Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 321 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 576 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.964

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.511
Πόντοι
216
Εμενα μου φαινεται περιεργο πως καθεστε τοσες ωρες. Τι ακριβως λετε; Εμενα το βασικο μου προβλημα ειναι οτι δεν εχω κατι να πω και αν η κοπελα δεν ειναι ομιλητικη, χαλαει η φαση πριν καν περασει μια ωρα. Δεν το εχω ουτε με το κουτσομπολιο, ουτε με τα ριαλιτι, ουτε με την ηληθια μουσικη που ακουνε αυτες τις μερες και γενικοτερα δεν εχω κανενα κοινο σημειο με τις γυναικες.

Μεχρι στιγμης το αντιμετωπιζω κανοντας κινηση με το που αρχιζει η αμηχανη σιωπη, με αρκετα καλα αποτελεσματα, αλλα θα βοηθουσε να μπορουσα να μιλαω περισσοτερο.

Μαλλον εχει δικιο ο σαδ μαν οτι οι Ελληνιδες θελουν μονο σερβιτοτορους/dj και λοιπους αμορφωτους για να λενε mainstream μαλακιες ή γνωστους απο κοινωνικο κυκλο για να κουτσομπολευουν.

Αν σου πω οτι το 90% του χρονου, μιλουσε αυτη;
Δεν θα την ελεγα πολυλογου σαν χαρακτηρα, αλλα μαλλον ειχε αναγκη να μιλησει...
Τι λεγαμε; οτιδηποτε, περι ανεμων και υδατων.

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.511
Πόντοι
216
Απλούστατα. Σε έχει βάλει στη Friend Zone. Θα σε χρησιμοποιεί σαν συναισθηματικό ταμπόν, θα βγαίνετε μαζί σαν παρεάκι και θα γαμιέται με άλλους

Τι θα περιμενες να γινει,
για να πεις οτι δεν ειναι ετσι οπως τα λες τα πραγματα;

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.511
Πόντοι
216
Πρώτα απ' όλα, τι πάει να πει "και καλά φιλικά"; Συμφώνησες μαζί της να βγαίνετε φιλικά και αναρωτιέσαι μετά τι συμβαίνει; Αν έχεις κάνει τέτοια μαλακία, έχεις φάει ήττα από τα αποδυτήρια. Η απορία σου ακριβώς ποια είναι δεν έχω καταλάβει. Αν σε γουστάρει ή αν η τύπισσα έχει αίσθηση του χρόνου; Για μένα υπάρχει ένα μικρό ενδεχόμενο να γουστάρει και να μιλάει τόσες ώρες περιμένοντας πότε θα κάνεις κίνηση και το πιθανότερο να έχεις γίνει friendzoned σύμφωνα με τις ενδείξεις που μας έδωσες. Στη θέση σου θα έκανα χώσιμο και αν έτρωγα άκυρο, θα ξέχναγα ότι υπάρχει. Αλλιώς αν δε σε πειράζει ο ρόλος της φιλενάδας της, μπορείς να συνεχίσεις να βγαίνεις και να την ακούς στωικά για τις μαλακίες της και τα γαμήσια που τρώει από άλλους.

Αγαπητε,
οταν λεω 'και καλα φιλικα', το λεω γιατι την ξερω απο μικρο παιδι, ειναι παιδικη φιλη που χαθηκαμε πολλα χρονια.
Αρα, δεν το λες μεν και ακριβως dating, αλλα και οταν βγαινεις μετα απο τοσα χρονια κι ειστε κι οι δυο ελευθεροι, παιζει και φαση dating.
Αυτο εννοω, 'και καλα φιλικα'.

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.511
Πόντοι
216
Δεν ειναι μικρο το ενδεχομενο να τον γουσταρει (το πιο λογικο ειναι να τον γουσταρει), αντιθετως ειναι εξαιρετικα μικρο το να εχει κανει friendzone.

Το friendzone ειναι πρακτικα απορριψη. Αν υπαρχει απορριψη σημαινει οτι δε της κανει. Αν η γκομενα εχει ριξει Χ τοτε δε θα εβλεπε την ωρα να τα σπασουν. Το οτι αφιερωνει τοση ωρα και απορροφαται σημαινει οτι γουσταρει.

Οι γκομενες βαριουνται ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ αν δεν υπαρχει κατι που να τους κινει το ενδιαφερον. Ποσο μαλλον αν εχουν να κανουν με κατι που το εχουν απορριψει.

Ηπιαμε δυο καφεδες.
Στον πρωτο (ειχα να την δω πολλα χρονια, σας το θυμιζω), μου ειπε οτι περασε πολυ ωραια, με ευχαριστησε κλπ
Ειναι ευγενικη κοπελα, δεν ειναι ξινισμενο ξοανο.
Κι εγω της ειπα οτι περασα ωραια μαζι της.

Στον δευτερο καφε δεν μου ειπε μεν κατι αναλογο, αλλα και παλι καθισαμε ωρες, και αν δεν ελεγα να φυγουμε, δεν ξερω ποσο θα εγραφε το κοντερ...
Προφανως περνουσε καλα, αν δεν περνουσε, θα την ειχαμε κανει απο πολυ νωρις.

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.511
Πόντοι
216
Δηλαδή θεωρείς ότι δεν υπάρχουν γκόμενες που βγαίνουν έξω με άντρες που δεν τους βλέπουν ερωτικά, απλά για να τους λένε τα ψυχολογικά τους σαν να είναι η φιλενάδα τους;

Ναι, και βεβαια υπαρχει αυτο.
Ιδου σχετικο βιντεο

Ομως, εμενα δεν με επρηξε με μιρλα, ουτε με γυναικεια θεματα,
μου ελεγε διαφορα θεματα.

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.511
Πόντοι
216
παιζει απλα να μη μαζευεται τυπε

το βιωσα για λιγο..
βγαιναμε για καφε απογευμα και επρεπε να κλεισουμε το τελευταιο αφτερ για να φυγουμε
ερχοταν σπιτι μου να τον φαει και μου μπαστακονοταν 2-3 μερες
και παει λεγοντας

τελευταια φορα την πετυχα εξω απο το πλαισιο στην παλαιων πατρων γερμανου στο μαρμαρινο παγκακι
ειχε 30 σακουλες και ηθελε να παμε για καφε επιτοπου
ειπα οτι με κυνηγαει η στρατονομια και εφυγα με μπαντοσουζα

παιζει να ειναι ακομα εκει

Ελα ρε φιλε,
δεν ηξερα οτι παιζει και τετοιος τυπος γυναικας,
που δεν μαζευεται με τιποτε....
Φρικη!

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.511
Πόντοι
216
κι εγω το επαθα οταν βγηκα με συγκεκριμενο μπουρδελιαρη αλλα απο οτι ειπε ουτε αυτος καταλαβε πως περασε το 4ωρο.
νταξει ουτε εμεις καναμε σεξ κατευθειαν περασαν καποια ραντεβου, οποτε δωσε χρονο στη τυπισσα. για να καθεται τοσες ωρες της αρεσειις ;)

thanks!!!!

diogenis_c

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Like
2.278
Πόντοι
456
Να μιλησεις σε κοπελα οπως μιλας σε φιλο σου και...καφρικα και μετα να συνεχισει την παρεα μαζι σου  και να σε γνωρισει στον κυκλο της και μετα εγινε ο επομενος κυκλος xfiles.
:dancing:  έχεις φαντασία πάντως.

diogenis_c

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Like
2.278
Πόντοι
456
Αν σου πω οτι το 90% του χρονου, μιλουσε αυτη;
Είσαι το πειθήνιο παιδί και σε πάει για γάμο (ειδικά άμα είναι κοντά στα 30).

Κάλεσε την στο σπίτι σου ή για μπάνιο στη θάλασσα (να ανοίξει και το μάτι σου τουλάχιστον). Αν σε πάει για φιλικό μόνο θα σου κουβαλήσει και καμιά άλλη φίλη της ;)

on92

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2011
Κριτικές
4
Like
24
Πόντοι
16
Είσαι το πειθήνιο παιδί και σε πάει για γάμο (ειδικά άμα είναι κοντά στα 30).

Κάλεσε την στο σπίτι σου ή για μπάνιο στη θάλασσα (να ανοίξει και το μάτι σου τουλάχιστον). Αν σε πάει για φιλικό μόνο θα σου κουβαλήσει και καμιά άλλη φίλη της ;)

Πες της για σπιτι και αν ερθει σιγουρα γουσταρει,οποτε κανεις κινηση και σκοραρεις  :knockinb:

ggthd

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2010
Like
1.795
Πόντοι
216
Και τι εγινε βρε αδελφε, ας σνομπαρουν
Πάμε παρακατω
Αν και ομολογω δεν εχω νιωσει να με σνομπαρουν ποτέ

Τύπε όυτε εγώ το έχω νιώσει και μάλιστα τυχαίνει και μιλάω με πολλές αυτό τον καιρό.
Η γενικότητα όμως ισχύει, το πρόβλημα παραμένει.
Μικρόκοσμος, άκαυλες, μύτη στο θεό, σνομπ οι ωραίες.
Μικρό το κακό,απ'το να βλέπεις δροσερούς καλύτερα μουνάρες,κωλάρες κι ας είναι με καγκουριά
Δώστην τσιμπούκι σε καμιά λίγο πιο μπαμπάτσικια να βγάλεις το καλοκαίρι και άσε τις μουνάρες. Θα εκπλαγείς.

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Η γενικότητα όμως ισχύει, το πρόβλημα παραμένει.
Μικρόκοσμος, άκαυλες, μύτη στο θεό, σνομπ οι ωραίες.

Όπως και πολλές γκόμενες που κοιτάνε και μόλις καταλάβουν ότι τις πρόσεξες κι εσύ,τότε δεν σε ξανακοιτάνε.Ζουν απλά για την επιβεβαίωση.

Επισκέπτης
Όπως και πολλές γκόμενες που κοιτάνε και μόλις καταλάβουν ότι τις πρόσεξες κι εσύ,τότε δεν σε ξανακοιτάνε.Ζουν απλά για την επιβεβαίωση.
4 ελλεινιδες παρεα βαμμενες το εκαναν αυτο σε εμενα. Με παρατηρησαν που τις κοιταζα. Εγω ομως δεν τις θαυμαζα. Τις αξιολογουσα ψυχρα και τις εβρισκα ανεπαρκεις, ολες.

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
4 ελλεινιδες παρεα βαμμενες το εκαναν αυτο σε εμενα. Με παρατηρησαν που τις κοιταζα. Εγω ομως δεν τις θαυμαζα. Τις αξιολογουσα ψυχρα και τις εβρισκα ανεπαρκεις, ολες.
Δεν ειχανε μεγαλα χοντρα δακτυλα??

KBIL

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2017
Like
0
Πόντοι
0
Oταν επιστρεψω Βερολινο (μενω σ΄ενα χωριο στα συνορα με Πολωνια) θα δωσω συνεχεια. Παιζει και να γυρισω και μονιμα Ελλαδα time will tell
ωραίος, ελπίζω να τα περνάς καλά στο χωριό

Εγγρ.
31 Μαρ 2013
Like
203
Πόντοι
21
Γενικά, αν είχατε να επιλέξετε περιοχές με τις περισσότερες γυναίκες ή έστω ευκαιρίες για να πηδήξετε ποιες θα διαλέγατε?
Προσωπικά, θεωρώ μακράν καλύτερη την Θεσσαλονίκη, μετά Γιάννενα και τέλος Αθήνα.
Κρήτη που βρίσκομαι αυτή την περίοδο τα πράγματα είναι ΠΑΡΑ πολύ δύσκολα..βλέπεις γυναίκες με το κυάλι.

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom