Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 28 άτομα (0 μέλη και 28 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 873 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 325 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 579 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.976

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606

Νέο μικρό και πανέμορφο καβλάκι βάζει τα πράγματα στη θέση τους και κράζει την μέση Ελληνίδα !! Εύγε !!

Δεν το είδα, αλλά με βάση τι εμπειρίες μιλάει ; Από τι άνδρες ;
Από τους μέχρι 1,70 , μέχρι 70 κιλά , μούσι αρχιμανδρίτη , κάπρι στενό , σνίκερς , limp small dick

ή και ... κανονικούς ;;;;

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
δεν γίνεται να διαθέτω συνέχεια λεφτά για πληρωμένο σεξ, μία φορά είχα πάει για μασάζ με happy ending και πλήρωσα 60€ και τελείωμα στο στόμα ήταν 80€. Δεν αξίζει τύφλα να' χει το γαμήσι μπροστά σε μία καλή μαλακία

Πήγαινε μπουρδέλο για πίπα με.
Το να βγαίνεις άγνωστος, σε μαγαζιά που δεν ξέρεις ιδιοκτήτες και προσωπικό με κάγκουρες δεν προσφέρει τίποτε σε κανέναν.

Pinoklis

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2018
Like
651
Πόντοι
96
Δεν το είδα, αλλά με βάση τι εμπειρίες μιλάει ; Από τι άνδρες ;
Από τους μέχρι 1,70 , μέχρι 70 κιλά , μούσι αρχιμανδρίτη , κάπρι στενό , σνίκερς , limp small dick

και ξυρισμενα...ποδια τυπε

Pinoklis

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2018
Like
651
Πόντοι
96
Αυτο το τραγουδακι γραφτηκε για τον sad man:

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
και ξυρισμενα...ποδια τυπε

Καλοί είναι όλοι αυτοί . Τρώνε όλη τους τη ζωή με μία γυναίκα, συνήθως συμμαθήτρια, οπότε δεν χαλάνε την πιάτσα,
δεν κάνουν ουρές σε πουτάνες, τζάδικα κτλ ... Τρώνε μόνο μαλακίες που γουστάρουν οι γκόμενες ...

και δεν δημιουργοπυν και μποτιλιαρίσματα. Μόνο στη δουλειά πάνε. Τις υπόλοιπες ώρες, σφουγγαρίζουν , βάζουν ηλεκτρική σκούπα, καθαρίζουν χέστρες, ξεχέζουν μωρά , πλένουν κυλότες, στίβουν σερβιέτες και ταμπόν για να μην λερώνουν τους κάδους σκουπιδιών ...

Η πλούσια ελληνική γλώσσα, δεν έφτιαξε τυχαία τον όρο

ΜΟΥΝΟΠΑΝΟ.

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Μια κλασική περιγραφή ελληνίδας καριόλας της προ κρίσης εποχής

Για όλες τις ελληνίδες, ταιριάζει το τελείωμα του άσματος !!!!!!!

ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΑΜΕ , ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ , ΝΑ ΦΩΝΑΞΟΥΜΕ ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΤΩΝ Ο-Ψ

[move][size=30pt]Όλες ψώλες, όλες ψώλες !!!![/size][/move]

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
εγω παντως επειδη ειμαι βαρυς αντρας (110 κιλα)
δεν χωρησα την συζυγο επειδη επλενα τα πιατα.
την χωρησα επειδη γκρινιαζε που εβαλα το μπρικι στο δεξι ντουλαπακι αντι στο αριστερο.

να τα λεμε ολα, δεν κρυβομαστε.

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.434
Πόντοι
3.936
Mια που είπες πλένουν κυλότες..
Ελλεεινίδα 40+ παντρεμένη-χωρισμένη που μένει στον επάνω όροφο απο τους γονείς της, μετά απο ταξίδι μερικών ημερών,
περιμένει την γερασμένη μάνα της να επιστρέψει απο το χωριό για να της βάλει πλυντήριο με τα άπλυτα ρούχα-κυλότες της:idiot:
Και μετά θέλουν γάμο και παιδιά, οι κακομαθημένες..  :jerking:  Να μην μιλήσουμε για την μαγειρικη.  :S

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.700
Πόντοι
2.606
Μια κλασική περιγραφή ελληνίδας καριόλας της προ κρίσης εποχής

Για όλες τις ελληνίδες, ταιριάζει το τελείωμα του άσματος !!!!!!!

ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΑΜΕ , ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ , ΝΑ ΦΩΝΑΞΟΥΜΕ ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΤΩΝ Ο-Ψ

[move][size=30pt]Όλες ψώλες, όλες ψώλες !!!![/size][/move]

εκλαψα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.700
Πόντοι
2.606
Ελλεεινίδα 40+ παντρεμένη-χωρισμένη που μένει στον επάνω όροφο απο τους γονείς της, μετά απο ταξίδι μερικών ημερών,
περιμένει την γερασμένη μάνα της να επιστρέψει απο το χωριό για να της βάλει πλυντήριο με τα άπλυτα ρούχα-κυλότες της.  :idiot:
Και μετά θέλουν γάμο και παιδιά, οι κακομαθημένες..  :jerking:  Να μην μιλήσουμε για την μαγειρικη.  :S

Τυπε υπαρχει ελληνικο σπιτι που δεν ξερεις ποτε χεζουν , ποτε πλενουν, ποτε τρωνε, ποτε κατουρανε, ποτε γαμιουνται, με ποιους γαμιουνται, με ποσους εχουνε γαμηθει ελεος με αυτες τις ''αληθινες '' ιστοριες σου, μια γνωστη μου μια φιλη μου, μια γειτονισσα και πρασινα φιδια. ξερεις εσυ αν η απο πανω δεν εβαλε πλυντηριο, τι αλλη μαλακια θα μας πεις.  :S :S :S

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
περιμένει την γερασμένη μάνα της να επιστρέψει απο το χωριό για να της βάλει πλυντήριο με τα άπλυτα ρούχα-κυλότες της.  :idiot:
Και μετά θέλουν γάμο και παιδιά, οι κακομαθημένες..  :jerking:  Να μην μιλήσουμε για την μαγειρικη.  :S
η ιδια αυτη που μου περιεγραψες δυο φορες προσπαθησε να μου κανει παστιτσιο και το εκαψε και τις δυο. επειδη ειχε ωραιο κωλαρακι (53 κιλα 163 υψος) μεχρι και για το απλωμα των ρουχων εχωνε τον γιο της, οταν οι δικες μας μαναδες κανανε ολα τα οικοκυρικα για 5μελη οικογενεια και δουλευαν και 12ωρο εξω.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Τυπε υπαρχει ελληνικο σπιτι που δεν ξερεις ποτε χεζουν , ποτε πλενουν, ποτε τρωνε, ποτε κατουρανε, ποτε γαμιουνται, με ποιους γαμιουνται, με ποσους εχουνε γαμηθει ελεος με αυτες τις ''αληθινες '' ιστοριες σου, μια γνωστη μου μια φιλη μου, μια γειτονισσα και πρασινα φιδια. ξερεις εσυ αν η απο πανω δεν εβαλε πλυντηριο, τι αλλη μαλακια θα μας πεις.  :S :S :S
γιατι ρε τυπε απιθανο το θεωρεις να μιλουσε στο μπαλκονι με την γειτονισσα και να το ακουσε αυτος απο κατω?

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.434
Πόντοι
3.936
Ελα μωρή μπουχέσα που περιμένεις στην γωνία για να μου την πεις  αρχιΤρόμπα της Μ@λακίας!!!
Σε βάζω ένα στοιχημάτακι με μια χήνα ευρώπουλα με αποδείξεις όνομα- περιοχή, και μάρτυρες
όλους όσους μας βλέπουν.. Το πας?? Αντε τώρα κουτάβι στο κλουβί σου γιατί το χεις παραχέσει το ζήτημα  :jerking:

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.700
Πόντοι
2.606
γιατι ρε τυπε απιθανο το θεωρεις να μιλουσε στο μπαλκονι με την γειτονισσα και να το ακουσε αυτος απο κατω?

Ναι τυπε , βγηκε η 40χρονη και ειπε στην γειτονισσα δεν εχω να βαλω κιλοτες καθαρες γιατι περιμενω να ερθει και να βαλει πλυντηριο η μανα μου απο τις διακοπες επειδη ειμαι τεμπελα. Πολυ ρεαλιστικος διαλογος.  :S :S :S

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.434
Πόντοι
3.936
η ιδια αυτη που μου περιεγραψες δυο φορες προσπαθησε να μου κανει παστιτσιο και το εκαψε και τις δυο. επειδη ειχε ωραιο κωλαρακι (53 κιλα 163 υψος) μεχρι και για το απλωμα των ρουχων εχωνε τον γιο της, οταν οι δικες μας μαναδες κανανε ολα τα οικοκυρικα για 5μελη οικογενεια και δουλευαν και 12ωρο εξω.
Για την γκόμενα που έχω τώρα και πάει για σουτ, μίλησα πριν..
Αλλά δεν ήθελα να το προσδιορίσω.. μέχρι που πετάχτηκε ο αρχιτρόμπας απ την γωνία..

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Ναι τυπε , βγηκε η 40χρονη και ειπε στην γειτονισσα δεν εχω να βαλω κιλοτες καθαρες γιατι περιμενω να ερθει και να βαλει πλυντηριο η μανα μου απο τις διακοπες επειδη ειμαι τεμπελα. Πολυ ρεαλιστικος διαλογος.   :S :S :S
οχι ειπε "ψαχνω την μανα μου",
"γιατι?" την  ρωτησε η γειτονισσα,
"ειναι να βαλει και μπουγαδα ειμαι κουρασμενη μολις γυρισα απο διακοπες"
ρεαλιστικοτατος διαλογος στην ελλαδα που ζουμε, μπορει να το εχω ακουσει καμμια 10ρια φορες απο νεοελληνιδες

ποσο τρομπας τρολλ εισαι?

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Για την γκόμενα που έχω τώρα και πάει για σουτ, μίλησα πριν..
Αλλά δεν ήθελα να το προσδιορίσω.. μέχρι που πετάχτηκε ο αρχιτρόμπας απ την γωνία..
εγω της εριξα σουτ αρχες ιουνη, ηταν ψυχασθενης

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom