Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 191K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 33 άτομα (8 μέλη και 25 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 877 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 174 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 514 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 330 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,3%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 584 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.994

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
είναι γνωστο ότι οι βάζελοι δεν γαμανε ποτε
χαρακτηριστικο δειγμα ελληνων που γαμανε

dailymedia_201826_012712_730333-850x480.jpg

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Γενικά, αν είχατε να επιλέξετε περιοχές με τις περισσότερες γυναίκες ή έστω ευκαιρίες για να πηδήξετε ποιες θα διαλέγατε?
Προσωπικά, θεωρώ μακράν καλύτερη την Θεσσαλονίκη, μετά Γιάννενα και τέλος Αθήνα.
Κρήτη που βρίσκομαι αυτή την περίοδο τα πράγματα είναι ΠΑΡΑ πολύ δύσκολα..βλέπεις γυναίκες με το κυάλι.

Για περισσότερες ευκαιρίες Αθήνα,για ωραιότερα μουνιά Θεσσαλονίκη

Mounokwlaraki

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2016
Κριτικές
63
Like
3.185
Πόντοι
7.216
Για σ΄γουρα αποτελέσματα εκεί που συχνάζει ο sadman! :2funny:

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
τρεχτε μαλακες νεοελληνες πισω απο τις ελλεεινιδες να κανετε λιγουροπεσιματα μπας και σας κατσει καμια χοντρη να λετε κι εσεις οτι εχετε σχεση να ειστε in

Οκτώ στις δέκα Ελληνίδες απατούν το σύντροφό τους

downunder

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2012
Κριτικές
4
Like
120
Πόντοι
1
τρεχτε μαλακες νεοελληνες πισω απο τις ελλεεινιδες να κανετε λιγουροπεσιματα μπας και σας κατσει καμια χοντρη να λετε κι εσεις οτι εχετε σχεση να ειστε in

Το 8 στις 10 είναι υπερβολικό. Πιο κάτω είναι πιστεύω.

iceman1988

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
8.260
Πόντοι
7.865

Μάγκες το στατιστικό είναι ακριβές και ισχύει εδω και χρόνια.Δεν είναι πουτάνες και δεν το κάνουν οι Ελληνίδες μόνο αυτό.Είναι η γυναικεία φύση τέτοια.Μην ξεχνάμε πως πολλοί παντρεύτηκαν στα χρόνια της τεχνητής ευμάρειας και όταν τα δανεικά τελείωσαν οι γυναίκες τους ψάχνονταν αλλου για την ζωή που έκαναν.Άλλοι απλά επειδή έχουν χρήμα, έχουν συντρόφους οι οποίες ξενοπηδιούνται.Η ανοχή της κοινωνίας μας σε αυτά είναι που μας έχεις διαλύσει και τους δίνει θάρρος.Μην μιλήσω για κερατάδες που μαθαίνουν ότι είναι κερατάδες και πάνε και παρακαλάνε κιόλας...Και δεν υποτιμώ κανέναν επειδή είναι απατημένος,καθώς κανείς μας δεν ξέρει μετα βεβαιότητος απο που και πότε έφαγε κερατιά,αλλά τους υποτιμώ γιατί είναι πίρφοροι και ξεφτίλες που παρακαλάνε την μοιχαλίδα.

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.589
Πόντοι
6.056

τελικα γαμιουνται?
γιατι μερικοι δεν το πιστευουν εδω τριγυρω 

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
τελικα γαμιουνται?
γιατι μερικοι δεν το πιστευουν εδω τριγυρω  
οι 7 στις 10 ειναι μονες για μηνες η χρονια και αραχνιαζει το μουνι τους

απο τις 3 στις 10 που εχουν συντροφο και γαμιουνται το 80% κερατωνει το μαλακα

να δωσουμε τα συγχαρητηρια μας ως μπου και στις αγαμητες και στους κεραταδες

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.589
Πόντοι
6.056
οι 7 στις 10 ειναι μονες για μηνες η χρονια και αραχνιαζει το μουνι τους

απο τις 3 στις 10 που εχουν συντροφο και γαμιουνται το 80% κερατωνει το μαλακα

να δωσουμε τα συγχαρητηρια μας ως μπου και στις αγαμητες και στους κεραταδες
ετσι ομως βγαινει πολυ μικρο το ποσοστο των καραπουταναριων που τα φορανε στο πιρφορο τους

η ερευνα πανω λεει οτι οι αντρες κερατωνουν σε ποσοστο 84%
μεταξυ τους γαμιουνται προφανως
δεν βγαινει αλλιως

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.589
Πόντοι
6.056
εγω βλεπω να καταξεσκιζονται με οτι σκατα βρουν μπροστα τους φιλτατοι...sorry

σχεσεις μπορει να μην πολυκανουν (γιατι περιμενουν ο Chris Hemsworth να βγαλει κανα φραγκο ακαμα) αλλα πουτσα μαζευουν για 10 ζωες.. :dunno:

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Αν θέλουν οι γκόμενες να γαμηθούν,γαμιούνται.

Αν θέλουν να κερατώσουν τον γκόμενό τους,τον κερατώνουν.

Αν θέλουν να μείνουν αγάμητες,μένουν.

Όταν σου προσφέρονται όλες οι επιλογές στο πιάτο,δεν μπορείς να μείνεις ούτε πιστός,ούτε μονογαμικός.Τα ίδια θα κάναμε κι εμεις εαν μας την πέφταν κι εμάς κάθε μέρα στα σόσιαλ και στα μαγαζιά.

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
823
Πόντοι
146
Άρα μήπως φταίμε τελικά εμείς, που διαιωνίζουμε την κατάσταση?
Όσο για την διαφορετικότητα της κουλτούρας, ισχύει σε ορισμένες
περιπτώσεις' αλλά και σε αυτές απλά δεν έχει δοθεί η ευκαιρία.

Σωστος.

orgasmikos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2019
Like
1.710
Πόντοι
216
Μάγκες θέλω να πω και γω κάτι εν μέρει σχετικό. Έχοντας φάει τρελές χυλοπίτες από ελλεεινίδες ( αλλά και από αλλοδαπές που μεγαλώνουν στην ελληνική κουλτούρα), έχω γίνει πράγματι παράξενος και προκατειλημμένος με τις δικές μας.

Άπειρες φορές είτε με ξένες εκδιδόμενες είτε με δυτικό Ευρωπαίες ( έχω ταξιδέψει σε πολλές χώρες εντός Ευρώπης) εχω κανει τη συζήτηση για το πώς με βρίσκουν εμφανισιακά.

Δεν έχω ακούσει από καμία ότι με βρίσκει άσχημο ή κάτω του μετρίου.

Απορία λοιπόν γιατί δεν μπορώ να γαμησω ελλεεινίδες;

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
823
Πόντοι
146

Μοιραια οταν εχεις επιλεξει να εισαι μεσα σε μια σχεση θα συμβει αυτο. Ειδικα σημερα, που υπαρχουν επιλογες γυρω μας ολο το 24ωρο παντου και ειδικα μεσω των σοσιαλ.

Ειτε αντρας ειτε γυναικα, δεν ειμαστε μονογαμικα οντα. Απλα. Ειμαστε οπου περναμε καλα σημερα, τωρα. Αυριο, λιγο μετα μπορει να θελησουμε να δοκιμασουμε κατι αλλο. Και; Τι εγινε;

Τωρα για τα καθυστερημενα που πιστευουν σε αγαπες-ερωτες-λουλουδια ναι...εγινε. Αποτομη προσγειωση στη πραγματικοτητα. Συνηθως δεν την αντεχουν και γινεται συντριβη. Ας προσεχαν, μεγαλα παιδια ειναι.

Δεν υπαρχει αγαπη-ερωτας. Υπαρχει σεξ-συμφερον-κακια-χρημα. Ολα τα αλλα ειναι μαλακιες για πνευματικα στερημενους ανθρωπους.

Αρξατε πυρ, στα αρχιδια μου.

Man-With-No-Name

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2011
Κριτικές
2
Like
2.170
Πόντοι
456
Μάγκες θέλω να πω και γω κάτι εν μέρει σχετικό. Έχοντας φάει τρελές χυλοπίτες από ελλεεινίδες ( αλλά και από αλλοδαπές που μεγαλώνουν στην ελληνική κουλτούρα), έχω γίνει πράγματι παράξενος και προκατειλημμένος με τις δικές μας.

Άπειρες φορές είτε με ξένες εκδιδόμενες είτε με δυτικό Ευρωπαίες ( έχω ταξιδέψει σε πολλές χώρες εντός Ευρώπης) εχω κανει τη συζήτηση για το πώς με βρίσκουν εμφανισιακά.

Δεν έχω ακούσει από καμία ότι με βρίσκει άσχημο ή κάτω του μετρίου.

Απορία λοιπόν γιατί δεν μπορώ να γαμησω ελλεεινίδες;
Tύπε, δε θέλω να σε χαλάσω, αλλά σκέφτηκες την πιθανότητα απλά οι διάφορες αλλοδαπές να σου λένε με διπλωματικό τρόπο, κάτι εν δυνάμει χειρότερο απο το "σίσαι κάτω του μετρίου/άσχημος";
Μην το πάρεις προσωπικά, ούτε σε ξέρω, ούτε θέλω να σε μειώσω, αλλά, όπως έγραψε κάποιος τις προάλλες, η μέση γυναίκα, με λίγο μακιγιάζ, και ένα ελαφρώς προκλητικό ρούχο, τραβάει την προσοχή, ο άντρας, στην καθημερινότητά του, αν δεν έχει πολύ συγκεκριμένα στοιχεία στο στύλ του, περνάει απαρατήρητος. Μπορεί να είσαι άνω του μετρίου, και να γαμα΄ς λιγότερο απο έναν άσχημο, αν δεν μκπορείς να τραβήξεις την προσοχή, και, στις γυναίκες που είναι στο καθημερινό σου περιβάλλον, το να μην τραβάς την προσοχή ισοδυναμεί με το "δεν γαμάς ούτε με αίτηση". Ελληνίδες και μη, εντός και εκτός Ελλάδος.

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
823
Πόντοι
146
ετσι ομως βγαινει πολυ μικρο το ποσοστο των καραπουταναριων που τα φορανε στο πιρφορο τους

η ερευνα πανω λεει οτι οι αντρες κερατωνουν σε ποσοστο 84%
μεταξυ τους γαμιουνται προφανως
δεν βγαινει αλλιως

χαχαχα

ολα αυτα τα νουμερα στις διαφορες ερευνες...ειναι απλα για γελια

Δ

Διαγραμμένο μέλος 186072

Επισκέπτης
Δεν υπαρχει αγαπη-ερωτας. Υπαρχει σεξ-συμφερον-κακια-χρημα. Ολα τα αλλα ειναι μαλακιες για πνευματικα στερημενους ανθρωπους.

Για τους αντρες σιγουρα υπαρχει αγαπη και ερωτας. Για τις γυναικες αυτα τα πραγματα ειναι πιο ψυχρα και υπολογιστικα.

Ο αντρας, σε γενικες γραμμες, ειναι φτιαγμενος για να αγαπαει τη γυναικα και η γυναικα ειναι φτιαγμενη για να αγαπαει το παιδι της.

Ακομα και αν ο αντρας καταλαβει οτι απο πλευρα γυναικας δεν υπαρχει η ιδια δυνατοτητα αγαπης, παλι δε μπορει να πατησει με ενα off το διακοπτη και να κλεισει τα αισθηματα του προς τις γυναικες. Οπως και η γυναικα, οτι και να της κανει το παιδι της, παντα θα το αγαπαει και δε μπορει να κλεισει το διακοπτη.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom