Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 321 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 576 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.964

diogenis_c

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Like
2.278
Πόντοι
456
Για να ακουω γνωμες....

Βγαινω με μια .... ελληνιδα τον τελευταιο καιρο.
Και καλα φιλικα, αλλα θα δειξει...
Οσες φορες εχω βγει μαζι της ρε παιδια,
μιλαμε περνανε ωρες,
κυριως χωρις να το καταλαβει αυτη,
εγω το καταλαβαινω καλυτερα....

Δηλαδη, περναω ωραια μαζι της,
αλλα οταν περνουν ωρες, ε πως να το κανουμε, το καταλαβαινω...ειπαμε, καλα περναμε, αλλα δεν χανω και την αισθηση του χρονου.

Αντιθετως αυτη,
τη μια φορα αναγκαστηκα, κομψα και ευγενικα να της πω αν θελει να φυγουμε,
γιατι ειχαν περασει....4 ωρες απο τοτε που βγηκαμε στο μαγαζι,
ενω μια αλλη φορα ειχαν περασει 5 ολοκληρες ωρες, βλεπει τον κοσμο να αραιωνει, μου λεει 'γιατι αραιωνει ο κοσμος; τι ωρα ειναι;', και οταν της ειπα την ωρα τοτε καταλαβε οτι περασε 5ωρο....

Ενταξει, προφανως, και φαινεται, οτι περνα καλα μαζι μου, (αλλιως η ωρα δεν θα περναγε)
αλλα το ολο σκηνικο, του οτι η γκομενα χανει εντελως την αισθηση του χρονου οταν ειναι μαζι μου,
εσας πως σας φαινεται;;;;;
Φίλε έτσι όπως τα λες μάλλον σε έχει για "φίλη" της η κοπέλα.
Αν όντως είναι έτσι (είναι της μόδας το άντρας-γκέυ για φίλος) σου λέω σε αντίθεση με τους πιο σκληρούς που θα σου πούνε να την παρατήσεις μετά το άκυρο, να την κάνεις να σε παρατήσει αυτή. Γίνε κάφρος και μίλα όπως θα μίλαγες σε έναν άντρα φίλο σου. Μην αλλάζεις τη συμπεριφορά σου επειδή αυτή έχει ωραίο κώλο. Είναι δύσκολο αλλά ευκαιρία να προπονηθείς. Κοίτα να περνάς κι εσύ καλά. Πάρε μαθήματα από αυτή στο πώς σε χρησιμοποιεί χωρίς τύψεις για ψυχολόγο εκμεταλλευόμενη το ότι τη γουστάρεις. Μπες στον κοινωνικό της κύκλο και γνώρισε κι άλλες τύπισσες που δεν θα τις βρεις σε μπαράκια κλπ. Άμα είναι όμορφη κυκλοφόρησε τη να ανεβεί το κασέ σου. Δεν ξέρουν οι άλλοι αν είστε σκέτο φίλοι ή όχι. Κάνε μπαλαμούτι ως αντάλλαγμα για τις παρλαπίπες που αναγκάζεσαι να ακούς. Μπορεί να εκπλαγείς μέχρι που μπορεί να φτάσει το πράγμα.

Χώσου πιο σκληρά μαζί της και δείξε αυτό που θες αντί να φύγεις εσύ. Πόσο μπορεί να σε ανεχτεί χωρίς να φύγει; Έτσι κι αλλιώς τι είχες τι έχασες. Τώρα αν πέφτω έξω κι η κατάσταση μεταξύ σας δεν είναι στο φιλικό, ας το διαβάσουν οι άλλοι.

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
216
Πόντοι
346
Δηλαδή θεωρείς ότι δεν υπάρχουν γκόμενες που βγαίνουν έξω με άντρες που δεν τους βλέπουν ερωτικά, απλά για να τους λένε τα ψυχολογικά τους σαν να είναι η φιλενάδα τους;

υπαρχουν! μ το εχουν πει φιλοι αντρες π την εχουν παθει. εγω προσωπικα δε το κανω αυτο γτ σπανια εχω ερωτικα προβληματα. συνηθως μ ερχονται ολα ευκολα.

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
216
Πόντοι
346
Για να ακουω γνωμες....

Βγαινω με μια .... ελληνιδα τον τελευταιο καιρο.
Και καλα φιλικα, αλλα θα δειξει...
Οσες φορες εχω βγει μαζι της ρε παιδια,
μιλαμε περνανε ωρες,
κυριως χωρις να το καταλαβει αυτη,
εγω το καταλαβαινω καλυτερα....

Δηλαδη, περναω ωραια μαζι της,
αλλα οταν περνουν ωρες, ε πως να το κανουμε, το καταλαβαινω...ειπαμε, καλα περναμε, αλλα δεν χανω και την αισθηση του χρονου.

Αντιθετως αυτη,
τη μια φορα αναγκαστηκα, κομψα και ευγενικα να της πω αν θελει να φυγουμε,
γιατι ειχαν περασει....4 ωρες απο τοτε που βγηκαμε στο μαγαζι,
ενω μια αλλη φορα ειχαν περασει 5 ολοκληρες ωρες, βλεπει τον κοσμο να αραιωνει, μου λεει 'γιατι αραιωνει ο κοσμος; τι ωρα ειναι;', και οταν της ειπα την ωρα τοτε καταλαβε οτι περασε 5ωρο....

Ενταξει, προφανως, και φαινεται, οτι περνα καλα μαζι μου, (αλλιως η ωρα δεν θα περναγε)
αλλα το ολο σκηνικο, του οτι η γκομενα χανει εντελως την αισθηση του χρονου οταν ειναι μαζι μου,
εσας πως σας φαινεται;;;;;

κι εγω το επαθα οταν βγηκα με συγκεκριμενο μπουρδελιαρη αλλα απο οτι ειπε ουτε αυτος καταλαβε πως περασε το 4ωρο.
νταξει ουτε εμεις καναμε σεξ κατευθειαν περασαν καποια ραντεβου, οποτε δωσε χρονο στη τυπισσα. για να καθεται τοσες ωρες της αρεσειις ;)

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.777
Πόντοι
6.030
Ο ΣΥΡΙΖΑ βγήκε λόγω μεγάλης αποχής. Θέλεις να φέρεις ένα παράδειγμα πως οι άντρες τις έχουμε κάνει έτσι και όχι πχ η μάνα της;
Οταν αλλα δειχνεις,αλλα σκεφτεσαι και στο τελος αλλα κανεις, την χαλας. Ετσι ειναι ο Ελληνας το 2019.

ggthd

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2010
Like
1.795
Πόντοι
216
Φίλε έτσι όπως τα λες μάλλον σε έχει για "φίλη" της η κοπέλα.
Αν όντως είναι έτσι (είναι της μόδας το άντρας-γκέυ για φίλος) σου λέω σε αντίθεση με τους πιο σκληρούς που θα σου πούνε να την παρατήσεις μετά το άκυρο, να την κάνεις να σε παρατήσει αυτή. Γίνε κάφρος και μίλα όπως θα μίλαγες σε έναν άντρα φίλο σου. Μην αλλάζεις τη συμπεριφορά σου επειδή αυτή έχει ωραίο κώλο. Είναι δύσκολο αλλά ευκαιρία να προπονηθείς. Κοίτα να περνάς κι εσύ καλά. Πάρε μαθήματα από αυτή στο πώς σε χρησιμοποιεί χωρίς τύψεις για ψυχολόγο εκμεταλλευόμενη το ότι τη γουστάρεις. Μπες στον κοινωνικό της κύκλο και γνώρισε κι άλλες τύπισσες που δεν θα τις βρεις σε μπαράκια κλπ. Άμα είναι όμορφη κυκλοφόρησε τη να ανεβεί το κασέ σου. Δεν ξέρουν οι άλλοι αν είστε σκέτο φίλοι ή όχι. Κάνε μπαλαμούτι ως αντάλλαγμα για τις παρλαπίπες που αναγκάζεσαι να ακούς. Μπορεί να εκπλαγείς μέχρι που μπορεί να φτάσει το πράγμα.

Χώσου πιο σκληρά μαζί της και δείξε αυτό που θες αντί να φύγεις εσύ. Πόσο μπορεί να σε ανεχτεί χωρίς να φύγει; Έτσι κι αλλιώς τι είχες τι έχασες. Τώρα αν πέφτω έξω κι η κατάσταση μεταξύ σας δεν είναι στο φιλικό, ας το διαβάσουν οι άλλοι.

Συμφωνώ. Άρχισε να λες πόσο εύκολα σου δίναν κώλο οι πρώην - πόσο το γουστάρανε και τέτοια.
Ξεκίνα τα φίδια, σε 5 ώρες αυτή σίγουρα είπε άπειρα που δε πήρες και χαμπάρι.
Κάποια στιγμή ή θα της γυρίσει το μυαλό και θα σου κάτσει, ή θα κόψει λάσπη και δε θα την ξαναδείς.
Πάντως έτσι δε βγάζει πουθενά.

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
216
Πόντοι
346
Ερώτηση προς θρησκευόμενους:

Ο Θεός δημιούργησε τον άνθρωπο κατ' εικόνα και ομοίωσή του. Τον διάβολο ποιός τον δημιούργησε και γιατί;

τπτ απο αυτα δεν ισχυει.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Ερώτηση προς θρησκευόμενους:

Ο Θεός δημιούργησε τον άνθρωπο κατ' εικόνα και ομοίωσή του. Τον διάβολο ποιός τον δημιούργησε και γιατί;
Ο διαβολος ειναι πεπτωκός άγγελος.

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
216
Πόντοι
346
Είσαι θρησκευόμενη;

αμε πολυ! απλα οτι γραφει το βιβλιο θρησκευτικων δε το πιστευω.
δεν υπαρχει αδαμ, ευα, μηλο, διαβολος
υπαρχει μονο ο θεος η ανωτερη δυναμη και οι αγγελοι. Καλοι κ κακοι αγγελοι!

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Γύρισα πριν λίγο απ'έξω,μας βγήκαν τα μάτια πάλι απ'τα ξεκωλάκια

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Αν κατάλαβα καλά, είπαν κάποιοι ότι δεν μπορούν να κρατήσουν κουβέντα με ελληνίδα ;;;
Εγώ μπορώ να μιλάω μέρες .

Μου είναι πιο εύκολο , παρά με άνδρες.
Με άνδρες αν δεν μιλάμε για κάποιο συγκεκριμένο χόμπυ ή πολιτικά , βαριέμαι .

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Γύρισα πριν λίγο απ'έξω,μας βγήκαν τα μάτια πάλι απ'τα ξεκωλάκια
Κατσε ρε τύπε μισο λεπτο

Ωραια, ειδες τα ξεκωλακια, σου εγινε τουμπανο

Πηγες να γαμησεις?
Αν οχι, γιατι?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Δηλαδή τί να τις πεις,ελάτε να σας γαμήσουμε;
Να πας με μια εκδιδομενη εννοω ρε τύπε

Γιατι να γυρισεις σπιτι και να τον παιξεις?

Τοσα ωραια κοριτσια μπορεις να παρεις με λιγα χρηματα

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Λάθος,με ελλεηνίδα μιλάει αυτή και εσύ ακους
Σε διαβεβαιωνω οτι η ελληνιδα ακουει και με μεγαλη προσοχη μαλιστα αν εχεις να πεις κατι ενδιαφερον

Εγω πιο πολλα γαμησια εχω ριξει με το λεγειν μου παρα με την φατσα μου

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.587
Πόντοι
5.060
Σε διαβεβαιωνω οτι η ελληνιδα ακουει και με μεγαλη προσοχη μαλιστα αν εχεις να πεις κατι ενδιαφερον

Εγω πιο πολλα γαμησια εχω ριξει με το λεγειν μου παρα με την φατσα μου
Τους μιλάς για τις δίκες σου και πέφτουν ξερές;

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Να πας με μια εκδιδομενη εννοω ρε τύπε

Γιατι να γυρισεις σπιτι και να τον παιξεις?

Τοσα ωραια κοριτσια μπορεις να παρεις με λιγα χρηματα

Το έχω ξαναπαντήσει αυτό,ψάχνω πλέον κι άλλα πράγματα πέρα απ'το ξερό μπες βγες.

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Τους μιλάς για τις δίκες σου και πέφτουν ξερές;

Εντάξει,και μόνο να ξέρει η άλλη ότι είναι δικηγόρος,κάθεται να του μιλήσει.Αν ήταν πχ υδραυλικός ή μπετατζής,δεν θα καθόταν.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom