γι αυτο δεν πανε μαζι σουΔεν πανε με ζωα οι γνωστες μου τυπε
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 190K
- Εμφανίσεις 7M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)
Luka Bazuka
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6.347
- Πόντοι
- 2.356
Μα γι'αυτο ειναι γνωστες μου επειδη εχουν παει με μενα!
Luka Bazuka
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6.347
- Πόντοι
- 2.356
Οκ επειδη το παρατραβηξαμε κι επειδη εγω σου επιτεθηκα ας το σταματησουμε εδω.Απλα ολοι νομιζω εδω μεσα εχουμε παει με γκομενες που σε νορμαλ συνθηκες δεν θα πηγαιναμε,νομιζω οιλοι μας εχουμε μια τετοια ιστορια!
χαχαχαχαχα δεν σου ειπα να ρωτησεις την χοντρηΜα γι'αυτο ειναι γνωστες μου επειδη εχουν παει με μενα!
ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΠΟΚΟΛΟΣ
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2012
- Like
- 14.750
- Πόντοι
- 3.656
Ειδες πολλες γυναικες να ειναι σε νευραλγικες θεσεις και σε πρωθυπουργικη καρεκλα? Κατσε να γινει αυτο κ το ξανασυζηταμε!
Όχι ότι περίμενα να έχεις ελέγξει τι γράφεις. Σαν γυναίκα, θα υποστηρίζεις ότι οι γυναίκες είναι καλύτερες από τυς άντρες, θα νοικοκυρέψουν τις κυβερνήσεις κλπ ψεύδη. Ας σε ενημερώσω λοιπόν. H Γίνγκλακ Σιναγουάτρα (ยิ่งลักษณ์ ชินวัตร, 21 Ιουνίου 1967), με το ψευδώνυμο Pu ("κάβουρας"), είναι επιχειρηματίας και πολιτικός από την Ταϊλάνδη, μέλος του Κόμματος Φέου της Ταϊλάνδης και διετέλεσε πρωθυπουργός της χώρας, από το 2011 ως το 2014. Ήταν η πρώτη γυναίκα που κατέλαβε το πρωθυπουργικό αξίωμα στη χώρα και η νεαρότερη αρχηγός κυβέρνησης εδώ και 60 και πλέον χρόνια. Το Μάιο του 2011 έλαβε το χρίσμα από το Ταϊλανδέζικο Κόμμα Φέου για το αξίωμα της Πρωθυπουργού μετά τις εκλογές του 2011. Το κόμμα Φέου κέρδισε σαρωτική νίκη με ποσοστό 47% των ψήφων και 265 έδρες επί συνόλου 500 στη Βουλή των Αντιπροσώπων. Το Κοινοβούλιο ψήφισε με 296 ψήφους από τα 500 συνολικά μέλη να εγκρίνει το διορισμό της Γίνγκλακ στην πρωθυπουργία. Τρεις βουλευτές καταψήφισαν και 197 ήταν απόντες. Στις 8 Αυγούστου ο πρόεδρος της Εθνοσυνέλευσης πρότεινε στο Βασιλιά να διορίσει πρωθυπουργό τη Γίνγκλακ. Ο διορισμός έγινε αναδρομικά, από τις 5 Αυγούστου και η νέα πρωθυπουργός παρουσίασε τα μέλη της κυβέρνησής της έπειτα από 4 ημέρες. Η ορκωμοσία της νέας πρωθυπουργού και της κυβέρνησής της έγινε στις 10 Αυγούστου. Στις 9 Δεκεμβρίου 2013 η Γίνγκλακ διέλυσε το Κοινοβούλιο και ζήτησε τη διεξαγωγή πρόωρων εκλογών στον απόηχο των αντικυβερνητικών διαδηλώσεων. Στις 7 Μαΐου 2014 το Συνταγματικό Δικαστήριο με ομόφωνη απόφασή του καθαίρεσε την Γίνγκλακ από την πρωθυπουργία, κρίνοντας αντισυνταγματική την ενέργεια της πρωθυπουργού να μετατεθεί ο ανώτατος αξιωματούχος ασφαλείας Ταβίλ Πλιένσρο στο αξίωμα του γενικού γραμματέα του Συμβουλίου Εθνικής Ασφαλείας. Για το λόγο αυτό κατηγορήθηκε για νεποτισμό. Η Σιναουάτρα αρνήθηκε ότι έκανε το διορισμό προς όφελος της οικογένειάς της. Στις 8 Μαΐου 2014 η Εθνική Επιτροπή κατά της Διαφθοράς (NACC) συμφώνησε ομόφωνα να απαγγείλει κατηγορίες εναντίον της Γίνγκλακ για μια υπόθεση διαφθοράς με ένα πρόγραμμα για το ρύζι, που άφησε απλήρωτους εκατομμύρια παραγωγούς ρυζιού. Στις 23 Ιανουαρίου 2015 η πρώην πρωθυπουργός κρίθηκε ένοχη από το κοινοβούλιο και της επιβλήθηκε να μην συμμετέχει στην πολιτική για 5 χρόνια (με 190 υπέρ, 18 κατά και 8 αποχές) για αμέλεια στη διάρκεια μιας συνεδρίασης που μεταδόθηκε από την τηλεόραση. πηγή
Luka Bazuka
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6.347
- Πόντοι
- 2.356
Και σορι απο τη μερια μου για τα μπινιλικια!
σιγα την επιθεση ρε φιλεΟκ επειδη το παρατραβηξαμε κι επειδη εγω σου επιτεθηκα ας το σταματησουμε εδω.Απλα ολοι νομιζω εδω μεσα εχουμε παει με γκομενες που σε νορμαλ συνθηκες δεν θα πηγαιναμε,νομιζω οιλοι μας εχουμε μια τετοια ιστορια!
εγω για χαβαλε το πηρα
αλλα με χοντρη ρε φιλε δεν γινεται αν η γκομενα δεν μου αρεσει οσο και να πιω δεν γινεται
Luka Bazuka
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6.347
- Πόντοι
- 2.356
Οκ χαιρομαι,μακαρι στη ζωη σου να πηγαινεις παντα με γκομενες που σου αρεσουν
και εσυ να εχεις γερο συκωτιΟκ χαιρομαι,μακαρι στη ζωη σου να πηγαινεις παντα με γκομενες που σου αρεσουν
ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΠΟΚΟΛΟΣ
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2012
- Like
- 14.750
- Πόντοι
- 3.656
Μιλάς για περιστατικά που γίνονται εξαιρετικά σπάνια ρε τύπε.
Εγώ πρότεινα καφέ σε μια τύπισσα στην δουλειά, την απέρριψε 2 φορές, την διέγραψα στο fb και ούτε γάτα ούτε ζημιά. Το πολύ πολύ να μην μου ζητήσει ξανά να την βοηθήσω ή/και να μην μου ξαναμιλήσει.
Έχεις υπογράψει συμβόλαιο με την τύχη να μην σου συμβεί; Κι ο Καβάνο αυτό πίστευε. Κι όλοι όσοι έχασαν τη δουλειά τους και καταστράφηκε η ζωή τους από ψευδείς καταγγελίες, ειδικά με το metoo. Και τι έγινε που η μια τύπισσα από τη δουλειά δεν φέρθηκε έτσι; αν αποφάσιζε να σε χτυπήσει λέγοντας ψέμματα και σπέρνοντας κουτσομπολιά και φήμες, τι θα γινόταν; Όλα όμως συμβαίνουν σε άλλους, κι όχι σε σένα. Κανείς μας δεν μπορεί να έχει την εμφάνιση, τα χρήματα και τη διασημότητα του Μπραντ Πιτ. Κι όμως η αγαπημένη του γυναικούλα, δεν υπέβαλε απλά αίτηση διαζυγίου. Κατήγγειλε ότι ασκούσε βία στα παιδιά. Τι κι αν δεν αποδείχτηκε; Μπήκε μέσα για ψευδείς καταγγελίες; αυτό έλειπε
Luka Bazuka
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6.347
- Πόντοι
- 2.356
Μπα το εκοψα αλλα οχι λογω χοντρης,χαχαχα με τσιμπησανε σε αλκοτεστ
γινε ερημητης ρε φιλε παρε και κανα δυο νταυραντισμενα αγορια να κανεις την δουλεια σουΈχεις υπογράψει συμβόλαιο με την τύχη να μην σου συμβεί; Κι ο Καβάνο αυτό πίστευε. Κι όλοι όσοι έχασαν τη δουλειά τους και καταστράφηκε η ζωή τους από ψευδείς καταγγελίες, ειδικά με το metoo. Και τι έγινε που η μια τύπισσα από τη δουλειά δεν φέρθηκε έτσι; αν αποφάσιζε να σε χτυπήσει λέγοντας ψέμματα και σπέρνοντας κουτσομπολιά και φήμες, τι θα γινόταν; Όλα όμως συμβαίνουν σε άλλους, κι όχι σε σένα. Κανείς μας δεν μπορεί να έχει την εμφάνιση, τα χρήματα και τη διασημότητα του Μπραντ Πιτ. Κι όμως η αγαπημένη του γυναικούλα, δεν υπέβαλε απλά αίτηση διαζυγίου. Κατήγγειλε ότι ασκούσε βία στα παιδιά. Τι κι αν δεν αποδείχτηκε; Μπήκε μέσα για ψευδείς καταγγελίες; αυτό έλειπε
ρε κατι τραγικοι που κυκλοφορουν
οδηγηση και αλκοολ δεν πανε μαζιΜπα το εκοψα αλλα οχι λογω χοντρης,χαχαχα με τσιμπησανε σε αλκοτεστ
της στραβης της πουτσας της φταινε οι τριχεςΣΙΧΑΜΕΡΕΣ ΒΡΩΜΕΡΕΣ ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΣΗΜΕΡΙΝΕΣ ΕΛΛΕΕΙΝΙΔΕΣ: ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΕΙΔΟΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ!!!
ΨΟΦΟΟΟΟΟ ΚΑΡΙΟΛΕΣΣΣΣΣΣΣ........
ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΠΟΚΟΛΟΣ
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2012
- Like
- 14.750
- Πόντοι
- 3.656
γινε ερημητης ρε φιλε παρε και κανα δυο νταυραντισμενα αγορια να κανεις την δουλεια σου
ρε κατι τραγικοι που κυκλοφορουν
Θα σε πληροφορήσω, ότι εκτός από τα νταυραντισμένα αγόρια που προτείνεις, υπάρχουν και σεξεργάτριες. Μην σοκαριστείς, αλλά αυτό το σάιτ αυτή την αποστολή έχει. Να ανταλλάξουμε πληροφορίες για τις κάθε λογής σεξουαλικές υπηρεσίες, ώστε να μην κινδυνεύουμε από τις ψυχασθενείς
και που ξερεις ρε μαγκα οτι οι πορνες δεν θα σου την κανουν;Θα σε πληροφορήσω, ότι εκτός από τα νταυραντισμένα αγόρια που προτείνεις, υπάρχουν και σεξεργάτριες. Μην σοκαριστείς, αλλά αυτό το σάιτ αυτή την αποστολή έχει. Να ανταλλάξουμε πληροφορίες για τις κάθε λογής σεξουαλικές υπηρεσίες, ώστε να μην κινδυνεύουμε από τις ψυχασθενείς
ξερεις το οτι πληρωνεις μια για σεξ δεν σημαινει οτι μπορεις να κανεις οτι θελεις μαζι της
θα πληρωσεις λοιπον και μετα θα σου κανει μηνυση για ξηλοδαρμο
η γκομενα θα πει στον προεδρο κυριε δικαστα αρχισε να με χτυπαει με απειλησε οτι θα με χαρακωσει αν δεν του κατσω ακαποτα κλπ κλπ κλπ
θα μου πεις υπερβολες,μα το ιδιο λεμε και εμεις για τις πιπες που λες, εχεις βγαλει ολες τις γκομενες ψυχοπαθεις
ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΠΟΚΟΛΟΣ
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2012
- Like
- 14.750
- Πόντοι
- 3.656
και που ξερεις ρε μαγκα οτι οι πορνες δεν θα σου την κανουν;
ξερεις το οτι πληρωνεις μια για σεξ δεν σημαινει οτι μπορεις να κανεις οτι θελεις μαζι της
θα πληρωσεις λοιπον και μετα θα σου κανει μηνυση για ξηλοδαρμ οη γκομενα θα πει στον προεδρο κυριε δικαστα αρχησε να με χτυπαει με απειλησε οτι θα με χαρακωσει αν δεν του κατσω ακαποτα κλπ κλπ κλπ
θα μου πεις υπερβολες,μα το ιδιο λεμε και εμεις για τις πιπες που λες, εχεις βγαλει ολες τις γκομενες ψυχοπαθεις
Γράφεις απόλυτες φαντασιώσεις. Για να συμβεί αυτό πρέπει να σε καταγγείλει και να φέρει στοιχεία στο δικαστήριο. Εδώ μέσα, ποτέ δεν έχει αναφερθεί παρόμοιο περιστατικό. Ενώ οι τάχα τίμιες, το κάνουν εδώ και χρόνια. Αν όμως πέρα από τη φαντασία σου έχεις στοιχεία, ρίχτα. Κι από που κι ως που υποστηρίζεις ότι κάτι που υποθέτεις εσύ για μένα, το υποθέτουν κι άλλοι; Οι φαντασιώσεις μεγαλείου σου, έχουν ξεφύγει, και θεωρείς ότι εκπροσωπείς κάποια ομάδα ατόμων. Και ναι, πολλές είναι ψυχασθενείς. Εδώ έστειλαν γράμμα να απαγορευτεί το παραμύθι της ωραίας κοιμωμένης στον Πρωθυπουργό της Αγγλίας
για τον νειμαρ ακουσες;
Γράφεις απόλυτες φαντασιώσεις. Για να συμβεί αυτό πρέπει να σε καταγγείλει και να φέρει στοιχεία στο δικαστήριο. Εδώ μέσα, ποτέ δεν έχει αναφερθεί παρόμοιο περιστατικό. Ενώ οι τάχα τίμιες, το κάνουν εδώ και χρόνια. Αν όμως πέρα από τη φαντασία σου έχεις στοιχεία, ρίχτα. Κι από που κι ως που υποστηρίζεις ότι κάτι που υποθέτεις εσύ για μένα, το υποθέτουν κι άλλοι; Οι φαντασιώσεις μεγαλείου σου, έχουν ξεφύγει, και θεωρείς ότι εκπροσωπείς κάποια ομάδα ατόμων. Και ναι, πολλές είναι ψυχασθενείς. Εδώ έστειλαν γράμμα να απαγορευτεί το παραμύθι της ωραίας κοιμωμένης στον Πρωθυπουργό της Αγγλίας
ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΠΟΚΟΛΟΣ
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2012
- Like
- 14.750
- Πόντοι
- 3.656
για τον νειμαρ ακουσες;
το ότι τον εκβιάζουν, όπως τόσους και τόσους διάσημους για να του αποσπάσουν όσα περισσότερα μπορούν;
πορνη του την εκανε την δουλειατο ότι τον εκβιάζουν, όπως τόσους και τόσους διάσημους για να του αποσπάσουν όσα περισσότερα μπορούν;