Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 321 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 576 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.964

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Ώπα, εσύ είπες ότι παίζει τεράστιο ρόλο το να βγάζει ο άντρας πάθος και αφοσίωση σε αυτό που κουβεντιάζει.
Δεν ηξερα οτι πρεπει να διευκρινιζω οτι δεν εχει νοημα να συζητας σε μια γυναικα για πουτανες.

Φανταζομαι επισης δεν εχει νοημα να συζητας με παθος για χεσιμο.

Οπως επισης και για νεκροτομες, για κηδειες, για ακρωτηριασμους.

Εχεις δικιο, θεωρησα καποια πραγματα αυτονοητα, δεν ηταν τελικα.

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.587
Πόντοι
5.060
Ξέχασε να πει 'σε θέματα που ενδιαφέρουν πρώτα αυτές'
Ακριβώς. Αν μιλάς για θέματα που ενδιαφέρουν μόνο εσένα, δεν πα' να έχεις καβλωσει όσο θέλεις, θα νυστάξουν μέσα σε μισό λεπτό.

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.587
Πόντοι
5.060
Δεν ηξερα οτι πρεπει να διευκρινιζω οτι δεν εχει νοημα να συζητας σε μια γυναικα για πουτανες.

Φανταζομαι επισης δεν εχει νοημα να συζητας με παθος για χεσιμο.

Οπως επισης και για νεκροτομες, για κηδειες, για ακρωτηριασμους.

Εχεις δικιο, θεωρησα καποια πραγματα αυτονοητα, δεν ηταν τελικα.
Τίποτα δεν είναι αυτονόητο όταν διατυπώνεις θεωρήματα.

Επισκέπτης
Ενας φιλος μου μεταλλας τους μιλαγε μονο για μεταλ, στυλ, εβγαλαν καινουριο δισκο οι Μαρντουκ. Δεν ηξεραν να του απαντησουν.

xristos2010

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Αυγ 2010
Like
5.104
Πόντοι
1.056
Καλοκαιρινα κειμενα κοριτσιων.Νομιζω οτι πλεον δεν υπαρχει σωτηρια...

1)Κι αν μεγαλωσα..

Εχθές που έκανα μόνη μου μπάνιο στη θάλασσα με γυροφερνε ένας 40αρης. Δεν μου μίλησε αλλά κοιτούσε γενικά. Το είπα στη μάνα μου όταν γύρισα σπιτι και τον είπε ανώμαλο. Και είμαι 24 δεν ειμαι κανένα 15χρονο. Εσείς δεν θεωρείτε ότι είναι απόλυτα φυσιολογικό να συμβει κάτι τέτοιο? Μάλλον οι γονείς όσο χρονων και να είμαστε μας βλέπουν πάντα σαν παιδιά.

2)Σιγα μη στην χαριζα

Καραγκιόζης σε παραλια της Θάσου.Προχωραει με την παρεα του αναμεσα απο τουρίστριες και φωναχτά γελωντας τις αποκαλει "ξεκωλα" και "πουτσοζητιανες"Χαμος ,γέλια και κακαρισματα ,αυτος και οι γελοιοι φιλοι του.Γυρω στα 30 μαντραχαλοι ολοι!
Αφου λυσαξε και κανεις δε του λεγε να το ραψει,του φωναξα και εγω: "Τι εγινε ρε μπατιρολεμε ξεβρακωτε;Ήρθες με την συνταξη της μανας σου να την κανεις σφηνακια και κρίνεις και κωλους;" Ολο αυτο σχεδον ουρλιάζοντας!Το τι γελια ,το τι σφυριγματα (υποστηρικτικά )πηρα δε λεγεται.Κατι ψιθύρισε μεσα απο τα δόντια και τελικα έφυγε.Κριμα το παλληκάρι...Πολυ στενοχωρηθηκα ?

gbeyyt11

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2008
Like
143
Πόντοι
16

1)Κι αν μεγαλωσα..

Εχθές που έκανα μόνη μου μπάνιο στη θάλασσα με γυροφερνε ένας 40αρης. Δεν μου μίλησε αλλά κοιτούσε γενικά. Το είπα στη μάνα μου όταν γύρισα σπιτι και τον είπε ανώμαλο. Και είμαι 24 δεν ειμαι κανένα 15χρονο. Εσείς δεν θεωρείτε ότι είναι απόλυτα φυσιολογικό να συμβει κάτι τέτοιο? Μάλλον οι γονείς όσο χρονων και να είμαστε μας βλέπουν πάντα σαν παιδιά.

2)Σιγα μη στην χαριζα

Καραγκιόζης σε παραλια της Θάσου.Προχωραει με την παρεα του αναμεσα απο τουρίστριες και φωναχτά γελωντας τις αποκαλει "ξεκωλα" και "πουτσοζητιανες"Χαμος ,γέλια και κακαρισματα ,αυτος και οι γελοιοι φιλοι του.Γυρω στα 30 μαντραχαλοι ολοι!
Αφου λυσαξε και κανεις δε του λεγε να το ραψει,του φωναξα και εγω: "Τι εγινε ρε μπατιρολεμε ξεβρακωτε;Ήρθες με την συνταξη της μανας σου να την κανεις σφηνακια και κρίνεις και κωλους;" Ολο αυτο σχεδον ουρλιάζοντας!Το τι γελια ,το τι σφυριγματα (υποστηρικτικά )πηρα δε λεγεται.Κατι ψιθύρισε μεσα απο τα δόντια και τελικα έφυγε.Κριμα το παλληκάρι...Πολυ στενοχωρηθηκα ?

Στην πρώτη περίπτωση τραγική η μάνα, εκτός κι αν κάρφωνε ασταμάτητα με το βλέμμα του ανώμαλου ο τύπος, αλλιώς σιγά το πρόβλημα, ειδικά αν είναι καλό μουνι η κόρη τι περιμένει, να μην την κοιτάνε στην παραλία;

Στη δεύτερη, κλασικός τελευταίος τύπος που οποία ωραία γκομενα βλέπει με μαγιώ θα την πει ξεκωλο και πουτσο ζητιάνα για κάποιο λόγο. Μέλλον δίκιο είχε η γκομενα σ αυτό που είπε και τον έτσουξε.

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.353
Πόντοι
6.056

1)Κι αν μεγαλωσα..

2)Σιγα μη στην χαριζα

-μαμα μαμα ενας ανωμαλος με κοιτουσε
-α τον ανωμαλο...
-ελα ρε μαμα φυσιολογικο ειναι μην κανεις σαν να ειμαι μωρο

iq θαμνου..ζωο αρχιδω σπασαπουτσω κλπ κλπ

η 2η (αν το εκανε) καλα του εκανε τον αρκουδοβλαχο

Man-With-No-Name

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2011
Κριτικές
2
Like
2.106
Πόντοι
456

1)Κι αν μεγαλωσα..

2)Σιγα μη στην χαριζα

Κρίνουμε με δεδομένο οτι, όλα τα παραπάνω όντως συνέβησαν...
Η πραγματικότητα πάντως, παίζει να είναι τα παραπάνω απλά φαντασιώσεις.
Η πρώτη είναι λιγάκι μοτίβο ενδόμυχης φαντασίωσης "αρέσω και έχω και stalker". Η δεύτερη, είναι η περίπτωση του "κλείνω τα μάτια και φαντάζομαι οτι σε κάνω ρόμπα δημοσίως".
Για να είμαι και ειλικρινής, η πρώτη ιστορία μπορεί και να είναι και αλήθεια, η δεύτερη δε μου κολλάει για αληθινή περίπτωση.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006

1)Κι αν μεγαλωσα..

2)Σιγα μη στην χαριζα

Ηθικο διδαγμα

Για τις νεες κοπελες οι θορυβωδεις 30ηδες ειναι μαντραχαλοι ενοχλητικοι
Οι 40ρηδες που κοιτανε ομως επιμονα ειναι κατι το φυσιολογικο

Περιφημα

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Ηθικο διδαγμα

Για τις νεες κοπελες οι θορυβωδεις 30ηδες ειναι μαντραχαλοι ενοχλητικοι
Οι 40ρηδες που κοιτανε ομως επιμονα ειναι κατι το φυσιολογικο

Περιφημα

Χεσμένους έχουν και τους 2.  Εκτός αν είναι γνωστοί , της νύχτας ή εγγυημένα λεφτάδες.

Η πλάκα είναι , ότι μπορεί να σνομπάρουν έναν 40ρη που μένει σε διαμέρισμα 200τμ στην Πολιτεία,
ενώ αυτές μένουν στο παιδικό τους δωμάτιο , σε 3άρι στα σεπόλια.

Μπορεί να σνομπάρουν το golf gti του 40ρη , ενώ ο μπαμπάς τους, έχει νισάν σάνυ του 1992, αγορασμένο 3ο χέρι το 2005 με
300Κ χλμ .

Ξεφτιλισμένη χώρα σε όλα.

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.750
Πόντοι
3.656
Φίλε έτσι όπως τα λες μάλλον σε έχει για "φίλη" της η κοπέλα.
Αν όντως είναι έτσι (είναι της μόδας το άντρας-γκέυ για φίλος) σου λέω σε αντίθεση με τους πιο σκληρούς που θα σου πούνε να την παρατήσεις μετά το άκυρο, να την κάνεις να σε παρατήσει αυτή. Γίνε κάφρος και μίλα όπως θα μίλαγες σε έναν άντρα φίλο σου. Μην αλλάζεις τη συμπεριφορά σου επειδή αυτή έχει ωραίο κώλο. Είναι δύσκολο αλλά ευκαιρία να προπονηθείς. Κοίτα να περνάς κι εσύ καλά. Πάρε μαθήματα από αυτή στο πώς σε χρησιμοποιεί χωρίς τύψεις για ψυχολόγο εκμεταλλευόμενη το ότι τη γουστάρεις. Μπες στον κοινωνικό της κύκλο και γνώρισε κι άλλες τύπισσες που δεν θα τις βρεις σε μπαράκια κλπ. Άμα είναι όμορφη κυκλοφόρησε τη να ανεβεί το κασέ σου. Δεν ξέρουν οι άλλοι αν είστε σκέτο φίλοι ή όχι. Κάνε μπαλαμούτι ως αντάλλαγμα για τις παρλαπίπες που αναγκάζεσαι να ακούς. Μπορεί να εκπλαγείς μέχρι που μπορεί να φτάσει το πράγμα.
Χώσου πιο σκληρά μαζί της και δείξε αυτό που θες αντί να φύγεις εσύ. Πόσο μπορεί να σε ανεχτεί χωρίς να φύγει; Έτσι κι αλλιώς τι είχες τι έχασες. Τώρα αν πέφτω έξω κι η κατάσταση μεταξύ σας δεν είναι στο φιλικό, ας το διαβάσουν οι άλλοι.

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΗ. Είναι λίγο δύσκολο να την ακολουθήσει οποιοσδήποτε από εμάς, αλλά αν πετύχει θα την κάνει μετα κρεμμυδάκια

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΗ. Είναι λίγο δύσκολο να την ακολουθήσει οποιοσδήποτε από εμάς, αλλά αν πετύχει θα την κάνει μετα κρεμμυδάκια

Γιατί είναι δύσκολο ;
Δύσκολο είναι να την ακολουθήσει ο 17ρης , χαζός της τάξης, αγάμητος και αγαπημένο θύμα μπούλινγκ .

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.750
Πόντοι
3.656
Ερώτηση προς θρησκευόμενους:

Ο Θεός δημιούργησε τον άνθρωπο κατ' εικόνα και ομοίωσή του. Τον διάβολο ποιός τον δημιούργησε και γιατί;

Ο Θεός έφτιαξε τους Αγγέλους. Αν και τέλειο πνεύμα, απέτυχε γιατί ένα τμήμα τους επαναστάτησε (οι αιρέσεις είναι στη φύση των δημιουργημάτων του) κι έγιναν Διάβολοι

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.750
Πόντοι
3.656
Γιατί είναι δύσκολο ;
Δύσκολο είναι να την ακολουθήσει ο 17ρης , χαζός της τάξης, αγάμητος και αγαπημένο θύμα μπούλινγκ .

Γιατί στους περισσότερους από εμάς δεν γουστάρουν οι ανόητες συζητήσεις και είμαστε γενικά ευθείς. Λίγοι μπορούν να κάνουν συζητήσεις τέτοιου τύπου, ώστε να τις τρελάνουμε χρησιμοποιώντας τα δικά τους όπλα

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Γιατί στους περισσότερους από εμάς δεν γουστάρουν οι ανόητες συζητήσεις και είμαστε γενικά ευθείς. Λίγοι μπορούν να κάνουν συζητήσεις τέτοιου τύπου, ώστε να τις τρελάνουμε χρησιμοποιώντας τα δικά τους όπλα

Αναφερόμουν σε αυτό

Γίνε κάφρος και μίλα όπως θα μίλαγες σε έναν άντρα φίλο σου. Μην αλλάζεις τη συμπεριφορά σου επειδή αυτή έχει ωραίο κώλο. Είναι δύσκολο αλλά ευκαιρία να προπονηθείς. Κοίτα να περνάς κι εσύ καλά. Πάρε μαθήματα από αυτή στο πώς σε χρησιμοποιεί χωρίς τύψεις για ψυχολόγο εκμεταλλευόμενη το ότι τη γουστάρεις. Μπες στον κοινωνικό της κύκλο και γνώρισε κι άλλες τύπισσες που δεν θα τις βρεις σε μπαράκια κλπ. Άμα είναι όμορφη κυκλοφόρησε τη να ανεβεί το κασέ σου. Δεν ξέρουν οι άλλοι αν είστε σκέτο φίλοι ή όχι. Κάνε μπαλαμούτι ως αντάλλαγμα για τις παρλαπίπες που αναγκάζεσαι να ακούς.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom