το πουλί
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Νοε 2014
- Like
- 600
- Πόντοι
- 246
χαρακτηριστικο δειγμα ελληνων που γαμανεείναι γνωστο ότι οι βάζελοι δεν γαμανε ποτε
χαρακτηριστικο δειγμα ελληνων που γαμανεείναι γνωστο ότι οι βάζελοι δεν γαμανε ποτε
χαρακτηριστικο δειγμα ελληνων που γαμανε
επιβεβαιωνω...με βρεγμενο μαλλι ο τακαρος εχει τρελο σουξε στα μπαρακια
Γενικά, αν είχατε να επιλέξετε περιοχές με τις περισσότερες γυναίκες ή έστω ευκαιρίες για να πηδήξετε ποιες θα διαλέγατε?
Προσωπικά, θεωρώ μακράν καλύτερη την Θεσσαλονίκη, μετά Γιάννενα και τέλος Αθήνα.
Κρήτη που βρίσκομαι αυτή την περίοδο τα πράγματα είναι ΠΑΡΑ πολύ δύσκολα..βλέπεις γυναίκες με το κυάλι.
Το 8 στις 10 είναι υπερβολικό. Πιο κάτω είναι πιστεύω.τρεχτε μαλακες νεοελληνες πισω απο τις ελλεεινιδες να κανετε λιγουροπεσιματα μπας και σας κατσει καμια χοντρη να λετε κι εσεις οτι εχετε σχεση να ειστε in
Οκτώ στις δέκα Ελληνίδες απατούν το σύντροφό τους
Μάγκες το στατιστικό είναι ακριβές και ισχύει εδω και χρόνια.Δεν είναι πουτάνες και δεν το κάνουν οι Ελληνίδες μόνο αυτό.Είναι η γυναικεία φύση τέτοια.Μην ξεχνάμε πως πολλοί παντρεύτηκαν στα χρόνια της τεχνητής ευμάρειας και όταν τα δανεικά τελείωσαν οι γυναίκες τους ψάχνονταν αλλου για την ζωή που έκαναν.Άλλοι απλά επειδή έχουν χρήμα, έχουν συντρόφους οι οποίες ξενοπηδιούνται.Η ανοχή της κοινωνίας μας σε αυτά είναι που μας έχεις διαλύσει και τους δίνει θάρρος.Μην μιλήσω για κερατάδες που μαθαίνουν ότι είναι κερατάδες και πάνε και παρακαλάνε κιόλας...Και δεν υποτιμώ κανέναν επειδή είναι απατημένος,καθώς κανείς μας δεν ξέρει μετα βεβαιότητος απο που και πότε έφαγε κερατιά,αλλά τους υποτιμώ γιατί είναι πίρφοροι και ξεφτίλες που παρακαλάνε την μοιχαλίδα.τρεχτε μαλακες νεοελληνες πισω απο τις ελλεεινιδες να κανετε λιγουροπεσιματα μπας και σας κατσει καμια χοντρη να λετε κι εσεις οτι εχετε σχεση να ειστε in
Για περισσότερες ευκαιρίες Αθήνα,για ωραιότερα μουνιά Θεσσαλονίκη
τελικα γαμιουνται?τρεχτε μαλακες νεοελληνες πισω απο τις ελλεεινιδες να κανετε λιγουροπεσιματα μπας και σας κατσει καμια χοντρη να λετε κι εσεις οτι εχετε σχεση να ειστε in
οι 7 στις 10 ειναι μονες για μηνες η χρονια και αραχνιαζει το μουνι τουςτελικα γαμιουνται?
γιατι μερικοι δεν το πιστευουν εδω τριγυρω
ετσι ομως βγαινει πολυ μικρο το ποσοστο των καραπουταναριων που τα φορανε στο πιρφορο τουςοι 7 στις 10 ειναι μονες για μηνες η χρονια και αραχνιαζει το μουνι τους
απο τις 3 στις 10 που εχουν συντροφο και γαμιουνται το 80% κερατωνει το μαλακα
να δωσουμε τα συγχαρητηρια μας ως μπου και στις αγαμητες και στους κεραταδες
Άρα μήπως φταίμε τελικά εμείς, που διαιωνίζουμε την κατάσταση?
Όσο για την διαφορετικότητα της κουλτούρας, ισχύει σε ορισμένες
περιπτώσεις' αλλά και σε αυτές απλά δεν έχει δοθεί η ευκαιρία.
τρεχτε μαλακες νεοελληνες πισω απο τις ελλεεινιδες να κανετε λιγουροπεσιματα μπας και σας κατσει καμια χοντρη να λετε κι εσεις οτι εχετε σχεση να ειστε in
Tύπε, δε θέλω να σε χαλάσω, αλλά σκέφτηκες την πιθανότητα απλά οι διάφορες αλλοδαπές να σου λένε με διπλωματικό τρόπο, κάτι εν δυνάμει χειρότερο απο το "σίσαι κάτω του μετρίου/άσχημος";Μάγκες θέλω να πω και γω κάτι εν μέρει σχετικό. Έχοντας φάει τρελές χυλοπίτες από ελλεεινίδες ( αλλά και από αλλοδαπές που μεγαλώνουν στην ελληνική κουλτούρα), έχω γίνει πράγματι παράξενος και προκατειλημμένος με τις δικές μας.
Άπειρες φορές είτε με ξένες εκδιδόμενες είτε με δυτικό Ευρωπαίες ( έχω ταξιδέψει σε πολλές χώρες εντός Ευρώπης) εχω κανει τη συζήτηση για το πώς με βρίσκουν εμφανισιακά.
Δεν έχω ακούσει από καμία ότι με βρίσκει άσχημο ή κάτω του μετρίου.
Απορία λοιπόν γιατί δεν μπορώ να γαμησω ελλεεινίδες;
ετσι ομως βγαινει πολυ μικρο το ποσοστο των καραπουταναριων που τα φορανε στο πιρφορο τους
η ερευνα πανω λεει οτι οι αντρες κερατωνουν σε ποσοστο 84%
μεταξυ τους γαμιουνται προφανως
δεν βγαινει αλλιως
Δεν υπαρχει αγαπη-ερωτας. Υπαρχει σεξ-συμφερον-κακια-χρημα. Ολα τα αλλα ειναι μαλακιες για πνευματικα στερημενους ανθρωπους.