Επισκέπτης
Αυτα ειναι αυτονοητα σε ολους τους ανθρωπους με παιδεια φιλε μου. Μη δινεις βαση στα λογια ενος κομπλεξικου γυφτου απο τον δενδροποταμο που λεει οτι ειναι Ελληνας στο εξωτερικο και μας κανει ρεζιλι.Ειχα διαβασει πριν καναδυο μερες να γινετε καποια επιθεση σε υπαλληλους ασφαλειας κ φυλαξης (security) κ μιας κ με αγγιζουν γιατι αυτο ειναι το επαγγελμα μου να παρω θεση.
Οταν κανω καποια επεμβαση ,το κανω οχι γιατι ειμαι ο μαγκας του χωριού αλλα γιατι ειναι κανονισμοι ασφαλειας πανω στους οποιους εχω εκπαιδευτει κ καμμια φορα κρυβουν κινδυνους που δεν φαινονται. Το κανω γιατι για αυτο πληρωνομαι ,ειναι ευθυνη μου κ πιθανως αν δεν το κανω σωστα να ελεγχθω απο τον προισταμενο μου.
Επιθυμω την συνεργασια με τους αλλους εργαζομενους στον ιδιο χωρο οποιοι κ αν ειναι αυτοι. Αποκαλουμαστε μεταξυ μας συναδελφοι aκομη κ αν ο αλλος ειναι διαχειριστης ή καθαριστρια.
Κατανοω πως υπαρχουν καθικια αλλα αυτοι συνηθως δουλευουν σε ντισκο κλαμπ κτλ κ ειναι συνηθως ρωσοι ή σερβοι ή καμμια φορα και τουρκοι αν ειναι πολλοι σε αριθμο.
Για οτιδηποτε πιστευει οποιοσδηποτε ,αν εχει γινει καταχρηση εξουσιας ή οποιαδηποτε αλλη φαση,εχει το δικαιωμα ο καθενας να κανει διαμαρτυρια.
Αν πχ αποδειχτει οτι ειμαι τσαμπουκας ,μου κατάσχουν την αδεια εργασιας κ ψαχνω δουλεια σε λαντζα....
Ο τυπος που πουλησε τρελιτσα στο control του αεροδρομιου ,βαζω στοιχημα 1 προς 10 πως δεν προκειτε να το ξανακανει.
Ας ερθει ο καθενας μας στην θεση του. ....
κοντρολαρεις επι 8 ωρες καθημερινα τον οποιοδήποτε εν δυναμει ψυχακια που θελει να βαλει στο αεροσκαφος εκρηκτικα.....ερχεται ο οποιοσδηποτε σουρωμενος απο χτες τι βραδυ κ προσπαθει να χλευασει κ να διακωμωδησει τον ολον ελεγχο.....που γινεται κ για το δικο του καλο!!!!!.....η αμεση επεμβαση των τεσσαρων (ενοπλων) αστυνομικων του εδειξε το ποσο εκτιμησαν το αστειακι του κ την σοβαροτητα του ελεγχου....
Δεν παιζουμε με αυτα,
Δεν προσβάλλουμε τον υπαλληλο ασφαλειας ουτε βεβαια οποιονδηποτε αλλο υπαλληλο.
Δεν εχω δουλεψει αεροδρομιο γιατι ειναι δυσκολη κ υπευθυνη θεση.
Εργαζομαι στην γερμανια που ειναι ενα κρατος δικαιου σε βαθμο μαλακιας πολλες φορες
Στη Ρωσια τον ειχαν συλλαβει γιατι παρενοχλουσε παντρεμενα ζευγαρια σε μπαρ.