P_a_u_l_i_n_a{24}.gr
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 4
- Like
- 218
- Πόντοι
- 346
Με λόγια δεν πείθεις, δείξε σώμα!
που πηγε το πουλι σ καβαλαρη μ?
Με λόγια δεν πείθεις, δείξε σώμα!
καπως ετσσι πρεπει να ειναι με αυτα που λεειΜε λόγια δεν πείθεις, δείξε σώμα!
![]()
"go have fun you majestic person, you"
![]()
28 χρονια βαρη και πολεμικες τεχνεςτι αθληση κανεις τυπε? γτ κι αλλοι μας τα παν αυτα και απλα κανουν αεροβιο καμια ωρα
καπως ετσσι πρεπει να ειναι με αυτα που λεει
Σε μενα![]()
σε ποσους αρεσει?
αυτον τον εκαψε ο μπλειντ με τον φακο![]()
"go have fun you majestic person, you"
![]()
λεπτομεριεςεγω εχω μακρυ πλουσιο μαλλι τυπε!
οχι τύπε δεν ηταν αυτηΤυπισα εσυ ησουν που ειχες βαλει φωτος σου παλια και σε ειχε περιλαβει ο Λακης και σε ειχε φτασει στα ορια νευρικου κλονισμου?![]()
28 χρονια βαρη και πολεμικες τεχνες
εχουμε ομολογια τυπε :-οχι τύπε δεν ηταν αυτη
ναι εγωω χαχαχα κ ευτυχως ξεκουμπιστηκε!!
Αστην να λεει, ούτε καταλαβε κανεχουμε ομολογια τυπε :-
Αστην να λεει, ούτε καταλαβε καν
Αυτη που εφτασε στα προθυρα νευρικου κλονισμου και μου εστελνε πμ εκλιπαρωντας για βοηθεια ηταν αλλη
Αστην να λεει, ούτε καταλαβε καν
Αυτη που εφτασε στα προθυρα νευρικου κλονισμου και μου εστελνε πμ εκλιπαρωντας για βοηθεια ηταν αλλη
οταν λες τρομπας θα εννοεις αυτους που ειναι μονο εμφανιση αλλα απο δυναμη τιποταφανταζομαι λογω πολεμικων τεχνων να εχεις ενα δυνατο σωμα, αλλα με τα βαρη ελπιζω να μην το χεις παρακανει κ να χεις γινει τρομπας..συνηθως οι πολεμικες τεχνες δε το επιτρεπουν αυτο
εχω ενα φιλο που κανει μουαι ται και ειναι κανονικος στο σωμα αλλα πολυ δυνατος
οταν εκανα κικ μποξιγκ ο δασκαλος ηταν τοσο χυμα που δεν τον εκανα για δασκαλο του μποξ
οταν ομως ξεκινησαμε τα ντιρεκτ και τις προσποιησεις καταλαβα
Ναι, βεβαιωςυπηρξε οντως τετοια κοπελα? αδιανοητο!
οταν λες τρομπας θα εννοεις αυτους που ειναι μονο εμφανιση αλλα απο δυναμη τιποτα
οχι δεν ειμαι ετσι
Ναι, βεβαιως
Πανε χρονια βεβαια
Μιλαγα μαζι της ωρες στο τηλεφωνο για να ηρεμησει
Δεν θελω να πω περισσοτερα ρε Παυλινατι ψυχολογικα θα χε.. γτ ομως το πηρε κατακαρδα?
καλα ειναι δυνατον να βαζει καποιος φωτο του σε τετοιο σαιτ με τοσους μαλακες μαζεμενους;Δεν θελω να πω περισσοτερα ρε Παυλινα
Ας πουμε σε γενικες γραμμες οτι φοβηθηκε πολυ μηπως υπαρξει καποια κακη συνεχεια