μηνα; 700-800
Τι δουλεια κανεις; ιδιωτικός υπάλληλος
Εχεις δικο σου σπιτι, μενεις μονος;δικό μου σπίτι μένω με την μάνα μου αλλά λέω ψέματα ότι μένω μόνος
Εχεις αμαξι;ναι της μάνας μου
Εχεις εξοχικο;ναι πάω όποτε θέλω
Τι μορφωση εχεις; ενιαίο λύκειο και δημόσιο τεχνικό
Εισαι κοινωνικος-εχεις φιλους;τα τελευταία χρόνια όχι και τόσο κοινωνικός, έχω φίλους αλλά έχω απομακρυνθεί
Σε ποια περιοχη μενεις; Αθήνα
Ντυνεσαι ωραια; καθημερινά είμαι ο κομπλέ όχι στην πένα αλλά στις ειδικές περιπτώσεις ντύνομαι ωραία
Εισαι καθαρος; ναι αλλά μέχρι πρόσφατα δεν έβαζα Κολωνία (!)
Μιλας κανονικα με τις κοπελες η κομπλαρεις, λες κοτσανες, λες μαλακιες, σε βαριουνται, δε μιλας, μιλας πολυ, κλπ; είμαι άνετος με τις γυναίκες λέω τα αστειάκια μου και έχω σέξυ φωνή. Πολλές φορές μου έχουν δείξει ότι γουστάρουν και έχω φάει άκυρο

kavlanter86

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2019
Κριτικές
1
Like
15
Πόντοι
0
θα πω και κάτι άλλο θα γελάσετε ή θα κοροϊδεύετε αλλά δεν με νοιάζει το λέω σοβαρά. όποτε έχω αυνανιστεί για γυναίκα που γουστάρω, η φάση ναυαγεί...! μου συμβαίνει χρόνια αυτό λες και είναι κατάρα. όποτε δεν τον έχω παίξει για κάποια τότε προχωράει καλύτερα η φάση

kavlanter86

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2019
Κριτικές
1
Like
15
Πόντοι
0
αυτή που είχα ξεκάνει μου είχε πει ότι ήμουν ο 28ος της και ότι χωράει χέρι- μπουνιά να μπει στον κωλο της (!) μέχρι τον καρπό χαχα απίστευτα πράγματα

Katz

Σπουδαίος
Εγγρ.
30 Οκτ 2017
Κριτικές
33
Like
3.475
Πόντοι
2.596

Προσωπική υγιείνή και πολύ σημαντικό στοματική υγιεινή - ειδικά αν είσαι καπνιστής. Να είσαι άνετος, ο εαυτός σου και να μην προσπαθείς να πείσεις την τύπισσα ότι αξίζει να είναι μαζί σου. Οι περισσότερες γυναίκες γουστάρουν το άπιαστο και το μυστήριο. Επίσης οι καλές οι φάσεις συνήθως σου έρχονται από εκεί που δεν το περιμένεις.

Katz

Σπουδαίος
Εγγρ.
30 Οκτ 2017
Κριτικές
33
Like
3.475
Πόντοι
2.596
και τι σε κάνει να πιστεύεις ότι αυτό συμβαίνει μόνο με γυναίκες του επαγγέλματος ;  :2funny: :2funny: :2funny:

σωστός. ειδικά οι πιο ακριβές πηγαίνουν τακτικά στον γυναικολόγο γιατί είναι και προς όφελος τους. Πάντως αν θες να είσαι καλυμμένος, επέλεξε τσιμπούκι με καπότα, απόφυγε το γλυφομούνι (ξέρω είναι δύσκολο-το λέω για να τα ακούω και γω!) και τα γλωσσόφιλα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom