Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 24 άτομα (0 μέλη και 24 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 874 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 326 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 579 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.978

Επισκέπτης
Δύση το πλεονέκτημα είναι οτι οι Σλάβες θεωρούνται bass class και οι Γερμανίδες κράζουν τους Γερμανούς που μπλέκουν με Σλάβες σα losers αντί να γαμήσουν καμιά χοντρή τατουατζού Γερμανίδα στα κυβικά τους και οτι οι άντρες δε σου χώνονται,δεν υπάρχει δηλαδή ψαρωτική κατάσταση.Πιο πολύ σε ψαρώνουν με τις αμαξάρες,τις φωνές κτλ.
Για εικοσάρη έως εικοσαοχτάρη η Γερμανία είναι πολύ καλή μπορείς να γαμήσεις οδηγώντας ποδήλατο.Μετά αλλάζουν τα πράγματα δραστικά.
Γενικά οι Δυτικές έχουν μια λίστα στο μυαλό τους με τα προσόντα που πρέπει να έχει ένας άντρας και αν δεν τικάρεις όλα τα απαιτούμενα της λίστας απορρίπτεσαι αυτομάτως.Ηλικία κάτω των 30,ύψος άνω του 180,εισόδημα άνω των 2000 ευρώ,γυμνασμένος,γερμανοειδής,περιποιημένος με καλό αμάξι είναι μερικά από τα πρώτα της λίστας.Αυτά τα έχουν άπειροι εδώ,είναι τεράστιος ανταγωνισμός και οι γκόμενες έχουν επιλογές ακόμα και οι χοντρές.
Μουνάρα Γερμανίδα με μπάζο άντρα δε βλέπεις ποτέ.Το αντίθετο,τέλειο Γερμανό εμφανίσιμο,ψηλό,γυμνασμένο,ευκατάστατο χεράκι χεράκι με μπαζάκι Γερμανίδα γκόμενα πολύ συχνά.
Πολωνία,Ουκρανία,Ρωσία είναι ακριβώς το αντίθετο ο συνδυασμός άντρα τρωγλοδύτη και μουνάρας είναι απόλυτα συνηθισμένος και δεν κουνιέται βλέφαρο.
εγω για ματι μιλαω αρχηγε. Ματι στις πιτσιρικες με τα σορτσακια! Πιο πολυ και πιο συχναω γαμαω με το ματι παρα με τον πουτσο. Μιλας συχνα για τον γερμανικο ελεγχο. Για τα αυστηρα βλεμματα στο παρκο. Το μπλοκαρισμα στο πεζοδρομιο. Αυτα μπορει καποιος να τα υπομεινει. Να του κοψουν την οφθαλμολαγνεια ΟΧΙ!

Twindragon

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουν 2019
Like
4
Πόντοι
0
Μην συγκρίνετε τις Ελληνίδες με γυναίκες του ανατολικού μπλόκ..
Οι Ελληνίδες είναι Τσαούσες και πιο επιλεκτικές εν σύγκριση με Ρωσίδες ακόμα και με Δυτικοευρωπαίες..

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
την βλεπω στον υπνο μου  :S

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
γυριζω σπιτι πιωμενος καθε νυχτα  :S

Εγγρ.
18 Ιουν 2019
Like
2
Πόντοι
0
Μαγκες σας έχει τύχει μάνα Ελλεηνιδας να σας τρυπάει τις κάποιες για να μείνει έγκυος???κι όμως δεν συμβαίνει μόνο σε ταινίες.

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.976
Πόντοι
9.931
Το νου σας συναγωνιστες,εκτος από τα υπολοιπα τωρα εχουν βγει και παγανια και είναι οπλισμένες και παντελως ανεύθυνες .Γι αυτό ....φυλαχτείτε

Μην σας φανεί περίεργο αν μαθευτεί ότι η καριόλα προσπαθούσε να τραβήξει Insta story την ώρα που έχασε τον ελεγχο και έπεσε πάνω στους ποδηλάτες, το 90% από αυτές που ακολουθώ στο Instagram τραβάνε βίντεο εν κίνηση και...όποιον πάρει ο χάρος!!

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
Μην σας φανεί περίεργο αν μαθευτεί ότι η καριόλα προσπαθούσε να τραβήξει Insta story την ώρα που έχασε τον ελεγχο και έπεσε πάνω στους ποδηλάτες, το 90% από αυτές που ακολουθώ στο Instagram τραβάνε βίντεο εν κίνηση και...όποιον πάρει ο χάρος!!
Ομως αυτο δε περιοριζεται μονο σε γυναικες οδηγους. Το ασχημο ειναι οτι βλεπει κανεις συχνα πλεον να οδηγανε και να εχουν το κινητο στο χερι. Και οχι σε φαναρι, εν κινησει. Μεχρι σε επαγγελματικα οχηματα εχω δει να γινεται, μεχρι και σε μηχανακια. Επικινδυνο.

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.976
Πόντοι
9.931
Ομως αυτο δε περιοριζεται μονο σε γυναικες οδηγους. Το ασχημο ειναι οτι βλεπει κανεις συχνα πλεον να οδηγανε και να εχουν το κινητο στο χερι. Και οχι σε φαναρι, εν κινησει. Μεχρι σε επαγγελματικα οχηματα εχω δει να γινεται, μεχρι και σε μηχανακια. Επικινδυνο.

Ναι το κάνουν και άνδρες αλλά αναλογικά οι γυναίκες είναι περισσότερες.

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Διάβασα σήμερα σε μια έρευνα ότι 1/3 ελληνίδες 20-34,ούτε δουλεύει ούτε σπουδάζει.Και είναι λέει μακράν το χειρότερο ποσοστό στην ΕΕ.

Κατα τ'άλλα το παίζουν ανεξάρτητες και δεν ψάχνουν μαλάκα κάποιον να τις συντηρεί κι αυτές.

netsome

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2006
Like
528
Πόντοι
36
Και κλάμααα η κυρία!

Κοσμάς Βίδος

Η Όλγα (Κατερίνα Γερονικολού) στο «Τατουάζ», τη σαπουνόπερα του Alpha, είχε τα πάντα: Μια δουλειά που της επέτρεπε να ζει με άνεση, χωρίς να δουλεύει  -δεδομένου ότι στο μαγαζί που διατηρούσε στην Καλαμπάκα δεν πολυπατούσε και αυτό δεν φαινόταν να της δημιουργεί οικονομικό πρόβλημα.

Είχε και έναν σύντροφο (Γιώργος Αγγελόπουλος – Ντάνος) που και γοητευτικός ήταν, και καλός ήταν, και τη λάτρευε, εκείνη και το παιδί της. Την ίδια στιγμή οι φίλοι της την αγαπούσαν και της συμπαρίσταντο σε κάθε ανάγκη, ακόμα ο πρώην της και πατέρας του παιδιού της, είχε μαζί της, και αυτός και η σύζυγός του, τις ιδανικές σχέσεις.

Ποιος δεν θα σκότωνε για να αποκτήσει μια τέτοια υπέροχη ζωή; Ποιος δεν θα ήθελε, έχοντας λύσει τα προβλήματά του, να χαζολογάει όλη μέρα με θέα τα Μετέωρα; Η Ολγα!

Η οποία διαρκώς έβρισκε ευκαιρίες για να μουτρώσει, να γκρινιάξει, και κυρίως για ρίξει ένα ξεγυρισμένο κλάμα. Αγαπημένη μου σκηνή εκείνη, όπου καθισμένη στον καναπέ της (από τον οποίο σπανίως σηκωνόταν) έκλαιγε σπαραξικάρδια λέγοντας στον καλό της: «Φοβάμαι που παντρευόμαστε! Φοβάμαι το γάμο!».

Τί της απάντησε εκείνος; «Δεν είμαστε καλά!». Όχι, δεν είμαστε. Ή μάλλον, εκείνες που δεν είναι καλά είναι οι γυναίκες στα ελληνικά (τα δραματικά κυρίως) σίριαλ, οι οποίες στο μεγαλύτερο μέρος του ρόλου τους κλαίνε.

Έναν ολόκληρο χειμώνα περάσαμε κι εφέτος βλέποντάς τες να κλαίνε στο «Τατουάζ», να κλαίνε στο «Γυναίκα χωρίς όνομα», να κλαίνε στο «Έλα στη θέση μου»… Επειδή το κακομαθημένο τους τούς είπε «η μαμά της φίλης μου Ευρυδίκης – Μελισσάνθης είναι πιο καλή και πιο όμορφη από εσένα», επειδή έκαψαν τα γεμιστά, επειδή ο άντρας τους είπε καλημέρα στην κουκλάρα γειτόνισσα γεγονός που τους δημιουργούσε την υποψία πως τα είχε φτιάξει μαζί της, επειδή η γειτόνισσα ήταν πράγματι κουκλάρα, επειδή το ένα, επειδή το άλλο.

Είτε τους έσπαγε το νύχι με το στρασάκι είτε τους απήγαγαν το παιδί, είτε βούλωνε ο νεροχύτης είτε ο καλός τους έπεφτε θύμα αυτοκινητικού ατυχήματος με αποτέλεσμα να πάθει παροδική τύφλωση, κώφωση και αμνησία (εννοείται πως σε τρία επεισόδια ήταν πάλι περδίκι), έκλαιγαν με σπαραγμό.

Η μοναδική τους αντίδραση σε κάθε πρόβλημα, από το πιο μικρό ως το πιο μεγάλο ήταν το κλάμα.

Πόσο άχρηστη, πόσο κότα, πόσο εξαρτημένη από τον άντρα παρουσιάζουν πάντα τη σύγχρονη γυναίκα οι εν Ελλάδι σεναριογράφοι, νέοι άνθρωποι στην πλειοψηφία τους, από τους οποίους θα περίμενες μια πιο σύγχρονη ματιά και αντίληψη! Πόσο συντηρητική και οπισθοδρομική η οπτική τους! Και αν μέσα σε αυτόν τον βουτηγμένο στα δάκρυα κόσμο υπήρχε τουλάχιστον μια Μαργκό Νίβεν (η Κοραλία Καράντη στη «Τατουάζ») η οποία προτιμούσε να τη σκοτώσεις παρά να κλάψει μπροστά σου, στα τελευταία επεισόδια της σειράς το έριξε και αυτή στο κλάμα.

Δεν υπάρχει (τηλεοπτική) σωτηρία για το… αδύνατο φύλο!

olympusprime

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2019
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
0
Εγώ προσωπικά αυτή την περίοδο αποφεύγω να κάνω σχέση,διότι δε θέλω δέσμευση.Αλλά έτσι όπως τα λέτε για της Ελληνίδες,μάλλον δε θα θέλω και στο μέλλον,γιατί εγώ θα ήθελα μια ΟΡΘΟΛΟΓΙΚΗ,ΣΟΒΑΡΗ και ΜΕΤΡΗΜΕΝΗ κοπέλα !!

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.814
Πόντοι
3.656
Εγώ προσωπικά αυτή την περίοδο αποφεύγω να κάνω σχέση,διότι δε θέλω δέσμευση.Αλλά έτσι όπως τα λέτε για της Ελληνίδες,μάλλον δε θα θέλω και στο μέλλον,γιατί εγώ θα ήθελα μια ΟΡΘΟΛΟΓΙΚΗ,ΣΟΒΑΡΗ και ΜΕΤΡΗΜΕΝΗ κοπέλα !!

Ευκολάκι. Ψάξε να βρεις μια εύτακτη οικογένεια, με πατέρα με πολύ ισχυρή προσωπικότητα, ο οποίος κυβερνάει με σιδερένια πυγμή. Εκεί μόνο, έχεις την ελπίδα να βρεις μια ΟΡΘΟΛΟΓΙΚΗ,ΣΟΒΑΡΗ και ΜΕΤΡΗΜΕΝΗ κοπέλα. Τις ίδιες πιθανότητες θα έχεις αν είχε μεγαλύτερο αδερφό με αυτά τα χαρακτηριστικά ή ο πρώτος της γκόμενος στα 15 - 16 της ήταν τέτοιος τύπος. Πουθενά αλλού

Souker

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2018
Like
103
Πόντοι
16
Ευκολάκι. Ψάξε να βρεις μια εύτακτη οικογένεια, με πατέρα με πολύ ισχυρή προσωπικότητα, ο οποίος κυβερνάει με σιδερένια πυγμή. Εκεί μόνο, έχεις την ελπίδα να βρεις μια ΟΡΘΟΛΟΓΙΚΗ,ΣΟΒΑΡΗ και ΜΕΤΡΗΜΕΝΗ κοπέλα. Τις ίδιες πιθανότητες θα έχεις αν είχε μεγαλύτερο αδερφό με αυτά τα χαρακτηριστικά ή ο πρώτος της γκόμενος στα 15 - 16 της ήταν τέτοιος τύπος. Πουθενά αλλού

ευκολακι  σαν παραδειγμα  ναι ...
που να βρεις τετοιον πατερα ομως πλεον ;;;;;;
σχεδον  ολοι  ειναι σηκω σηκω κατσε κατσε και  μονο σφαλιαρες δεν τρωνε δημοσιως ...

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.814
Πόντοι
3.656
ευκολακι  σαν παραδειγμα  ναι ...
που να βρεις τετοιον πατερα ομως πλεον ;;;;;;
σχεδον  ολοι  ειναι σηκω σηκω κατσε κατσε και  μονο σφαλιαρες δεν τρωνε δημοσιως ...

Υπέθετα ότι ο σαρκασμός ήταν φανερός. Είναι αλήθεια ότι υπάρχουν τέτοιοι άντρες, αλλά είναι πολύ δυσεύρετοι, αν και κάποτε ήταν ο κανόνας στην χώρα αυτή που θα προτιμούσαν να πεθάνουν αντί να έχουν λερωμένο κούτελο. Δεκαετίες Κοινωνικής Μηχανικής κατάφεραν να μας πείσουν ότι αυτός ο τύπος του άντρα είναι πρωτόγονος κι άχρηστος στην Κοινωνία. Πρέπει να είμαστε ευαίσθητοι  και να κλαίμε και να έχουμε επαφή με τη θηλυκή πλευρά μας, έτσι θα έχουμε αποδοχή από τις γυναίκες και την Κοινωνία

Souker

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2018
Like
103
Πόντοι
16
Υπέθετα ότι ο σαρκασμός ήταν φανερός. Είναι αλήθεια ότι υπάρχουν τέτοιοι άντρες, αλλά είναι πολύ δυσεύρετοι, αν και κάποτε ήταν ο κανόνας στην χώρα αυτή που θα προτιμούσαν να πεθάνουν αντί να έχουν λερωμένο κούτελο. Δεκαετίες Κοινωνικής Μηχανικής κατάφεραν να μας πείσουν ότι αυτός ο τύπος του άντρα είναι πρωτόγονος κι άχρηστος στην Κοινωνία. Πρέπει να είμαστε ευαίσθητοι  και να κλαίμε και να έχουμε επαφή με τη θηλυκή πλευρά μας, έτσι θα έχουμε αποδοχή από τις γυναίκες και την Κοινωνία
:hi:
απο  τους τελευταιους τετοιους τυπους ηταν  και ο μεγαλος Ακης Πανου ... πηγε  φυλακη για να μην παει η  γυναικα  του ....
δε λεω τιποτα αλλο για το θεμα αυτο .

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom