Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (3 μέλη και 19 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 873 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 325 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 579 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.976
Δ

Διαγραμμένο μέλος 186072

Επισκέπτης
εγω αληθεια το βρισκω τοσο ψυχοθεραπευτικο αυτο το site ασε που πολλες βρωμιαρες εκει εξω μπορουν να μπαινουν εδω και να βλεπουν πως πραγματικα σκεφτονται οι αντρες διαβαζοντα και μαθαινοντας με ενα πιο ευθυμο τροπο μεσα απο πολλα επικα Posts... ενω επισης η αληθεια ειναι οτι εδω μεσα εχουν ειπωθει και μεγαλες αληθειες μεταξυ σοβαρου και αστειου...και προσοχη αληθειες εξω απο τα δοντια, μπεασαλιδικες, οχι τις πολιτικλι κορεκτ που λεει εξω η σκατενια φεμιναζιστικη, οσο αφορα τα aspects, και ολιγαρχικη, οσο αφορα την εξουσια, κοινωνια που ζουμε για να σας χαιδεψει τα αυτια ( ειδικα εσας θηλυκα )

Η αληθεια ειναι οτι το bou ειναι πολυ καλο forum για εκφραση περαν του political correct ομως αυτη η ελευθερια να γραψεις το κατι παραπανω δινει και πατημα για δημιουργια "περσονας" που προσπαθει να καλυψει τα κενα που εχει ο καθενας στη κανονικη του ζωη. Απ'αυτη τη σκοπια δεν ειναι και τοοοοσο χρησιμο για να βγαλουν οι γυναικες συμπερασματα για το πως σκεφτομαστε αφου δεν ειμαστε και 100% αληθινοι σ'αυτα που γραφουμε.

Ο τροπος γραφης στο bou, που ολοι προσπαθουν να κανουν λιγο pump up τον αντρισμο τους, μου θυμιζει τα 13χρονα αγορια που βαραινουν τις φωνες τους και βριζουν ή μιλανε πιο μαγκικα για να νιωσουν ...αντρες. Εμεις δε βαραινουμε τις φωνες μας απλα τροποποιουμε το γραπτο μας λογο ωστε μ'αυτα που γραφουμε να κανουμε project μια περσονα που θα τεινει στο "σκληροι καριοληδες" :2funny:

xristos2010

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Αυγ 2010
Like
5.104
Πόντοι
1.056
Απο  Lifo: (νεο παραπονο κοπελας)

Δεν ξερω τι να κανω Ειμαι η μαρια και ειμαι 22 χρονων. Οτι και να κανω δυστυχως δεν με πλησιαζει κανενας αντρας, μενουν μονο στο κοιταγμα και τιποτα αλλο. Τελευταια προσπαθησα να προσεγγισω εγω αλλα και παλι τιποτα. Τους μιλαω και αρχιζουν και τους πιανει τοσο αγχος που δεν ξερουν τι να πουνε. Ειμαι πολυ απογοητευμενη.

Σχολια γυναικων απο κατω:

1) Σε κατανοω πλήρως μαρία μου, ετσι ειναι η πραγματικοτητα.Δυστυχως μονο ματιες και τιποτε αλλο.Πιστεψε με πολλες απο τις φυλες μου ειναι στην ιδια κατασταση.Οχι τιποτε αλλο αλλα τσαμπα ξοδευομαστε για καλυντικα και ρουχα

2)  kai ti peirazei? ti na ton kaneis ton antra? egw an ksanarxiza ti zwi m 8a emena par8ena pantws i 8a to ksepsaxniza para polu mexri aidias an 8a itan na kanw kati me kapoion.

3)  Για να μυρασουμε χυλοπιτες  πρεπει πρωτα να αρχισετε να φλερταρετε.Ειμαι 23 χρονών και μονο ενας μου το εχει κανει και αυτος ηρθε και κολησε την μουρη του πανο μου.

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.370
Πόντοι
4.746
Oταν μεγαλωνουν τις περισσοτερες 'Ελλ' ετσι, με αυτον τον τροπο οπως στο παρακατω βιντεο,
μετα αντε να βρεις ακρη με αυτες.. Ελληνα αμοιρε υποψηφιε συντροφε   :S

κακομαθημενη..

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης

Δεν ξερω τι να κανω Ειμαι η μαρια και ειμαι 22 χρονων. Οτι και να κανω δυστυχως δεν με πλησιαζει κανενας αντρας, μενουν μονο στο κοιταγμα και τιποτα αλλο. Τελευταια προσπαθησα να προσεγγισω εγω αλλα και παλι τιποτα. Τους μιλαω και αρχιζουν και τους πιανει τοσο αγχος που δεν ξερουν τι να πουνε. Ειμαι πολυ απογοητευμενη.

Σχολια γυναικων απο κατω:

1) Σε κατανοω πλήρως μαρία μου, ετσι ειναι η πραγματικοτητα.Δυστυχως μονο ματιες και τιποτε αλλο.Πιστεψε με πολλες απο τις φυλες μου ειναι στην ιδια κατασταση.Οχι τιποτε αλλο αλλα τσαμπα ξοδευομαστε για καλυντικα και ρουχα

2)  kai ti peirazei? ti na ton kaneis ton antra? egw an ksanarxiza ti zwi m 8a emena par8ena pantws i 8a to ksepsaxniza para polu mexri aidias an 8a itan na kanw kati me kapoion.

3)  Για να μυρασουμε χυλοπιτες  πρεπει πρωτα να αρχισετε να φλερταρετε.Ειμαι 23 χρονών και μονο ενας μου το εχει κανει και αυτος ηρθε και κολησε την μουρη του πανο μου.
2 πραγματα σημαινει αυτο

1 οτι αρχιζει να πηζει η μουνα τους και αλλαζουν σταση
2 οτι οσοι τολμαμε γαμαμε γιατι μεγαλο ποσοστο πλεον ειναι δειλοι και δεν κανουν κινηση οποτε μειωνεται δραστικα ο ανταγωνισμος

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606

Αυτή θα είναι τώρα κανα μπάζο που νομίζει ότι την κοιτάνε.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
ειτε μπαζο ειτε ομορφη μπορει ναι ειναι αγαμητη,
ειχαμε και στην σχολη μου ωραιες που ηρθαν και εφυγαν παρθενες και ασχημες που ειχαν πολλες σχεσεις.

δεν γαμιεται η πιο ομορφη αλλα αυτη που ριχνει λιγοτερες χυλοπιττες.
αντιστοιχα στους ανδρες δεν γαμαει ο πιο ωραιος αλλα ο πιο γενναιος.

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
ειχαμε και στην σχολη μου ωραιες που ηρθαν και εφυγαν παρθενες και ασχημες που ειχαν πολλες σχεσεις.

Και πως το ξέρεις ότι ήταν παρθένες,τις παρακολουθούσες όλη μέρα;Όμορφες που δεν γαμιούνται δεν είναι ούτε το 1%

Και στους άντρες γαμάει ο παρεάκιας,όχι ο γενναίος

μιτσος123

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2018
Like
72
Πόντοι
16

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
Νόμισα ότι κατάλαβες τι εστί Δυτικός τρόπος ζωής ειδικά με έντονη την παρουσία του φεμινισμού τα τελευταία χρόνια.
Το γεγονός ότι εξάγουν γυναίκες και αποτελούν προορισμό για ξένους θεωρώ ότι έχει να κάνει με την άνεση που έχουν στην εκδήλωση των ερωτικών συναισθημάτων, κάτι που σε χώρες όπως η Ελλάδα δεν υπάρχει. Εδώ από τις γυναίκες ως επί το πλείστον, λαμβάνεται το σεξ ως κάτι το βρώμικο και συνδέεται με την αγάπη, ενώ στις χώρες που ανέφερα λαμβάνεται ως ανάγκη που πρέπει να εκδηλώνεται και να πραγματοποιείται χωρίς αμπελοφιλοσοφιες, έρωτες, αγάπες και αλλα τέτοια αστεία προαπαιτούμενα. Και φυσικά δεν αναφέρομαι τυπε μου στο πληρωμένο που μάλλον σε αυτό πηγε το μυαλό σου για να βγάλεις αυτό το συμπέρασμα.

Πηγες αλλου, εφυγες απο το θεμα.

Σε καμια περιπτωση δεν μιλησα με το πληρωμενο, δεν με απασχολει. Μιλαω για τους εκει ανθρωπους και το τροπο ζωης τους και οχι μονο σε οτι σχετιζεται με το σεξ. Σε αρκετες περιπτωσεις, εχουν γινει χειροτεροι απο τη δυση. Ο καπιταλισμος εκει ειναι πολυ πιο εντονα αντιληπτος στους νορμαλ ανθρωπους.

Στο θεμα του σεξ, μαυρα χαλια. Ειτε ψαχνουν το μαλακα για να φυγουν απο εκει, να πανε να κανουν παιδι μαζι του, να τον χωρισουν και να λαμβανουν διατροφη για τα επομενα 18 χρονια στην υγεια του μαλακα. Εχει παρει διαστασεις επιδημιας πλεον. Χιλιαδες τα περιστατικα. Μετα ανεβαζουν και φωτογραφιες με το παιδι που εκαναν με τον χ μαλακα για να ενημερωσουν τον ψ μαλακα που θα δει τις φωτο οτι αν θελει να τη γαμαει θα πρεπει να αποδεχτει το παιδι της και να την ενισχυσει σε αυτο θεμα. Φυσικα θα του πει οτι ο πρωην ηταν τομαρι και πως δεν της δινει φραγκο και εχει εξαφανιστει και παλευει μονη της κτλπ. Η συνεχεια της ιστοριας, γνωστη και με τα στανταρ παρελκομενα τη καθε φορα.

Οσο για το φεμινισμο που εγραψες, χειροτερα τα πραγματα και εκει. Πηγαινε ζησε αναμεσα τους να δεις τι συμβαινει. Αυτο που υπηρχε παλια, ελαβε τελος. Η ελευση των σοσιαλ τα ισωπεδωσε ολα. Σε ολα τα επιπεδα. Εχουν γινει οτι δεν ειχαν γινει ποτε. Ειτε αντρες, ειτε γυναικες.

Σε παρα πολλα θεματα ειναι καλυτερα στην Ελλαδα απο οπουδηποτε απο αυτα τα κρατη.

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.572
Πόντοι
1.706
2 οτι οσοι τολμαμε γαμαμε γιατι μεγαλο ποσοστο πλεον ειναι δειλοι και δεν κανουν κινηση οποτε μειωνεται δραστικα ο ανταγωνισμος
Δεν θα το ελεγα δειλία τύπε αλλα απογοητευση.

flirter

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
245
Πόντοι
36
Αυτή θα είναι τώρα κανα μπάζο που νομίζει ότι την κοιτάνε.
Αυτό είναι μια σημαντική πληροφορία που την απέκρυψε η γραφουσα. Απίθανο θεωρώ να μην της την πέφτουνε αν είναι ωραία.
Εγώ θα της έλεγα αν μπορεί να βελτιώσει την εμφάνιση της και να πάρει πρωτοβουλίες απευθυνόμενη σε άνδρες του επιπέδου εμφάνισης της.
Γενικεύουν τα πράγματα και αποφεύγουν να αναφέρουν ότι τους ενδιαφέρουν οι εμφανισιμοι και μονο.

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Αυτό είναι μια σημαντική πληροφορία που την απέκρυψε η γραφουσα. Απίθανο θεωρώ να μην της την πέφτουνε αν είναι ωραία.
Εγώ θα της έλεγα αν μπορεί να βελτιώσει την εμφάνιση της και να πάρει πρωτοβουλίες απευθυνόμενη σε άνδρες του επιπέδου εμφάνισης της.
Γενικεύουν τα πράγματα και αποφεύγουν να αναφέρουν ότι τους ενδιαφέρουν οι εμφανισιμοι και μονο.

Οι ωραίες ούτε κοιτάνε,ούτε δίνουν πάτημα να τις πλησιάσεις ως άγνωστος.Οπότε η τύπισσα είναι ένα μπάζο  που ψάχνει μόνο εμφανίσιμους.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Οι ωραίες ούτε κοιτάνε,ούτε δίνουν πάτημα να τις πλησιάσεις ως άγνωστος.Οπότε η τύπισσα είναι ένα μπάζο  που ψάχνει μόνο εμφανίσιμους.

Με τις ωραίες είναι ψιλοπαρεξηγημένο.Μια μουνάρα σκέφτεται αυτός με πλησίασε γιατί καύλωσε μαζί μου αφού είμαι ωραία κοπέλα του έγινε ο πούτσος πέτρα.Λογικό είναι.Οπότε η γκόμενα θα ρίξει και ευγενική απόρριψη και ο πέουλας θα κάνει όνειρα,τι θα είχε γίνει αν είχε προσεγγίσει αλλιώς.
Ενώ η μέτρια,μπάζο θα σκεφτεί αυτός ο αρχιδομαλάκας δε νιώθει τίποτα για μένα,απλά μου την πέφτει γιατί ξέρει οτι δεν τον παίρνει να πέσει σε μουνάρες ο βλάκας με βλέπει σα μέτρια,ευκολάκι για να γαμήσει απλά.Οπότε ρίχνουν χυλόπιττα με τo γάντι που λένε,χεστήρι κανονικό.Ενώ οι μουνάρες είναι πολύ ευγενικές γιατί έχουν πολύ θετική εμπειρία από άντρες γενικά,δε σε θεωρούν απριόρι βιαστή,loser,λαμόγιο,άφραγκο κτλ.
Γενικά όσο πιο ωραία είναι μια γκόμενα τόσο πιο θετική εικόνα έχει για άντρες λόγω εμπειριών και τόσο αντίστοιχα αρνητική για τις γυναίκες.
Τις γυναίκες τις θεωρούν τρώγλες,υπερτιμημένες,λαμόγια,fake και βαρετές και συνήθως προτιμούν την παρέα αντρών (που έχουν και κάτι να δώσουν εδώ που τα λέμε) αντί για μίζερες αντιαισθητικές γυναίκες που συνέχεια γκρινιάζουν.

Από την άλλη τα μπαζάκια για να αντιρροπήσουν στο έλλειμμα εμφάνισης κάνουν τρελλές ανωμαλίες στο σεξ οπότε λέει ο άλλος τι να την κάνω τη μοντέλα κομοδίνο όταν το μπαζάκι μου κάνει πίπα δυναμίτη,καταπίνει,δίνει κώλο,αποδίδει εξαιρετικό γλυφοκώλι κτλ?Είναι σημαντικό το σημείο ισορροπίας,δεν υπάρχει τέλεια γκόμενα,δεκάρι εμφανισιακά και να τα κάνει όλα.Αυτά είναι όνειρα θερινής νυκτός.
Δηλαδή αν θέλει κάποιος γκόμενα μοντελέ άνω του 180 ύψος,κάτω των 25 ετών με βυζάρες,τέλειο ντύσιμο,άψογη συμπεριφορά και τέλειο σεξ να κάνει τα πάντα όλα απλά πρέπει να αρχίσει να προσεύχεται,ούτε οι ηθοποιοί του Hollywood δεν τα έχουν όλα αυτά,τέτοιο service.

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Με τις ωραίες είναι ψιλοπαρεξηγημένο.Μια μουνάρα σκέφτεται αυτός με πλησίασε γιατί καύλωσε μαζί μου αφού είμαι ωραία κοπέλα του έγινε ο πούτσος πέτρα.Λογικό είναι.Οπότε η γκόμενα θα ρίξει και ευγενική απόρριψη και ο πέουλας θα κάνει όνειρα,τι θα είχε γίνει αν είχε προσεγγίσει αλλιώς.
Ενώ η μέτρια,μπάζο θα σκεφτεί αυτός ο αρχιδομαλάκας δε νιώθει τίποτα για μένα,απλά μου την πέφτει γιατί ξέρει οτι δεν τον παίρνει να πέσει σε μουνάρες ο βλάκας με βλέπει σα μέτρια,ευκολάκι για να γαμήσει απλά.Οπότε ρίχνουν χυλόπιττα με τo γάντι που λένε,χεστήρι κανονικό.Ενώ οι μουνάρες είναι πολύ ευγενικές γιατί έχουν πολύ θετική εμπειρία από άντρες γενικά,δε σε θεωρούν απριόρι βιαστή,loser,λαμόγιο,άφραγκο κτλ.
Γενικά όσο πιο ωραία είναι μια γκόμενα τόσο πιο θετική εικόνα έχει για άντρες λόγω εμπειριών και τόσο αντίστοιχα αρνητική για τις γυναίκες.
Τις γυναίκες τις θεωρούν τρώγλες,υπερτιμημένες,λαμόγια,fake και βαρετές και συνήθως προτιμούν την παρέα αντρών (που έχουν και κάτι να δώσουν εδώ που τα λέμε) αντί για μίζερες αντιαισθητικές γυναίκες που συνέχεια γκρινιάζουν.

Οι γυναίκες ζηλεύονται μεταξύ τους του θανατά.Μια μουνάρα εννοείται ότι δεν μπορεί να έχει φιλίες με γυναίκες,γιατί όλες τη ζηλεύουν και νιώθουν κατώτερες δίπλα της.

Από την άλλη,φιλία μουνάρας με άντρα δεν υπάρχει.Γι'αυτό βλέπεις πολλές μουνάρες να έχουν  φίλους μόνο gay.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Οι γυναίκες ζηλεύονται μεταξύ τους του θανατά.Μια μουνάρα εννοείται ότι δεν μπορεί να έχει φιλίες με γυναίκες,γιατί όλες τη ζηλεύουν και νιώθουν κατώτερες δίπλα της.

Από την άλλη,φιλία μουνάρας με άντρα δεν υπάρχει.Γι'αυτό βλέπεις πολλές μουνάρες να έχουν  φίλους μόνο gay.

Οι gay έχουν τρομερό προβάδισμα.Εδώ πολλοί PUA έχουν φτάσει στο σημείο να το παίζουν γκαίυ ακόμα και με γλωσσόφιλα και πίπες σε φίλους τους για να γαμήσουν γκόμενες.Αμα είσαι γκαίυ δε μετράς.Δε θεωρεί δηλαδή η γκόμενα οτι τη γάμησε κάποιος,είσαι τελείως απενοχοποιημένος.Τους gay τους έχει όπως τις φίλες της,δείχνει και λέει τα πάντα όλα.Είναι ο πιο πούστικος τρόπος να γαμήσεις γκόμενα,να παραστήσεις την πούστρα.

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Δηλαδή αν θέλει κάποιος γκόμενα μοντελέ άνω του 180 ύψος,κάτω των 25 ετών με βυζάρες,τέλειο ντύσιμο,άψογη συμπεριφορά και τέλειο σεξ να κάνει τα πάντα όλα απλά πρέπει να αρχίσει να προσεύχεται,ούτε οι ηθοποιοί του Hollywood δεν τα έχουν όλα αυτά,τέτοιο service.

Κι όμως,Θεσσαλονίκη βλέπω συχνά γκόμενες γύρω στο 1.80 με σέξι ντύσιμο χέρι χέρι με τύπους που δεν φαίνεται να έχουν λεφτά και κοντύτερους στο ύψος.Τώρα στο σεξ δεν ξέρω πως είναι,αλλά και μόνο να δείχνεις τέτοια γκόμενα κερδίζεις τις εντυπώσεις

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Κι όμως,Θεσσαλονίκη βλέπω συχνά γκόμενες γύρω στο 1.80 με σέξι ντύσιμο χέρι χέρι με τύπους που δεν φαίνεται να έχουν λεφτά και κοντύτερους στο ύψος.Τώρα στο σεξ δεν ξέρω πως είναι,αλλά και μόνο να δείχνεις τέτοια γκόμενα κερδίζεις τις εντυπώσεις

Βόρεια Ελλάδα παίζει μέσο σίγουρα.Δηλαδή μπορεί ο άλλος να είναι χλέμπουρας να πέρασε σε μια σχολή δημοσιογραφίας ή Φιλοσοφίας και να βρεθεί ξαφνικά σε ένα περιβάλλον με 300 γκόμενες,εκ των οποίων οι 20 μουνάρες και έναν πούστη.Οσο βλάκας και ανεπαρκής να είναι ο τύπος θα γαμήσει.Είναι απλά οτι βρέθηκε στον κατάλληλο τόπο την κατάλληλη στιγμή.
Θεσσαλονίκη με τόσες σχολές τίγκα στο μουνί είναι ψιλογελοία τα πράγματα για τους μη πούστηδες.

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390

Από την άλλη,φιλία μουνάρας με άντρα δεν υπάρχει.Γι'αυτό βλέπεις πολλές μουνάρες να έχουν  φίλους μόνο gay.

ναι γιατι αμα εισαι ωραιος αντρας δεν σε ζηλευουν οι αλλοι ''φιλοι'' σου και προσπαθουν να σε κρατανε πιο κατω στο επιπεδο τους

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Και οι άντρες ζηλεύονται,αλλά όχι όπως οι γυναίκες.Ο άντρας πιστεύω δεν ζηλεύει τόσο την εμφάνιση του άλλου,όσο το στάτους του,την επιτυχία στις γυναίκες κλπ

μιτσος123

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2018
Like
72
Πόντοι
16
Οι gay έχουν τρομερό προβάδισμα.Εδώ πολλοί PUA έχουν φτάσει στο σημείο να το παίζουν γκαίυ ακόμα και με γλωσσόφιλα και πίπες σε φίλους τους για να γαμήσουν γκόμενες.Αμα είσαι γκαίυ δε μετράς.Δε θεωρεί δηλαδή η γκόμενα οτι τη γάμησε κάποιος,είσαι τελείως απενοχοποιημένος.Τους gay τους έχει όπως τις φίλες της,δείχνει και λέει τα πάντα όλα.Είναι ο πιο πούστικος τρόπος να γαμήσεις γκόμενα,να παραστήσεις την πούστρα.

το παιζουν;; τι χαζομαρες λες ρε ανθρωπε φιλας αντρα και του παιρνεις πιπα αλλα δεν εισαι σκατοπουστας; εχετε χαζεψει

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom