Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 34 άτομα (1 μέλη και 33 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 873 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 325 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 579 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.976

Επισκέπτης
Ειχα διαβασει πριν καναδυο μερες να γινετε καποια επιθεση σε υπαλληλους ασφαλειας κ φυλαξης (security) κ μιας κ με αγγιζουν γιατι αυτο ειναι το επαγγελμα μου να παρω θεση.

Οταν κανω καποια επεμβαση ,το κανω οχι γιατι ειμαι ο μαγκας του χωριού αλλα γιατι ειναι κανονισμοι ασφαλειας πανω στους οποιους εχω εκπαιδευτει κ καμμια φορα κρυβουν κινδυνους που δεν φαινονται. Το κανω γιατι για αυτο πληρωνομαι ,ειναι ευθυνη μου κ πιθανως αν δεν το κανω σωστα να ελεγχθω απο τον προισταμενο μου.
Επιθυμω την συνεργασια με τους αλλους εργαζομενους στον ιδιο χωρο οποιοι κ αν ειναι αυτοι. Αποκαλουμαστε μεταξυ μας συναδελφοι aκομη κ αν ο αλλος ειναι διαχειριστης ή καθαριστρια.

Κατανοω πως υπαρχουν καθικια αλλα αυτοι συνηθως δουλευουν σε ντισκο κλαμπ κτλ κ ειναι συνηθως ρωσοι ή σερβοι ή καμμια φορα και τουρκοι αν ειναι πολλοι σε αριθμο.

Για οτιδηποτε πιστευει οποιοσδηποτε ,αν εχει γινει καταχρηση εξουσιας ή οποιαδηποτε αλλη φαση,εχει το δικαιωμα ο καθενας να κανει διαμαρτυρια.
Αν πχ αποδειχτει οτι ειμαι τσαμπουκας ,μου κατάσχουν την αδεια εργασιας κ ψαχνω δουλεια σε λαντζα....

Ο τυπος που πουλησε τρελιτσα στο control του αεροδρομιου ,βαζω στοιχημα 1 προς 10 πως δεν προκειτε να το ξανακανει.
Ας ερθει ο καθενας μας στην θεση του. ....
κοντρολαρεις επι 8 ωρες καθημερινα τον οποιοδήποτε εν δυναμει  ψυχακια που θελει να βαλει στο αεροσκαφος εκρηκτικα.....ερχεται  ο οποιοσδηποτε σουρωμενος απο χτες τι βραδυ κ προσπαθει να χλευασει κ  να διακωμωδησει τον ολον ελεγχο.....που γινεται κ για το δικο του καλο!!!!!.....η αμεση επεμβαση των τεσσαρων (ενοπλων) αστυνομικων του εδειξε το ποσο εκτιμησαν το αστειακι του  κ την σοβαροτητα του ελεγχου....
Δεν παιζουμε με αυτα,
Δεν προσβάλλουμε τον υπαλληλο ασφαλειας ουτε βεβαια οποιονδηποτε αλλο υπαλληλο.
Δεν εχω δουλεψει αεροδρομιο γιατι ειναι δυσκολη κ υπευθυνη θεση.

Εργαζομαι στην γερμανια που ειναι ενα κρατος δικαιου σε βαθμο μαλακιας πολλες φορες
Αυτα ειναι αυτονοητα σε ολους τους ανθρωπους με παιδεια φιλε μου. Μη δινεις βαση στα λογια ενος κομπλεξικου γυφτου απο τον δενδροποταμο που λεει οτι ειναι Ελληνας στο εξωτερικο και μας κανει ρεζιλι.
Στη Ρωσια τον ειχαν συλλαβει γιατι παρενοχλουσε παντρεμενα ζευγαρια σε μπαρ.

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
Διάβαζε στο αναγνωστήριο στην Ιπποκράτους
και Ακαδημίας στην Αθήνα
και την έπεφτε σε φοιτήτριες εκεί
που είναι προβληματικές.

Δεν κατόρθωσε τίποτα, και μετά απογοητεύτηκε
και έκανε γενίκευση, και θεωρεί ότι όλες
οι γυναίκες είναι σαν τα βλήματα
του αναγνωστηρίου στην Ιπποκράτους.

οταν υπηρετουσα αθηνα διαβαζα και εγω εκει
εκανα ψιλοπαρεα με αλλους δυο
ΟΛΟΙ γαμησαμε φοιτητριες που διαβαζαν στην βιβλιοθηκη

μυστη μια χαρα ηταν οι γκομενιτσες εκει

ισως ειναι πολυ χοντρος η πολυ ασχημος

αν εχει καποια αναπηρια ας το πει και θα παψω να τον κοροιδευω

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.572
Πόντοι
1.706
Ειχα διαβασει πριν καναδυο μερες να γινετε καποια επιθεση σε υπαλληλους ασφαλειας κ φυλαξης (security) κ μιας κ με αγγιζουν γιατι αυτο ειναι το επαγγελμα μου να παρω θεση.

Οταν κανω καποια επεμβαση ,το κανω οχι γιατι ειμαι ο μαγκας του χωριού αλλα γιατι ειναι κανονισμοι ασφαλειας πανω στους οποιους εχω εκπαιδευτει κ καμμια φορα κρυβουν κινδυνους που δεν φαινονται. Το κανω γιατι για αυτο πληρωνομαι ,ειναι ευθυνη μου κ πιθανως αν δεν το κανω σωστα να ελεγχθω απο τον προισταμενο μου.
Επιθυμω την συνεργασια με τους αλλους εργαζομενους στον ιδιο χωρο οποιοι κ αν ειναι αυτοι. Αποκαλουμαστε μεταξυ μας συναδελφοι aκομη κ αν ο αλλος ειναι διαχειριστης ή καθαριστρια.

Κατανοω πως υπαρχουν καθικια αλλα αυτοι συνηθως δουλευουν σε ντισκο κλαμπ κτλ κ ειναι συνηθως ρωσοι ή σερβοι ή καμμια φορα και τουρκοι αν ειναι πολλοι σε αριθμο.

Για οτιδηποτε πιστευει οποιοσδηποτε ,αν εχει γινει καταχρηση εξουσιας ή οποιαδηποτε αλλη φαση,εχει το δικαιωμα ο καθενας να κανει διαμαρτυρια.
Αν πχ αποδειχτει οτι ειμαι τσαμπουκας ,μου κατάσχουν την αδεια εργασιας κ ψαχνω δουλεια σε λαντζα....

Ο τυπος που πουλησε τρελιτσα στο control του αεροδρομιου ,βαζω στοιχημα 1 προς 10 πως δεν προκειτε να το ξανακανει.
Ας ερθει ο καθενας μας στην θεση του. ....
κοντρολαρεις επι 8 ωρες καθημερινα τον οποιοδήποτε εν δυναμει  ψυχακια που θελει να βαλει στο αεροσκαφος εκρηκτικα.....ερχεται  ο οποιοσδηποτε σουρωμενος απο χτες τι βραδυ κ προσπαθει να χλευασει κ  να διακωμωδησει τον ολον ελεγχο.....που γινεται κ για το δικο του καλο!!!!!.....η αμεση επεμβαση των τεσσαρων (ενοπλων) αστυνομικων του εδειξε το ποσο εκτιμησαν το αστειακι του  κ την σοβαροτητα του ελεγχου....
Δεν παιζουμε με αυτα,
Δεν προσβάλλουμε τον υπαλληλο ασφαλειας ουτε βεβαια οποιονδηποτε αλλο υπαλληλο.
Δεν εχω δουλεψει αεροδρομιο γιατι ειναι δυσκολη κ υπευθυνη θεση.

Εργαζομαι στην γερμανια που ειναι ενα κρατος δικαιου σε βαθμο μαλακιας πολλες φορες
Σε λαθος νημα το παρεθεσα.
Λαθος σορρυ
Ας το διαγραψει καποιος διαχειριστης γιατι ειναι εντελως οφσαιντ

Επισκέπτης

και εγω πηγαινω εκει, αλλα δεν ασχολουμαι με φοιτητριες χοντροκωλες

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
και εγω πηγαινω εκει, αλλα δεν ασχολουμαι με φοιτητριες χοντροκωλες

μια χαρα ειναι τα κωλαρακια τους αλλα ουτε που τα προσεχεις
μονο ο δυνατος πουτσος του βικυ ειναι στο μυαλο σου

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246

μην τον αμφισβητησει κανεις γιατι τη γαμησαμε
θα ξαναβαλει τις 2 φωτο με την ξαδερφη και την αβυζη

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006

Reality

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2019
Like
10
Πόντοι
0
Αυτα τα πενταρια και εξαρια ειναι χοντρες μαλακιες.

Το θεμα ειναι μια κοπελα να σου αρεσει, να σου κανει κατι.
Κι αυτο ειναι ανεξαρτητο απο βαθμολογιες.
Εγω πλεον εχω καταληξει οτι το αν θα περασεις καλα με καποια ειναι εντελώς ανεξαρτητο απο το ποσο ωραια ειναι

Σε αυτή τη διαπίστωση καταλήγει κάποιος πριν τα 30, όχι μετά τα 50. Άργησες λίγο, το παιχνίδι πλέον είναι χαμένο. Αυτό εννοούσα με το προηγούμενο ποστ. Κατά την γνώμη μου ο αγοραίος έρωτας μπορεί να βοηθήσει έναν νέο να αποβάλλει τους φόβους του. Μπορεί να βοηθήσει έναν χωρισμένο να αποβάλλει την ψυχολογική του πίεση. Μπορεί να βοηθήσει έναν με ορμονικά προβλήματα και τεράστια αποχή από το σεξ. Αλλά μια φορά. Άντε ο νέος ας πάει παραπάνω. Ο στόχος όμως δεν είναι να γίνει συνήθεια γιατί μετά χάνεσαι και δεν συνειδητοποιείς αυτό που είπες πριν. Ότι για να περάσεις καλά πρέπει η άλλη να σου βγάζει κάτι, να σου «αρέσει» εγκεφαλικά, χωρίς βαθμολογίες. Πώς θα οδηγήσεις σε αυτό το συμπέρασμα όταν είσαι (όχι εσυ, γενικά) ένας μαντράχαλος που βαθμολογεί και συνάμα καταριέται τις γυναίκες, αφού τις πληρώσει για τριάντα λεπτά ή μια ώρα άψυχου - και κάτω του μετρίου, μη κρυβόμαστε - σεξ;

Και επειδή έθιξες το θέμα με τις τρανς και έκανες κάτι παιδικά αστεία... στην με λόγω «φάση» βρίσκομαι από χωρισμό. Πώς το βλέπω εγώ; Δεν εμπιστεύομαι τις γυναίκες σε τέτοιο βαθμό που πλέον νιώθω καλά μόνο με τρανς γυναίκες. Και όπως θα ξέρεις, δεν μπορώ να κάνω καμάκι σε μια γιατί δεν τις βρίσκεις μπροστά σου όταν πας για καφέ. Το ποστ με τα σεμινάρια προφανώς και ήταν σαρκαστικό.

Τέλος πάντων όμως για να μείνω εντός του θέματος. Και π σαντμαν με διόρθωσε σωστά όταν είπε ότι δεν είναι κοινωνικός αποκλεισμός ο αγοραίος έρωτας αλλά το να μην έχεις παρέες μετά από ένα σημείο. Ήθελα να πω ότι μετά από χρόνια «πληρώνω για να γαμησω», με τι μυαλά να πας να φλερτάρεις μια γυναίκα; Δεν χρειάστηκε ποτέ, είχες το χρήμα ζεστό και πλήρωνες για να σου δώσει η άλλη μια αεροπιπα και μερικά φιλάκια. Τώρα δηλαδή θα ξεδιπλώσεις προσωπικότητα;

Αν είμαι λάθος διόρθωσε με Αλέξανδρε.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
μην τον αμφισβητησει κανεις γιατι τη γαμησαμε
θα ξαναβαλει τις 2 φωτο με την ξαδερφη και την αβυζη
επειδη σε εχει φαει μια ζωη η αγαμια και η ανικανοτητα να ριξεις γκομενα δεν σημαινει κια οσοι μπαινουν εδω ειναι το ιδιο αχρηστοι με εσενα.
απο τις 37 μη επαγγελματιες που εχω πηδηξει οι 6 ηταν φοιτητριες και αλλες 5 ηταν σε ηλικια για φοιτητριες κατω των 21 δηλαδη.

δηλαδη συμφωνα με εσενα οι 18-22 χρονων φοιτητριες και μη μενουν αγαμητες επειδη εσυ και ο μαλακας ο πικερ δεν μπορειτε να τους μιλησετε οπως θελουν για να σας κατσουν.

ΜΑΛΑΚΕΣ.(σορρυ ο πικερ ειναι και πουστης, γαμαει τον κωλο του που και που)
χαχαχαχα

Reality

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2019
Like
10
Πόντοι
0
επειδη σε εχει φαει μια ζωη η αγαμια και η ανικανοτητα να ριξεις γκομενα δεν σημαινει κια οσοι μπαινουν εδω ειναι το ιδιο αχρηστοι με εσενα.
απο τις 37 μη επαγγελματιες που εχω πηδηξει οι 6 ηταν φοιτητριες και αλλες 5 ηταν σε ηλικια για φοιτητριες κατω των 21 δηλαδη.

δηλαδη συμφωνα με εσενα οι 18-22 χρονων φοιτητριες και μη μενουν αγαμητες επειδη εσυ και ο μαλακας ο πικερ δεν μπορειτε να τους μιλησετε οπως θελουν για να σας κατσουν.

χαχαχαχα

Δυο σημεία που θα ήθελα να σταθώ: α) γιατί τις μετράς; Δεν είναι λάφυρα και β) τι σχέση έχει η απάντηση σου με το δικό του ποστ;

Καταλαβαίνω ότι ως νέο μέλος θα φάω κράξιμο αλλά μάτια έχω και βλέπω. Ο Ακαποέιρα είναι κλασική περίπτωση παθολογικού ψεύτη που λέει και ξαναλέει μέχρι και τον παραμικρό κόκκο λεπτομέρειας για κάτι που - νομίζει ότι - θα τον εξυψώσει στα μάτια των υπολοίπων. Στο χωριό μου το λέμε κόμπλεξ κατωτερότητας. Δεν θέλει πτυχίο ψυχολογίας για να πάρεις πρέφα ένα παπατζή. Το μέλος «πουλί» το συμπάθησα γιατί διαβάζω Αρκά. Από και και πέρα, δεν γνωρίζω τι συμβαίνει μεταξύ τους.

Δε κράζεις καλύτερα εμένα και το προηγούμενο ποστ μου όντας χωρισμένος μπας και ανοίξουμε έναν εποικοδομητικό διάλογο; Φιλικά.

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246

χαχαχαχα
εσυ εχουμε πει οτι ως κοντοχοντρος κεφτες (1.60m, 120kg) ψωνιζεις μονο απο τα αποφαγια των αλλων
και οι γριες και οι χοντρες και οι αναπηρες που γαμας εχουν ψυχη αλλα δεν αντεχουν ολοι να κανουν την εργατια που κανεις εσυ
ειμαι βεβαιος οτι καποια στιγμη οι συλλογοι χοντρων και σπαστικων ελληνιδων θα σε βραβευσουν για την προσφορα σου
και τα ΚΑΠΗ ισως

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
εσυ εχουμε πει οτι ως κοντοχοντρος κεφτες (1.60m, 120kg) ψωνιζεις μονο απο τα αποφαγια των αλλων
και οι γριες και οι χοντρες και οι αναπηρες που γαμας εχουν ψυχη αλλα δεν αντεχουν ολοι να κανουν την εργατια που κανεις εσυ
ειμαι βεβαιος οτι καποια στιγμη οι συλλογοι χοντρων και σπαστικων ελληνιδων θα σε βραβευσουν για την προσφορα σου
και τα ΚΑΠΗ ισως
το να τραβας απο το μαλια και να λες μαλακιες που δεν ισχυουν για να φαιδροποιησεις τον αλλον δεν πετυχαινει,

τετοιο τρολαρισμα με οτι φανταζονταν κανουν οι πικεριστες , το εχετε το ψεμα και την πουστια στο dna σας.

ειμαι 10 ποντους πιο ψηλος, 10 κιλα λιγοτερο,

γριες ή χοντρες δηλαδη ανω των 40 ετων ή ανω των 75 κιλων ηταν περιπου οι μισες απο τις γκομενες μου.

μην γενικευεις αλλη φορα δειλε που φοβασαι να μιλησεις σε κοριτσακι 20 χρονων 50 κιλα , ΚΟΤΑ

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
ειμαι 10 ποντους πιο ψηλος, 10 κιλα λιγοτερο
ε, ενταξει γραψε λαθος
δεν εισαι πολυ κοντοχοντρος κεφτες
εισαι λιγο κοντοχοντρος κεφτες
παντως να ξερεις δεν ειναι ολοι τοσο ηρωες να γαμανε μπετονιερες και μουμιες σαν κι εσενα απλως για να λενε οτι εχουν κι αυτοι γκομενα

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
ε, ενταξει γραψε λαθος
παντως να ξερεις δεν ειναι ολοι τοσο ηρωες να γαμανε μπετονιερες και μουμιες σαν κι εσενα απλως για να λενε οτι εχουν κι αυτοι γκομενα
παλι συνεχιζεις ρε ψευτη.

παρτο πισω .

θα ελέγες αληθεια αν ελεγες οτι γαμαω ΚΑΙ μπαζα.

τωρα λεγοντας τετοιες παπαριες ενω οι μισες γκομενες μου ηταν εμφανισιμες, εισαι ψευτης  πουστοπικεριστης απλα.

εσυ προτιμα να γαμας την παλαμη σου και πουτανες ΜΟΝΟ οταν ειμεις απολαμβανουμε στην ζωη μας καθημερινο σεξ ΚΑΙ ΜΕ ΟΜΟΡΦΕΣ και και σε ορισμενες περιοδους και ασχημες.

ειναι πολυ καλυτερα να σε γλειφει και να την γαμας ακαποτα οση ωρα θες απο αυτο που κανετε οι πικεριστες. (που το κανουμε και αεμςις οποτε θελουμε ποικιλια, οχι επειδη ειμαστε αχρηστοι και δειλοι οπως εσεις)

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
ε, ενταξει γραψε λαθος

o νικ εχει γαμησει και καλα κομματια
μια πρασινοματα νυμφο φοιτητρια ηταν στα τοπ του
ενω το γαλανοματικο γυμναστηριακο μιλφονι που σπρωχνει τωρα δεν ειναι κακο

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
o νικ εχει γαμησει και καλα κομματια
μια πρασινοματα νυμφο φοιτητρια ηταν στα τοπ του
ενω το γαλανοματικο γυμναστηριακο μιλφονι που σπρωχνει τωρα δεν ειναι κακο
ηρθε ο ψευτης για backup

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
ηρθε ο ψευτης για backup

θα ηθελες να ηταν ψεμματα ωστε να δικαιολογησεις την δικη σου ΑΠΟΤΥΧΙΑ
ολοι γαμανε εκτος απο εσενα
μπορεις να συνεχισεις να ζεις στον κοσμο που εχεις πλασει οπου τα παιδια τα φερνει ο πελαργος

Reality

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2019
Like
10
Πόντοι
0
Καμία απάντηση προς εμένα όμως και ανησυχώ. Ας κάνουμε διάλογο κύριοι και ας κρατήσουμε ένα επίπεδο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom