Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 42 άτομα (5 μέλη και 37 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 871 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 511 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 578 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.970

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
Οτι εβγαλε- εβγαλε.. οσο ηταν μεσ' στα μελια, μετα αρχισε να ζηταει δαχτυλιδια,εκκλησιες, και παιδια, και καπου εκει χαθηκε το ονειρο και αποχαιρετησα..

Καλα εκανες. Ευχομαι την επομενη φορα να μη φτασεις ουτε καν σε αυτο το σημειο.

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Ο άλλος 27 χρονών πήγε και φούνταρε επειδή τον χώρισε η γκόμενά του  :headbang:

www.protothema.gr/greece/article/896902/irakleio-sokarismeni-i-koinonia-apo-tin-autoktonia-tou-27hronou-simera-i-kideia/#Comments]https://www.protothema.gr/greece/article/896902/irakleio-sokarismeni-i-koinonia-apo-tin-autoktonia-tou-27hronou-simera-i-kideia/#Comments[/url]

Έλεος ρε πούστη,η καριόλα σε καμια βδομάδα θα πηδιέται με άλλον και εσύ πας και αυτοκτονείς γι'αυτή;Και τί φταίνε οι γονείς να περάσουν τέτοιο πόνο;

mounoeilotas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2013
Like
1.452
Πόντοι
216
Καλα εκανε, ενας βλακας λιγοτερος στη σκληρη κοινωνια μας

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
Ο άλλος 27 χρονών πήγε και φούνταρε επειδή τον χώρισε η γκόμενά του  :headbang:

www.protothema.gr/greece/article/896902/irakleio-sokarismeni-i-koinonia-apo-tin-autoktonia-tou-27hronou-simera-i-kideia/#Comments]https://www.protothema.gr/greece/article/896902/irakleio-sokarismeni-i-koinonia-apo-tin-autoktonia-tou-27hronou-simera-i-kideia/#Comments[/url]

Έλεος ρε πούστη,η καριόλα σε καμια βδομάδα θα πηδιέται με άλλον και εσύ πας και αυτοκτονείς γι'αυτή;Και τί φταίνε οι γονείς να περάσουν τέτοιο πόνο;
Συνηθως κατι τετοια γινονταν απο 20χρονους στρατιωτες που δε κουβαλαγαν πολυ μυαλο λογω ηλικιας. Κατι που ηταν κλεισμενοι σε ενα στρατοπεδο, κατι που ειχαν προσβαση σε οπλο, λογω ερωτικης απογοητευσης προχωρουσαν στο απενενοημενο διαβημα που λενε. Αλλα 27 χρονων, χωρις οικονομικο προβλημα, απο καλη οικογενεια...

miflogrannakias

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2019
Like
4
Πόντοι
0
Και οταν gαμιουνται απο κωλο δεν εχουν φροντισει να κανουν κλισμα οι περισσοτερες πριν..
με αποτελεσμα τις οσμες και την μερεντα!  :S
Μια αλλη ελλεεινιδα μ ελεγε οτι βλεπει παντα τα κακακια της καθως αφοδευει πως ειναι;
και οταν μπαινει στο μπανιερα για ντους της αρεσει να κατουραει ορθια.  :S
Μια αλλη μ ελεγε οτι φαντασιωνεται οτι ειναι στα 4 και ενας σκυλος την παιρνει και χυνει μεσα της..  :S
Και αυτες ηταν καλες γκομενες.
Αβυσσος η ψυχη της γυναικας ελλεεινιδας, αλλα εμεις φταιμε που τις παιρνουμε στα σοβαρα.
Και οι 2 παραπανω.. ειναι παντρεμενες με παιδια τωρα.
:vomit: :vomit: :vomit: :vomit:

oneiros

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2011
Κριτικές
3
Like
50
Πόντοι
1
Το παιδί το έλεγαν Πάνο, πάντα με το χαμόγελο και με το μυαλό στο κεφάλι.. ούτε βουτυρομπεμπές ήταν , ούτε αγαθός ήταν ούτε πρεζάκι , ούτε χαζός ή βλάκας ,ούτε τίποτα που να τον βάζει στην νόρμα του σκηνικού για να τον βάλεις στο κουβά με τους "βλακες λιγότερους" ... μια λεπτή κλωστή ειναι να παρανοήσεις και να ξεφύγεις , κάποιοι ξεφεύγουν και κανουν κακο σε άλλους , κάποιοι κοιμούνται και τους περνάει και κάποιοι κανουν κακο στον εαυτό τους και κατ επέκταση σε ανθρώπους που αγαπάνε.. να προσέχετε τους εαυτούς σας και αν αγαπάτε ή νοιάζεστε για κάποιον να του ρίχνετε και ένα βλέφαρο και αυτού μπας και προλάβετε... ειναι λεπτή η γραμμή

xristos2010

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Αυγ 2010
Like
5.104
Πόντοι
1.056
Παράπονο κοπέλας στην ιντερνετική lifo:

Πεφτουλες (ο τιτλος):

Μιλουσα επι δυο βδομαδες καθε μερα με ενα παιδι στο παρκο οταν εβγαζα βολτα το σκυλακο μου.Οσπου ερχεται ο τυπος σημερα το πρωι μου δινει το τηλεφωνο του σε χαρτακι και μου ζητα να βγουμε.Δηλαδη ολο αυτο τον καιρο μου μιλουσε για να μου την πεσει, αυτος ηταν ο σκοπος του:Για αλλη μια φορα αποδυκνύεται ποσο λιγδουλες ειναι οι ανδρες.Μου εκανε το καλο παιδι για να μου την πεσει.Ντροπη.

Jasone

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2012
Like
24
Πόντοι
1

Πεφτουλες (ο τιτλος):

Μιλουσα επι δυο βδομαδες καθε μερα με ενα παιδι στο παρκο οταν εβγαζα βολτα το σκυλακο μου.Οσπου ερχεται ο τυπος σημερα το πρωι μου δινει το τηλεφωνο του σε χαρτακι και μου ζητα να βγουμε.Δηλαδη ολο αυτο τον καιρο μου μιλουσε για να μου την πεσει, αυτος ηταν ο σκοπος του:Για αλλη μια φορα αποδυκνύεται ποσο λιγδουλες ειναι οι ανδρες.Μου εκανε το καλο παιδι για να μου την πεσει.Ντροπη.
Δηλαδη με το μυαλο της και με την λογικη της παει να πει οτι ειναι κακο παιδι επειδη ηθελε να βγει μαζι της και να την γαμησει?Τι να πεις ειναι εντελως ηλιθια αυτη αλλα κι αυτος καλος μαλακας που δυο βδομαδες καθοταν μαζι της και μιλουσε ενω απο την αρχη επρεπε να κανει κινηση χωρις να χασει το χρονο του με αυτην.

gbeyyt11

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2008
Like
143
Πόντοι
16
Δηλαδη με το μυαλο της και με την λογικη της παει να πει οτι ειναι κακο παιδι επειδη ηθελε να βγει μαζι της και να την γαμησει?Τι να πεις ειναι εντελως ηλιθια αυτη αλλα κι αυτος καλος μαλακας που δυο βδομαδες καθοταν μαζι της και μιλουσε ενω απο την αρχη επρεπε να κανει κινηση χωρις να χασει το χρονο του με αυτην.

Ζώα και οι 2. Κι ο σκύλος 3.

Jasone

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2012
Like
24
Πόντοι
1
Οι αντρες ειναι λιγδουλες απο που ρε εχει βγει αυτη η μαλακια?Τα κοριτσια ας το παρουν χαμπαρι οτι αυτη ειναι η χρηση τους και οτι εχουν φτιαξει μεσα στο μυαλο τους για τους ιδανικους αντρες απλα δεν υπαρχει ας σταματησουν να ακουνε και να βλεπουν χαζοτραγουδα και ρομαντικες ταινιες της πλακας και ας προσγειωθουν επιτελους στη γαμημενη πραγματικοτητα.

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Συνηθως κατι τετοια γινονταν απο 20χρονους στρατιωτες που δε κουβαλαγαν πολυ μυαλο λογω ηλικιας. Κατι που ηταν κλεισμενοι σε ενα στρατοπεδο, κατι που ειχαν προσβαση σε οπλο, λογω ερωτικης απογοητευσης προχωρουσαν στο απενενοημενο διαβημα που λενε. Αλλα 27 χρονων, χωρις οικονομικο προβλημα, απο καλη οικογενεια...

Οκ σε χώρισε η γκόμενα,πάνε κλάψε,πιες,πέσε στα πατώματα,αλλά όχι και φούντο ρε γαμώτο.Φαντάσου τώρα να είσαι γονέας και να χάσεις παιδί έτσι.Τρελαίνομαι και που το σκέφτομαι.

xristos2010

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Αυγ 2010
Like
5.104
Πόντοι
1.056

Συμφωνω και στα δύο που λες.

Στα σχολια, της γραφει μία:

δεν νομίζω να υπάρχει γυναίκα που να μην έχει φάει στη μάπα κάποιο καλό παιδί που δεν πτοείται από την ξεκάθαρα φιλική στάση μιας γυναίκας και της την πέφτει εκμεταλλευόμενος την ευγένειά της που την ερμηνεύει ως ανικανότητα να τον βάλει στην θέση του με έναν τρόπο που δεν θα του άρεσε.
Δεν πρόκειται φυσικά για εγκληματική συμπεριφορά αλλά σίγουρα είναι ενοχλητικό έως πάρα πολύ εκνευριστικό ανάλογα με το πόσο καλά μπορεί να το χειριστεί κανείς και κατά πόσο αφήνεις να σε επηρεάζει/εκνευρίζει.
Η γυναίκα δυστυχώς δεν αναφέρει ηλικίες προσωπικά έχω θέμα με άντρες που δεν είναι πλέον αγόρια νεαρής ηλικίας και δεν έχουν μάθει είτε να διαβάζουν εύλογα σινιάλα, είτε (ακόμη χειρότερα) τα αγνοούν. Σε αυτό το σημείο να ξεκαθαρίσω ότι υπάρχουν και γυναίκες που ακολουθούνε αυτή την τακτική αλλά νομίζω είναι πολύ λιγότερες.

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.407
Πόντοι
3.936
Πεφτουλες (ο τιτλος):
Η φάση μου θύμισε την παρακάτω κυρία του σκίτσου.. Γυναίκες, δύο μέτρα - δύο σταθμά  :S

Συνημμένα

• Point+taken+quottopless+musclebound+chadquot+may+have+been+overexaggerating+_41f4b58ee30fd590e7350fa
    Point+taken+quottopless+musclebound+chadquot+may+have+been+overexaggerating+_41f4b58ee30fd590e7350fa
    50,7 KB · Εμφανίσεις: 48

miflogrannakias

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2019
Like
4
Πόντοι
0

Πεφτουλες (ο τιτλος):

κλασσικη ηλιθια ελληνιδα γκομενα

Δ

Διαγραμμένο μέλος 131614

Επισκέπτης
Και που να δεις πόσοι μαλακές θα τρέχουν από πίσω της, δεν φταίει αυτή μόνο εμείς φταίμε που κάναμε το μουνι χρυσό, καλά να πάθουμε τώρα που μας γλεντάνε  :heavymetalbig:

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606

Πεφτουλες (ο τιτλος):

Είπαμε,αν δεν την πέφτεις είσαι αδερφή και αν την πέφτεις λίγδουλας.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 186072

Επισκέπτης

Πεφτουλες (ο τιτλος):

Προβληματα και αυτη... :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom