Μια γυναικα οταν σε γουσταρει φαινεται ξεκαθαρα. Οταν σε παιζει, επισης. Οταν δεν μπορεις να δεις τι συμβαινει δεν σου φταιει το γκομενακι. Κατσε σπιτι και παιξε playstation και ασε τα κοριτσακια να ζουν ως κοριτσακια. Αυτη ειναι η φυση τους. Ετσι ειναι.
Τυπε σε παρακολουθώ τώρα τελευταία διαβάζοντας τα γραφόμενα σου. Έχεις σε πολλά δίκιο αν και τα βλέπεις λίγο αυστηρά τα πράγματα.
Ένα πράγμα θα μου επιτρέψεις να επισημάνω, το οποίο το θεωρώ σημαντικό.
Τα βάζεις σε σημαντικό βαθμό με τους άνδρες ενώ γνωρίζεις ότι στις περισσότερες περιπτώσεις φταίνε οι γυναίκες.
Προσπαθεις να περάσεις στους άλλους ένα συγκεκριμένο τύπο συμπεριφοράς του άνδρα που είναι απίθανο να αρέσει στις περισσότερες γυναίκες. Επειδή εσύ έχεις επιτυχία όπως λες δεν σημαίνει ότι με αυτόν τον τρόπο συμπεριφοράς και συνηθειών , θα έχουν όλοι τα ίδια αποτελέσματα.
Προφανώς δεν έχεις ταξιδέψει και πολύ έξω και αγνοείς τους φυσιολογικούς θετικους τρόπους συμπεριφοράς άνδρα και γυναίκα, ιδιαίτερα στις χώρες που οι άνθρωποι δεν έχουν επηρεαστεί και πολύ από τον δυτικό τρόπο ζωής, βλ Λατινική Αμερική, Ασία, Αφρική, Ρωσία, Ουκρανία.
Εγώ δεν έχω ταξιδέψει πολύ. Έχω όμως μιλήσει μέσω νετ με όλο τον πλανήτη κι έχω συναντήσει από πολλές χώρες γυναίκες.
Η γυναίκα όταν δεν σέβεται την φύση τον άνδρα φταίει η ίδια όχι ο άνδρας, αγαπητέ μου φίλε. Δεν είναι ανάγκη να δείξει ή να υποδυθεί ένα συγκεκριμένο προσωπείο ένας άνδρας για να κερδίσει μια γυναίκα. Ο καθένας απλά οφείλει να κυνηγάει όπως τον έχει προικίσει η φύση. Κι αυτό θα το κάνει με τον δικό του τρόπο. Αν χάσει έχασε, θα πάει παρακάτω.
Η Ελλάδα είναι ίσως η μοναδική χώρα οπου σε πολλούς αρέσει να υποδύονται κάποιον άλλον και να βάζει τα πρέπει πάνω από τα θέλω με αποτέλεσμα την αποτυχία τις περισσότερες φορές.
Ας μην καυχιεμαστε για τον εαυτό μας τόσο πολύ μειώνοντας τους άλλους. Δεν νομίζω ότι έχουμε να κερδίσουμε τίποτα ιδιαίτερα αν το κάνουμε με προκλητικό τρόπο. Αν θέλουμε να δώσουμε συμβουλές ας τις δώσουμε με έναν τρόπο πειστικό χωρις να προσβάλουμε. Αν το κάνεις με αρνητικό τρόπο τότε μεταδίδεις κόμπλεξ και ανασφάλεια.
Η ζωή είναι μια μικρή. Ας διοχετεύουμε στον κόσμο περισσότερο μια θετική ενέργεια. Νομίζω ότι και οι ίδιοι ως ανθρώπινα όντα αυτό θέλουμε κατά βάθος για να νιώσουμε χαρά και ευτυχια.