diogenis_c
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2017
- Like
- 2.278
- Πόντοι
- 456
Φίλε έτσι όπως τα λες μάλλον σε έχει για "φίλη" της η κοπέλα.Για να ακουω γνωμες....
Βγαινω με μια .... ελληνιδα τον τελευταιο καιρο.
Και καλα φιλικα, αλλα θα δειξει...
Οσες φορες εχω βγει μαζι της ρε παιδια,
μιλαμε περνανε ωρες,
κυριως χωρις να το καταλαβει αυτη,
εγω το καταλαβαινω καλυτερα....
Δηλαδη, περναω ωραια μαζι της,
αλλα οταν περνουν ωρες, ε πως να το κανουμε, το καταλαβαινω...ειπαμε, καλα περναμε, αλλα δεν χανω και την αισθηση του χρονου.
Αντιθετως αυτη,
τη μια φορα αναγκαστηκα, κομψα και ευγενικα να της πω αν θελει να φυγουμε,
γιατι ειχαν περασει....4 ωρες απο τοτε που βγηκαμε στο μαγαζι,
ενω μια αλλη φορα ειχαν περασει 5 ολοκληρες ωρες, βλεπει τον κοσμο να αραιωνει, μου λεει 'γιατι αραιωνει ο κοσμος; τι ωρα ειναι;', και οταν της ειπα την ωρα τοτε καταλαβε οτι περασε 5ωρο....
Ενταξει, προφανως, και φαινεται, οτι περνα καλα μαζι μου, (αλλιως η ωρα δεν θα περναγε)
αλλα το ολο σκηνικο, του οτι η γκομενα χανει εντελως την αισθηση του χρονου οταν ειναι μαζι μου,
εσας πως σας φαινεται;;;;;
Αν όντως είναι έτσι (είναι της μόδας το άντρας-γκέυ για φίλος) σου λέω σε αντίθεση με τους πιο σκληρούς που θα σου πούνε να την παρατήσεις μετά το άκυρο, να την κάνεις να σε παρατήσει αυτή. Γίνε κάφρος και μίλα όπως θα μίλαγες σε έναν άντρα φίλο σου. Μην αλλάζεις τη συμπεριφορά σου επειδή αυτή έχει ωραίο κώλο. Είναι δύσκολο αλλά ευκαιρία να προπονηθείς. Κοίτα να περνάς κι εσύ καλά. Πάρε μαθήματα από αυτή στο πώς σε χρησιμοποιεί χωρίς τύψεις για ψυχολόγο εκμεταλλευόμενη το ότι τη γουστάρεις. Μπες στον κοινωνικό της κύκλο και γνώρισε κι άλλες τύπισσες που δεν θα τις βρεις σε μπαράκια κλπ. Άμα είναι όμορφη κυκλοφόρησε τη να ανεβεί το κασέ σου. Δεν ξέρουν οι άλλοι αν είστε σκέτο φίλοι ή όχι. Κάνε μπαλαμούτι ως αντάλλαγμα για τις παρλαπίπες που αναγκάζεσαι να ακούς. Μπορεί να εκπλαγείς μέχρι που μπορεί να φτάσει το πράγμα.
Χώσου πιο σκληρά μαζί της και δείξε αυτό που θες αντί να φύγεις εσύ. Πόσο μπορεί να σε ανεχτεί χωρίς να φύγει; Έτσι κι αλλιώς τι είχες τι έχασες. Τώρα αν πέφτω έξω κι η κατάσταση μεταξύ σας δεν είναι στο φιλικό, ας το διαβάσουν οι άλλοι.