Νέο μικρό και πανέμορφο καβλάκι βάζει τα πράγματα στη θέση τους και κράζει την μέση Ελληνίδα !! Εύγε !!
Agatha Christi δηλαδη;
Νέο μικρό και πανέμορφο καβλάκι βάζει τα πράγματα στη θέση τους και κράζει την μέση Ελληνίδα !! Εύγε !!
δεν γίνεται να διαθέτω συνέχεια λεφτά για πληρωμένο σεξ, μία φορά είχα πάει για μασάζ με happy ending και πλήρωσα 60€ και τελείωμα στο στόμα ήταν 80€. Δεν αξίζει τύφλα να' χει το γαμήσι μπροστά σε μία καλή μαλακία
Δεν το είδα, αλλά με βάση τι εμπειρίες μιλάει ; Από τι άνδρες ;
Από τους μέχρι 1,70 , μέχρι 70 κιλά , μούσι αρχιμανδρίτη , κάπρι στενό , σνίκερς , limp small dick
και ξυρισμενα...ποδια τυπε
Mια που είπες πλένουν κυλότες..πλένουν κυλότες
Μια κλασική περιγραφή ελληνίδας καριόλας της προ κρίσης εποχής
Για όλες τις ελληνίδες, ταιριάζει το τελείωμα του άσματος !!!!!!!
ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΑΜΕ , ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ , ΝΑ ΦΩΝΑΞΟΥΜΕ ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΤΩΝ Ο-Ψ
[move][size=30pt]Όλες ψώλες, όλες ψώλες !!!![/size][/move]
Mια που είπες πλένουν κυλότες..
Ελλεεινίδα 40+ παντρεμένη-χωρισμένη που μένει στον επάνω όροφο απο τους γονείς της, μετά απο ταξίδι μερικών ημερών,
περιμένει την γερασμένη μάνα της να επιστρέψει απο το χωριό για να της βάλει πλυντήριο με τα άπλυτα ρούχα-κυλότες της.
Και μετά θέλουν γάμο και παιδιά, οι κακομαθημένες.. Να μην μιλήσουμε για την μαγειρικη. :S
η ιδια αυτη που μου περιεγραψες δυο φορες προσπαθησε να μου κανει παστιτσιο και το εκαψε και τις δυο. επειδη ειχε ωραιο κωλαρακι (53 κιλα 163 υψος) μεχρι και για το απλωμα των ρουχων εχωνε τον γιο της, οταν οι δικες μας μαναδες κανανε ολα τα οικοκυρικα για 5μελη οικογενεια και δουλευαν και 12ωρο εξω.Mια που είπες πλένουν κυλότες..
Ελλεεινίδα 40+ παντρεμένη-χωρισμένη που μένει στον επάνω όροφο απο τους γονείς της, μετά απο ταξίδι μερικών ημερών,
περιμένει την γερασμένη μάνα της να επιστρέψει απο το χωριό για να της βάλει πλυντήριο με τα άπλυτα ρούχα-κυλότες της.
Και μετά θέλουν γάμο και παιδιά, οι κακομαθημένες.. Να μην μιλήσουμε για την μαγειρικη. :S
γιατι ρε τυπε απιθανο το θεωρεις να μιλουσε στο μπαλκονι με την γειτονισσα και να το ακουσε αυτος απο κατω?Τυπε υπαρχει ελληνικο σπιτι που δεν ξερεις ποτε χεζουν , ποτε πλενουν, ποτε τρωνε, ποτε κατουρανε, ποτε γαμιουνται, με ποιους γαμιουνται, με ποσους εχουνε γαμηθει ελεος με αυτες τις ''αληθινες '' ιστοριες σου, μια γνωστη μου μια φιλη μου, μια γειτονισσα και πρασινα φιδια. ξερεις εσυ αν η απο πανω δεν εβαλε πλυντηριο, τι αλλη μαλακια θα μας πεις. :S :S :S
Ελα μωρή μπουχέσα που περιμένεις στην γωνία για να μου την πεις αρχιΤρόμπα της Μ@λακίας!!!
γιατι ρε τυπε απιθανο το θεωρεις να μιλουσε στο μπαλκονι με την γειτονισσα και να το ακουσε αυτος απο κατω?
Για την γκόμενα που έχω τώρα και πάει για σουτ, μίλησα πριν..η ιδια αυτη που μου περιεγραψες δυο φορες προσπαθησε να μου κανει παστιτσιο και το εκαψε και τις δυο. επειδη ειχε ωραιο κωλαρακι (53 κιλα 163 υψος) μεχρι και για το απλωμα των ρουχων εχωνε τον γιο της, οταν οι δικες μας μαναδες κανανε ολα τα οικοκυρικα για 5μελη οικογενεια και δουλευαν και 12ωρο εξω.
οχι ειπε "ψαχνω την μανα μου",Ναι τυπε , βγηκε η 40χρονη και ειπε στην γειτονισσα δεν εχω να βαλω κιλοτες καθαρες γιατι περιμενω να ερθει και να βαλει πλυντηριο η μανα μου απο τις διακοπες επειδη ειμαι τεμπελα. Πολυ ρεαλιστικος διαλογος. :S :S :S
εγω της εριξα σουτ αρχες ιουνη, ηταν ψυχασθενηςΓια την γκόμενα που έχω τώρα και πάει για σουτ, μίλησα πριν..
Αλλά δεν ήθελα να το προσδιορίσω.. μέχρι που πετάχτηκε ο αρχιτρόμπας απ την γωνία..