Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 321 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 576 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.964
Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.750
Πόντοι
3.656
πορνη του την εκανε την δουλεια

Ναι. Μόνο που αυτός έχει πολύ καλούς δικηγόρους και θα φανεί στο δικαστήριο. Για εμάς η μέση πόρνη δεν έχει λόγο να μας κυνηγήσει να πάρει παραπάνω. Ίσα  - ίσα θα προσπαθήσει να αφήσει καλή εντύπωση ώστε να την ξαναπάρουμε. Δεν έχουν την πολυτέλεια ειδικά αυτές τις εποχές να διώχνουν πελάτες

μιτσος123

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2018
Like
72
Πόντοι
16
Ναι. Μόνο που αυτός έχει πολύ καλούς δικηγόρους και θα φανεί στο δικαστήριο. Για εμάς η μέση πόρνη δεν έχει λόγο να μας κυνηγήσει να πάρει παραπάνω. Ίσα  - ίσα θα προσπαθήσει να αφήσει καλή εντύπωση ώστε να την ξαναπάρουμε. Δεν έχουν την πολυτέλεια ειδικά αυτές τις εποχές να διώχνουν πελάτες
Έχεις υπογράψει συμβόλαιο με την τύχη να μην σου συμβεί;Κι ο
νειμαρ αυτό πίστευε. Κι όλοι όσοι έχασαν τη δουλειά τους και καταστράφηκε η ζωή τους από ψευδείς καταγγελίες, ειδικά με το metoo. Και τι έγινε που η μια πορνη δεν φέρθηκε έτσι; αν αποφάσιζε να σε χτυπήσει λέγοντας ψέμματα και σπέρνοντας κουτσομπολιά και φήμες, τι θα γινόταν; Όλα όμως συμβαίνουν σε άλλους, κι όχι σε σένα. Κανείς μας δεν μπορεί να έχει την εμφάνιση, τα χρήματα και τη διασημότητα του νειμαρ. Κι όμως η πορνη Κατήγγειλε ότι ασκησε βία το ποσα θα φαει θα το δουμε ετσι και αλλιως η φημη του εχει παθει ζημια

flirter

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
239
Πόντοι
36
ΣΙΧΑΜΕΡΕΣ ΒΡΩΜΕΡΕΣ ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΣΗΜΕΡΙΝΕΣ ΕΛΛΕΕΙΝΙΔΕΣ: ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΕΙΔΟΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ!!!

ΨΟΦΟΟΟΟΟ ΚΑΡΙΟΛΕΣΣΣΣΣΣΣ........ :ak: :ak: :ak: :ak: :ak:
Ε τυπε δεν είναι λύση αυτή. Λύση είναι η απέλαση ειδικά των ξινων Ελληνίδων απο έναν μονάρχη ή η υποχρεωτική σεξουαλική τους διαπαιδαγώγηση. Καλύτερα για αυτές πάντως να φύγουν από την Ελλάδα να πάνε σε Σουηδίες, Νορβηγίες και Αγγλιες, Αμερικες αφού θέλουν να ασχολούνται με σοπιν, ταξίδια με πλούσιους, σκυλιά, σελφι και άλλες πίπες της εποχής.

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.750
Πόντοι
3.656
Έχεις υπογράψει συμβόλαιο με την τύχη να μην σου συμβεί;Κι ο
νειμαρ αυτό πίστευε. Κι όλοι όσοι έχασαν τη δουλειά τους και καταστράφηκε η ζωή τους από ψευδείς καταγγελίες, ειδικά με το metoo. Και τι έγινε που η μια πορνη δεν φέρθηκε έτσι; αν αποφάσιζε να σε χτυπήσει λέγοντας ψέμματα και σπέρνοντας κουτσομπολιά και φήμες, τι θα γινόταν; Όλα όμως συμβαίνουν σε άλλους, κι όχι σε σένα. Κανείς μας δεν μπορεί να έχει την εμφάνιση, τα χρήματα και τη διασημότητα του νειμαρ. Κι όμως η πορνη Κατήγγειλε ότι ασκησε βία το ποσα θα φαει θα το δουμε ετσι και αλλιως η φημη του εχει παθει ζημια

Είσαι φανατικός ή πουλάς τρέλα; η οποιαδήποτε πόρνη το κάνει σε κάποιο διάσημο, ελπίζει ότι θα του αποσπάσει πολλά λεφτά, από τον εκβιασμό. Οι πόρνες του τρίγωνου δεν σκέφτονται να το κάνουν γιατί 1. είναι σίγουρο ότι ακόμα κι αν προσπαθήσουν να μας εκβιάσουν, θα πάρουν τα αρχίδια μας. Αν είχαμε πραγματικά λεφτά, δεν θα πηγαίναμε σε μπουρδέλα, σε μασάζ ή στο καλντερίμι. Θα παίρναμε  συνοδούς πολυτελείας όσες φορές τη βδομάδα μας καύλωνε 2. δεν γνωρίζουν την πραγματική μας ταυτότητα 3. Και οι ίδιες είναι παράνομες, άρα αν μας καρφώσουν (εκτός κι αν κάποιος τις χτυπήσει ή τις ληστέψει, αλλάζει το πράγμα) δικάζονται κι αυτές μαζί μας. Τώρα αν κάποιος είναι γιατρός - δικηγόρος ή διάσημος και φέρει μια Συνοδό στο σπίτι του, ναι αυτός κινδυνεύει από εκβιασμό, ειδικά αν είναι παντρεμένος. Εγώ δεν έχω τίποτα από όλα αυτά και δεν κινδυνεύω. Είναι αλήθεια βέβαια ότι μπορεί να πέσω σε κάποια πραγματική ψυχασθενή. Αυτό όμως είναι κάτι που μπορεί να συμβεί σε οποιονδήποτε, οποιαδήποτε στιγμή 

μιτσος123

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2018
Like
72
Πόντοι
16
Είσαι φανατικός ή πουλάς τρέλα; η οποιαδήποτε πόρνη το κάνει σε κάποιο διάσημο, ελπίζει ότι θα του αποσπάσει πολλά λεφτά, από τον εκβιασμό. Οι πόρνες του τρίγωνου δεν σκέφτονται να το κάνουν γιατί 1. είναι σίγουρο ότι ακόμα κι αν προσπαθήσουν να μας εκβιάσουν, θα πάρουν τα αρχίδια μας. Αν είχαμε πραγματικά λεφτά, δεν θα πηγαίναμε σε μπουρδέλα, σε μασάζ ή στο καλντερίμι. Θα παίρναμε  συνοδούς πολυτελείας όσες φορές τη βδομάδα μας καύλωνε 2. δεν γνωρίζουν την πραγματική μας ταυτότητα 3. Και οι ίδιες είναι παράνομες, άρα αν μας καρφώσουν (εκτός κι αν κάποιος τις χτυπήσει ή τις ληστέψει, αλλάζει το πράγμα) δικάζονται κι αυτές μαζί μας. Τώρα αν κάποιος είναι γιατρός - δικηγόρος ή διάσημος και φέρει μια Συνοδό στο σπίτι του, ναι αυτός κινδυνεύει από εκβιασμό, ειδικά αν είναι παντρεμένος. Εγώ δεν έχω τίποτα από όλα αυτά και δεν κινδυνεύω. Είναι αλήθεια βέβαια ότι μπορεί να πέσω σε κάποια πραγματική ψυχασθενή. Αυτό όμως είναι κάτι που μπορεί να συμβεί σε οποιονδήποτε, οποιαδήποτε στιγμή 
θεωρεις οτι η απαντηση μου εχει κατι το παραλογο;

ggthd

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2010
Like
1.795
Πόντοι
216
Εγω μια φορα γαμησα χοντρη κι εκανα σ'ενα βραδυ οτι με τις αλλες παρακαλουσα να κανω,και γλυφοκωλι μου εκανε και κωλο αμεσα πηρα και τα καταπιε με τη μια και κιχ δεν εβγαλε! :happy: :happy: :happy:
και πως σου σηκωθηκε ρε τυπε βλεποντας την μαζα λιπους στο κρεβατι;
καποιες υπερβαρες (BMI ~ 26 και άνω) εχουν καυλοφατσα και ωραια ματια.
Τον εδωσα τις προαλλες σε μια τετοια.
Η πιπα της ηταν για σεμιναριο διαρκείας. Γλυφοκώλι εννοείται μέσα.
Η προσήλωσή τους γενικά (αν σε γουστάρουν πολύ) είναι άξια αναφοράς σε αντιθεση με σουπερ εμφανισιμες.
Δεν κανουν ομως για γαμησι.

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.750
Πόντοι
3.656
θεωρεις οτι η απαντηση μου εχει κατι το παραλογο;

Ναι είναι παράλογο να θεωρείς ότι η πόρνη των 20 και 30€ θα μας κάνει ψεύτικη μήνυση για να μας εκβιάσει. Δεν έχει τα λεφτά και φυσικά την πονηριά / εξυπνάδα να κάνει ανάλυση του τι μπορεί να μας αποσπάσει. Η βίζιτα Πολυτελείας έχει τα χρήματα ώστε να πληρώσει ένα μεγαλοδικηγόρο και να ελπίσει ότι ο οποιοσδήποτε διάσημος θα υποκύψει στον εκβιασμό της και θα της τα χώσει χοντρά για να μην ξεφτιλιστεί 

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
το προβλημα θα λυθει αν δωθει βιζα σε ρωσιδες ουκρανες
πολυ ευκολα θα μπορουσαν αμεσα να βρουν δουλεια σε τουριστικες επιχειρησεις
καποιες ισως εμεναν
ο ανταγωνισμος θα αυξανοταν κατακορυφα για τις ελληνιδες και θα εστρωναν

μιτσος123

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2018
Like
72
Πόντοι
16
Ναι είναι παράλογο να θεωρείς ότι η πόρνη των 20 και 30€ θα μας κάνει ψεύτικη μήνυση για να μας εκβιάσει. Δεν έχει τα λεφτά και φυσικά την πονηριά / εξυπνάδα να κάνει ανάλυση του τι μπορεί να μας αποσπάσει. Η βίζιτα Πολυτελείας έχει τα χρήματα ώστε να πληρώσει ένα μεγαλοδικηγόρο και να ελπίσει ότι ο οποιοσδήποτε διάσημος θα υποκύψει στον εκβιασμό της και θα της τα χώσει χοντρά για να μην ξεφτιλιστεί 
συμφωνα με την λογικη σου ειναι παραλογο η πορνη των 20 ευρο αυτη που ξεκωλιαζεται με τον καθε τυχαιο παπαρα που γινεται ελεεινη ξεφτιλα για ενα 20ρικο να εχει κανονισει να σου φαει λεφτα αλλα ειναι λογικο να το κανει αυτο η κοπελα που δουλευεται μαζι στο γραφειο

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.750
Πόντοι
3.656
συμφωνα με την λογικη σου ειναι παραλογο η πορνη των 20 ευρο αυτη που ξεκωλιαζεται με τον καθε τυχαιο παπαρα που γινεται ελεεινη ξεφτιλα για ενα 20ρικο να εχει κανονισει να σου φαει λεφτα αλλα ειναι λογικο να το κανει αυτο η κοπελα που δουλευεται μαζι στο γραφειο

Φυσικά, αν ενδιαφέρεται ας πούμε να σου φάει τη θέση. Και όπως είχε πει κάποιος, όταν η πουτάνα φύγει από κοντά σου, θα πάρει την τιμή πού είχατε συμφωνήσει. Όταν η τίμια φύγει από κοντά σου, θα προσπαθήσει να σου αποσπάσει όσα περισσότερα μπορεί. Το διάβασα σε κείμενο του Κωστόπουλου και τότε μου είχε φανεί μισογύνικο. Αποδείχτηκε αληθινό

Man-With-No-Name

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2011
Κριτικές
2
Like
2.106
Πόντοι
456
Δεν έχει λόγο να ρισκάρει να της γυρίσει η όλη φάση μπούμεραγκ, τύπε. Με τα 20αρικα που μαζεύει ανα γαμήσι, ακόμα και νταβατζή να έχει, κάνει άνετη ζωούλα, άσε που μπορεί να της κάτσει και κανένας αγαπούλης, να την πνίγει στα δώρα.
Η άλλη, η "κανονική" κοπέλα, δεν έχει να χάσει κάτι, παρά μόνο να κερδίσει. Οπότε, ναι, είναι παράλογο μια πόρνη να στη στήσει

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.510
Πόντοι
216
Για να ακουω γνωμες....

Βγαινω με μια .... ελληνιδα τον τελευταιο καιρο.
Και καλα φιλικα, αλλα θα δειξει...
Οσες φορες εχω βγει μαζι της ρε παιδια,
μιλαμε περνανε ωρες,
κυριως χωρις να το καταλαβει αυτη,
εγω το καταλαβαινω καλυτερα....

Δηλαδη, περναω ωραια μαζι της,
αλλα οταν περνουν ωρες, ε πως να το κανουμε, το καταλαβαινω...ειπαμε, καλα περναμε, αλλα δεν χανω και την αισθηση του χρονου.

Αντιθετως αυτη,
τη μια φορα αναγκαστηκα, κομψα και ευγενικα να της πω αν θελει να φυγουμε,
γιατι ειχαν περασει....4 ωρες απο τοτε που βγηκαμε στο μαγαζι,
ενω μια αλλη φορα ειχαν περασει 5 ολοκληρες ωρες, βλεπει τον κοσμο να αραιωνει, μου λεει 'γιατι αραιωνει ο κοσμος; τι ωρα ειναι;', και οταν της ειπα την ωρα τοτε καταλαβε οτι περασε 5ωρο....

Ενταξει, προφανως, και φαινεται, οτι περνα καλα μαζι μου, (αλλιως η ωρα δεν θα περναγε)
αλλα το ολο σκηνικο, του οτι η γκομενα χανει εντελως την αισθηση του χρονου οταν ειναι μαζι μου,
εσας πως σας φαινεται;;;;;

Επισκέπτης
Για να ακουω γνωμες....

Βγαινεις με την γκομενα, περνας 4-5 ωρες μαζι της και ρωτας εδω πως μας φαινεται η φαση και να σου πουμε τι να κανεις :headbang: :headbang: :headbang:
Φιλε μου ΔΕΝ ΘΑ ΓΑΜΗΣΕΙΣ ΠΟΤΕ. Θα εισαι ο "νεροκουβαλητης" της, ο γκομενοφυλακας, ο καληνυχτακιας ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ :S :S  Δεν το 'χεις με τις γυναικες. Βρες αλλο σπορ. Μπιλιαρδο, ορειβασια, βιντεοπαιχνιδια, πλεξιμο κτλ..κτλ... Ταλαιπωρεις κι αυτην και τον εαυτο σου.

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.241
Πόντοι
5.006
Για να ακουω γνωμες....

μιλαμε περνανε ωρες,

αλλα οταν περνουν ωρες, ε πως να το κανουμε, το καταλαβαινω...ειπαμε, καλα περναμε, αλλα δεν χανω και την αισθηση του χρονου.

Αντιθετως αυτη,
ενω μια αλλη φορα ειχαν περασει 5 ολοκληρες ωρες, βλεπει τον κοσμο να αραιωνει, μου λεει 'γιατι αραιωνει ο κοσμος; τι ωρα ειναι;', και οταν της ειπα την ωρα τοτε καταλαβε οτι περασε 5ωρο....

Ενταξει, προφανως, και φαινεται, οτι περνα καλα μαζι μου, (αλλιως η ωρα δεν θα περναγε)
αλλα το ολο σκηνικο, του οτι η γκομενα χανει εντελως την αισθηση του χρονου οταν ειναι μαζι μου,

Από ότι βλέπω έχεις 4+5 = 9ωρες, άρα 1 εργάσιμη μερα...οταν συμπληρώσεις 4500 μέρες να καταθέσεις αίτηση για σύνταξη στο ΙΚΑ...
Τώρα για να γαμησεις ούτε λόγος, αφού είσαι μετενσαρκωση ευνουχου του σουλτάνου ιμπραιμ...  :vomit:

dodinos

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2016
Κριτικές
2
Like
218
Πόντοι
66
Από ότι βλέπω έχεις 4+5 = 9ωρες, άρα 1 εργάσιμη μερα...οταν συμπληρώσεις 4500 μέρες να καταθέσεις αίτηση για σύνταξη στο ΙΚΑ...
Τώρα για να γαμησεις ούτε λόγος, αφού είσαι μετενσαρκωση ευνουχου του σουλτάνου ιμπραιμ...  :vomit:
:2funny: :2funny: :2funny:

TheWolf

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2016
Like
4
Πόντοι
0
Για να ακουω γνωμες....

μιλαμε περνανε ωρες,

Αντιθετως αυτη,

Εμενα μου φαινεται περιεργο πως καθεστε τοσες ωρες. Τι ακριβως λετε; Εμενα το βασικο μου προβλημα ειναι οτι δεν εχω κατι να πω και αν η κοπελα δεν ειναι ομιλητικη, χαλαει η φαση πριν καν περασει μια ωρα. Δεν το εχω ουτε με το κουτσομπολιο, ουτε με τα ριαλιτι, ουτε με την ηληθια μουσικη που ακουνε αυτες τις μερες και γενικοτερα δεν εχω κανενα κοινο σημειο με τις γυναικες.

Μεχρι στιγμης το αντιμετωπιζω κανοντας κινηση με το που αρχιζει η αμηχανη σιωπη, με αρκετα καλα αποτελεσματα, αλλα θα βοηθουσε να μπορουσα να μιλαω περισσοτερο.

Μαλλον εχει δικιο ο σαδ μαν οτι οι Ελληνιδες θελουν μονο σερβιτοτορους/dj και λοιπους αμορφωτους για να λενε mainstream μαλακιες ή γνωστους απο κοινωνικο κυκλο για να κουτσομπολευουν.

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
Εμενα μου φαινεται περιεργο πως καθεστε τοσες ωρες. Τι ακριβως λετε; Εμενα το βασικο μου προβλημα ειναι οτι δεν εχω κατι να πω και αν η κοπελα δεν ειναι ομιλητικη, χαλαει η φαση πριν καν περασει μια ωρα. Δεν το εχω ουτε με το κουτσομπολιο, ουτε με τα ριαλιτι, ουτε με την ηληθια μουσικη που ακουνε αυτες τις μερες και γενικοτερα δεν εχω κανενα κοινο σημειο με τις γυναικες.

Μεχρι στιγμης το αντιμετωπιζω κανοντας κινηση με το που αρχιζει η αμηχανη σιωπη, με αρκετα καλα αποτελεσματα, αλλα θα βοηθουσε να μπορουσα να μιλαω περισσοτερο.

Μαλλον εχει δικιο ο σαδ μαν οτι οι Ελληνιδες θελουν μονο σερβιτοτορους/dj και λοιπους αμορφωτους για να λενε mainstream μαλακιες ή γνωστους απο κοινωνικο κυκλο για να κουτσομπολευουν.
Έτσι ακριβώς είναι! Τα θέματα που ενδιαφέρουν τις γυναίκες είναι μας είναι τελείως αδιάφορα!

Οι πιο σοβαρές συζητήσεις που έχω κάνει με γυναίκες είναι ένα 5άλεπτο μετά απο ένα παθιασμένο γαμήσι με εκτόνωση και των δυο! Τότε αν στο αμέσως επόμενο πεντάλεπτο ξεκινήσει μια μίνι κουβέντα θα είναι τόσο περιεκτική όσο δεν είναι ένας χρόνος λιώσιμο σε καφετέριες!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom