Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 192K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 37 άτομα (1 μέλη και 36 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 879 29,2%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 175 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 515 17,1%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 331 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 323 10,7%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 101 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 591 19,6%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    3.008
Δ

Διαγραμμένο μέλος 186072

Επισκέπτης
Είπαμε,αν δεν την πέφτεις είσαι αδερφή και αν την πέφτεις λίγδουλας.

Παιζει ρολο το σκιτσο παραπανω τυπε. Αν δεν εισαι της αισθητικης της, ειναι σα να τη ...προσβαλλεις που τη προσεγγισες. Αν εισαι αυτο που θελει ολα καλα, αν δεν εισαι, τοτε εισαι creepy, πεφτουλας, ή ακομα χειροτερα στο εργασιακο περιβαλλον εχεις προβει σε sexual harassment.

gbeyyt11

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2008
Like
143
Πόντοι
16
Συμφωνω και στα δύο που λες.

Στα σχολια, της γραφει μία:

δεν νομίζω να υπάρχει γυναίκα που να μην έχει φάει στη μάπα κάποιο καλό παιδί που δεν πτοείται από την ξεκάθαρα φιλική στάση μιας γυναίκας και της την πέφτει εκμεταλλευόμενος την ευγένειά της που την ερμηνεύει ως ανικανότητα να τον βάλει στην θέση του με έναν τρόπο που δεν θα του άρεσε.
Δεν πρόκειται φυσικά για εγκληματική συμπεριφορά αλλά σίγουρα είναι ενοχλητικό έως πάρα πολύ εκνευριστικό ανάλογα με το πόσο καλά μπορεί να το χειριστεί κανείς και κατά πόσο αφήνεις να σε επηρεάζει/εκνευρίζει.
Η γυναίκα δυστυχώς δεν αναφέρει ηλικίες προσωπικά έχω θέμα με άντρες που δεν είναι πλέον αγόρια νεαρής ηλικίας και δεν έχουν μάθει είτε να διαβάζουν εύλογα σινιάλα, είτε (ακόμη χειρότερα) τα αγνοούν. Σε αυτό το σημείο να ξεκαθαρίσω ότι υπάρχουν και γυναίκες που ακολουθούνε αυτή την τακτική αλλά νομίζω είναι πολύ λιγότερες.

Πρώτοι μαλακες είμαστε εμείς που αντί να δείξουμε από την αρχή τις προθέσεις μας καθόμαστε και το παίζουμε φίλοι επειδή νομίζουμε ότι έτσι θα έχουμε περισσότερες πιθανότητες να γαμησουμε άμα δείξουμε το «καλό μας πρόσωπο». Η ειλικρίνεια είναι το παν εδώ, γνωστοποιούμε τις προθέσεις από την αρχή κι άμα δεν γεια σας. Οποιοδήποτε δεν το εκτιμάει αυτό είναι καθυστερημένη και κοινωνικά προβληματική όποτε ακόμα καλύτερα που γλιτώσαμε.

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
824
Πόντοι
146
Πρώτοι μαλακες είμαστε εμείς που αντί να δείξουμε από την αρχή τις προθέσεις μας καθόμαστε και το παίζουμε φίλοι επειδή νομίζουμε ότι έτσι θα έχουμε περισσότερες πιθανότητες να γαμησουμε άμα δείξουμε το «καλό μας πρόσωπο». Η ειλικρίνεια είναι το παν εδώ, γνωστοποιούμε τις προθέσεις από την αρχή κι άμα δεν γεια σας. Οποιοδήποτε δεν το εκτιμάει αυτό είναι καθυστερημένη και κοινωνικά προβληματική όποτε ακόμα καλύτερα που γλιτώσαμε.

Aπολυτα σωστος.

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
824
Πόντοι
146
Είπαμε,αν δεν την πέφτεις είσαι αδερφή και αν την πέφτεις λίγδουλας.

Καλα του εκανε του μαλακα. Και φαπες επρεπε να το κερασει το πουστρακι. Σκαμπιλια μεσα στα μουτρα.

Δυο εβδομαδες...σκαμπιλια εως να του πεσουν ολα τα δοντια του μαλακα του ανωμαλου.

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
824
Πόντοι
146
Μετα τις δυο εβδομαδες που την επεσε στο γκομενακι ο μπουλης....μηπως κρατουσε απο το χερακι και τη μανα του να παιρνει θαρρος;

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606

Κάποιες γυναίκες σε κάνουν να νομίζεις ότι ενδιαφέρονται,μόνο και μόνο για να σε χυλοπιτιάσουν μετά.Αυτές είναι μεγάλες καριόλες.

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
824
Πόντοι
146
Κάποιες γυναίκες σε κάνουν να νομίζεις ότι ενδιαφέρονται,μόνο και μόνο για να σε χυλοπιτιάσουν μετά.Αυτές είναι μεγάλες καριόλες.

Μια γυναικα οταν σε γουσταρει φαινεται ξεκαθαρα. Οταν σε παιζει, επισης. Οταν δεν μπορεις να δεις τι συμβαινει δεν σου φταιει το γκομενακι. Κατσε σπιτι και παιξε playstation και ασε τα κοριτσακια να ζουν ως κοριτσακια. Αυτη ειναι η φυση τους. Ετσι ειναι.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Στη δουλειά δεν πρέπει να δίνεις την παραμικρή αφορμή.Εγώ Γερμανία το έχω ξεφτιλίσει,όχι μόνο δεν κάνω καμάκι σε Γερμανίδες ή ξενες συναδέλφισσες αλλά τους δείχνω και φωτό από τις Σλάβες που γαμάω.
Και αυτό βέβαια μπορεί να παρεξηγηθεί γαμιάς της γειτονιάς κι έτσι,τύπος που δε συμβιβάζεται με αυτά που η χώρα του παρέχει.
Γενικά δεν πρέπει να το παρακάνεις με το χαβαλέ.Και Ελλάδα βέβαια το ίδιο,εκεί το είχα ξεφτιλίσει εντελώς έφερνα Πολωνέζες στη δουλειά για να γαμάω και η Ελληνίς καθάριζε το δωμάτιο κι έτσι.
Εδώ το χάβαλε στυλ δεκαετίας του 90.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Κλασσική Ελλεεινίς.

3 μέρες Πολωνία αρκούν για να ξεκολλήσει κανείς από το blue pill.Είναι ολοκληρωτική αναμόρφωσις.

flirter

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
315
Πόντοι
36
Μια γυναικα οταν σε γουσταρει φαινεται ξεκαθαρα. Οταν σε παιζει, επισης. Οταν δεν μπορεις να δεις τι συμβαινει δεν σου φταιει το γκομενακι. Κατσε σπιτι και παιξε playstation και ασε τα κοριτσακια να ζουν ως κοριτσακια. Αυτη ειναι η φυση τους. Ετσι ειναι.
Τυπε σε παρακολουθώ τώρα τελευταία διαβάζοντας τα γραφόμενα σου. Έχεις σε πολλά δίκιο αν και τα βλέπεις λίγο αυστηρά τα πράγματα.
Ένα πράγμα θα μου επιτρέψεις να επισημάνω, το οποίο το θεωρώ σημαντικό.
Τα βάζεις σε σημαντικό βαθμό με τους άνδρες ενώ γνωρίζεις ότι στις περισσότερες περιπτώσεις φταίνε οι γυναίκες.
Προσπαθεις να περάσεις στους άλλους ένα συγκεκριμένο τύπο συμπεριφοράς του άνδρα  που είναι απίθανο να αρέσει στις περισσότερες γυναίκες. Επειδή εσύ έχεις επιτυχία όπως λες δεν σημαίνει ότι με αυτόν τον τρόπο συμπεριφοράς και συνηθειών , θα έχουν όλοι τα ίδια αποτελέσματα.
Προφανώς δεν έχεις ταξιδέψει και πολύ έξω και αγνοείς τους φυσιολογικούς θετικους τρόπους συμπεριφοράς άνδρα και γυναίκα, ιδιαίτερα στις χώρες που οι άνθρωποι δεν έχουν επηρεαστεί και πολύ από τον δυτικό τρόπο ζωής, βλ Λατινική Αμερική, Ασία, Αφρική, Ρωσία, Ουκρανία.
Εγώ δεν έχω ταξιδέψει πολύ. Έχω όμως μιλήσει μέσω νετ με όλο τον πλανήτη κι έχω συναντήσει από πολλές χώρες γυναίκες.
Η γυναίκα όταν δεν σέβεται την φύση τον άνδρα φταίει η ίδια όχι ο άνδρας, αγαπητέ μου φίλε. Δεν είναι ανάγκη να δείξει ή να υποδυθεί ένα συγκεκριμένο προσωπείο ένας άνδρας για να κερδίσει μια γυναίκα. Ο καθένας απλά οφείλει να κυνηγάει όπως τον έχει προικίσει η φύση. Κι αυτό θα το κάνει με τον δικό του τρόπο. Αν χάσει έχασε, θα πάει παρακάτω.
Η Ελλάδα είναι ίσως η μοναδική χώρα οπου σε πολλούς αρέσει να υποδύονται κάποιον άλλον και να βάζει τα πρέπει πάνω από τα θέλω με αποτέλεσμα την αποτυχία τις περισσότερες φορές.
Ας μην καυχιεμαστε για τον εαυτό μας τόσο πολύ μειώνοντας τους άλλους. Δεν νομίζω ότι έχουμε να κερδίσουμε τίποτα ιδιαίτερα αν το κάνουμε με προκλητικό τρόπο. Αν θέλουμε να δώσουμε συμβουλές ας τις δώσουμε με έναν τρόπο πειστικό χωρις να προσβάλουμε. Αν το κάνεις με αρνητικό τρόπο τότε μεταδίδεις κόμπλεξ και ανασφάλεια.
Η ζωή είναι μια μικρή. Ας διοχετεύουμε στον κόσμο περισσότερο μια θετική ενέργεια. Νομίζω ότι και οι ίδιοι ως ανθρώπινα όντα αυτό θέλουμε κατά βάθος για να νιώσουμε χαρά και ευτυχια.

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390

Μια βρεγμενη σανιδα θελουν ολες οπως λεει ο παππους μ  :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

Pinoklis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2018
Like
1.302
Πόντοι
216
Μια βρεγμενη σανιδα θελουν ολες οπως λεει ο παππους μ  :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

Ο θλιμμενος μπουφος τα λεγε αλλα δεν τον ακουγαμε:

thlimenos-mpoufos-17.jpg

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
218
Πόντοι
346

απο που να το πρωτοπιασω,
απτο οτι απτο τροπο που γραφεις νομιζα οτι ειμαστε συνομιληκοι
απτο οτι εκανες παραθεση κατι που δεν εχω δει ποτε στη ζωη μου, και απο κει μ δημιουργηθηκε κ απορια για την ηλικια
απτο οτι ενας αντρας στα 40+ ντρεπεται να πει την ηλικια του?
Κατσε μ ρθαν μαζεμενα, θα πιω μια πεπσι  :S

Pinoklis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2018
Like
1.302
Πόντοι
216
απο που να το πρωτοπιασω,
απτο οτι απτο τροπο που γραφεις νομιζα οτι ειμαστε συνομιληκοι
απτο οτι εκανες παραθεση κατι που δεν εχω δει ποτε στη ζωη μου, και απο κει μ δημιουργηθηκε κ απορια για την ηλικια
απτο οτι ενας αντρας στα 40+ ντρεπεται να πει την ηλικια του?
Κατσε μ ρθαν μαζεμενα, θα πιω μια πεπσι  :S

ειμαι χικικομουρι, μη δινεις σημασια στα λεγομενα μου

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom